2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12905998 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

:olmaz
:kop: :kop:

onu biliyorum yaaaa zaten :D şampiyon yapacak birini getiremiyosan
şampiyonluk kadrosu oluşturabilecek birini getirecen bu adamı samet aybaba döneminde getirip 3
yıl katlansaydık of of diyorum  :evillol:
O zaman gündeme gelmişti aslında ama sonra ne olduysa artık vazgeçtik :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

samet aybaba döneminde ralf ragnick ile görüşmüştük teknik direktör olarak o adamda çok farklı işler yapabilirdi
sportif direktör olarak salzburg'da yaptıkları ortada zaten
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

:olmaz
bende istemiyorum denizliyi  :biggrinking:
yaa aslında kimi getirirlerse getirsinler benim için pek önemli değil
bu saatten sonra şampiyon yapacak gelsin yapamazlar ise fikret başkan
döneminde 4 yılda 0 kupa olur başarılımı başarılı ama demi evet  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Ersan

işte zaten aradaki nüans farkı bu bütün sene boyunca ses çıkartmadığın bir şeye bu gün kalkıp böyle diyemezsin
birde orda Süleyman Seba adı varsa onu bel altı vurmak için kullanamazsın Süleyman Sebanın adı kimsenin kullanacağı bir silah değildir.
Süleyman Seba sezonu o kadar değerliydi madem onun hakkını taraftar olarak tribünde verecektik sosyal platformlarda verecektik
Yönetim eleştirmekle Beşiktaşa ihanet etmek arasındaki çizgiyi iyi korumak gerekir. itibarsızlaştırmaya çalışırken aslında itibarsızlaştırdığının Beşiktaş olduğunu bilmek gerekir
belkide üstünde durulan bir çok noktada haklıyken bu kadar çirkin ve seviyesiz olduğu sürece haklı konularıda haksız duruma düşürmek
ne mantıksız bir durum.

@Necmi abi bu konuda aynı saftayız. her şeyden yönetimi sorumlu tutmaktan vazgeçmeliyiz. biz taraftarlar olarak ortak bahçemizde bir kir varsa bunu kendimiz örgütlenip temizlemeliyiz. ya da biz gerekli örgütlenmeyi kurduktan sonra yönetime gidip bizi temsil etmesini istemeliyiz. yönetimdekilerde senin benim gibi etten kemikten insanlar abi bunu da görmeleri(görmemiz) gerekiyor. süper güçleri yok bu insanları bazı şeylerin oluru var, olmazı var. birşeyin Beşiktaş'ın menfaatleri dahilinde bir oluru var da yönetim bilerek mi yapmıyor yani. böyle bişey olabilir mi bu mantığı oturtmalıyız.
Bazıları Kupalara, Bazıları Şampiyonluğa, Bizim Bu Büyük Aşkımız Sadece BEŞİKTAŞ'IMIZA

Çevrimiçi Necmi

bende istemiyorum denizliyi  :biggrinking:
yaa aslında kimi getirirlerse getirsinler benim için pek önemli değil
bu saatten sonra şampiyon yapacak gelsin yapamazlar ise fikret başkan
döneminde 4 yılda 0 kupa olur başarılımı başarılı ama demi evet  :biggrinking:
başarı kupaylamı oluyor :alala: kupaları almak için önce onun alt yapısını oluşturmak gerekiyor yoksa alınan kupa bir kereye mahsus şans kupası olur
önce güçlü olacaksın bu yönetim bunun temelini atıyor başarılımı başarısızmı bunu neye göre tartacaksınki onu tartacağın tek örnek Sebadır. Buda yönetime haksızlık olur.
Ama unutmayalım o gün sebanın arkasında duran güçler bu gün Fikret ormanın arkasında duruyor o güçler olmasaydı Sebada bir şey yapamazdı Fikret Orman kulüp yönetiyor
futbol takımına hocalık yapmıyor kulübüde başarılı bir şekilde yönetiyor. Bir başkandan yapması istenen şeyleri yapıyor. Bunuda içte dışta o kadar düşmana ramen yapıyor
şampiyon olsaydık Başkanmı yaptı denecekti herkes Bilic yaptı diyecekti ve bu doğru olacaktı şampiyon olamayınca fatura neden Başkana kesiliyor.
bu arada Denizlide seni istemiyor :D

Çevrimiçi Necmi

abi tamam söylediğinde haklısında azizin yönetim kadrosu ile bizimki arasın açık ara fark varrr yani öyle böyle değil :D
çok vasıfsız yöneticiler var aklıma ilk gelen boyu uzun diye basketbol şubesine bakan hakan özköse ve iletişim sıkıntısı olan medyadan sorumlu yönetici metin albayrak
Metin Albayrak bence bayağı iyi götürüyor ne biliyorsunda neyin eleştirisini yapıyorsun sistemi öyle iyi yönetiyorlarki bak hiç bir haber sitesi buna lig tv de dahil habere ulaşamıyor sürekli patlıyorlar buda Metin Albayrağın işine çok hakim olduğunu gösterir transferi imza atıldıktan sonra öğreniyoruz o ve Ekibi iletişimi o kadar iyi yönetiyorlarki zırnık çıkmıyor ve kartal yuvaları içinde çok şey yaptı Azizin yönetim kuruluna bak istersen adamlar öyle kariyerliki hepsi Azizin karşısında el pençe divan duruyorlar Bir insanın çok parası olması onu karakterli yapmaz insanlar arasındaki değeri çüzdanlarının kalınlığına göremi yapıyorsun Türkiyede para kazanmak kıç yalamaktan geçiyor senin demene göre en kariyerli insanlar en iyi kıç yalayanlar oluyor merak etme bizdede öyle çok insan var ama biz öylelerini bünyede tutmuyoruz bünye kabul etmiyor o yüzdende dışlanıyorlar.

Çevrimdışı TØLGA

ben başarıyı şampiyonluk ile ölçerim necmi abi tamam stadyum yapıyorsun eyvallah
çokta güzel oluyor onun dışında bir başarısını göremiyorum şampiyon olamıyosan olmaz bu iş
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kemal

Ulen rüyamda fırladım Hayır olsun deyip foruma girdim , Luce mi geldi ?

Çevrimdışı TØLGA

söylentiler yaaa resmi açıklama yok  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kemal

Ertugrul karanlık  ayrıldı mi bilginiz var mı ?

Çevrimiçi Necmi

ben başarıyı şampiyonluk ile ölçerim necmi abi tamam stadyum yapıyorsun eyvallah
çokta güzel oluyor onun dışında bir başarısını göremiyorum şampiyon olamıyosan olmaz bu iş
Benim hayat felsefem böyle değil şampiyonluk tatmindir. Başarı kurumsaldır.
200 M$ ın üzerinde sponsorluk anlaşması başarıdır onbeş yılın toplamında yapmadığımız anlaşmayı bir senede yaptık
daha düne kadar formaya reklam verecek adam bulamıyorduk
dün mahale bakkalından icra yemişken bugün onca sıkıntıya ramen bu tip şeylerle kulübün anılmaması başarıdır.
iki yüzün üzerinde icra dosyasının kapatılması başarıdır. Herşeyi yapabiliyormu zaten bu şartlarda mümkün değil ama Beşiktaşın üzerine artı koymak
için çabalayan bir yönetim var. Bu kulüp bu güne kadar görünen şey iyi idare edildiği
sportif başarı farklı bir olaydır buda ancak bir çok şeyin bir araya gelmesiyle olur. Bunun temelleride atılıyor bu atılan temelin ne kadar doğru olduğunu
zaman gösterecek şimdiden bilemeyiz şimdi başarısız dediğin şeyler gelecekte üst üste şampiyonluklar getirirse avrupada kupa getirse o zamanda başarılı olmuş olacak
yönetim hata yapıyor ama en önemlisi yaptığını farkederek bunu düzeltebiliyor bu önemli bir niteliktir Azizi övüyorsunuz ama kazandığından çok becerisizlikten kaybettiği şampiyonluklar var renklilerde bizde olmayan bir şey var bir başkan seçilir bütün camia etrafında kitlenir gücünü verir bizde bir başkan seçilir bütün camia gücünü onu indirmek için kullanır o nedenlede bizde yönetimler zayıf durur   aslında zayıf değildir diğerlerine göre Düşmanlarına bakacak olursan bunlara ramen ayakta duruyor. insanların özel hayatını ortaya sermek edepsizliktir. çirkindir kimseden pirim görmez sadece senin çirkin yüzünü ortaya çıkartır. çok ilginç olanda bunları yapanların en fazla eleştirdikleri şeylerle aynı politikayı gütmeleri sen bir insanı özel hayatıyla eleştirecek kadar düştüysen demekki yaptığı işte eleştirecek bir şey bulamıyorsun çaresizce özel hayatına saldiriyorsun
her insan yaptığı yapamadığı işle eleştirilir bir yöneticiyi yönetim konusunda eleştirirsin bunlar işin idari kısmıdır. şampiyon olamadı demekle eleştirmek olmuyorki demekki asli yapması gereken işleri doğru yapıyor o yüzden eleştirilemiyor şimdi ben burda nasıl eleştiririm evet yönetim suçludur çünkü işin başına şampiyonluğu söküp alacak lider bir hoca getirememiştir başarısızdır ama böyle bir eleştiri yaparlarsa kendileriyle çelişkiye düşerler o yüzdende esas eleştirilmesi gereken doğru nedenle eleştirilemiyor. yönetim gereken atamaları yapar ondan sonra başarı başarısızlık teknik ekibindir. Bu gün biliçi destekleyenler asla yönetime sportif anlamda başarısız diyemez

Çevrimiçi Necmi

çok ciddi duyumlar var diyorlar ama bak ben demiyorum olmazsa sallamayın hemen :evillol:
ama ondan çok daha sağlam kaynaklardan gelen lines haberide var lines haberi geldi kutudan opare çıktı :D
şimdide luce haberi geliyor kutudan artık kim çıkar bilemiyorum :bandit:

Çevrimdışı Kemal

çok ciddi duyumlar var diyorlar ama bak ben demiyorum olmazsa sallamayın hemen :evillol:
ama ondan çok daha sağlam kaynaklardan gelen lines haberide var lines haberi geldi kutudan opare çıktı :D
şimdide luce haberi geliyor kutudan artık kim çıkar bilemiyorum :bandit:

@Necmi abi , Linnes dünkü cocuktu tirsmistir son anda Ortadoğu nun dibine gelmeye :) Luce nin evi buralar duyumlar ciddi dediginize göre ahmedov u ayarladilar :) hayırlı olsun

Çevrimdışı burak gül

hoş geldin bu yönetim oldukça etkili ve güçlü merak etme sen güç çirkefleşerek gösterilmez Beyfendi gibi durmak güçsüz olmak değildir birde perde arkasındaki başarmışlıkları gör. Biliçide burda yağlama boşuna devre arasında gönderilmesi gerekiyordu. gönderilmemesi bizi şampiyonluktan etti hiç bir şey göründüğü gibi değil.
zaten neyin ne olduğunu Beşiktaş taraftarı görüyor görmek istemeyende bir avuç insan Burası Beşiktaş değerlerini değersizleştirme platformu değil.  @burak gül
Beşiktaş yönetimini itibarsızlaştırmaya çalışmak çirkin bir tutum eleştirin varsa yaparsın yanlışları varsa gösterirsin ama sallamayacaksın bu kadar çirkin bir ligde
eleştiri süleyman seba kupasını alamamak değil esas eleştirilecek bu kupaya onun adının verilmesidir Değerlerini savunacaksan bu şekilde savun Bel altından vurarak
değil

Beşiktaş değerlerini değersizleştiren benmiyim?
Yoksa şampiyonluk kaçtıktan 1 gün sonra teknede poz veren başkan mı?
Ben Sebanın öyle bir pozunu hatırlamıyorum siz hatırlıyormusunuz?
Ben Sebanın Beşiktaşın parasını yediğini duymadım siz duydunuzmu?
Ben Sebanın hesabı sorulacak bir iş yaptığını duymadım fakat hesap soraman etkisiz bir yönetim var haberiniz varmı?
Burasının ne olduğunu çözmeye anlamaya çalışıyorum ama eski akbaba zihniyetleride Beşiktaşı doğrayıp bitirmiştir
Sahada şike yapsınlar demedik,Ezdirmesinler dedik
Ayrıca sizin çirket dediğiniz renkli Feneri geçen sezon Tebrik etmişti BEŞİKTAŞ DEĞERLERİNİ KORUYAN YÖNETİM
Lütfen geçelim Beşiktaş değerleri ve duruşlarını
Kimse kimseyi sevmek ve desteklemek zorunda değildir o makamda oturan yanlış yapıyorsa bunu yazamayan insanın ayırt etme gücü yoktur

Çevrimdışı TØLGA

@Necmi abi , Linnes dünkü cocuktu tirsmistir son anda Ortadoğu nun dibine gelmeye :) Luce nin evi buralar duyumlar ciddi dediginize göre ahmedov u ayarladilar :) hayırlı olsun
valla ben ahmedovun bırakacağını sanmıyorum pek yaa nedense
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ozan062

Lucescu 4 gün önce %90 demiştik bugün %95'e çıktı  :icool:

iyimiş:D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ozan062

antep maçı bitidi onu ve takımı ama rıdavan dilmen ne diyoru beşiktaşlılar üzülmesin diğer 2 takım enkaz ken beşiktaş aynı takımla devam edecek gelecek iyi hocayla şampiyonluğun en büyük adayıdır diyor katılıyorum bu yoruma ve luçenin gelişi ve vodafone arenanın açılışıyla bu sene karşımızda kimse duramaz  :ok:

stad acılısı sezon baslangıcı olsaydı tamam ama o sinerji olusmucaktır sonraki zamanda o sebeble oyle kimse duramazlar
bence geçersiz bir arguman:(((

Böyle bir yere varamayız ki.  Bu arada Tolgay 25 yaşında Oğuzhan 22 yaşında. Ne yapalım gönderelim tamam olduğunda bir daha mı alalım?  :evillol: Kalsın işte.

işte bu tip topcular kenarda kalınca iyice siniyorlar o sebeble kalırlarsa bize zarar:(
[ Son Düzenleme: 30 Mayıs 2015, 08:04:54 ozan062 ]

Çevrimdışı ozan062

Gelemiyorum...

Armagan bozkurt ve ozan062 sendromuna yakalandim..

kal orda fazla ileri gitme sampiyon...

Çevrimdışı ozan062

yönetimin işi cok zor butun muhabirler ve biz duyumcular geldi gelecek diyoruz
farkında değiliz bu oyuna bizi azize getirdi ve yonetime yükü dayadı
gelmediği anda hatta sizin sevgilinizde gelmediğinde cıkacak tavuga
karsı tepkileri dusunemiyorum cok buyuk yanlıs yaptılar yani hoca gittiği gun aynı hocayı duyurmak lazımdı

Çevrimdışı ozan062

yönetim güçsüzse güçlüler kim bu stadı yapıp stadsız takımı şampiyonluğa oyanatanda bu yönetim güçsüz buysa bide giçlüsünü görelim bakalım nasılmış :)

dogru guclu oldukları sadece ve sadece insaattır

futbol ve diğer branslar onların en beceriksiz oldugu yerdir  yani fikret orman yeni seçimde tesisten sorumlu yonetici olmalı
ama tabiki bizim düzende oda baskanlıga soyunuyor maalesef:(

Çevrimdışı murat

Oğuzu gönder Tolgay ı gönder töreyi gönder bayı gönder.bunları göndermek ancak iyi para kazandığında mübahtır benim için.oyuncularımızı kendimiz itibarsızlaştırıyoruz.sonra medyada haberler çıkıyor telles için Inter 8.5 milyon euro teklif etmeye hazırlanıyor.töre için ATM 6 milyona kadar çıktı vs.telles kimdir yahu.8.5 telles töre 6 milyon.salihin 10 küsüre gittiği yerde oğuzhanın 2 Ye 3 e verilmesini istiyorsunuz.beğenmediğiniz olcayı bıraksan gs fb üstüne atlarlar.takımı bu kadar da yere batırmayın

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Teknik direktör olarak
Romanya Dinamo Bükreş

Romanya Ligi: 1989–90

Romanya Kupası : 1985–86, 1989–90

UEFA Kupa Galipleri Kupası Yarı Final: 1989–90
İtalya Brescia Calcio

Serie B: 1991–92

Anglo-İtalyan Kupası: 1993–94

İtalya Inter Milan

UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final: 1998-99

Romanya Rapid Bükreş

Romanya Ligi: 1998–99

Romanya Kupası: 1997–98

Romanya Süper Kupası: 1999

Türkiye Galatasaray

Süper Lig: 2001–02

UEFA Süper Kupa: 2000

UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final : 2000-01

Türkiye Beşiktaş

Süper Lig: 2002–03

UEFA Kupası Çeyrek Final: 2002-03

Ukrayna Shakhtar Donetsk

Ukrayna Premier Ligi: 2004–05, 2005–06, 2007–08, 2009–10, 2010–11, 2011–12, 2012–13, 2013–14

Ukrayna Kupası: 2003–04, 2007–08, 2010–11, 2011–12, 2012–13

Ukrayna Süper Kupası: 2005, 2008, 2010, 2012, 2013, 2014

UEFA Kupası: 2008–09

UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final: 2010-11

ADAM sampiyon olmak için doğmuş :)
[ Son Düzenleme: 30 Mayıs 2015, 09:39:24 ONUR KOLCU ]

Çevrimdışı Deniz

Tr Kupa finali ne zamandi?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Mayıs 2015, 10:33:56
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
@Çağrı bielsa yi ben yazdim ama twitterdada cikmis haberleri fakat olmazsa zico ilede gorusuluyor. Zico icin ne diyorsun peki ?

Zico iyi olmaz@ZEKI Abi o zaman oynarlar ilk ikiye.

Biz Luce'yi alalım ve mümkünse 5 yıl adamı koltuğundan ne yaparsa yapsın kıpırdatmayalım gerisini onlar düşünsün.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Su an 3 buyukler icerisinde en rahati gs.
50 milyonu cebine koydu,baskanlarini secti,stadi var,çatır çatir ürün satmaya basladi,kombineler de ayni şekilde olacak.

Adamlar bir sampiyonlukla bütün dertlerinden kurtuldu. Bundan 3 ay once bilal kisa transferini gerceklestirebilir miyiz diye dusunen gs ,bugun podolskiyi alirizi konusuyor.

Fb gs sampiyon olduktan sonraki her transfer donemini cok ciddi ve astronomik transferler ile kapatir.yani bu yaz fb en az 1 yildiz olmak uzere minimum 5 iyi transfer yapar.

Tabloya bakinca,secim var mi yok mu belirsizligi,teknik adam belirsizligi ve
free oyunculara yönelmek zorunda olmamızdan dolayi bu transfer donemi bizim icin bir hayli zorlu geçecek. İnsallah doğru transfer hamleleri ile gelecek sezon şampiyon olabilecek kadroyu kurariz..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba