2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12905712 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Seneye danny gelecek mi?
Gelecekse orta sahada işler çok karışacak.Bence atibayla uzatmayalım danny gelecekse.Atibayla uzatacaksak oğuzhan kiralanabilir

Çevrimdışı TØLGA

Seneye danny gelecek mi?
Gelecekse orta sahada işler çok karışacak.Bence atibayla uzatmayalım danny gelecekse.Atibayla uzatacaksak oğuzhan kiralanabilir
danny ile atiba'nın ne alakası var onu anlamadım? :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı murat

selamlar saygılar besiktas arena ailesi

herkes yazıyor herkes karalıyor

sezonun özeti ''tarihin en güçsüz en etkisiz ve stadsız yönetimiyle bilrikte Bilic gerek edirne dışında gerek bu ligde başarılıdır''

keşke bilic ve demba banın gösterdiği performansın %1000de 1ini yönetimde görebilseydik SEBA KUPASI BİZİM olurdu

bilicle adam gibi ayrılmak onun hakettiği bir değerdir hakkıdır en azından

yerine ise gelecek isim tartışmasız olmalı ve tabiki MİRCEA LUCESCU eğer shaktardan ayrılacaksa yarım kalan hesabı kapatmak için getirmelidir bu etkisiz güçsüz yönetim

oyuncu anlamında ise lütfen ismail necip pektemek gibi gelişme çağındaki oyuncuları yazmayalım yoksa hiçbirimiz 40lı yaşları göremeden kanser olup ölebiliriz
en güçsüz

sezonun özeti ''tarihin en güçsüz en etkisiz ve stadsız yönetimiyle bilrikte Bilic gerek edirne dışında gerek bu ligde başarılıdır''

keşke bilic ve demba banın gösterdiği performansın %1000de 1ini yönetimde görebilseydik SEBA KUPASI BİZİM olurdu

yerine ise gelecek isim tartışmasız olmalı ve tabiki MİRCEA LUCESCU eğer shaktardan ayrılacaksa yarım kalan hesabı kapatmak için getirmelidir bu etkisiz güçsüz yönetim

oyuncu anlamında ise lütfen ismail necip pektemek gibi gelişme çağındaki oyuncuları yazmayalım yoksa hiçbirimiz 40lı yaşları göremeden kanser olup ölebiliriz
öncelikle  :hosgeldin. en güçsüz demişsin katılmıyorum.yönetim önündeki en zor olan seçeneği seçti .güçsüz bir yönetim olsaydı kesinlikle buişe girişmezdi.başarı veya başarısılık tartışılabilir.

Çevrimdışı TØLGA

en güçsüzöncelikle  :hosgeldin. en güçsüz demişsin katılmıyorum.yönetim önündeki en zor olan seçeneği seçti .güçsüz bir yönetim olsaydı kesinlikle buişe girişmezdi.başarı veya başarısılık tartışılabilir.
yönetimin güçsüz olduğuna ben katılıyorum valla 1 kaç isim dışında hepsi çöp
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Celestine Babayaro

danny ile atiba'nın ne alakası var onu anlamadım? :bandit:

Danny gelirse kadroya ofansif yük binecek.
Atibayla uzatılırsa Oğuzhan bir daha forma yüzü zor görür,yedekte oturur çünkü 8 numarada da oynayabiliyor.Yani iki pozisyondan da forma kapma şansı çok azalacak.Danny alınmazsa ileride bir alternatif olabilir,Atiba ile uzatılmazsa o pozisyonda bazen şans alır.Ama ikisi de takımda olursa oğuzhan yalan olur

Çevrimdışı Efe

yönetimin güçsüz olduğuna ben katılıyorum valla 1 kaç isim dışında hepsi çöp

yönetim güçsüzse güçlüler kim bu stadı yapıp stadsız takımı şampiyonluğa oyanatanda bu yönetim güçsüz buysa bide giçlüsünü görelim bakalım nasılmış :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

Danny gelirse kadroya ofansif yük binecek.
Atibayla uzatılırsa Oğuzhan bir daha forma yüzü zor görür,yedekte oturur çünkü 8 numarada da oynayabiliyor.Yani iki pozisyondan da forma kapma şansı çok azalacak.Danny alınmazsa ileride bir alternatif olabilir,Atiba ile uzatılmazsa o pozisyonda bazen şans alır.Ama ikisi de takımda olursa oğuzhan yalan olur
danny eğer gelirse oynayacağı iki bölge var ya sol kanat yada forvet arkası
atiba kalsın veya kalmasın orda oynamaz o kesin bilgi :D
oğuzhana kalmış bu geliştirsin kendini kapsın formayı
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı murat

Türkiyede yönetim zaten 1 veya 2 kişiden oluşur tolga diğerleri idare ederler mesela aziz yıldırım yönetici başka birşey yönetim başka birşey.

Çevrimdışı TØLGA

Türkiyede yönetim zaten 1 veya 2 kişiden oluşur tolga diğerleri idare ederler mesela aziz yıldırım yönetici başka birşey yönetim başka birşey.
abi tamam söylediğinde haklısında azizin yönetim kadrosu ile bizimki arasın açık ara fark varrr yani öyle böyle değil :D
çok vasıfsız yöneticiler var aklıma ilk gelen boyu uzun diye basketbol şubesine bakan hakan özköse ve iletişim sıkıntısı olan medyadan sorumlu yönetici metin albayrak
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı talha

yönetim güçsüzse güçlüler kim bu stadı yapıp stadsız takımı şampiyonluğa oyanatanda bu yönetim güçsüz buysa bide giçlüsünü görelim bakalım nasılmış :)

Yçnetim de iki ismi hiç sevmiyorum Atalay ve Kavalcı. ANÇ'de uzak dursa dediğim 3. isim. Geri kalanlardan çok sıkıntım yok ama Kalsın diyeceğim 3 isim vardır. Vardar-Orman-Torunoğulları.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimiçi Necmi

hoş geldin bu yönetim oldukça etkili ve güçlü merak etme sen güç çirkefleşerek gösterilmez Beyfendi gibi durmak güçsüz olmak değildir birde perde arkasındaki başarmışlıkları gör. Biliçide burda yağlama boşuna devre arasında gönderilmesi gerekiyordu. gönderilmemesi bizi şampiyonluktan etti hiç bir şey göründüğü gibi değil.
zaten neyin ne olduğunu Beşiktaş taraftarı görüyor görmek istemeyende bir avuç insan Burası Beşiktaş değerlerini değersizleştirme platformu değil.  @burak gül
Beşiktaş yönetimini itibarsızlaştırmaya çalışmak çirkin bir tutum eleştirin varsa yaparsın yanlışları varsa gösterirsin ama sallamayacaksın bu kadar çirkin bir ligde
eleştiri süleyman seba kupasını alamamak değil esas eleştirilecek bu kupaya onun adının verilmesidir Değerlerini savunacaksan bu şekilde savun Bel altından vurarak
değil

Çevrimdışı Ersan

O kupa Süleyman Seba apoleti ile gsnin müzesine gidiyorsa bunda bizim kabahatimiz büyüktür. başından sonuna şaibeli diye bağırdığımız ligde örgütlenip o apoleti kaldırtmalıydık. ama ne var ki son 5-6 haftaya kadar şampiyon olacağımıza ve o kupanın kendi müzemize geleceğine inandık. ama asıl önemli olan o kupanın müzemize gelmesi değildi. bu kirli ligin apoletinin rahmetli Süleyman Seba olmasıydı. onun ismini bu kirin içinden çıkartmalıydık. apoletinin olduğu kupayı değil.
Bazıları Kupalara, Bazıları Şampiyonluğa, Bizim Bu Büyük Aşkımız Sadece BEŞİKTAŞ'IMIZA

Çevrimdışı TØLGA

hoş geldin bu yönetim oldukça etkili ve güçlü merak etme sen güç çirkefleşerek gösterilmez Beyfendi gibi durmak güçsüz olmak değildir birde perde arkasındaki başarmışlıkları gör. Biliçide burda yağlama boşuna devre arasında gönderilmesi gerekiyordu. gönderilmemesi bizi şampiyonluktan etti hiç bir şey göründüğü gibi değil.
zaten neyin ne olduğunu Beşiktaş taraftarı görüyor görmek istemeyende bir avuç insan Burası Beşiktaş değerlerini değersizleştirme platformu değil.  @burak gül
Beşiktaş yönetimini itibarsızlaştırmaya çalışmak çirkin bir tutum eleştirin varsa yaparsın yanlışları varsa gösterirsin ama sallamayacaksın bu kadar çirkin bir ligde
eleştiri süleyman seba kupasını alamamak değil esas eleştirilecek bu kupaya onun adının verilmesidir Değerlerini savunacaksan bu şekilde savun Bel altından vurarak
değil
oldukça etkili ve güçlü olduğuna katılmıyorum saygılar  :iblush:
bu arada fikret başkanın en iyi yönetim kurulu ilk göreve geldiği seneydi
çok vasıflı insanlar vardı ama tek adamlık olduğu için çıkan karşı seslere kulak vermemek
için böyle bir yönetim kurulu kurduğunuda söylemek isterim
[ Son Düzenleme: 30 Mayıs 2015, 02:52:19 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ne ayaksın forum?

LUCE GELECEK DERTLER BİTECEK ! :evillol: :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TØLGA

bu karizmatik çingene gelecek
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Forum ahalisi Lucescu'nun geleceğine fazla şartlanmış bir terslik olursa büyük yıkım olacak öyle gözüküyor umarım herşey yolunda gider :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

Forum ahalisi Lucescu'nun geleceğine fazla şartlanmış bir terslik olursa büyük yıkım olacak öyle gözüküyor umarım herşey yolunda gider :)
ben şenolada tavım ama gitsinler olmuyosa favre'yi getirsinler  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

@MelihGumusbicak
Beşiktaş, Lucescu ile yıllık  4 milyon €'ya anlaşmaya vardı.
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Luce olmazsa Şenol olur o da olmazsa Nörek :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

ben şenolada tavım ama gitsinler olmuyosa favre'yi getirsinler  :biggrinking:
Favre'yi istesen de getiremezsin artık ki gelse bile bizi hemen şampiyon yapabileceğini de sanmıyorum :icool:

Bu tarz hocalar proje hocalarıdır getirdiğin zaman hemen başarı beklemeyeceksin beklersen hayal kırıklığı olur :D

Çevrimdışı Tolga

Luce olmazsa Şenol olur o da olmazsa Nörek :D
M.Denizli var iyi değil mi :biggrinking:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çevrimdışı Ersan

Fikret Orman ve yönetimi yanlışlar yapmışlar mıdır ? yapmışlardır.

Bunların bir kısmını zorunluluktan, bir kısmını tecrübesizlikten, bir kısmını imkansızlıktan yapmışlardır. ama kasti olarak yanlışlar yaptı kimse diyemez.

Daha iyisi olabilir miydi ? evet olabilirdi. olmadı. geleceğe bakmalıyız.

Görünürde daha iyi bir aday var mı ? benim gördüğüm yok.

Şartlar böyleyken Fikret Orman ve yönetimini burada en çok eleştiren kişilerden birisi olarak söylüyorum. Geçmişte yaptıkları hatalardan ders aldıklarını düşünerek onların arkasında durmak. camia ve taraftar olarak kenetlenmek. yönetimleri ve camiaları güçlü yapan temsil ettikleri ismin büyüklüğü kadar arkalarında olan taraftarın kenetlenmesi ile oluşturduğu büyüklüktür aynı zamanda. örgütlenmeliyiz. hem başkanımızın hem de kulübümüzün arkasında. biz türk toplumu örgütlenme sorunu çeken bir toplumuz. örgütlendiğimiz zamanlar ise karşısında durulamayan bir toplumuz. kişisel çıkarları, hırsları, duyguları herşeyi bir kenara bırakıp örgütlenmeliyiz. tek amaç için Beşiktaş'ın daha güçlü, daha dik, daha sağlam, daha başarılı olması için örgütlenmeliyiz. futbolcuyu teknik adamı yönetimleri göndermek stada bedavaya bilet bulup girmek için değil. Beşiktaş menfaatleri için.
Bazıları Kupalara, Bazıları Şampiyonluğa, Bizim Bu Büyük Aşkımız Sadece BEŞİKTAŞ'IMIZA

Çevrimiçi Necmi

O kupa Süleyman Seba apoleti ile gsnin müzesine gidiyorsa bunda bizim kabahatimiz büyüktür. başından sonuna şaibeli diye bağırdığımız ligde örgütlenip o apoleti kaldırtmalıydık. ama ne var ki son 5-6 haftaya kadar şampiyon olacağımıza ve o kupanın kendi müzemize geleceğine inandık. ama asıl önemli olan o kupanın müzemize gelmesi değildi. bu kirli ligin apoletinin rahmetli Süleyman Seba olmasıydı. onun ismini bu kirin içinden çıkartmalıydık. apoletinin olduğu kupayı değil.
işte zaten aradaki nüans farkı bu bütün sene boyunca ses çıkartmadığın bir şeye bu gün kalkıp böyle diyemezsin
birde orda Süleyman Seba adı varsa onu bel altı vurmak için kullanamazsın Süleyman Sebanın adı kimsenin kullanacağı bir silah değildir.
Süleyman Seba sezonu o kadar değerliydi madem onun hakkını taraftar olarak tribünde verecektik sosyal platformlarda verecektik
Yönetim eleştirmekle Beşiktaşa ihanet etmek arasındaki çizgiyi iyi korumak gerekir. itibarsızlaştırmaya çalışırken aslında itibarsızlaştırdığının Beşiktaş olduğunu bilmek gerekir
belkide üstünde durulan bir çok noktada haklıyken bu kadar çirkin ve seviyesiz olduğu sürece haklı konularıda haksız duruma düşürmek
ne mantıksız bir durum.

Çevrimdışı TØLGA

Favre'yi istesen de getiremezsin artık ki gelse bile bizi hemen şampiyon yapabileceğini de sanmıyorum :icool:

Bu tarz hocalar proje hocalarıdır getirdiğin zaman hemen başarı beklemeyeceksin beklersen hayal kırıklığı olur :D
onu biliyorum yaaaa zaten :D şampiyon yapacak birini getiremiyosan
şampiyonluk kadrosu oluşturabilecek birini getirecen bu adamı samet aybaba döneminde getirip 3
yıl katlansaydık of of diyorum  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK