2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12903602 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Sözleşmesi bitmiyor mu bu patatesin. :evillol:
Yok yav seneye bitiyor daha kalacak takımda olmadı sözleşme uzatırız Pektemek-Necip-Ersan-Cenk gibi :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Alper1903

Oooo Atakan Kurt'ta aynı müjdeyi vermiş. Havalanında karşılarız vallahi. Ayakları yere değmeden tesislere götürürüz. Şu haberlerden sonra, başka bir isimi kaldırmaz bu yürek.

:ishock:

Sinirim bozuldu bu nedir yav  :kop: :kop: :kop:

Çevrimiçi Necmi

Gelirse tabiki de çok iyi olur ben yıllardır hep gelmesini hayal ettim ama olmazsa da çok takılmamak lazım :)

Lucescu olmaz da Şenol Hoca gelirse taraftarın bir bölümünde ciddi hayal kırıklığı olabilir ve bu yüzden de Şenol Hoca'ya olumsuz bakanlar olabilir maalesef.
adı dillendiğinden beri olumsuz bakıyorum
burda neyin kafası yaşanıyor anlamıyorum şenolmu Luce mi sorusu bile Luceye hakarettir.
neymiş dünya üçüncüsü olmuş Hadiyin leynn :D  nasıl olduğunu bilmesek yedireceksiniz.
ona edilen küfürler burdan koreye yol olur bir şeyi bilin bizi Şenol Güneş dünya üçüncüsü yapmadı Dünya şampiyonluğunu kaybettirdi
ilhanı kulübede oturtturup Arifi yıldız yapmaya çalıştı. bizim o dönem en büyük yıldızımız nihattı ama Beşiktaş etiketli olduğu için
kulübeden çıkamadı topa bile beceripte vuramayan bitik hakanı her maç oynatarak bizi rakiplere karşı hep on kişi oynattı. finale kadar tek bir avrupa takımıyla
oynamadan çıkacaktık o zamanın brezilyasında hiç bir şey yoktu iki maçtada onun adam seçişindeki art niyet yüzünden elendik bu ülkenin tamamı Brezilyayı geçeceğimizden emindi ama herkes şenol güneşten emin değildi.
[ Son Düzenleme: 30 Mayıs 2015, 01:43:22 Necmi ]

Çevrimdışı Efe

İsmail gitmedi.1 sene daha çatır çatır yicek parasini
belli olmaz bence gidecekler arasında transfer etmek isteyen olursa hemen gönderirler
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Necmi abi yine basladi..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Renton

See you in another life,brother.

Çevrimdışı Deniz

belli olmaz bence gidecekler arasında transfer etmek isteyen olursa hemen gönderirler
"İsmaili transfer Etmek isteyen" cumlesini yazarken inanarak mi yazdin dogruyu soyle
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı talha

Fikret Orman ne yapıp ne edip İbrahim Altınsay'ı ikna edip futbolun başına getirmeli

Teknik direktör tercihim Şenol Güneş'tir.

Sportif direktör tercihim Ali Gültiken'dir.

Yardımcı teknik adamlar arasında görmek istediğim isim Yasin Sülün'dür.

Değeri verilirse her futbolcu satılabilir.

İyi bir kaleci, sağ bek, sol bek, stoper, sağ açık ve forvet ihtiyacımız var tecrübeli ve ayakları iyi ön libero da olursa iyi olur. bu transferlerden üç tanesi tecrübeli olmalıdır.

benim reçetem budur.

Hacı Türklerden olabildiğince uzak duracaksın.SeverimAli Hoca'yı ama olmaz. :evillol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Efe

"İsmaili transfer Etmek isteyen" cumlesini yazarken inanarak mi yazdin dogruyu soyle
tabi inanarak yazdım ptt 1.ligte oynar niye oynamasın :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı murat

Fikret Orman ne yapıp ne edip İbrahim Altınsay'ı ikna edip futbolun başına getirmeli

Teknik direktör tercihim Şenol Güneş'tir.

Sportif direktör tercihim Ali Gültiken'dir.

Yardımcı teknik adamlar arasında görmek istediğim isim Yasin Sülün'dür.

Değeri verilirse her futbolcu satılabilir.

İyi bir kaleci, sağ bek, sol bek, stoper, sağ açık ve forvet ihtiyacımız var tecrübeli ve ayakları iyi ön libero da olursa iyi olur. bu transferlerden üç tanesi tecrübeli olmalıdır.

benim reçetem budur.

bu reçete olmamış.bırakıp kaçan altınsay başkana verip veriştiren karşısında aday olmayı düşünen gültiken.ben yardımcı olarak yasin sülün ve ibrahim üzülmezi yeterli görmüyorum.yardımcı teknik direktör idareci yöneten bir kişilik olmalı.yasinde yöneten kısmı zayıf üzülmezde idareci kısmı zayıf.dha güçlü karakterler lazım.şenol güneş benim görüşüme göre dengeli bir futbol oynatamıyor.zevkli maçlar seyrederiz ama üçüncülük için bile zorlanabiliriz.

Çevrimiçi Necmi

Şenol gelirse eline verilecek adamlar saydığın üç adam bir de orta kalite transfer yaparlar  şampiyon yapar Şenol bizi. Luce gelirse de takım winner dolar.
Bakın buraya yazıyorum Şenol Güneş gelsin seneye şampiyonluğu bırak ilk üçe bile giremeyeceğiz. Yılmaz vural ondan on gömlek daha hocadır.
itiraz etmeyin kimse şans vermiyorki. Adam kendini göstersin. adamın kaderi stepne olmaktan geçiyor.

Çevrimdışı Deniz

tabi inanarak yazdım ptt 1.ligte oynar niye oynamasın :D
Bizdeki maasini ordan verecek takim cikmaz ki.adam 1 sene daha oynamadan catir catir parasini alacak..

Çevrimiçi Samet Ç

Bakın buraya yazıyorum Şenol Güneş gelsin seneye şampiyonluğu bırak ilk üçe bile giremeyeceğiz. Yılmaz vural ondan on gömlek daha hocadır.
itiraz etmeyin kimse şans vermiyorki. Adam kendini göstersin. adamın kaderi stepne olmaktan geçiyor.
Yılmaz Vural haricinde aynı fikirdeyim zaten ben abi hatta Luce gelmezse boşa para harcamasınlar diyorum.

Çevrimdışı Efe

Bizdeki maasini ordan verecek takim cikmaz ki.adam 1 sene daha oynamadan catir catir parasini alacak..

versinler maaşının yarısını kiralasınlar holoskodaki gibi en azından yarısından tasarruf ederiz seneyede gider
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Ben de buraya yaziyorum senol gunes en kotu 2. Olur.%51 sampiyin %49 ikinci..

Çevrimdışı Alper1903

Herkes fena gaza geldi Luce'de insallah yunan basket hocasi gibi olmaz bu hikayenin sonu

Çevrimdışı Deniz

versinler maaşının yarısını kiralasınlar holoskodaki gibi en azından yarısından tasarruf ederiz seneyede gider
Aynen oyle olabilir ben bu formayi giyen bir ismail gormek istemiyorum.
Gerci yönetimin sagi solu belli olmaz pektemekten ne guzel kurtulduk dedik 20 milyon liraya 4 senelik imza attirdilar.simdi kurtul kurtulabilirsen..

Çevrimdışı Efe

Ben de buraya yaziyorum senol gunes en kotu 2. Olur.%51 sampiyin %49 ikinci..

bende luçe gelir beşiktaş %100 şampiyon olur diyorum  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

burda neyin kafası yaşanıyor anlamıyorum şenolmu Luce mi sorusu bile Luceye hakarettir.
neymiş dünya üçüncüsü olmuş Hadiyin leynn :D  nasıl olduğunu bilmesek yedireceksiniz.
ona edilen küfürler burdan koreye yol olur bir şeyi bilin bizi Şenol Güneş dünya üçüncüsü yapmadı Dünya şampiyonluğunu kaybettirdi
ilhanı kulübede oturtturup Arifi yıldız yapmaya çalıştı. bizim o dönem en büyük yıldızımız nihattı ama Beşiktaş etiketli olduğu için
kulübeden çıkamadı topa bile beceripte vuramayan bitik hakanı her maç oynatarak bizi rakiplere karşı hep on kişi oynattı. finale kadar tek bir avrupa takımıyla
oynamadan çıkacaktık o zamanın brezilyasında hiç bir şey yoktu iki maçtada onun adam seçişindeki art niyet yüzünden elendik bu ülkenin tamamı Brezilyayı geçeceğimizden emindi ama herkes şenol güneşten emin değildi.
Abi bunu tartışmıyoruz ki ama Lucescu gelmezse ben en iyi seçeneğin Şenol Hoca olduğunu düşünüyorum. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Herkes fena gaza geldi Luce'de insallah yunan basket hocasi gibi olmaz bu hikayenin sonu
hatırlatma bana o olayı büyük hayal kırıklığı yaşadım.   :bawling:

Çevrimdışı Deniz

bende luçe gelir beşiktaş %100 şampiyon olur diyorum  :icool:
Lucescunun gelme ihtimali bizi sampiyon yaoma ihtimalinden daha dusuk :)

Çevrimdışı Efe

Aynen oyle olabilir ben bu formayi giyen bir ismail gormek istemiyorum.
Gerci yönetimin sagi solu belli olmaz pektemekten ne guzel kurtulduk dedik 20 milyon liraya 4 senelik imza attirdilar.simdi kurtul kurtulabilirsen..

pektemek kalacak o kesin ismaili göndersinler bare ordan parasal gelir olsun
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Alper1903

hatırlatma bana o olayı büyük hayal kırıklığı yaşadım.   :bawling:

Luce'de mektup yazarsa fena dagiliriz :duman:

Çevrimdışı murat

+1903 beni milli takımdan soğutmuştu.milli takıma kim hoca olsa beşiktaşlılara takıyor.futbolcuların eşik atlamasına engel oluyorlar.futbolcular eziklik pikolojisine giriyor.düşünün takımda olcay ve olcan var oynayabilecek olcan oynuyor.oğuzhan ve salih var salih oynuyor.eskilere gidelim ulvi ve kadir yerine semih ve cüneyt yada müjdat oynar.feyyaz var aykut tanju oynar şifo var ünal oynar say say bitmez.tabi onlarda değerli oyuncuar ama bizi oyuncular ya hiç oynamaz ya son seçenek olurlar.

Çevrimdışı talha

Milleti gaza getiren @Çağrı en kötü onun boynuna bineriz. :icool: :icool:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.