2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12896888 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Efe

Yok abi pazartesi gelmeyecegi aciklanir diyorum

ya geleceği açıklanırsa :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı talha

Ben de Şenol Hoca'ya razıyım yani olur da Lucescu gelmezse de karalar bağlamaya hiç gerek yok :icool:

Luce olursa çok daha güzel olur. :icool:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

Ben de Şenol Hoca'ya razıyım yani olur da Lucescu gelmezse de karalar bağlamaya hiç gerek yok :icool:
zaten luçe olmaza şenol hoca olacak 2 sinden biri gibi görünüyor başka biri süpriz olur :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Ya o da elden kacarsa ?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

Haftaya netleşir
bencede gelecek hafta içi kapa açıklama gelir :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Samet Ç

Luce'den başka hangi hoca gelirse gelsin lig başlamadan biter 10. haftada yönetim istifaya bağlarız.

Çevrimdışı TØLGA

şenol güneş tr kupasını alırsa kalma ihtimalini yüksek görüyorum ben bu arada :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

bencede gelecek hafta içi kapa açıklama gelir :)
Kulübümüz Şenol Güneş ile 2+1 senelik sözleşme imzalamıştır

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

Luce olursa çok daha güzel olur. :icool:
Gelirse tabiki de çok iyi olur ben yıllardır hep gelmesini hayal ettim ama olmazsa da çok takılmamak lazım :)

Lucescu olmaz da Şenol Hoca gelirse taraftarın bir bölümünde ciddi hayal kırıklığı olabilir ve bu yüzden de Şenol Hoca'ya olumsuz bakanlar olabilir maalesef.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Factatum

Aziz Yıldırım 4 milyon avroya anlaştığımızı söylemiş. Ancak Candaş twit falan atmadı. O yüzden şüphedeyim.

Bu arada merak ettim. Daha evvel böyle bir rakamı herhangi bir hoca önerdik mi hiç? 

Çevrimdışı Efe

Kulübümüz Şenol Güneş ile 2+1 senelik sözleşme imzalamıştır
luceyle 5+7 imzalamıştır :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

Luce'den başka hangi hoca gelirse gelsin lig başlamadan biter 10. haftada yönetim istifaya bağlarız.
O kadar da değil be hocam yine yarışın içerisinde oluruz bence :)

Çevrimdışı Kadir G.

beyler birsey sorucam i.toramanın bonservisi bizde olması lazım hala sezer ozturkun bonservısı verıldımı bu adamlar takıma donecekmı ı.toroman donsun en azından hakemlere falan filan yapior haksızmıyım hakkımızı savunuyor yeri geldindede yalandan yere yattı cok mac vardir ibonun oyunu sogutmak icin :=)

Geri dönmesi çok zor dönmesinde. Takımı içerden yiyor sinsilikte üstüne yok. Deliyi bile çıldırtan birinin bu kadar sene takımda kalması hala şaşırtıyor beni.

Çevrimdışı Deniz

Bu saatte Lucescu beklentisiyle yanip tutusan arkadaşlar bu sarki size gelsin :) :
Electric guest-awake

Çevrimdışı Deniz

benitezi alırız :evillol:
O gelecegine sergen riza sifo gelsin :)

Çevrimiçi Samet Ç

O kadar da değil be hocam yine yarışın içerisinde oluruz bence :)
ben şimdiden yazayım da eğer şenol gelirse 10. haftada hatırlatırım size  :)

Çevrimdışı TØLGA

ben şimdiden yazayım da eğer şenol gelirse 10. haftada hatırlatırım size  :)
bende ondan korkuyorum başlangıçı kötü yapıyor sonra baya iyi  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kadir G.

Luceyle 4 yıllık totalde prim cart curt her şeyiyle 4 milyona imzalayacağız bana kalırsa. Seneye olursa 3 olmazsak 2 şampiyonluk 4. yılda uefa kupası bekliyorum.

Sivok bile 7 yıl oynadı tek şampiyonluğu var kanına dokunuyor moral kalmadı.

Çevrimdışı Efe

benitez real madride gitti alamazyız artık zaten :icool: luce şenol olmazsa yabancı olur türk olmaz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

deniz yiter gari :D 3. oluyosak sondan 3. oluruz
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kadir G.

Çevrimdışı Tolga

benitez real madride gitti alamazyız artık zaten :icool: luce şenol olmazsa yabancı olur türk olmaz
İkisi olmazsa M.Denizli olur bence :)

Çevrimdışı Efe

bende ondan korkuyorum başlangıçı kötü yapıyor sonra baya iyi  :biggrinking:
takım başlangıcı iyi yapıyor bizim sonunu getiremiyor sonunu getitecek adam lazım
Şampiyon Beşiktaş JK