2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12860570 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ahmetx

Luce işi olmayacak gibi bir his var içimde. Biliçin röportajını okudum yanlış bir şey söylememiş ama bu Biliçin bu yılki başarısızlığını örtmez.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı mehmetthedum

Komplo teorisi üreteyim,
Salaven bu açıklamalarıyla, geçen hafta kendisine sanal bir destek vererek üzerinden fikret orman'a çakan bir açıklama yayınlayan çarşı grubunu açığa düşürmüş oldu. Başkanla danışıklı dövüşerek, kongrenin intikamını mı alıyor acaba.......... :money:   biliç hoca tazminatı için bu topa girebilir mi acaba ?

İşte kısıtlı zamanda bir komplo yarattım.. hadi yayalım, böylece maça gitmek ve desteklemek yerine sanal açıklamayla direktörüne sahip çıkan taraftarımız desteğinin karşılığını çok acı sözlerle aldı.
Biliç sakın ha gencler macına çıkartılmamalı. Gerekirse Tolga çıksın takımın başında.

Gerçi bu kadar hinliğe kafa çalışsaydı, zaten alemin kralı olurduk  :ebebe: tam azizlik işler  :akuma:
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Türkay

Ne oldu şimdi Luce geliyor mu gelmiyor mu?  :ebebe:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

cumartesi günü luce olayı netleşiyor beyler son dakika haberi vereyim size:))

ayewe teklif yapılmıs alternatifi babelmiş

pedro by by yapacak bizlere

hafiften duyumcu oldukbea
Gelişmelerden haberdar edersin artık bizi :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ozan062

ismail er efendi simdiden ethem sancagı sunmus ortama

simdi olmaz sonrakinde kesin bu herif aday olur....
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Kadir G.

Bazıları kızabilir bana ama Sosa bizim asla kurtarıcımız 10 numaramız olucak bir topçu değil sırf gs macında en az 15 tane duran top kullandı 1 isabet sağladı geneli hep böyle çok kötü duran top kullanıyor bence Bir Fernandes asla etmez kıyaslamak bile yanlış olur hatta

Kızılmaz da hocam sosa en azından mücadeleyi bırakmıyor kaybetmeyi kabullenmiyor çabalıyor. O kadar çok eksiğimiz varken onu değiştirmek lüks olur yoksa katılıyorum o da winner değil. Bize öyle oyuncular lazım. Sosa şu anlık iyi götürüyor son haftalarda inanılmaz bir çıkış yaptı.

Çevrimdışı TØLGA

niyetleri cabucak hocayı netleştirmek,, tahmin ediyorum haziran sonuna temmuz basına hocamız belli olur belki o kadarda aksamaz
:D  baya geç yaniiii
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kadir G.

cumartesi günü luce olayı netleşiyor beyler son dakika haberi vereyim size:))

ayewe teklif yapılmıs alternatifi babelmiş

pedro by by yapacak bizlere

hafiften duyumcu oldukbea

% kaç? :D duyumlar sağlamsa umutlanıyorum.

Çevrimdışı ahmetx

ismail er efendi simdiden ethem sancagı sunmus ortama

simdi olmaz sonrakinde kesin bu herif aday olur....
Ethem Sancak gibi kaba bir adam nasıl oluyordu bu konumlara geliyor aklım almıyor adam bildiğin kr...
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Furkan Sarper

pedronun piyasa ne alemde satsak ne kadar kazanırız?

Çevrimdışı atalay

Yeni stoperimiz Samba'yı tanıyalım:

Arteta , Tino tarzı bir orta saha isterim lakin; kadro mühendisliği açısında Sivok - Samba önlerinde Mbia olsa duran toptan şampiyon olursun.

Çevrimdışı Burak Akay

Kızılmaz da hocam sosa en azından mücadeleyi bırakmıyor kaybetmeyi kabullenmiyor çabalıyor. O kadar çok eksiğimiz varken onu değiştirmek lüks olur yoksa katılıyorum o da winner değil. Bize öyle oyuncular lazım. Sosa şu anlık iyi götürüyor son haftalarda inanılmaz bir çıkış yaptı.
Biliyorum Hocam hırsı azmi çok farklı özellikle son haftalarda iyi çıkış yakaladı önümüzdeki sezonda kalmalı ama yanına Danny olursa tadından yenmez
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı ozan062

bence arkadaslar ilk 11de hiçbir oyuncu devamlı değil hiçbir oyuncuya baglı oyun planı yapılamaz
misal bizim bi selcuk bi melomuz yok yada bi emre bi sow yok
yani stabil performans gosterecek delikanlı, bu sebeble ben ayew istiyorum ve on liberoya karakterli birisi
ve gerisini 15 yasında veletlerle doldursunlar umrumda olmaz su iki mevki bizim canımızı yakıyor
bide tabi bekler var dimi,, onlara orta bilen savunması iyi standart adam yeter ama alamazlarki:(

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

niyetleri cabucak hocayı netleştirmek,, tahmin ediyorum haziran sonuna temmuz basına hocamız belli olur belki o kadarda aksamaz
Ohaaaa o kadar sürecek mi :o_o: :o_o:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TØLGA

Yeni stoperimiz Samba'yı tanıyalım:

Arteta , Tino tarzı bir orta saha isterim lakin; kadro mühendisliği açısında Sivok - Samba önlerinde Mbia olsa duran toptan şampiyon olursun.
stoperimiz?? :money:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ozan062

:D  baya geç yaniiii

yokbe oyle deme adamlar bi piyasadaki bos hocaları bi gorsunler bi sürü menejer var ortalıkta
o sebeble bi tartarkar bicerler luce olmadıgı an o sebeble uzar yani

% kaç? :D duyumlar sağlamsa umutlanıyorum.

yüzde yok dostum niye cnk ilkkez goruseceklermiş simdiye kadar yoklanmıs haber yollanmıs cumartesi resmi gorusme gibi diyelim
belkide bu gorusmede bir gunde bitmez uzar gider bakalım:)

Çevrimdışı Kadir G.

Biliyorum Hocam hırsı azmi çok farklı özellikle son haftalarda iyi çıkış yakaladı önümüzdeki sezonda kalmalı ama yanına Danny olursa tadından yenmez

Yukarda yazdığım gibi ikisinin oyun kurucu törenin yardımcı forvet(griezman tarzı) oynamasını hayal ediyorum. Araya ne toplar atar danny-sosa ikilisi

Çevrimdışı Türkay

Töre Sosa Danny Ba 4'lüsü çok can yakar.  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Deniz

Sportif direktör:Lucescu
Teknik Direktör:Şenol Güneş
Yardımcılar:
İlhan Mansız
Zago
Üzülmez

Ne olur burdan  :evillol: :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ozan062

bence niyetleri su olmalı
cuma mac biticek cumartesi yada pazartesi hocayla basın acıklamasıyla veda ve anında orada yeni hocayı duyurmak veya ertesi günü:)))
keske o hamleyi yapacak cesareti gorsem:((((

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Töre Sosa Danny Ba 4'lüsü çok can yakar.  :bandit:
Canı önce gelecek hoca yaksın onların işi kolay :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Deniz

Ben hoca için çok beklemeye gerek görmüyorum.Luceyle gidilsin görüşülsün olmazsa en geç 8 haziranda yeni hoca açıklansın.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Sportif direktör:Lucescu
Teknik Direktör:Şenol Güneş
Yardımcılar:
İlhan Mansız
Zago
Üzülmez

Ne olur burdan  :evillol: :evillol:
All-Star :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Mayıs 2015, 19:08:16
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Ateş ediyor ateşşşş

Rezalet.

Sade forma derken bildiğin atlet yapmışlar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli