2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12853790 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Chelsea Cech'i İngiltere'de bir takıma satmaz bence
Bilemiyorum Anıl transfer döneminde herşey olabiliyor :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

Cech yoklanmıştır ama o da galiba M.Utd iyi teklif aldı diye okumuştum :icool:

De Gea gidecek gibi R.Madrid'e onun yerine düşünüyorlar galiba.

Ochoa konuşuluyordu 4-5 gün önce ama onun da sözleşmesi hala devam ediyor. :)

valla ben bilmem :D bir muslera performansı beklemiyorum ama bir7 8 maç flen alsın yani  kaleci dediğin :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

valla ben bilmem :D bir muslera performansı beklemiyorum ama bir7 8 maç flen alsın yani  :biggrinking:
Cech-Ospina-Ochoa bunlardan hangisi gelirse gelsin ihya oluruz da işte :icool:

Çevrimdışı TØLGA

Cech-Ospina-Ochoa bunlardan hangisi gelirse gelsin ihya oluruz da işte :icool:
diğerleri imkansız bence :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı talha

Bu söylenti değilse eğer asıl hamle budur ama asla yetmez. Sadece adamı getirip hadi adam çıkar derlerse yaş o iş.

5-6 kişilik bir Hollandalı ekip daha olmalı. Her şeyden öte bu çocukların sosyal yaşantılarını nasıl kontrol altına alabilirler onu analiz etmeleri lazım.

Cemaat yurdu förmülü uygulayacaksın. Lise'nin ilk yılında cemaat yurdunda kalmıştım adamlar c.tesi - pazar bile salmıyorlardı. salmıyacaksın bir yaştan sonrakileri mesela 16 yaşına bastı mı atacaksın tesislere 19 yaşına kadar dışarı çıkmak yok. :evillol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şaktarda Lucescu farkı :ok:

Ukrayna Ligi: 2004–05, 2005–06, 2007–08, 2009–10, 2010–11, 2011–12, 2012–13, 2013–2014

Ukrayna Kupası: 2004, 2008, 2011, 2012

Ukrayna Süper Kupası: 2005, 2008, 2010, 2012,2013

UEFA Kupası: 2009
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı atalay

Bu adam ısrarla yaşlanmıyor :D

4 sene önce Almeida'nın yerine şunu almış olsak farklı olabilirdi bazı şeyler.

Uyuyacaktım geri döndüm Almeida diyince.  :s20:

Varsa yönetici dostunuz elden ele ulaştırın şu adamı

Adam bedava

Demba - Guerrero - Tosun.  :ok:

Çevrimdışı Tolga

diğerleri imkansız bence :bandit:
O da zor çünkü sözleşmesi devam ediyor :evillol:

Çevrimdışı Tolga

Şaktarda Lucescu farkı :ok:

Ukrayna Ligi: 2004–05, 2005–06, 2007–08, 2009–10, 2010–11, 2011–12, 2012–13, 2013–2014

Ukrayna Kupası: 2004, 2008, 2011, 2012

Ukrayna Süper Kupası: 2005, 2008, 2010, 2012,2013

UEFA Kupası: 2009

Tartışılmaz bir hoca işte :bandit:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

+ UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final: 2010-11

Bize gelseneee bize gelseneee mirçaaa luçeskuu bize gelseneeee :claps: :ishock: :biggrinking:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı GökhanG

Şu an ki durum ne güzel lucesku gelicek olmazsa da Şenol Güneş. Inşallah lucesku bekletip bekletip de ondan sonra olumsuz yanıt vermez ve o yanıt verene kadar da Şenol Güneş elimizden Kaçmaz.. İşte o zaman seneye sıfır umutla girerim.
Birgün kalkacaksınız ve hep hayal ettiğiniz şeyleri yapmaya vakit kalmamış olacak. Şimdi tam zamanı. Harekete geçin.

Çevrimiçi Necmi

Linnes zeki abinin sonu oldu ya  :nargile: :nargile:
orda Zekinin suçu yoktuki imza atıldı diye gece haber geldi sabah sözleşme yırtıldı diye haber geldi
bizde haber yaptık ters köşe olduk 3 ayrı kaynaktan tamam dendi Zekinin kaynağının yalan olması imkansızdı :bandit:
artık santraya topu diker öyle inanırım :bandit:

Çevrimdışı Tolga

orda Zekinin suçu yoktuki imza atıldı diye gece haber geldi sabah sözleşme yırtıldı diye haber geldi
bizde haber yaptık ters köşe olduk 3 ayrı kaynaktan tamam dendi Zekinin kaynağının yalan olması imkansızdı :bandit:
@Necmi abi bu transfer işleri biraz da böyle oldu dersin son anda terslik çıkar :icool:

Çevrimdışı TØLGA

suçu var demedik zaten abi yaa transfer bu olur böyle şeyler  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

O da zor çünkü sözleşmesi devam ediyor :evillol:
çingene brezilya kumsallarından bakar bize yaa sıkıntı yok  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı atalay

Hayda! Ben Arteta'nın sözleşmesi 2016'da bitiyor zannediyorum. Arsenal forumlarında gördüm bu yaz free.

Çök çök çök!

Çevrimdışı atalay

Hayda! Ben Arteta'nın sözleşmesi 2016'da bitiyor zannediyorum. Arsenal forumlarında gördüm bu yaz free.

Çök çök çök!

Şu videounun güzelliğine bak!   :tabe:
[ Son Düzenleme: 28 Mayıs 2015, 02:50:22 atalay ]

Çevrimdışı f_madida

Bu Tore'yi satma haberi dogru degildir umarim...3 yilda 2 tane duzgun transfer yapti onlari da gondermeye mi calisiyor simdi.. :akuma:
The world is better in black and white, and red.

Çevrimiçi Necmi

aslında mükemmel bir hoca bunda hem fikirim ama burda hocamızken bunu görmemiş olanlar büyük hayal kırıklığına uğrar.
sağlamcıdır oyunu kaybetmeme üzerine kuruludur. öncelikle yeme sonra bir tane at kazan felsefesidir Affetmeyen forvetlerle oynadı
buda başarıyı getirdi. Ba onunla yeni bir golcü kimliği kazanır çünkü rakipleri orta sahada tüketir öyle rakip sahada parçalayan bir futbol olmaz
iyi futbol iyi oyuncularla oynanır felsefesidir yeni ve genç oyunculara fazla şans vermez mesela lucescu olsaydı Tolgay devre arası gelip bu kadar şans bulamazdı
tahminim maçlardan keyif almayız ama takım daha güven verir. iyi bir taktisyendir rakibi iyi etüt eder bende iz bırakan hocalardan biridir.

Çevrimiçi Necmi

Bu Tore'yi satma haberi dogru degildir umarim...3 yilda 2 tane duzgun transfer yapti onlari da gondermeye mi calisiyor simdi.. :akuma:
alıcısı varsa hemen satsınlar iki kez düşünmesinler. :bandit:

Çevrimdışı Tolga

aslında mükemmel bir hoca bunda hem fikirim ama burda hocamızken bunu görmemiş olanlar büyük hayal kırıklığına uğrar.
sağlamcıdır oyunu kaybetmeme üzerine kuruludur. öncelikle yeme sonra bir tane at kazan felsefesidir Affetmeyen forvetlerle oynadı
buda başarıyı getirdi. Ba onunla yeni bir golcü kimliği kazanır çünkü rakipleri orta sahada tüketir öyle rakip sahada parçalayan bir futbol olmaz
iyi futbol iyi oyuncularla oynanır felsefesidir yeni ve genç oyunculara fazla şans vermez mesela lucescu olsaydı Tolgay devre arası gelip bu kadar şans bulamazdı
tahminim maçlardan keyif almayız ama takım daha güven verir. iyi bir taktisyendir rakibi iyi etüt eder bende iz bırakan hocalardan biridir.
@Necmi abi peki sence gelme ihtimali nedir gelebilir mi yani :)

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi peki sence gelme ihtimali nedir gelebilir mi yani :)
isteklerini karşılayabilirlerse gelir. Türkiyede tek geleceği takım Beşiktaştır.
Burdan üzgün gitti bir şeyleri başaramamanın sıkıntısını yaşadı. şimdi bunun tecrübesiyle gelirse
bize muazam başarılar yaşatabilir. Ama onunla en az dört yıl çalışmak lazım

Çevrimdışı Tolga

isteklerini karşılayabilirlerse gelir. Türkiyede tek geleceği takım Beşiktaştır.
Burdan üzgün gitti bir şeyleri başaramamanın sıkıntısını yaşadı. şimdi bunun tecrübesiyle gelirse
bize muazam başarılar yaşatabilir. Ama onunla en az dört yıl çalışmak lazım
Gelirse zaten hocalığı bırakana kadar burada kalır diye düşünüyorum bu sefer. :)

Çevrimdışı Aykutt

Şu videounun güzelliğine bak!   :tabe:
bize yarar sağlayabilir hakketten.Müdehaleleri tatlı sert değil temiz alıyor.Sosanın da böyle müdehaleleri oluyor.Melonun çirkef olmayan versiyonu.

Çevrimdışı rawen54

Süleyman Hurma Kayserispor'daki görevinden ayrılmış. Bizimle adı geçiyordu. İster misiniz gelsin  :evillol: