2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12824278 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Kartal Ç

Bunun 2 nedeni var,

-Ceza sahasında çoğalamıyoruz

-Beklerimiz fazla çıkmıyor

buna ek olarak beklerimizin ceza sahasına ortalarının isabet oranı düşük. gs maçında ya doğrudan taca gitti ya auta.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

buna ek olarak beklerimizin ceza sahasına ortalarının isabet oranı düşük. gs maçında ya doğrudan taca gitti ya auta.
Abi dediğim gibi hangi maçta yardıra yardıra gitti ki beklerimiz :)

Bek'in hızı önemli değil aslında, ayağı topla iyi olması lazım :) Srna,Gönül, Caner, Dani Alves vs. bunların hepsi topu iyi kullanabilen oyuncular ve dolayısıyla iyi bekler :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı rawen54

Çevrimdışı forzatunga

Bunun 2 nedeni var,

-Ceza sahasında çoğalamıyoruz

-Beklerimiz fazla çıkmıyor

çok doğru fb'de bir orta yapıldığında ceza sahası içerisinde en az 3 kiş oluyor (sow,webo,kuyt) ekstra olarak ters kanat beki de zaman zaman giriyor hatta baskı kurulduysa orta sahadan da 1-2 kişi ya giriyor ya da yay çevresine çok yaklaşıyor.Biz 3 kişinin arasında ki Demba Ba 'ya boşu boşuna orta yapıp yüzlerce  hucumu ve takımın enerjisini çöpe attık bir sezon boyunca.

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

çok doğru fb'de bir orta yapıldığında ceza sahası içerisinde en az 3 kiş oluyor (sow,webo,kuyt) ekstra olarak ters kanat beki de zaman zaman giriyor hatta baskı kurulduysa orta sahadan da 1-2 kişi ya giriyor ya da yay çevresine çok yaklaşıyor.Biz 3 kişinin arasında ki Demba Ba 'ya boşu boşuna orta yapıp yüzlerce  hucumu ve takımın enerjisini çöpe attık bir sezon boyunca.
Aynen öyle. Bekler orta saha çizgisinde bekliyodu antep maçında düşünün. Ortaya attık demba ba yı, pektemek girdi o da solda oynadı şaka gibi :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı JoseDemba

Yanlız Mbia Tolgay Efsane olur  :tabe: :ishock: :super: :sevinc
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Yanlız Mbia Tolgay Efsane olur  :tabe: :ishock: :super: :sevinc
Yaşı fiyatı mevkisi konusunda az bir şey bilgi verseniz de habire google ı kurcalamasak  :money:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ErsinA.

yeni yenge transferi hayırlı olsun.  :evillol:   milletin ağzına malzeme çıktı walla.

Çevrimdışı yedic

Lucescu icin devreye Tatar Ramazan'in girmesi lazim. sol beke Tosic geldi, gerisini bekliyoruz.

Çevrimdışı ErsinA.

Bence artık klüp olarak teknik direktörümüzü kendimiz yetiştirmemiz lazım.Barcelona tarzı...Luce gelsin 2 sene takılsın zaten yaşlanacak.Sonra kim gelecek muamma??

deli iboyu yetiştirebilir ama hasat alırmıyız emin değilim.

Çevrimdışı Tolga

Yaşı fiyatı mevkisi konusunda az bir şey bilgi verseniz de habire google ı kurcalamasak  :money:
Abi esas mevkisi ön libero fakat stoper oynayabilme özelliği de var.

29 yaşında bu arada :)

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Abi esas mevkisi ön libero fakat stoper oynayabilme özelliği de var.

29 yaşında bu arada :)
@Tolga_  kardeşim buna baktım ben  :) Ama sizin görüşlerinizi aldıktan, neden istediğinizi iyice anladıktan sonra araştırma yapınca oyuncuya daha iyi odaklanıyorum. Sayenizde scout olacağız yane  :lol:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Tolga

@Tolga_  kardeşim buna baktım ben  :) Ama sizin görüşlerinizi aldıktan, neden istediğinizi iyice anladıktan sonra araştırma yapınca oyuncuya daha iyi odaklanıyorum. Sayenizde scout olacağız yane  :lol:
Scout ekibine alalım abi seni de  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı TØLGA

Luce gelmez kendinizi beklentiye sokmayın  :bandit: :bandit:
ben sokuyorum sizi beklentiye gelirse denize yükleniyoruz  :biggrinking: :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Scout ekibine alalım abi seni de  :evillol: :evillol:
Ben fanatiktir, fotomaçtır, fotospordur, hepsinin (Küfür Yasak)₆ dır  :evillol: yıllarca transfer haberlerini okudukça tilt oluyordum. Forum şüphesiz daha sağlıklı. Bu arada teklifine teşekkür ederim ama önce büyüyüp beyaz kartal, sonra kara kartal olacağım. O zaman teklifini değerlendiririm  :lol:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Tolga

ben sokuyorum sizi beklentiye gelirse denize yükleniyoruz  :biggrinking: :biggrinking:
:evillol: :evillol:

Çevrimdışı ahmetx

yeni yenge transferi hayırlı olsun.  :evillol:   milletin ağzına malzeme çıktı walla.
kimin eşi bu yenge
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Tolga

Ben fanatiktir, fotomaçtır, fotospordur, hepsinin (Küfür Yasak)₆ dır  :evillol: yıllarca transfer haberlerini okudukça tilt oluyordum. Forum şüphesiz daha sağlıklı. Bu arada teklifine teşekkür ederim ama önce büyüyüp beyaz kartal, sonra kara kartal olacağım. O zaman teklifini değerlendiririm  :lol:
Tamamdır abi :D :D

Çevrimdışı TØLGA

kimin eşi bu yenge
çok tehlikeli abi tosic kötü oynasın eleştiriler başlar basın açığı affetmez  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

La gelsin de bana yuklenin..nereye geliyor gözünu sevim dimyata pirince giderken eldeki bulgurdan olacaz.
olmayacak luce davasina senol gunes elden gidecek.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

yeni yenge derken ?

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

La gelsin de bana yuklenin..nereye geliyor gözünu sevim dimyata pirince giderken eldeki bulgurdan olacaz.
olmayacak luce davasina senol gunes elden gidecek.
gitmez Beşiktaş da çalışmak istiyo o da anlaşılmış zaten luce olmazsa onla imzalarız.