2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12824067 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı mehmetthedum

Nasıl sıfır hocam sadece bonservisli oyuncu sınırlaması var. Bende sıfır derdim ama yönetim gelecek sezon için bütçeyi 440 milyon gösterdi buna dayanarak bu transferleri ve şampiyonluğu istiyorum.

O gider bütçesinin zaten büyük kısmı planlı harcamalar. Kongrenin sonunda kalem kalem yapılacak harcamalar sayıldı. İnşaat, amatör branşlar, altyapılar, idari harcamalar, kontratlar, finans giderleri filan çıkınca pek bir şey kalmıyor . Bu sene 20 milyon açık verme hakkımız var. Bir iki de futbolcu satabilirsek, onlardan boşalacak kontratlar ile yeni oyuncu anlaşması ancak yapabiliriz ki, bonservissiz olacak.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Evet, Turkiye'de sampiyonluk icin cift forvet sart...Bence BABA'nin yanina bir Campbell veya Sow tarzi oyuncu lazim, Cenk de durarak oynuyor.

Bekler konusna da katiliyorum...Bir de onumuzdeki artik cok daha zor bir lig olacak, oyle Turk oyunculari leblebi gibi gecip gol atmak yok, herkes yabanci dolduracak hem defansa hem ortasahaya..

çok güzel oldu bu kural 2 lira edecek türk topçuya 5 6 lira istiyolardı çok pahalıydı iyi olmak zorundalar yabancılar keser alayını yoksa

Çevrimdışı Kadir G.

O gider bütçesinin zaten büyük kısmı planlı harcamalar. Kongrenin sonunda kalem kalem yapılacak harcamalar sayıldı. İnşaat, amatör branşlar, altyapılar, idari harcamalar, kontratlar, finans giderleri filan çıkınca pek bir şey kalmıyor . Bu sene 20 milyon açık verme hakkımız var. Bir iki de futbolcu satabilirsek, onlardan boşalacak kontratlar ile yeni oyuncu anlaşması ancak yapabiliriz ki, bonservissiz olacak.

Ben bunların hala yazılan oyuncuların alınmasına mani olacağını düşünmüyorum. Başarı yoksa tükenmeye mahkumsun. Başarı lazım artık.

Bir salon yapılması planlanıyordu mesela eğer transfere engelse ona da karşıyım. İnşaat derken futbol takımı geri plana atılıyor. Amatör branşlar bitmiş durumda salonun acelesi yok en azından şu konumdayken.

Ya biz şampiyon olacağız desinler bunu hissettirsinler ya da futbolda işi beceremiyoruz diyip diğer branşlara yönelsinler. Her yerde bitik durumdayız elimizde kalan bitmemiş bir stad.

Çevrimdışı matias_27

Evet, Turkiye'de sampiyonluk icin cift forvet sart...Bence BABA'nin yanina bir Campbell veya Sow tarzi oyuncu lazim, Cenk de durarak oynuyor.

Bekler konusna da katiliyorum...Bir de onumuzdeki artik cok daha zor bir lig olacak, oyle Turk oyunculari leblebi gibi gecip gol atmak yok, herkes yabanci dolduracak hem defansa hem ortasahaya..

ya arkadaş biliç o kadar dik kafalıydı ki balıkesir ya balıkesir e de karşı tek forvet çıkıyordu.ceza sahasında çoğalamıyoruz ya orda senin inan 2 adamın dursun pektemek hariç tabi inan tüm sezon boyunca çıkarmazdık rakipleri sahalarından ya
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimiçi Samet Ç

Karşıyaka Beşiktaş'tan Sivok ve Çaykur Rizespor'dan Holosko ile prensipte anlaştı

(Skorer)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Karşıyaka Beşiktaş'tan Sivok ve Çaykur Rizespor'dan Holosko ile prensipte anlaştı

(Skorer)
sivok 1 sene daha kalsa fena olmaz sanki  gidersede üzülmem.

Çevrimdışı rawen54

Cech

Serdar Kurtuluş Carlos Zambrano Fabian Schar Christian Fuchs

Gökhan Töre Jose Sosa Tolgay Pione Sisto

Kramaric Demba Ba

(Hayal de olsa güzel)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Cech

Kramaric Demba Ba

(Hayal de olsa güzel)
nasıl bi hayalmiş hayalindeki sağ bek serdar kurtuluş mu :D

Çevrimdışı f_madida

Cech

Kramaric Demba Ba

(Hayal de olsa güzel)

Orada Serdar Kurtulus'un ne isi var? Hayaller bile kuculmus.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı atalay

mission completed  :ok:

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı atalay

Eskidir bu
Önder Özen de var

Elbette eski son 2 isim de eklenince kare misyonunu tamamlayacak.

Çevrimdışı yigitcan1903

Çok zor

Çevrimdışı Tolga

Şenol Güneş'e hazırlayın kendinizi :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Şenol Güneş'e hazırlayın kendinizi :)
gelsin bursada yaptıkları ortada ligin en iyi top oynayan takımı çok fazla pozisyona giriyolar ve atıyolar

Çevrimdışı Tolga

gelsin bursada yaptıkları ortada ligin en iyi top oynayan takımı çok fazla pozisyona giriyolar ve atıyolar
Lucescu gelemeyeceğine göre Şenol Güneş en iyi seçimdir bence de gelmeli zaten :ok:

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Lucescu gelemeyeceğine göre Şenol Güneş en iyi seçimdir bence de gelmeli zaten :ok:
Luce konusunda hala içinde bir ümit var değil mi @Tolgaozkhrmn  kardeşim. Benim var da  :money:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Tolga

Luce konusunda hala içinde bir ümit var değil mi @Tolgaozkhrmn  kardeşim. Benim var da  :money:
@Hasan Tahsin abi hiç ümidim yok maalesef :)

Çevrimdışı Tolga

Arkadaşar başka takımlarla ilgili transfer haberlerini lütfen Süper Lig başlığında paylaşın burası Bjk ile ilgili bölüm.

Çevrimdışı Deniz

Adam nerdeyse mustafa pektemek parasına oynayacak.
Pektemek senede 3 gol
Fenandao +20 gol

Gel de efkarlanma.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Samet Ç

Webo fenerden ayrılıyor almak lazım yedek için

Çevrimdışı Türkay

Van der Vaart haberleri çıkmış gene.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı rawen54

Orada Serdar Kurtulus'un ne isi var? Hayaller bile kuculmus.

Orada amac itin bilmem neresine su kacırmak  :biggrinking:

Çevrimdışı Tolga

Webo fenerden ayrılıyor almak lazım yedek için
Karşı çıkanlar olabilir ama yedek kulübesinde ben Webo'yu görmek isterim çünkü forvet transferi nasılsa olmayacak en azından ligi bilen ve gol yüzdesi yüksek olan bir oyuncuyu (Webo) kadroya katmak mantıklı olur. :)

İBB'de oynarken de alınması gerektiğini düşünüyordum ama Fb almıştı baya da faydalandılar.

Çevrimdışı talha

Adam nerdeyse mustafa pektemek parasına oynayacak.
Pektemek senede 3 gol
Fenandao +20 gol

Gel de efkarlanma.

FB Fernandao haberi ne kadar doğrudur bilmiyorum ama içten içe inşallah doğrudur diyorum. Bu adam FB'ye gitsin Mustafa'dan daha beter olur.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.