2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12823445 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Uslubumda bir şey yok. 3. bir kişiye korkak denmesi serbestse hele hiç yok. Aynı şekilde yazıyorsam demek ki onda da sorun yok. Sürekli mesajlarımı alıntılayarak bana ne yazmam gerektiğini söylemez ve bir daha mesajımı alıntılamazsanız sevinirim. Sizle muhattap olmak istemiyorum. Teşekkürler.
senin fikrini sormadımki :D üslubunu düzelt dedim Burası DH değil Beşiktaş forumu 3. şahıslara korkak diyebilirsin bu forumda Beşiktaş değerlerine laf söylenmez
sen Beşiktaşlılarla diğerleri arasındaki farkı ayıramamışsın Dh gibi genel bir forumda olmakla Beşiktaş forumunda olmanın farkınıda ayırt edememişsin sen burda kafana göre takılamazsın ben sana ne yazman gerektiğini söylemiyorum saygılı olman gerektiğini söylüyorum yaşını yazacak kadar cesaretin yok kardeşim defalarca ikaz ettim seni yaşını yaz diye burda böyle şeyleri hoş karşılamıyoruz karşımızda konuşanın kaç yaşında olduğunu bilmek istiyoruz merak etme burda yaşın bir önemi yok yaşın kaç olursa olsun saygıyla dinlenirsin hiç burda yaş farkını hissettinmi ama yaşını yazmazsan saygıyla karşılanmazsın mesajını istediğim zaman alıntılarım burda öyle ayrı gayrı yok ya bütünün parçası olursun yada olmak istemiyorsan girmezsin ve burda denetci ve yöneticilerle muhattap olmak zorundasın  @Kadir Güney

Çevrimdışı atalay

Çare Lucescu. Şu tatlığa bak.  :evillol:

Çevrimdışı Kadir G.

senin fikrini sormadımki :D üslubunu düzelt dedim Burası DH değil Beşiktaş forumu 3. şahıslara korkak diyebilirsin bu forumda Beşiktaş değerlerine laf söylenmez
sen Beşiktaşlılarla diğerleri arasındaki farkı ayıramamışsın Dh gibi genel bir forumda olmakla Beşiktaş forumunda olmanın farkınıda ayırt edememişsin sen burda kafana göre takılamazsın ben sana ne yazman gerektiğini söylemiyorum saygılı olman gerektiğini söylüyorum yaşını yazacak kadar cesaretin yok kardeşim defalarca ikaz ettim seni yaşını yaz diye burda böyle şeyleri hoş karşılamıyoruz karşımızda konuşanın kaç yaşında olduğunu bilmek istiyoruz merak etme burda yaşın bir önemi yok yaşın kaç olursa olsun saygıyla dinlenirsin hiç burda yaş farkını hissettinmi ama yaşını yazmazsan saygıyla karşılanmazsın mesajını istediğim zaman alıntılarım burda öyle ayrı gayrı yok ya bütünün parçası olursun yada olmak istemiyorsan girmezsin ve burda denetci ve yöneticilerle muhattap olmak zorundasın  @Kadir Güney

Mobilden düzeltecek yer var mı? Yaş 22. Uslupta yine diyorum düzeltten başka bir şey yazmıyorsunuz. Çözüm yazın uyalım. Burası Beşiktaş forumuysa donanımhaberdeki trollere yapılmayan sınırlama koyuluyorsa üyeliği silin lütfen.

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı talha

Uyuyordum FB maçında neler olmuş Serhat ya.  :kop:

Ulan o değil Azi'in gücü bile yetmedi GS'yi indirmeye. Şu Lobi nelere kadir arkadaş. Seneye de biz mi çıksak saraya.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı TØLGA

TRT SporOnaylanmış hesap
‏@TRT3SPOR
Beşiktaşlı bir grup Üsküdar'da küfürlü tezahürat yapan 6 Galatasaray taraftarını denize attı.
Denize atılan taraftarları zabıtalar kurtardı.

:evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

Luce, Beşiktaş tarihinin en başarılı lig ve Avrupa sezonlarını yaşattı. Bu adamın kalitesi daha tartışılmasın. Galatasaray'ın takozları ile Avrupa da ve ligde neler yaptı adam.

yoo yanlış anlaşılmasın kalitesini kesinlikle tartışmaya açmış değilim son derece sevdiğim bir hocadır gelirsede zil takar oynarım :D
sadece gelecek şampiyon olacak diye bir algı oluştu yok böyle bir durum her şeyiyle mükemmel değil onunda defoları var. Ben aslında Bilicide
sevdim aslında kolayca düzeltebilecek hataları vardı ama ısrar etti kabuğunu bir türlü kıramadı. Beşiktaşın büyüklüğünün farkına varamadı eminim
on yıl sonra mükemmel bir hoca olacak ama şimdilik Beşiktaş ona büyük geldi.  @atalay
Bilice bundan sonra yolu açık olsun derim alkışlayarak uğurlarım Bize yaşattıkları için teşekkür ederim sonu gelmedi ama çokta keyifli maçlar izlettirdi.
liverpoolü elemiş olmamız bile ona teşekkür etmem için yeterli bir neden

Çevrimiçi Samet Ç

TRT SporOnaylanmış hesap
‏@TRT3SPOR
Beşiktaşlı bir grup Üsküdar'da küfürlü tezahürat yapan 6 Galatasaray taraftarını denize attı.
Denize atılan taraftarları zabıtalar kurtardı.

:evillol: :evillol:
:kop: yaz günü iyi serinlemişlerdir.

Çevrimdışı atalay

yoo yanlış anlaşılmasın kalitesini kesinlikle tartışmaya açmış değilim son derece sevdiğim bir hocadır gelirsede zil takar oynarım :D
sadece gelecek şampiyon olacak diye bir algı oluştu yok böyle bir durum her şeyiyle mükemmel değil onunda defoları var. Ben aslında Bilicide
sevdim aslında kolayca düzeltebilecek hataları vardı ama ısrar etti kabuğunu bir türlü kıramadı. Beşiktaşın büyüklüğünün farkına varamadı eminim
on yıl sonra mükemmel bir hoca olacak ama şimdilik Beşiktaş ona büyük geldi.  @atalay
Bilice bundan sonra yolu açık olsun derim alkışlayarak uğurlarım Bize yaşattıkları için teşekkür ederim sonu gelmedi ama çokta keyifli maçlar izlettirdi.
liverpoolü elemiş olmamız bile ona teşekkür etmem için yeterli bir neden

Elbette defoları var abi. Ama Luce, pragmatik bir adam. Bilicin, kıramadığı o kabuğu kırar; camia güçlü durur ise herkesi ikna da eder yaptığı şeylere. Tabii, şampiyon olamayana kadar.

Çevrimdışı Skywalker

Bence boşa tartışıyoruz başarı istiyorsak izleyeceğimiz 2 yol mevcut idi. İdi diyorum çünkü benim için o yollardan biri artık kapandı. Dortmund modeli dediler, sabır dediler, sistem dediler, tenekeyi bağladık gönderdik. Yine başa sardık. ''2'' yıl sabredebildik. Artık bu saatten sonra kimse '' Dortmund vs modeli '' gibi terimler ağzına almasın Türk insanı olarak o sabır bizde mevcut değil görüyoruz, bizzat yaşıyoruz.
 Bizim ihtiyacımız olan şey belli '' Kalite '', '' Hazır oyuncu '', '' Kendini Kanıtlamış Teknik Adam '' bu nedenlerden dolayı Şenol Güneş bana hiç mantıklı gelmiyor, olacaksa Lucescu olmalı, olmuyorsa da Mustafa Denizli gelmelidir. Bu işin artık başka çıkar yolu yoktur. Ya '' 2 '' sene üst üste şampiyon olur bu işi bitiririz ya da hala 2002-2003 2008-2009 sezonlarını yad ederiz ki '' BAKINIZ O SEZONLARDA KİMLER İLE ŞAMPİYON OLMUŞUZ '' :)
Gerçeğin mayası gözle görülmez...

Çevrimiçi Necmi

Mobilden düzeltecek yer var mı? Yaş 22. Uslupta yine diyorum düzeltten başka bir şey yazmıyorsunuz. Çözüm yazın uyalım. Burası Beşiktaş forumuysa donanımhaberdeki trollere yapılmayan sınırlama koyuluyorsa üyeliği silin lütfen.
Kardeşim seninle uğraşmıyoruz yanlış anlama sakın buraya ilk geldiğinde ne dedin DH deki trollerden kurtulmak için geldiğini söyledin
aramıza hoş geldin burda hepimiz bir aileyiz ve ailede birinin hatası görüldüğünde uyarmak lazımki bir daha yapmasın ve Dh gibi laçka bir yer olmaması içinde
hepimizin emek vermesi gerekiyor bu sadece bizim müdahalemizle olmamalı bana pm le tam doğum tarihini yollarsan girerim burda bir çözüm yok kardeşim kendi
ailenin içinde nasılsan burasıda senin ailen o şekilde ol yeter hepimiz Beşiktaşlıyız ve birbirimize sevgi saygı göstermemiz gerekir. @Kadir Güney

Çevrimdışı Kadir G.

Kardeşim seninle uğraşmıyoruz yanlış anlama sakın buraya ilk geldiğinde ne dedin DH deki trollerden kurtulmak için geldiğini söyledin
aramıza hoş geldin burda hepimiz bir aileyiz ve ailede birinin hatası görüldüğünde uyarmak lazımki bir daha yapmasın ve Dh gibi laçka bir yer olmaması içinde
hepimizin emek vermesi gerekiyor bu sadece bizim müdahalemizle olmamalı bana pm le tam doğum tarihini yollarsan girerim burda bir çözüm yok kardeşim kendi
ailenin içinde nasılsan burasıda senin ailen o şekilde ol yeter hepimiz Beşiktaşlıyız ve birbirimize sevgi saygı göstermemiz gerekir. @Kadir Güney

Yaşı hallettim. zaten rahatça mesaj yazılabilsin diye kullanıcı adımı değiştirip adımı soyadımı almıştım. Özrümü dileyeyim.

Sağlık olsun okuyarak takip etmeye çalışacağım. Seneye şampiyonluk mesajı gelir umarım.

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi Prag 94'te atmasa tur atlıyorduk.

Uefa kupasında ve Şampiyonlar liginde en iyi derecelerimizi o iki yılda aldık bence başarılıydı Avrupa'da.

Fazlası olur muydu kalsaydı evet olurdu kesinlikle.
ben ona başarı demiyorum @Çağrı başarılı olmak istiyorsan 94 de yemeyeceksin ha luce kalsaydı başarılı olurdu
biz avrupada en başarılı sezonumuzu bence bu sene yaşadık bu takım final oynayacağı konusunda hepimize ışık verdi keşke hep ingiliz takımı çıksaydıda finale kadar gitseydik
adamın kafasındaki tek şey ingiltereye kendini göstermekti bunu başardı işi bitti. sonrada takımı umursamadı. Bu takım iyi bir takım bir kaç takviyeyle seneye luce bu takımı çok farklı yerlere götürür ama Türkiye farklı burda iyi olmak yetmiyor

Çevrimiçi Necmi

Yaşı hallettim. zaten rahatça mesaj yazılabilsin diye kullanıcı adımı değiştirip adımı soyadımı almıştım. Özrümü dileyeyim.

Sağlık olsun okuyarak takip etmeye çalışacağım. Seneye şampiyonluk mesajı gelir umarım.
Tamam kardeşim seni mod onayından çıkarttım. Umarım birbirimizi anlamışızdır. @Kadir Güney

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Mayıs 2015, 01:01:00
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
ben ona başarı demiyorum @Çağrı başarılı olmak istiyorsan 94 de yemeyeceksin ha luce kalsaydı başarılı olurdu
biz avrupada en başarılı sezonumuzu bence bu sene yaşadık bu takım final oynayacağı konusunda hepimize ışık verdi keşke hep ingiliz takımı çıksaydıda finale kadar gitseydik
adamın kafasındaki tek şey ingiltereye kendini göstermekti bunu başardı işi bitti. sonrada takımı umursamadı. Bu takım iyi bir takım bir kaç takviyeyle seneye luce bu takımı çok farklı yerlere götürür ama Türkiye farklı burda iyi olmak yetmiyor

O zaman da Stamlı Lazio'yu çekmesek Final oynardık @Necmi abi Uefa'nın eleminasyon olduğu dönemdi.

Bence biz ışığı yanlış aldık ama farkedemedik. Eğer karşımıza hep büyük takımlar çıksaydı evet Finale kadar giderdik ama en ufak küçük takım bizi yolumuzdan ederdi yine.

Çünkü hucum planı yoktu malesef Mr. Bilic'in.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı kyiv

Engeç 15 hazirana kadar hoca konusu netleşmeli. Yoksa her seneki gibi işimiz geçe kalırsa yine toparlayamayacağız yeni sezon öncesi. Allahtan sezonu erken açma zorunluluğumuz yok bu sene.

Çevrimdışı Aykutt

@firatgunayer Emniyet, şampiyonluğu kutlayan Gs taraftarlarını, Beşiktaş'a girmemeleri için Balmumcu, Ortaköy ve Dolmabahçe'den geri çeviriyor..
Denize atma olayı moda olacak gibi duruyor. :evillol: Sahada gereken cevabı vermeyen dik duramayan oyuncuların yerine taraftar kendi adına işler yapıyor.

Çevrimiçi Necmi

@firatgunayer Emniyet, şampiyonluğu kutlayan Gs taraftarlarını, Beşiktaş'a girmemeleri için Balmumcu, Ortaköy ve Dolmabahçe'den geri çeviriyor..
Denize atma olayı moda olacak gibi duruyor. :evillol: Sahada gereken cevabı vermeyen dik duramayan oyuncuların yerine taraftar kendi adına işler yapıyor.
bunların kaderi bu tarihlerinin hiç bir döneminde doya doya kutlayamadılar. adamların semti yokki nereye gideceklerini bilmiyorlar.
şaşkın ördek misali dalıyorlar :D Böyle devam ederse adamları kutlama yapmak için polis kordonuna falan alacaklar yada kazlı çeşmede gs şampiyonluk kutlama yeri belirleyecekler ee şampiyon yapan devlet kutlama yeride ayarlasın ayıp ediyorlar :bandit:

Çevrimdışı talha

bunların kaderi bu tarihlerinin hiç bir döneminde doya doya kutlayamadılar. adamların semti yokki nereye gideceklerini bilmiyorlar.
şaşkın ördek misali dalıyorlar :D Böyle devam ederse adamları kutlama yapmak için polis kordonuna falan alacaklar yada kazlı çeşmede gs şampiyonluk kutlama yeri belirleyecekler ee şampiyon yapan devlet kutlama yeride ayarlasın ayıp ediyorlar :bandit:

Erzurum'da da uyuyordum bunların sesine uyandım iyi bir küfür ettim. Ara sokakte ne işin kardeş senin ya git kutla merkezde. Uyuyamadım da yarın erken kalkmam lazım. :uyucam:

Çevrimdışı hakank

hatırladığım bütün şampiyonlukları şaibeli dediğin gibi devlet artık kutlama yeri ayarlayıversin necmi abi
neler olacak neler neler olacak

Çevrimdışı atalay

Kazlıçeşme'de kutlasınlar.  :lol:

Çevrimdışı f_madida

hatırladığım bütün şampiyonlukları şaibeli dediğin gibi devlet artık kutlama yeri ayarlayıversin necmi abi

gitsinler aksaray'da kutlasinlar iste, sampiyonlugun mimariyla beraber..
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı TØLGA

La Liga Turkiye ‏@LaligaTurkiyee  4 dk.4 dakika önce Çeviriyi görüntüle
SON DADİKA // Rafael Benitez Real Madrid'de..
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı talha

La Liga Turkiye ‏@LaligaTurkiyee  4 dk.4 dakika önce Çeviriyi görüntüle
SON DADİKA // Rafael Benitez Real Madrid'de..

Ulan bize gelir mi falan diyordum adam nereye gitti. :kop: