2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12846503 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı atalay

Böyle olmayacağı için 4.

Uzun kalıplı bir stoper ile Pedro oynar tek stoper yeterli.

2 tane bek.

Ön libero alamayız zaten Tolgay oraya kayar Atiba kalırsa hayatta alınmaz.

Bir de sol kanat 4.

Cech olursa 5 olur olmazsa 4'te kalır.
Bizimkiler bu orta sahayı değiştirmez ise Tolgay değilde rakipler bize  :evillol:

2 tane bek alıyorsak şu bekleri oyuna çıkaracak; iki kutu arasında oynayacak bir Tino'da alalım yoksa beklerin ne anlamı kalır.

Çevrimdışı Tolga

Badem periscope yapacak az sonra moralim yerine geldi  :super: :super:
Kim bilir yine ne sallayacak bakalım :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Renton

Kim bilir yine ne sallayacak bakalım :kop:
Acayip cigara çekiyor hee  :bandit: :bandit:
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Renton

Luceyle sonuncusu geçen hafta içi olmakla beraber 3 kez görüşülmüş hayır evet net cevap vermemiş daha

Çevrimdışı TØLGA

Luce çok zor beyler birinin cebinden çıkıp para vermesi lazım anca öyle
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Lucescu hayır demediyse umut var demektir. Birşeylerin netleşmesini bekliyordur belki. Biliçin istifası vs

Çevrimdışı Renton

Yabancı bir hocayla görüşülüyormuş ispanyol-portekizli araştırıyoruz dedi

Çevrimdışı Renton

Lucescu hayır demediyse umut var demektir. Birşeylerin netleşmesini bekliyordur belki. Biliçin istifası vs
Başkan kimse itiraz edemesin diye düşünüyormuş.Yani bu senenin bütün gazını alacak tepkiler duracak doğal olarak uğraşıyor başkan

Çevrimdışı Tolga

Luce çok zor beyler birinin cebinden çıkıp para vermesi lazım anca öyle
Cebinden para çıkarıp verme devri bittiğine göre o zaman mümkün gözükmüyor değil mi :icool:

Başkan kimse itiraz edemesin diye düşünüyormuş.Yani bu senenin bütün gazını alacak tepkiler duracak doğal olarak uğraşıyor başkan

E son şansı zaten. Biliç kalırsa şansı falan yok bu açık net. Taraftarın büyük kısmı soğudu. bir kere soğuduğun birine ısınamazsın, kanundur.

Ya net bir isim, tartışmasız bir isim gelecek, yada slaven, fikret ile birlikte sezon sonu ağır küfürler eşliğinde gidecek. Bu kadar başarısızlık fazla.

Çevrimdışı TØLGA

Cebinden para çıkarıp verme devri bittiğine göre o zaman mümkün gözükmüyor değil mi :icool:
zaten bizim yönetim kurulu fakir olsada vermez daha çok alırlar  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

zaten bizim yönetim kurulu fakir olsada vermez daha çok alırlar  :evillol:
:biggrinking:

Çevrimdışı Renton

E son şansı zaten. Biliç kalırsa şansı falan yok bu açık net. Taraftarın büyük kısmı soğudu. bir kere soğuduğun birine ısınamazsın, kanundur.

Ya net bir isim, tartışmasız bir isim gelecek, yada slaven, fikret ile birlikte sezon sonu ağır küfürler eşliğinde gidecek. Bu kadar başarısızlık fazla.
Bilic bitti zaten son 2 hafta kalsın mı kalmasın mı o tartışılıyor.Luce ya da şenol hoca belli her şey işte

Çevrimdışı TØLGA

Bilic bitti zaten son 2 hafta kalsın mı kalmasın mı o tartışılıyor.Luce ya da şenol hoca belli her şey işte
yav kalsın 2 maç için 500 bin euro verilmez adama sezon sonu good bye deriz
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

şu mali genel kurul gelsede ortalık bir şenlense yaaaaa  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

işin kötüsü 500 bin euronun bu seneyle alakası yok.

Misal biz istemedik gelecek sene, ama o devam etmek istiyor vereceğiz 500 ü. Yada o istemiyor kalmak, biz istiyoruz, o verecek.+1 bunun için yapıldı.

O yüzden bence bugün gerekli anlaşmalar yapılmıştır, yarın toplantıda görevine son verilir. Öyle düşünüyorum.

Çevrimdışı Renton

yav kalsın 2 maç için 500 bin euro verilmez adama sezon sonu good bye deriz
sene sonu desende o 500 çıkacak bizden  :money: gitti 500 ben söylemiştim son açıklamasından sonra  :steamed:

Çevrimdışı TØLGA

işin kötüsü 500 bin euronun bu seneyle alakası yok.

Misal biz istemedik gelecek sene, ama o devam etmek istiyor vereceğiz 500 ü. Yada o istemiyor kalmak, biz istiyoruz, o verecek.+1 bunun için yapıldı.

O yüzden bence bugün gerekli anlaşmalar yapılmıştır, yarın toplantıda görevine son verilir. Öyle düşünüyorum.
oooo ben bunu bilmiyordum benim bildigim fikret orman  o 1 milyonu alır biliçi tutar
kar ederiz :D sonra fikret ormanıda indiririz baştan ne güzel plan oldu yaaa  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Karşılıklı anlaşılır.

Ne 500 biliç alır ne bjk alır. Efendice çekip gider. Gs maçında olası bir kötü sonuçta, sonu geçen akşamdan beter olur. Riske gerek yok. Ok yaydan çıktı.

Çevrimdışı TØLGA

Karşılıklı anlaşılır.

Ne 500 biliç alır ne bjk alır. Efendice çekip gider. Gs maçında olası bir kötü sonuçta, sonu geçen akşamdan beter olur. Riske gerek yok. Ok yaydan çıktı.
ben izlemiyorum maçları valla o akşam mümkünse erkenden yatacam sinirlenmek istemiyorum
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

ben izlemiyorum maçları valla o akşam mümkünse erkenden yatacam sinirlenmek istemiyorum
Nasıl dayancan birader  :evillol:

Ben dayanamam yav ne olursa olsun o maçı izlerim. Manyağız galiba biraz :alala: :lol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TØLGA

Nasıl dayancan birader  :evillol:

Ben dayanamam yav ne olursa olsun o maçı izlerim. Manyağız galiba biraz :alala: :lol:
benim derbilerde elim ayağım birbirine giriyor heyecandan kalbim darlanıyo valla çekemem bu sefer o eziyeti
oynanan son 3 maç bana galatasaray maçını vaad etmiyo tahmin ediyorum olacakları
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

oğlum yaa keşke luce zago sergen 3lüsü olsa yaaaa valla kelle de istemiyorum fikret başkan bak bunları getirirsen :D (impossible o yüzden kelle istiyorum )
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK