2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12846947 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Renton

Danny iyi oyuncu ya. Yani gördüğüm kalite hırs fiziğin aynısını bizde de gösterirse çok çok etkili olur ve derbilerde 2 kanadımız da korkutur :tabe:

Bi tarafta formda bir Gökhan Töre, bir tarafta tam bir lider, kaliteli, tehlikeli bir oyuncu. İlerde Demba Ba, Oyunu kuran Sosa, Orta saha ikilisi benim için Veli-Tolgay'dır. Sağlam bir orta saha. Ama işte defansı da düzeltmek lazım, ne geldiyse bu defans yüzünden geldi başımıza.

Renkliler defansı en azından bizden iyi yapıyor, mersin geldi geldi pozisyona giremedi mesela veya bunun gibi örnekler. Anadolu takımları benim gördüğüm kadarıyla çoğu zaman gelip pozisyon bulamadılar bu da onların direncini düşürdü. İnşallah seneye çok sağlam bir defans olur da bu sıkıntıları, saçmasapan golleri yaşamayız..

Şuan için stoperi bilmiyorum ama özellikle bekler konusunda Maxi-Fuchs ikilisi en iyi tercih olur :)
Bizim defans hattı anadolu takımı kalitesinde zaten kalemizde aynı şekilde güvensiz olunca ileriyede çok fazla adam atamıyorsun bu yaz şu defansı halletmeleri lazım maxi-fuchs-samba olsa yeter ama hiçbiri bize düşmez beklerden verim alan bir beşiktaş görelim seneye
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Deniz

Üzülmezde ruh vardi ruh.kapalidan anasina bacisina küfürler yagardi adam yine de ekmeğini kovalar basini bile cevirmezdi.yine taraftara kosardi.
Takima verecdgi en buyuk sey ruh olur.deli ruhu.

İlhan mansiz zaten futbol zekasi tartisilmaz biri.cenk tosuna ve diger genclere ciddi katkilari olur.

İkisinin de gelmesini cok istiyorum.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Herhalde gelirse kimsenin itiraz etmeyeceği tek isim var:

lucescu.

Kimse etmezse ben ederim. Herkesle aynı fikirde olmak doğama, yapıma ters.  :lol: :lol:

Çevrimdışı Renton

Kimse etmezse ben ederim. Herkesle aynı fikirde olmak doğama, yapıma ters.  :lol: :lol:
:kop: :kop:

Çevrimdışı Deniz

Kimse etmezse ben ederim. Herkesle aynı fikirde olmak doğama, yapıma ters. 
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Hikmet Karaman zu Beşiktaş ?

Biraz gülmek bizimde hakkımız içimiz şişti be kaç gündür...
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimiçi Samet Ç

:kop: Şaka maka gelirse ...

Çevrimdışı Deniz

Yilmaz ve hikmet her hoca değişim doneminde bize iş atiyor :).aslinda 1 ay buna 1 ay yilmaza verecen heveslerini alsinlar..

Meseka haziranda yılmaz remmuzfa hikmet gelebilir

:kop: Şaka maka gelirse ...

ligde ki en  sevmediğim adamlardan birisi kendisi düşüncesi bile tüylerimi diken diken ediyor Allah yazdıysa bozsun !
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimiçi Samet Ç

Yilmaz ve hikmet her hoca değişim doneminde bize iş atiyor :).aslinda 1 ay buna 1 ay yilmaza verecen heveslerini alsinlar..

:kop: :kop: :kop:

Bak senin bile elin gitmemiş Deniz mesela ve temmuzu nasıl yazmışsın   :kop:

Çevrimdışı Deniz

Bak senin bile elin gitmemiş Deniz mesela ve temmuzu nasıl yazmışsın   :kop:
Vallaha oyle olmus sanslarina kussunler :)

Vallaha oyle olmus sanslarina kussunler :)

Öyle bir küssünler ki böyle iş bile atmasınlar  :akuma:  :boxin:  :lol:

Çevrimdışı BlackEagle1989

avrupadan bonservissiz bir iki iyi futbolcu alsinlar yeter..

bence turkiye ligdeki iyi oyunculari toplamak lazim misal

Nakoulma
Aatif
Sener
Lawal
serdar aziz
ahmet ilhan
Josue
Constant
Yusuf erdogan

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2015, 23:36:15
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
avrupadan bonservissiz bir iki iyi futbolcu alsinlar yeter..

bence turkiye ligdeki iyi oyunculari toplamak lazim misal

Nakoulma
Aatif
Sener
Lawal
serdar aziz
ahmet ilhan
Josue
Constant
Yusuf erdogan

Kardeşim bunların hiçbiri bizde oynayamaz. Biz bu hatayı 2004 2005 2006 da tam 3 kez alayını toplayarak yaptık.

O filmin sonu mutlu bitmiyor.

Edit : Şener hariç :D
[ Son Düzenleme: 19 Mayıs 2015, 23:38:55 Çağrı ]
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Önümüzdeki 5-10 değil tamamı hakkında beklentim koca bir sıfır. #EfkarLan

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2015, 23:42:07
  • Beşiktaş / Bodrum
Çok da negatif olmayın be. 30. haftaya kadar taşıdık yıllar sonra.

Bu kadroda bu potansiyel var. Takviyelerle bunu yaşayacağız bu 4-5 yıl daha ama umarım çok kaybetmeyiz final.

Ha oldu ki kaybettim bi psikiyatri uzmanı ile toplu anlaşalım indirim yaptırırız  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çok da negatif olmayın be. 30. haftaya kadar taşıdık yıllar sonra.

Bu kadroda bu potansiyel var. Takviyelerle bunu yaşayacağız bu 4-5 yıl daha ama umarım çok kaybetmeyiz final.

Ha oldu ki kaybettim bi psikiyatri uzmanı ile toplu anlaşalım indirim yaptırırız  :evillol:

Çağrı, kazın ayağı öyle değil.

gs 3 hoca değiştirerek geldi bu noktaya kısa dönemde.

Fener malum. Krizler, kaoslar, kavgalar.

ve açıkcası, berbat oldukları sezondu bu. Ben feneri hiç bu kadar vasat görmemiştim.

Seneye yine bu şekilde yakalar mıyız?

Bak kendin diyorsun, yıllar sonra ilk kez kafaya oynayabildik 30 hafta. En iyi halimiz bu ve rakiplerin en kötü hali bu olmasına rağmen durum ortada.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2015, 23:48:25
  • Beşiktaş / Bodrum

ve açıkcası, berbat oldukları sezondu bu. Ben feneri hiç bu kadar vasat görmemiştim.

Bak kendin diyorsun, yıllar sonra ilk kez kafaya oynayabildik 30 hafta. En iyi halimiz bu ve rakiplerin en kötü hali bu olmasına rağmen durum ortada.

Armağan o kadar değil be. Bir adım geri çekilerek bak.

İstedikleri kadar kötü olsunlar zaten toplayabilecekleri puan maksimum bu onların da.

Biz 30. haftada 65 puan topladığımız her sene şampiyonluğa oynarız.

Bizim en iyi sezonumuz olmadı bu. 16. haftadan beri yürüyor takım. 14 haftadır hiç oynamadık ki. Biz de onlar gibi yıldızlarla tutunduk.

Şampiyon olur muyuz bilmiyorum ama yarışacağımızı biliyorum bu kadro ile.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Fenerde finans durumları nasıl bilmiyorum ama seneye fena gelecekler gibi..

Şu yabancı sınırının kalkması en çok fenere yarıyacak bence..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2015, 23:49:51
  • Beşiktaş / Bodrum
Bir de şu var.

Yıllardır kadroyu dağıtıp topladık devamlı yıllar sonra kadro istirkarımız var.

Artık 8 değil 4 adam yetecek. Seneye belki 3 adam yetecek sadece.

Bu bile taşır bizi 5 yıl. Pektemek ile Ersan'ı gönderelim yeter.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Renton

Bir de şu var.

Yıllardır kadroyu dağıtıp topladık devamlı yıllar sonra kadro istirkarımız var.

Artık 8 değil 4 adam yetecek. Seneye belki 3 adam yetecek sadece.

Bu bile taşır bizi 5 yıl. Pektemek ile Ersan'ı gönderelim yeter.
Yangından mal kaçırır gibi sözleşme uzattığımız adamları mı göndermek istiyorsun pehh sosa kadar kazanıyor adamlar pardon daha fazla kazanıyorlar
[ Son Düzenleme: 19 Mayıs 2015, 23:55:57 Renton ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2015, 23:55:39
  • Beşiktaş / Bodrum
Yangından mal kaçırır gibi sözleşme uzattığımız adamları mı göndermek istiyorsun pehh sosa kadar kazanıyor adamlar

Formalarından isimleri söküleciseler.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Önümüzde ki sene de şampiyon olamazsak, sıralama takımı oluruz.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2015, 23:56:30
  • Beşiktaş / Bodrum
Önümüzde ki sene de şampiyon olamazsak, sıralama takımı oluruz.

Senin uyuma zamanın gelmiş dozun fazla kaçtı artık  :D

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli