2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12846689 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Renton

Formalarından isimleri söküleciseler.
Şimdi bekliyorum ben abi devre arasını 2016 da serdar,ismail,motta sözleşmeleri bitecek onlarla uzatacaklar bu kış düzgün çocuklar hepsi.
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Renton

Önümüzde ki sene de şampiyon olamazsak, sıralama takımı oluruz.
Açalım bi 70 lik moduna girdin sen  :bandit: :bandit:

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Bugün metin tekinle mehmet demirkolu dinledim, onlar da bu işin farkında. başarı gelmediği sürece başarıyı yakalaman o derece zorlaşıyor. Sıralama takımı benim için 3-4 dür. 13-14 demiyorum sonuçta.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Mayıs 2015, 00:03:49
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Sporting Lisbon ritmini bir kaybetti 30 yılda 3 kez son 12 yılda 1 kez olabildi. Bundan sonrası da karanlık.

Bizim 7 yıla çıkıyor bu kez çok uzadı ara. Seneye hiçbir şansımız yok 5 yılda 1 modundan 10 yılda 1 e geçersek o zaman çok kötü olur gelecek için.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Renton

Sporting Lisbon ritmini bir kaybetti 30 yılda 3 kez son 12 yılda 1 kez olabildi. Bundan sonrası da karanlık.

Bizim 7 yıla çıkıyor bu kez çok uzadı ara. Seneye hiçbir şansımız yok 5 yılda 1 modundan 10 yılda 1 e geçersek o zaman çok kötü olur gelecek için.
10 yılda 1 modundayız şuan zaten 20 yılda 2  geldi işte

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

94/95
02/03
08/09

İnanın bana basında falan yine iyi yer alıyoruz.  :lol: :lol:

Çevrimdışı Renton

94/95
02/03
08/09

16/17 gelecek bence

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

94/95
02/03
08/09

Basın anlamında popülerlik anlamında bu senenin takımıyız zaten.

Ah bide şampiyonluğu becerebilseydik..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TØLGA

avrupadan bonservissiz bir iki iyi futbolcu alsinlar yeter..

bence turkiye ligdeki iyi oyunculari toplamak lazim misal

Nakoulma
Aatif
Sener
Lawal
serdar aziz
ahmet ilhan
Josue
Constant
Yusuf erdogan
yusuf şener dışında gerisi hikaye yusufda alternatif olabilir şuanda
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı BlackEagle1989

Olcay mi  yoksa nakoulma veya Aatif mi...?
Ersan mi yoksa Serdar Aziz mi

Çevrimdışı TØLGA

Olcay mi  yoksa nakoulma veya Aatif mi...?
Ersan mi yoksa Serdar Aziz mi
sıkıntı şurda :D krite olcay flense anlaşamayız bu konuda benim gözümde
pek bir farkları yok aman aman uçmaz yani şampiyonluğa oynatmaz bu adamlarda

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Josue :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şampiyonluğa oynatacak adamlar belli

Danny, Maxi, Fuchs bir de üst düzey bir stoper :)

Çevrimdışı TØLGA

Josue :alala:
yaa bakk benim görüşüm şu şekilde zaten bizde o potansiyelde oyuncular var beklentileri karşılamıyolar o ayrıda
transfer ne diye yapılır daha iyi katkı vericek o bölgede daha iyisini yapabilecek bir oyuncu alınır misal ba gibi
josue kötü oyuncumu hayır porto bulmuş çarpılırız kötü dersek  :biggrinking: ama bizim aradıgımız adammı tartışılır
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Atkar

Kusura bakmayında takımın nerede 4 eksiği var ? Sağ-sol bek/2 stoper/Kaleci zaten 5 etti.Çok iyi bir ön libero etti 6.Sol kanat istersek etti 7.Oyuncu satmamız gerektiği için Ba giderse etti 8.Mustafa-Kerim-Ozi-Ersan-Tolga-İsmail-Motta-Uğur-Sivok-Atiba -Opare giderse zaten Günay-CenkTosun-Cenk Gönen-Olcay-Serdar-Atınç-Veli harici yedekte kalmıyor.Bu takıma Luce falan istediği gibi kadro kuramadığı sürece hayatta gelmez.

Çevrimdışı TØLGA

Kusura bakmayında takımın nerede 4 eksiği var ? Sağ-sol bek/2 stoper/Kaleci zaten 5 etti.Çok iyi bir ön libero etti 6.Sol kanat istersek etti 7.Oyuncu satmamız gerektiği için Ba giderse etti 8.Mustafa-Kerim-Ozi-Ersan-Tolga-İsmail-Motta-Uğur-Sivok-Atiba -Opare giderse zaten Günay-CenkTosun-Cenk Gönen-Olcay-Serdar-Atınç-Veli harici yedekte kalmıyor.Bu takıma Luce falan istediği gibi kadro kuramadığı sürece hayatta gelmez.
biz bilmiyormuyuz 4ten fazla oldugunu  bu mali durumda 3 veya 4 kaliteli adam al kapat hepside ilk 11 oyuncuusu olmak şartıyla ama klübeye degil
 sallıyorum 15 milyona 7 adam alacağına git 3  tane al kaliteli al
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Mayıs 2015, 00:34:46
  • Beşiktaş / Bodrum

Böyle olmayacağı için 4.

Uzun kalıplı bir stoper ile Pedro oynar tek stoper yeterli.

2 tane bek.

Ön libero alamayız zaten Tolgay oraya kayar Atiba kalırsa hayatta alınmaz.

Bir de sol kanat 4.

Cech olursa 5 olur olmazsa 4'te kalır.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Kimi aldık bakalım :bandit: :bandit:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

bizdeki sorun kaliteli ayaklar.. bu ligde takim oynuyu  bir yere kadar gidiliyor son 5 hafta kala tirt oluyor.. sonunda isi kaliteli top yapabilen ayaklara kaliyor kolay adam gecebilen hizli olan ikici toplari kapabilen oyunculara.. aatif ve nakoulma bunlardan bir ornek hizli ceza sahasina girebilen futbolcular..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Mayıs 2015, 00:38:35
  • Beşiktaş / Bodrum
Kimi aldık bakalım :bandit: :bandit:

Ağzımızın payını aldık işte yetmiyor mu  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Ağzımızın payını aldık işte yetmiyor mu  :evillol:
Duymak istediğim cevap buydu teşekkür ederim :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Renton

Böyle olmayacağı için 4.

Uzun kalıplı bir stoper ile Pedro oynar tek stoper yeterli.

2 tane bek.

Ön libero alamayız zaten Tolgay oraya kayar Atiba kalırsa hayatta alınmaz.

Bir de sol kanat 4.

Cech olursa 5 olur olmazsa 4'te kalır.
Lütfen artık pedro demeyelim tek hamleyi yapamazsa patates oluyoruz

Çevrimdışı Renton

Badem periscope yapacak az sonra moralim yerine geldi  :super: :super:

Çevrimdışı Atkar

Pedro 5
Kerim 4
Ozi 4
Ba 13

gibi rakamlara satmalıyız.Piyasaları bu kadar eder mi bilmem ama 20M+ gelir sağlamalıyız en azından.Maxi-Samba-Fuchs-Mavuba-Adriano gibi bonservissiz futbolcularla en az 3 bölgeyi halletmeliyiz ki rahat bir transfer dönemi geçirelim.Mesela Maxi varken Şener almak çok gereksiz bir işter.Buram buram tecrübe eksikliği kokuyoruz.Hatta bu yüzden dün çıkan haber Terrye bile karşı değilim.35 yaşında ama 2 sene çıkar topunu oynar