2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12859217 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Bu arada ikiside kalır çünkü adamlar hasta öyle çok büyük bir olay gibi göstermesinlsr
Hacı Töre hasta değilmiş

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çok radikal kararlar alınacak belliki. Herkesin bu kadar gergin olmasının nedenini de anlayabiliyorum.

Son 2 senenin birikimidir bunlar özellikle. Radikal kararlar inşallah yarar bakalım..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Samet Ç

Bence değerini bulan satılmalı. 10-15 milyon arasına yolu açık olsun :)
Demba 10-13 arası teklif var diyorlar bende diyenlerin yalancısıyım ama Töre satılmamalı asla

Çevrimdışı talha

Abi satsınlar Demba'yı Luce'yi getirsinler forvete free adrianoyu alsınlar luceden başkası yalan ortamın gazını bir tek bu hamle alır

Yanlız kadronun sıfırdan kurulması demek bir senenin boşa gitmesi demek. Bu arada transfer politikası bu yönde olacaksa olmasın daha iyi. Dört adamda aradığımız adamlar değil bu arada stoper alınacaktır daha ne diye uzattık ersan ile
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Anıl

bu paketten en az 20 milyon çıkması lazım  daha aza giderlerse
kazıklanmış oluruz
Ba-Töre satışı 20-30 arası getirir

Çevrimdışı TØLGA

Air gibi, tasmalılar haindir, düşmandır. Bunlardan kurtulduğumuz gün, yürüyeceğiz güneşe.
vermişler emri taraftarın gazını al diye yedik bizde zaten mali kongrede'de iki futbolcu ismi atar başkan ortaya olur biter
kelle istiyorum ben biliç kurtarmaz
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Töre ve ba dan 15 kazan öp başına koy.

Çevrimdışı talha

Hacı Töre hasta değilmiş

Valla ntv bile yazdı kim diyor değil diye. Şuan ortam çok karışık dikkat etmek lazım

Çevrimdışı TØLGA

Ba-Töre satışı 20-30 arası getirir
en az dedim zaten inşallah anıl hayırlısı
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Renton

Valla degerini bulan herkes satilir ben bunu bilir bunu soylerim sat abi demba-tore 25 getirsin ucarak satarim satmadigimiz her oyuncu icin pisman olduk her seferinde
See you in another life,brother.

Çevrimiçi Samet Ç

Töre ve ba dan 15 kazan öp başına koy.
Sırf Demba'dan kazanırsın o parayı üç aşağı beş yukarı

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Geçti o günler geçti.. Devre arası ihtiyacı olana ittirecektin, şimdi transfer piyasası açık, herkes ederini bulduğu adamı satıyor. son haftalardaki performanslar ortada, bide kadro dışı olayları çıkarsa ayyuka 15 bile veren çıkmaz.

Çevrimdışı TØLGA

şampiyonluk istiyorum ben abi dik duran beşiktaşın hakkını savunan yönetim istiyorum ezilen büzülen yönetim istemiyorum
sonuna kadar savaşan futbolcu istiyorum yenilsede son demine kadar oynayan kadro istiyorum çok şey istiyoz galba lannn
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Alper1903

Geçti o günler geçti.. Devre arası ihtiyacı olana ittirecektin, şimdi transfer piyasası açık, herkes ederini bulduğu adamı satıyor. son haftalardaki performanslar ortada, bide kadro dışı olayları çıkarsa ayyuka 15 bile veren çıkmaz.

Araplardan en az 10 bekliyorum.

Çevrimdışı talha

Her değeri bulan satılır da yerini dolduracak adamı bulmakta önemli mesela Demba gitti adaylar kimler Töre gitti adaylar kimler önemli bunlar yoksa takımın hepsini satılığa çıkar en azından bir otuz kırk cebe koyarsın ama yerlerine gelecek adamlara ne kadar harcayacaklar yoksa TS gibi olur sonumuz

Çevrimdışı TØLGA

kongre iptal edilirse şaşırmayın bu arada
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Anıl

Edemezler

Çevrimdışı Renton

O iş sıkıntı zaten derbi gününe koymuş gak guk eden olmasın diye herhalde şampiyonluk yolunda şimdi elinde patladı başkanın.başkan kara kara düşünüyordur ona uyku yok

Çevrimdışı TØLGA

O iş sıkıntı zaten derbi gününe koymuş gak guk eden olmasın diye herhalde şampiyonluk yolunda şimdi elinde patladı başkanın.başkan kara kara düşünüyordur ona uyku yok
pazar günüyse maç gününü pazartesiye alınsın diye başvurulmuş zaten
kongreyi iyi izleyin nasıl gaz alıyorlar görün
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Abi satsınlar Demba'yı Luce'yi getirsinler forvete free adrianoyu alsınlar luceden başkası yalan ortamın gazını bir tek bu hamle alır
Adriano'nun sözleşmesi 31.12.2015'te bitiyor yalnız :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

Edemezler
virüs girer flen bilgisayara gene mağlum 
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

Adriano'nun sözleşmesi 31.12.2015'te bitiyor yalnız :)
Bak ona dikkat etmemişim olsun Gignac var  :D

Çevrimdışı TØLGA

Yağız Çelikyüz ‏@yagiz1903  12 sn.13 saniye önce
Doğru,yalan demiyorum İsmail Air Terry'den bahsediyor

ben kelle istiyorum abi yemişim terrysini
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Bak ona dikkat etmemişim olsun Gignac var  :D
Gignac iyi oyuncu tabi :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Renton

Her değeri bulan satılır da yerini dolduracak adamı bulmakta önemli mesela Demba gitti adaylar kimler Töre gitti adaylar kimler önemli bunlar yoksa takımın hepsini satılığa çıkar en azından bir otuz kırk cebe koyarsın ama yerlerine gelecek adamlara ne kadar harcayacaklar yoksa TS gibi olur sonumuz
Abi klasik muhabbetleri yapmayın artık ya 10 senedir satmıyoruz da ne oldu yerlerine doldurmaya da gerek kalmadı hala 3. yanlış mıyım? satacaksın abi nereye öyle takımı koy 30-40 cebine koyarsın muhabbeti hani kim veriyor.Buldun mu satacaksın noldu fernandesi satmadı başkan çıktı sene sonu keşke satsaydım diye satacaksın bu kadar basit porto ağlıyor mu hulkun yerine kimi koyacağız diye affetmiyor adamlar dembayı bu sene satma oynat hadi seneye olacak 31-32 alırsın o yaştaki adamdan bonservis sonra