2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12859172 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TØLGA

haaa kendi bilir tabi benim burdan konuşmam ile bişey olmaz görünen yol şöyle adnan polatın kaderini yaşayabilir
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

Beyler secimlere daha 1 sene var bir bekleyin..belki orman secimlere tek aday girecek belki de hic girmeyecek.
Zaman icinde koprunun altindan cok sular akar.
Su an odaklanmamiz gereken kisi yeni teknik direktör ve yeni sezondaki takimimiz.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

Beyler secimlere daha 1 sene var bir bekleyin..belki orman secimlere tek aday girecek belki de hic girmeyecek.
Zaman icinde koprunun altindan cok sular akar.
Su an odaklanmamiz gereken kisi yeni teknik direktör ve yeni sezondaki takimimiz.
ben istiyorum kelleyi abi yemişim stadyumunu yaaa bunlar biliçide tazminat verip göndermeye kalkarlar
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kadir G.

Yönetimi lucescu+şampiyonluk dışında hiçbir şey kurtaramaz artık. İsterseler stadı yapmayı bırakın allianz arenayı getirip koysunlar yine kurtulamazlar bunun dışında.

Çevrimdışı talha

öyle bir durum olsa olması muhtemel 4 başkan adayı var fikret başkan dışında
ahmet nur çebi ,murat aksu , serdal adalı ,HASAN ARAT  Fikret ormanın yönetim kadrosu çok pasif kim ne derse desin 2 3 yönetici dışında

Hacı Murat Aksu ile Hasan'I geç. Bu adamlar en ihtiyacımız olduğu zamanda bile taşın altına elini sokmayan adamlar şimdi bile ortay çıkmaz. Serdar Adalı ve Y.D. gelecek adaylığa. Eee istiyor musun sen? Bir de ANÇ. Sana söyleyeyim şu iç isminde başımızzda olmasını istemiyorum.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı TØLGA

Yönetimi lucescu+şampiyonluk dışında hiçbir şey kurtaramaz artık. İsterseler stadı yapmayı bırakın allianz arenayı getirip koysunlar yine kurtulamazlar bunun dışında.
lucescu'da değil yaaa şart değil sen beşiktaşın hakkını savunamıyon hakemlerle ilgili sezon sonu konuşuruz diyo metin albayrak
hakemi geçtim takım zaten kötü orasıda ayrıda bi tane kupa olmazmı be kaç senedir araya sıkıştırılmazmı ziraattı gazozdu bişey kupası
çok ciddiyim vodafone arena açılır sonu adnan polat gibi olur bu yaz dönemi gösterir neler olacağını
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Hacı Murat Aksu ile Hasan'I geç. Bu adamlar en ihtiyacımız olduğu zamanda bile taşın altına elini sokmayan adamlar şimdi bile ortay çıkmaz. Serdar Adalı ve Y.D. gelecek adaylığa. Eee istiyor musun sen? Bir de ANÇ. Sana söyleyeyim şu iç isminde başımızzda olmasını istemiyorum.
Tek istediğim isim hasan arat gerisi hikaye
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kadir G.

Parası olmayan biri olacaksa ibrahim altınsay olmalı. Şimdi de lobimiz yok onla da olmaz ama en azından kriz geçirmeyiz maç izlerken. Tüccar mantığıyla değilde futbol adamı mantığıyla yönetiliriz.

Çevrimdışı talha

Tek istediğim isim hasan arat gerisi hikaye

Hasan Arat'ı bende istiyorum ama gelmiyor adam. Maalesef Beşiktaş'ı koruyup kolllayacak bir yönetimimiz bile yok.

Çevrimdışı TØLGA

Parası olmayan biri olacaksa ibrahim altınsay olmalı. Şimdi de lobimiz yok onla da olmaz ama en azından kriz geçirmeyiz maç izlerken. Tüccar mantığıyla değilde futbol adamı mantığıyla yönetiliriz.
başkanlık yapamaza ibrahim altınsay bende çok isterimde girmez o işlere bu kongre yapısı varken güçlü bir yönetim kadrosunda
yönetim kurulunda olmasını isterim gerekirse futbol şubesinin başında 2. başkan vb
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2015, 00:29:41
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Olursa Hasan Arat olur o olursa Altınsay da yönetiminde olur zaten.

Olmazsa Adalı olur. Çebi'den filan beklemiyorum ben.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

Hasan Arat'ı bende istiyorum ama gelmiyor adam. Maalesef Beşiktaş'ı koruyup kolllayacak bir yönetimimiz bile yok.
önümüzde seçimlerde aday olması kuvvet ile muhtemel istediği meblayı toplayabilirse tabi
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kadir G.

lucescu'da değil yaaa şart değil sen beşiktaşın hakkını savunamıyon hakemlerle ilgili sezon sonu konuşuruz diyo metin albayrak
hakemi geçtim takım zaten kötü orasıda ayrıda bi tane kupa olmazmı be kaç senedir araya sıkıştırılmazmı ziraattı gazozdu bişey kupası
çok ciddiyim vodafone arena açılır sonu adnan polat gibi olur bu yaz dönemi gösterir neler olacağını

3 yılda lig kupa süper kupa desek 9 kupada elde var 0. Stad bahanesiyle hala duruyorlar. Çok değil geçen sene sezerle eneramo vardı takımda halimiz her türlü duman ne diyeyim.

Bu arada fenerle oynanmayan süper kupa maçı da var unutmamak lazım. Yalan oldu o da.

Çevrimdışı TØLGA

ben nedense adalıya çok negatifim eskiden çok severdim ama istemiyorum
hasan arat olursa yönetim kadrosunun çok iyi olacağını düşünüyoru ama ne yazıkki
bizde yönetim kadrolayı değil kimin oyu var ise onlar kazanıyor
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2015, 00:32:58
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
ben nedense adalıya çok negatifim eskiden çok severdim ama istemiyorum
hasan arat olursa yönetim kadrosunun çok iyi olacağını düşünüyoru ama ne yazıkki
bizde yönetim kadrolayı değil kimin oyu var ise onlar kazanıyor

Dur bakalım tüysüz şu üyelikler onaylansın iyice 2-3 yıl içinde kongre dengeye gelebilir tabi satılıklar da üye olmuyorsa
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı mellfred

adalı gelirse bu takımı bırakır osmanlı'yı desteklerim. o derece

Çevrimdışı TØLGA

sen hatırlarsın büyük ihtimal serdar bilgili döneminden sonramı tam bilmiyorum hasan arat aday olmuştu bir kere
o zaman ibrahim altınsay vardı galiba yönetim kurulunda hatırlıyormusun? ben bir konuşmasını dinlemiştim ibrahim altınsayın
fransa milli takım teknik direktörü ile anlaşmıştık flen diyordu videoyu bulursam atarım futbol beyini lazım yönetim kuruluna
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı talha

Zaten klüplerin başına spordan anlayan anlayamıyorsada anlayanı başa getirebilecek kadar alçakgönüllü adamlar olması lazım. F.O. bir denedi. Adamın başını yediler. ANÇ ve ekibi. Cidden bilemiyorum. Bir de başkan olaak görmek istiyorlar ANÇ'yi. Bu adam maalesef sırf tüm takdiri alabilmek için Özen ve Altınsay'ın başını yakmıştır.

Çevrimdışı TØLGA

Dur bakalım tüysüz şu üyelikler onaylansın iyice 2-3 yıl içinde kongre dengeye gelebilir tabi satılıklar da üye olmuyorsa
üye oluyorum bende yaaaa sokarım böyle işin içine  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Yani F.Orman kalır :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı 64enes41

beşiktaşdaki stoperler için
ersan gülüm bence önümüzdeki senelerdede devam etmeli
atınç nukan onunlada devam edilmeli
alexander milosevic bence bir sene hak verilip denenebilir
pedro franco teklifler gelirse direkt gönderilmeli
sivok gönderilmeli
1-andrea ranocchia interin kaptanı 27 yaşında  1,95 boyunda kontratı bu sezon bitiyor anlaşılırsa çok iyi bir stoper olabilir  italyan futbolcu iyi bir eğitim almış tecrübeli bir transfer olabilir .

2-ron vlaar hollanda altyapısından çıkma 30 yaşında çok tecrübeli bir stoper 3 senedir aston villa ile ingiltere liginde oynuyor bonservisi bu sezon bitiyor anlaşılırsa iyi bir transfer olabilir.

3-serdar aziz bursaspor altyapsından çıkma gelecekte türkiye milli takımının değişmez futbolcusu olabilir iyi bir ücrete anlaşılabilinirse iyi bir transfer olabilir

4-dede cruzironun bel kemiği mükemmel bir stoper alınması biraz zor ama sıkı bir pazarlık yapmamız gerekecek 26 yaşında 1,92 boyunda 3 gol 3 asistle oynuyor yavaş yavaş brezilya milli takımınada seçiliyor bütün ikili mücadeleleri kazanıyor rakibi ısırıyor tam süper lige göre bir oyuncu maliyeti biraz fazla ama eminim kendi bonservisini çıkartır.  :lol: :tabe: :) :claps: :claps: :claps: :claps: :claps:

5-kurt zouma fransa altyapsından çıkma yetenekli bir stoper 20 yaşında chelsea de oynuyor bizimde chelsea ile anlaşmamız varsa bir yıllığına kiralayabiliriz hem bedava olur çok iyi bir transfer olabilir .

6-gill brezilyalı bir stoper daha bu adamda çok sağlam oynuyor 27 yaşında avrupaya gitme yaşı gelmiş bence iyi bir paraya beşiktaşımıza gelebilir önder özen bu adama bayılıyor.  :)

7-kalidou koulibaly fransa altyapısından çıkma belçikadada  futbolunu geliştirmiş  geçen sezonda
napoliye transfer olmuştur ve kendisini kanıtlamıştır .bence bu oyuncu napoliden alınırsa büyük iş olur

8-virgil van dijk hollanda altyapısından çıkma yetenekli bir stoper daha 23 yaşından 1,93 boyunda celtic değişilmez bir oyuncu ve takımın frikiklerini atıyor çok iyi bileklere sahip bir oyuncu çok yetenekli

9-rolando  porto lu oyuncu bu sezon anderlecht kiralık gitti  2016 da kontratı bitiyor napoli ve interdede oynamış çok tecrübeli hırçın hırslı rakiplerini ıssıran tam bizim lige göre korkak değil.

10- maicon oda portolu son zamanlarda portonun hem kaptanlığını yapıyor hemde stoper değişilmez oyuncu böyle giderse 2 sene sonra rekor bir ücrete buda transfer olur bence bu sezon iyi bir ücretle anlaşılıp  transfer olabilir hatta porto bizim francoyu istiyormuş bence takas olabilir.  :claps: :claps:

Çevrimdışı Kadir G.

başkanlık yapamaza ibrahim altınsay bende çok isterimde girmez o işlere bu kongre yapısı varken güçlü bir yönetim kadrosunda
yönetim kurulunda olmasını isterim gerekirse futbol şubesinin başında 2. başkan vb

Altınsay bırakırken sadece bir gün başkanlık için geri döneceğini ve çok istediğini söylemişti. Tabi ona yedirmezler orası ayrı. O gelse umutlanabilirdim. Şu an umut kırıntısı bile göremiyorum. Önümüz tamamen karanlık.

Çevrimdışı talha

sen hatırlarsın büyük ihtimal serdar bilgili döneminden sonramı tam bilmiyorum hasan arat aday olmuştu bir kere
o zaman ibrahim altınsay vardı galiba yönetim kurulunda hatırlıyormusun? ben bir konuşmasını dinlemiştim ibrahim altınsayın
fransa milli takım teknik direktörü ile anlaşmıştık flen diyordu videoyu bulursam atarım futbol beyini lazım yönetim kuruluna

O zamanı hatırlarım. Ama kongreleri takip etmezdim. Adaylığını bilirim sadece. O zamanın Allah belasını e o kongre üyelerinin de. Neyse. Satılmışlar ile işimiz zor hacı. Adamlar YD'yi3 kere seçtiler. Şimdiden çığırtkanlığına başladılar. O zaman sağduyu ön planda olsa ve Hasan Ara gelse olabilecekleri tahmin ediyor musunuz?

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kadir G.

Zaten klüplerin başına spordan anlayan anlayamıyorsada anlayanı başa getirebilecek kadar alçakgönüllü adamlar olması lazım. F.O. bir denedi. Adamın başını yediler. ANÇ ve ekibi. Cidden bilemiyorum. Bir de başkan olaak görmek istiyorlar ANÇ'yi. Bu adam maalesef sırf tüm takdiri alabilmek için Özen ve Altınsay'ın başını yakmıştır.

Yd den sonra Beşiktaşı yönetenler içinde en sevmediğim 2-3 isimden biri anç. Egosu uğruna geleceğini yaktı takımın. Önder özen efendiliğinden hiç konuşmadı ama ona keza altınsaya engel olanın kim olduğunu taraftar anladı.