Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
O zamanı hatırlarım. Ama kongreleri takip etmezdim. Adaylığını bilirim sadece. O zamanın Allah belasını e o kongre üyelerinin de. Neyse. Satılmışlar ile işimiz zor hacı. Adamlar YD'yi3 kere seçtiler. Şimdiden çığırtkanlığına başladılar. O zaman sağduyu ön planda olsa ve Hasan Ara gelse olabilecekleri tahmin ediyor musunuz?
Yani F.Orman kalır
Adnan Polat 2 olacak diye hissediyorum daha beteri de olabilir
Yd den sonra Beşiktaşı yönetenler içinde en sevmediğim 2-3 isimden biri anç. Egosu uğruna geleceğini yaktı takımın. Önder özen efendiliğinden hiç konuşmadı ama ona keza altınsaya engel olanın kim olduğunu taraftar anladı.
bu arada olaganüstü genel kurul kararı almasının bir yandan faydası olur tff seçimleride var bu yaz demirören 2 yere birden aday olamaz kaybeder ise seneye aday bunu unutmayın
O yüzden istediğimiz birinin başkan olması lazım. Seneye yd olur ve olduğu gün üzerinde arma olan her şeyi toplar yatağın altına koyarım.
@Çağrı abi yönetimde kavga falan diyolar
ANÇ istemiyor F.O. sene sonunu bekleyelim diyordur. Bana göre artık çok şey farketmiyor.
emeği geçenlerin allah belasını versin
ooo fena daldılar protestoya taraftarlar Bilic'e çok pis küfür ediyorlar oyunculara sahtekar diyorlar
Oyunculara laf söylemek te ayıptır be adamlar en sonuna kadar götürmeye çalıştı bir şekilde.
Otobüsede saldırdılar biz önceden bu protesto işini bile güzel yapardık akıl kalmadı artık taraftarda.