2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12859170 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TØLGA

O zamanı hatırlarım. Ama kongreleri takip etmezdim. Adaylığını bilirim sadece. O zamanın Allah belasını e o kongre üyelerinin de. Neyse. Satılmışlar ile işimiz zor hacı. Adamlar YD'yi3 kere seçtiler. Şimdiden çığırtkanlığına başladılar. O zaman sağduyu ön planda olsa ve Hasan Ara gelse olabilecekleri tahmin ediyor musunuz?
hayal edemedim bile ben beşiktaş başkanı kim olursa olsun o yönetim kurulunda futbol aklı olan bir yönetici olmasını istiyorum bu isimde ibrahim altınsaydı gerisi hikaye
görüyoruz şimdi hakan çalhanoğlunu flen
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

Göz Boyamak için Toplanıyorlar....! 1,5 ay evvel toplanacaklardı...! Ligler ertelendikten sonra tekrar toplanıp Sert Ciddi açıklama yapmaları lazımdı...!
Yönetim Sadece Göz boyuyor...! Stat Yapıyoruz Ölü Taklidine Devam...!

Çevrimiçi Samet Ç

Yani F.Orman kalır :)
Adnan Polat 2 olacak diye hissediyorum daha beteri de olabilir

Çevrimdışı TØLGA

Adnan Polat 2 olacak diye hissediyorum daha beteri de olabilir
harakiri gibi birşey olur gibi geliyor bana
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı talha

Yd den sonra Beşiktaşı yönetenler içinde en sevmediğim 2-3 isimden biri anç. Egosu uğruna geleceğini yaktı takımın. Önder özen efendiliğinden hiç konuşmadı ama ona keza altınsaya engel olanın kim olduğunu taraftar anladı.

ANÇ iplerin elinde olmasına bayılıyor. Bir de avam tabakası var. Çeviriyor elinde. BJK'nin en tehlikeli ve sinsi adamlarındandır kendisi. Kavalcı'yı falan saldı Özen'le Altınsay'ı üstüne istifa etsinler diye. Çünkü çift başlılıktan nefret ediyordu. Futbol'un başına geçmesinden belli değil mi?

Takım içinde sütü bozuk o kadar adam var ki. Diyorum ya cidden kızamıyorum Fikret Orman'a adama nefes aldırmıyorlar resmen.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı TØLGA

bu arada olaganüstü genel kurul kararı almasının bir yandan faydası olur tff seçimleride var bu yaz
demirören 2 yere birden aday olamaz kaybeder ise seneye aday bunu unutmayın
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kadir G.

bu arada olaganüstü genel kurul kararı almasının bir yandan faydası olur tff seçimleride var bu yaz
demirören 2 yere birden aday olamaz kaybeder ise seneye aday bunu unutmayın

O yüzden istediğimiz birinin başkan olması lazım. Seneye yd olur ve olduğu gün üzerinde arma olan her şeyi toplar yatağın altına koyarım.

Çevrimiçi Samet Ç

O yüzden istediğimiz birinin başkan olması lazım. Seneye yd olur ve olduğu gün üzerinde arma olan her şeyi toplar yatağın altına koyarım.
al benden de o kadar.

Çevrimdışı talha

Başkan YD olursa ben Altınordu K.Paşa falan utmaya başlıyacam hazır traftar eksikleri de varken.  :lol:

Çevrimdışı TØLGA

kan çıkar gibi geliyor öyle bir durumda 3 dünya savaşı yaşanır o kongrede netttt
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

@Çağrı abi yönetimde kavga falan diyolar :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TØLGA

haaa bu arada fikret ormanda benim gözümde yıldırım demirörenin adamı
yıldırım demirörenin desteklemediği bir adam bu kadar oy fark ile seçilemez imkansız
ernst young raporlarını açıklayacaktı şeffa olacaz diyip durdu ama içimizden geçtiler yeter yaaa sıkıldım bennnn
şampiyonluk istiyorum hiç gülmücekmi lan yüzümüz
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı talha

@Çağrı abi yönetimde kavga falan diyolar :alala:

ANÇ istemiyor F.O. sene sonunu bekleyelim diyordur. Bana göre artık çok şey farketmiyor.

Çevrimdışı TØLGA

ANÇ istemiyor F.O. sene sonunu bekleyelim diyordur. Bana göre artık çok şey farketmiyor.
bu adam çok istersen istediğini gösterirsen önüne parayıda korsan gelir
haa anç bunuda yer gelince orası ayrı
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kadir G.

http://www.aliece.com/2013/04/ibrahim-altinsay-abiniz-ise/

Şunu okuyun Beşiktaşı, Beşiktaşın adamlarını nasıl satmışlar.

Çevrimdışı TØLGA

emeği geçenlerin allah belasını versin
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

ooo fena daldılar protestoya taraftarlar Bilic'e çok pis küfür ediyorlar oyunculara sahtekar diyorlar

Çevrimiçi Samet Ç

emeği geçenlerin allah belasını versin
şunları gördükçe bin kat daha üzülüyorum  :bawling:

Çevrimdışı Kadir G.

ooo fena daldılar protestoya taraftarlar Bilic'e çok pis küfür ediyorlar oyunculara sahtekar diyorlar

Nerede?

Çevrimdışı talha

Oyunculara laf söylemek te ayıptır be adamlar en sonuna kadar götürmeye çalıştı bir şekilde.

Çevrimiçi Samet Ç

Oyunculara laf söylemek te ayıptır be adamlar en sonuna kadar götürmeye çalıştı bir şekilde.
Otobüsede saldırdılar biz önceden bu protesto işini bile güzel yapardık akıl kalmadı artık taraftarda.

Çevrimdışı talha

Otobüsede saldırdılar biz önceden bu protesto işini bile güzel yapardık akıl kalmadı artık taraftarda.

Çok şey değiştirdiler takımda. Taraftar profilini bile mahvettiler adamlar. :lol:

Çevrimdışı TØLGA

otobüse yapılan pek bişey değil ya iki kere vurdu bi tanesi
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kadir G.

Ahmet çakar derbiye denizli çıkacak diyor?

Çevrimdışı Deniz

Nerde?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba