2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12866011 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Ya ne Jurgen Klopp'u adamın peşinde Real ve City var fenerde işi ne  :kop:

Çevrimdışı ebabil

bize şenol gelir de rakiplerden biri luce yi alırsa, şampiyonluk 3-4 sene hayal olur.

Çevrimdışı Tolga

Beni klopp un fb ye gelip gelmemesi ilgilendirmiyor aslında. Ben Luce tarafına bakıp Başkan okuyorsa ona gaz veriyorum  :lol:
1 ay önce bir haber çıkmıştı başkanın Lucescu ile Ukrayna'da görüştüğüyle ilgili ama çok ihtimal vermiyorum :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 18 Mayıs 2015, 18:08:44
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
bize şenol gelir de rakiplerden biri luce yi alırsa, şampiyonluk 3-4 sene hayal olur.
Luce gelmeli bize , lucenin gelmesi elinden geleni yapmalı yönetim gerekirse oyuncu alamsın ama o adamı alsın : Ama adam gelmek istemiyorsa ( benim öyle duyduğum ) ilk aday Şenol hoca hemen 1 haziran'da görevce gelmeli . Bilic'i havaalanına kadar bizzat götürürüm . Kendisini insan olarak çok severim ama söz konusu Beşiktaş ise babamı bile tanımam  :bandit: :bandit: :bandit:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 18 Mayıs 2015, 18:20:44
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
bu yönetim ve önder özen ilk geldiğinde takım planlaması yerli sınırlamasından da dolayı genç yetenekli potansiyeli yüksek futbolcuları alıp teknik direktörden bu oyuncu grubu ile yetişmelerini sağlamak bireysel performanslarını artırmayı sağlamaktı .Ama Bilic geldiğindne beri töre dışında performansını artıran birisi olmadı .Hatta az kalsın törede forma giyemeyecekti hatırlarsanız geçen sene başında dentinho ilk 11'de başlıyordu törenin yerine  ( :steamed: :steamed: :steamed: ) , franco ziyan oldu gitti . Atınç bir kaç eksiği dışında daha ne kadar hazır olabilir . Frei'ya hiç değinmek bile istemiyorum . Ben bilic'e olan güvenimi ne geçen sene ne brugge maçı ne de bu sene kazanılmayan derbilerde kaybettim . Ben bilic'e olan güvenimi inancımı akhisar maçında Tolgay'ı çıkarınca kaybettim .Kendisinin iyi bir sistem adamı olduğunu düşünüyorum ama Bilic'in bu kadar yüksek potansiyele sahip futbolcuları takıma entegre etmesinin imkansız olduğunu düşünüyorum .Bilic'İn başarılı olması için sahada 7-8 tane tecrübeli adam olması gerekiyor .Bu yaş grubu adamları iyi bir sistemle bşarıya götüreblir. Ama ben Bilic'e olan bütün inancımı kaybettim .

En uygun adam kesinlikle Şenol Güneştir. Bu oyuncu grubuy ile necibi bile milli tkıma gönderir . Ozi gibi bir yeteneğin heba olmasından çok korkuyorum tamam kendisinin de sorumsuzluğu vurdumduymazlığı var ama o zaman teknikl direktör neden var . Ozi bana göre türkiyede 8 numara pozisyonunda emreden sonra en yetenekli çocuktur . Bu adam eriyip gitmemeli . Herkes pektemeğe ana avrat düz gidiyor da adam gezici forvet pozisyonunda oynadığı 2 maçta biz 5 gol attık .Bu adam kontrolsüz bu adamdan en fazla verimi gezici forvetken alırsın adamı kanada koyarsan hem takıma zarar verirsin hem adam küfür yer . Kısacası Şenol hoca ilaç olur ilaç ...

Çevrimdışı blackeagle35

Teknik direktör planlamasının haziranın ilk haftası,transfer planlamasının ise en geç temmuz başında bitmesi lazım..Bu sezon lig geç bitiyor erken başlayacak,serbest oyuncu alacağız büyük oranda bekleme şansımız yok..Şenol Güneş ile falan uğraşmadan ya da son çare düşünülerek teknik direktör planlaması yapılmalı..

Çevrimiçi mayguntr

bu yönetim ve önder özen ilk geldiğinde takım planlaması yerli sınırlamasından da dolayı genç yetenekli potansiyeli yüksek futbolcuları alıp teknik direktörden bu oyuncu grubu ile yetişmelerini sağlamak bireysel performanslarını artırmayı sağlamaktı .Ama Bilic geldiğindne beri töre dışında performansını artıran birisi olmadı .Hatta az kalsın törede forma giyemeyecekti hatırlarsanız geçen sene başında dentinho ilk 11'de başlıyordu törenin yerine  ( :steamed: :steamed: :steamed: ) , franco ziyan oldu gitti . Atınç bir kaç eksiği dışında daha ne kadar hazır olabilir . Frei'ya hiç değinmek bile istemiyorum . Ben bilic'e olan güvenimi ne geçen sene ne brugge maçı ne de bu sene kazanılmayan derbilerde kaybettim . Ben bilic'e olan güvenimi inancımı akhisar maçında Tolgay'ı çıkarınca kaybettim .Kendisinin iyi bir sistem adamı olduğunu düşünüyorum ama Bilic'in bu kadar yüksek potansiyele sahip futbolcuları takıma entegre etmesinin imkansız olduğunu düşünüyorum .Bilic'İn başarılı olması için sahada 7-8 tane tecrübeli adam olması gerekiyor .Bu yaş grubu adamları iyi bir sistemle bşarıya götüreblir. Ama ben Bilic'e olan bütün inancımı kaybettim .

En uygun adam kesinlikle Şenol Güneştir. Bu oyuncu grubuy ile necibi bile milli tkıma gönderir . Ozi gibi bir yeteneğin heba olmasından çok korkuyorum tamam kendisinin de sorumsuzluğu vurdumduymazlığı var ama o zaman teknikl direktör neden var . Ozi bana göre türkiyede 8 numara pozisyonunda emreden sonra en yetenekli çocuktur . Bu adam eriyip gitmemeli . Herkes pektemeğe ana avrat düz gidiyor da adam gezici forvet pozisyonunda oynadığı 2 maçta biz 5 gol attık .Bu adam kontrolsüz bu adamdan en fazla verimi gezici forvetken alırsın adamı kanada koyarsan hem takıma zarar verirsin hem adam küfür yer . Kısacası Şenol hoca ilaç olur ilaç ...
Şenerden uçak gibi Sağ bek yapan , Ozan Tufanı milli takıma gönderten atletico gibi takımların takip ettirmesini sağlayan , bitik Volkan Şen'i asist/gol oranında çok çok yükseklere çeken Şenol Güneş , ben Luceden se Şenol hocayı tercih ederim , Lucescuyla biraz defansif oynarız ama Şenol hoca bu sene bursada oynattığının 2 katını bize oynatır o özlediğimiz 6 7 atarak kazanacağımız maçları izleriz Vodafone Arenada  :evillol:

Çevrimdışı Kadir G.

Şenerden uçak gibi Sağ bek yapan , Ozan Tufanı milli takıma gönderten atletico gibi takımların takip ettirmesini sağlayan , bitik Volkan Şen'i asist/gol oranında çok çok yükseklere çeken Şenol Güneş , ben Luceden se Şenol hocayı tercih ederim , Lucescuyla biraz defansif oynarız ama Şenol hoca bu sene bursada oynattığının 2 katını bize oynatır o özlediğimiz 6 7 atarak kazanacağımız maçları izleriz Vodafone Arenada  :evillol:

Lucescu mu defansif yapmayın Allah aşkına. 85 golü ben attırmadık o takıma lucescu attırdı.

Çevrimdışı TØLGA

şenol güneş gelirse kerim frei ilk 11 oynamaz ise bende bişey bilmiyom
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı 64enes41

selamlar arkadaşlar
burada bende düşüncelerimi paylaşacağım artık inşallah bi yararımız dokunur.
atiba hutchinson 32 yaşına geldi ve şuanki beşiktaş futbolunu yavaşlata sıkıcılaştıran futbolcuların başında geliyor . bonservisi de bitiyor hiç uzatmadan teşekkür edip yollayalım şu an aklımda bi kaç futbolcu var :

1- stephane mbia 2 senedir sevilla ile avrupa liginde final oynuyor en çok istediğim ön libero bonservisi bu sezon sonunda bitiyor iyi bir ücrete başkaları kapmadan almalıyız bence hem çok sağlam oynuyor sert hemde modern futbola ayak uydurup hızlı pas yapıp goller atıyor bu sezon 7 gol 2 asist yaptı.

2-sami khedira bonservisi bu sezon bitiyor kalitesini konuşmaya gerek yok çok çok iyi bir futbolcu ama fazla  para ister biraz zorr.

3-lassana diarra zamanında chelsea , arsenal , real madrid  oynadı bu sezon l.moskova ile kontrat konusunda anlaşamadığı için futbol oynamadı ama akıllanmıştır 30 yaşında tecrübeli bence iyi bir parada anlaşılabilir .ve kendisi özel antrönörü ile antremanlarıı yapmış sadece maç eksiği var

4-nigel de john hollanda altyapısından çıkma  sert ve akıllı melo gibi karşı rakibi ısırıyor sağlam oynuyor milanla olan kontratı bu sene bitiyor bence iyi bir yönetim çalışmasıyla uygun fiyata anlaşılabir

5-alex song bonservisi barcelona arsenalde parladı  şuan da west hamda oynuyor bence bu sene barcelonadan iyi bir fiyata kiralanbilir . çok iyi üst düzey oynuyor sadece barça nın ona ihtiyacı olmadığı için orada oynamıyor ve bence biz kiralayabiliriz

6-john obi mikel chelsea de oynuyor ve bizimde chelsea ile anlaşmamız varsa uygun bir fiyata kiralayabiliriz. onlarda zaten hiç oynamıyor oda song gibi çok yetenekli üst düzey oynuyor ama ondan çok daha yeteneklileri var bu yüzden bir seneliğine kralanıp sorun çözülebilir.

Çevrimiçi COB

Bizim kadromuz kotu bir kadro degil. Sadece 3-4 oyuncuyu yollayip yerine daha kaliteli adamlar lazim.

Tolga ve Cenk'in yerine cok ama cok saglam bir kaleci lazim. Muslera ornegi ortada. Bu acidan mumkunati varsa Cech olsun, muthis guven saglar.
Atiba'nin yerine daha dinamik, daha diri, pas ve sut ozelligi olan ortasaha lazim, mesela Rio Mavuba, Obi Mikel tarzinda bir oyuncu lazim.
Sag bek ve sol bek'e, defansif oldugu kadar ofansif acidan etkili oyuncular lazim. Ramon ve Serdar'la olacak is degil. Manchesterdan Valencia'yi getirtebilirsek bizim Daniel Alves'imiz olur. Bir de sol bek'e Dusko Tosic cok iyi bir transfer olur.

Bunun disinda da Omer Sismanoglu ve Muhammed Demirci IN, Mustafa Pektemek OUT.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Mayıs 2015, 23:08:14
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bizim kadromuz kotu bir kadro degil. Sadece 3-4 oyuncuyu yollayip yerine daha kaliteli adamlar lazim.

Tolga ve Cenk'in yerine cok ama cok saglam bir kaleci lazim. Muslera ornegi ortada. Bu acidan mumkunati varsa Cech olsun, muthis guven saglar.
Atiba'nin yerine daha dinamik, daha diri, pas ve sut ozelligi olan ortasaha lazim, mesela Rio Mavuba, Obi Mikel tarzinda bir oyuncu lazim.
Sag bek ve sol bek'e, defansif oldugu kadar ofansif acidan etkili oyuncular lazim. Ramon ve Serdar'la olacak is degil. Manchesterdan Valencia'yi getirtebilirsek bizim Daniel Alves'imiz olur. Bir de sol bek'e Dusko Tosic cok iyi bir transfer olur.

Bunun disinda da Omer Sismanoglu ve Muhammed Demirci IN, Mustafa Pektemek OUT.

Bu bence de olası.

pektemek ile Şişmanoğlunu versek Demirci'yi verirler mi acaba
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Mayıs 2015, 23:08:54
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Yarın Yönetim Kurulu Toplanıyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Bu bence de olası.

Bence Demirci'yi vermeye verirler de Mustafa ile Şişman'ı alırlar mı asıl mesele bu. :kop:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Biliç ten başka karar çıkmaz
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimiçi COB

Bu bence de olası.

Kast ettigin eger Muhammed Demir ise, olabilir, ben bizim genc yetenek Muhammed Demirci ve Omer Sismanoglunun takima donup Mustafa Pektemegi sutlamak gerektigini belirtmek istedim.

Çevrimdışı 64enes41

beşiktaş futboluna yavaşlatan sıkıcılaştıran oyuculardan biride serdar kutuluş tam bir kalas 0 yetenek
onun yerine bir kaç oyuncu düşünüyorum

1- daniel opare bence serdar kutuluş tan 1000 kat daha iyi hiç yoktan koşuyor çalım atıyor dribling orta açıyor defansı sağlam bence portoyla belli bir miktarda anlaşılırsa çok iyi ucuz bir sağ bek olur .

2-şener özbayraklı  türkiye milli takımının gelecekteki 2 sağbeklerinden biri olacak bence çok yetenekli zaten bursaspordaki oyunuylan herkesin takdirini kazanıyor bu sezon 6 asistle oynuyor milli takım aday kadrolarınada çağrılmaya başlandı serdar kurtuluşlan bence takas artı bir miktar parayla değiştirilebilir

3-kamil ahmet çörekçi 23 yaşında çok yetenekli tarık eskişehir den transfer olduktan sonra eskişehirin sağ bekine el koydu ve çok da iyi oynuyor bence yakında o da milli takıma seçilecek bu sezon 3 asistle oynuyadı ingiltere altyapsından çıkma oyun sitili göze çok hoş geliyor az bir ücrete alınabilir.

4-glen johnson ingiltere millitakımının sağ beki 30 yaşında ama hem tecrübeli hemde çok yetenekli liverpolda bu sene kesik yedi bonservisi bu sezzon bitiyor iyibir rakama anlaşılırsa çok iyi patlama yapar
5-maxi pereira 8 senedir benficada oynuyor ve değişmez sağ beki çok kaliteli 30 yaşında sağlam oynuyor bonservisi bitiyor haberlerdede görüyoruz iyi bir parayla anlaşılırsa iyi bir transfer olur.

6-micah richards m.ctiy altyapısından çıkma 10 sene ingiltere ligindetop oynadı bu sezon 1 yıllığına fiorentina kiralandı 30 haziranda kontratı bitiyor teknik sağlam bir oyuncu.

7-mayke 22 yaşında brezilyalı oyuncu cruzeironun 2 yıldır şampiyon olmasındaki en büyük sebeplerden biridir çok iyi bir sağ bek 9 asistle oynuyor bu eğer bu sene iyi ucuz bir paraya alınmazsa 2 sene sonra avrupadaki büyük bir klübe iyi bir ücrete gider . çok sağlam yetenekli klasik brezilyalı bir bek  :tabe:

8-marcos rocha o da brezilyalı 25 yaşında birazdaha tecrübeli bir oyuncu bence onunda avrupa da bir takımda oynama zamanı geldi ve o bize neden olmayalım iyi bir ücrete anlaşılabilir yetenekli  :claps:

9--douglas santos barcelonanın dani alves in varisi olarak aldığı genç yetenekli brezilyalı bir bek biraz tecrübe kazanılması için bence bir yıllığına kiralıyabiliriz
10-cicinho sivassporda oynuyor 34 yaşında ama hala çok diri kendine iyi bakıyor iyi az bir ücrete alınabilir ve kendisi ile 1+1 yıllık kontrat yapılıp beşiktaşın en azından 2 yıllık sağ bek ihtiyacını sağlar iki senedir süper lig de ve iki senedir asist krallığı için kapışıyor bence çok iyi iş yapar  :tabe: :lol: :claps:  :halay: :money: :ishock: :)

Çevrimdışı TØLGA

olaganüstü kongre kararı alsınlar sıkıyosa aaa ama pardon stadyum yapılıyo
stadyum bitmeden gitmezler elinde koz olmaz
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

bunalrı getirirler ise gazımı alırlar bu saatten sonra başka imkanı yok kelleyi istiyorum yönetimin
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı talha

bunalrı getirirler ise gazımı alırlar bu saatten sonra başka imkanı yok kelleyi istiyorum yönetimin

Eee sonra ne olacak diğer yönetim mi getirecek? :)

Çevrimdışı Türkay

Lucescu'yu getirmeyenlerin kellesi vurula..  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı TØLGA

Eee sonra ne olacak diğer yönetim mi getirecek? :)
yoooo getirecek diye birşey yok getirsinde demiyorum zaten
sen başarılımı buluyorsun yönetimi?
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı talha

yoooo getirecek diye birşey yok getirsinde demiyorum zaten
sen başarılımı buluyorsun yönetimi?

Valla gelecek adamların nasıl tipler olduğunu bildiğimden şimdilik fena değil. Çok birşey beklemiyordum ben. Tesisleşme olayı bile artıdır.

Çevrimdışı TØLGA

Valla gelecek adamların nasıl tipler olduğunu bildiğimden şimdilik fena değil. Çok birşey beklemiyordum ben. Tesisleşme olayı bile artıdır.
öyle bir durum olsa olması muhtemel 4 başkan adayı var fikret başkan dışında
ahmet nur çebi ,murat aksu , serdal adalı ,HASAN ARAT  Fikret ormanın yönetim kadrosu çok pasif kim ne derse desin 2 3 yönetici dışında
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK