2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12868104 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Tosic iyidir arkadaşlar. Şampiyonlar ligine gidemeyeceğimizi varsayarak bahsi geçen adamları almak epey zor. Tosic sol bek de mottadan da iyidir ismailden de. Tosic gerektiğinde stoperde de oynar orada da malesef Ersan ve pedrodan daha iyi bir oyuncu. Umarım alınır. Free mi bilmiyorum ama öyleyse, yabancı serbestliğinde harika bir hamle olur.

Bu takıma gençlerbirliğinden ahmed hassan da geldi youlada. Dileyelim ahmed hassan katkısı yapsın.

Çevrimdışı Anıl

Tosic iyidir arkadaşlar. Şampiyonlar ligine gidemeyeceğimizi varsayarak bahsi geçen adamları almak epey zor. Tosic sol bek de mottadan da iyidir ismailden de. Tosic gerektiğinde stoperde de oynar orada da malesef Ersan ve pedrodan daha iyi bir oyuncu. Umarım alınır. Free mi bilmiyorum ama öyleyse, yabancı serbestliğinde harika bir hamle olur.

Bu takıma gençlerbirliğinden ahmed hassan da geldi youlada. Dileyelim ahmed hassan katkısı yapsın.

Free abi :) Bence eldeki sol bekleri düşünürsek Tosic gayet iyi. Gönül tabii ki Fuchs ister ama..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Tosic nedir ya :alala:

Tosic kimdir diyorsun da, kariyerinde ingiltere var, fransa almanya ispanya var. Çok tecrübeli bir isim. Liginde ciddi anlamda dinamiklerini biliyor. Serbest yabancı kuralınca bedava daha iyi adam bulman zor. Fuchs falan demeyin adam ingiltereye gitti gidecek. Daha iyisi bulunsa bile tosic de alınmalı. KAdroda motta olacağına o olsun. Savunmanın 3 yerinde birden oynayabilen bir adam. BEDAVA

ysariusta

• Ziyaretçi

Tosic kimdir diyorsun da, kariyerinde ingiltere var, fransa almanya ispanya var. Çok tecrübeli bir isim. Liginde ciddi anlamda dinamiklerini biliyor. Serbest yabancı kuralınca bedava daha iyi adam bulman zor. Fuchs falan demeyin adam ingiltereye gitti gidecek. Daha iyisi bulunsa bile tosic de alınmalı. KAdroda motta olacağına o olsun. Savunmanın 3 yerinde birden oynayabilen bir adam. BEDAVA
Armağan sen sadece stat başlığında negatifsin anlaşılan. Katılıyorum fikrine

Çevrimdışı ahmetx

Armağan sen sadece stat başlığında negatifsin anlaşılan. Katılıyorum fikrine
  :kop:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Anıl

:claps: :claps:

Çevrimiçi Samet Ç

Tosic haberi doğru ise fiyasko. 30 yaşına gelmiş anadolu kulübünde oynayan adamı ancak yedek olarak alabilirsin gidip de ilk 11'e alırsan fiyasko olur o transfer.

Çevrimdışı yigitcan1903

Armağan Başkanı pozitife zorluyorsunuz
Oynamayın adamın ayarlarıyla :D
Nolucak bu kirişlerin hali hee?!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

O zaman iyiymiş :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Kartal1903

hocam iyi güzel diyosunda şampiyonluk içi(bence uefa kupası daha önemli) kaliteyi arttırmak lazım,''KAdroda motta olacağına o olsun'' mottanın bi tık üstünde onu bile bilmiyoruz beşiktaşın agırlıgıyla mottayıda aratacak duruma düşer mi?holosko manisada neler yaptı beşiktaşta neler ortada hepsi manisa topcusuyla faln olmuyor
BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı ErsinA.

teknik direktörü ve dolayısıyla oyun yapısı belli olmayan bir takım neye göre transfer yapıyor anlamış değilim. 

Gelen hocaya talep etme şansı verilmeden "elimizdeki malzeme bu helva yapsana" mı diyecek yönetim?

Çevrimiçi Samet Ç

teknik direktörü ve dolayısıyla oyun yapısı belli olmayan bir takım neye göre transfer yapıyor anlamış değilim. 

Gelen hocaya talep etme şansı verilmeden "elimizdeki malzeme bu helva yapsana" mı diyecek yönetim?
Şenol gelecek Şenol'a yeter bu transferler fazla bile bizi şampiyon yapar ne de olsa kısıtlı kadro ile çok iyi işler yapabiliyor.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Son 1 haftada işler çok karıştı geçen hafta pazar günü millet Beşiktaş'ı şampiyonlukta en büyük aday görüyordu.1 hafta sonra tamamen iddasız hale geldik.Bence yönetim de beklemiyordu böyle bir şey.Şimdi işler iyice karışacak stat sıkıntısı var,futbol takımında hoca değişecek,hocaya göre transfer planları değişecek,basketbol şubesi başlı başına sıkıntı...

Sıkıntı da sıkıntı yani.Klübün geleceği açısından bu sene şampiyonluk çok önemliydi o olmayınca neler olacak görelim.

Belki sene boyunca görüşülen isimler yeni hoca tarafından veto edilecek.Bu sene trabzonda oldu bu sıkıntı Ersun sürüsüyle istemediği topçuyla çalıştı.Seneye neler olacak çok merak içindeyim

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Şenol gelecek Şenol'a yeter bu transferler fazla bile bizi şampiyon yapar ne de olsa kısıtlı kadro ile çok iyi işler yapabiliyor.
Bu gün haberlerde fb nin Jurgen Klopp u İstanbul'a getirdiği yazıyor. Biz hala Lucescu dan başkalarını düşünüyoruz. Yok şöyle yapar yok böyle yapar. fb nin hamlesinden sonra Lucescu nun gelmemesi benim için şampiyonluğu kaybetmekle eş değer artık. Tamam saygı duyuyoruz başkana stadı yapıyor ama eşinin adını bilmiyorum onun altınlarını bozupta mı yapıyor yani. Maharet Beşiktaş taraftarının ortak kabulü olan Luce yi takımın başına getirmek. Bunu yapsın ve kombinelere kartal yuvalarına destek istesin. Bizim elimizden gelen bu olur. Sponsor olacakları kendi bilir artık.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı sallapati

Bayrakları hazırlayın.. 31 Mayısta Şampiyonuz  :ishock:

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bayrakları hazırlayın.. 31 Mayısta Şampiyonuz  :ishock:
Sana inanmak istiyorum da rumuzun çok falso be kardeşim  :lol:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Tolga

Bu gün haberlerde fb nin Jurgen Klopp u İstanbul'a getirdiği yazıyor. Biz hala Lucescu dan başkalarını düşünüyoruz. Yok şöyle yapar yok böyle yapar. fb nin hamlesinden sonra Lucescu nun gelmemesi benim için şampiyonluğu kaybetmekle eş değer artık. Tamam saygı duyuyoruz başkana stadı yapıyor ama eşinin adını bilmiyorum onun altınlarını bozupta mı yapıyor yani. Maharet Beşiktaş taraftarının ortak kabulü olan Luce yi takımın başına getirmek. Bunu yapsın ve kombinelere kartal yuvalarına destek istesin. Bizim elimizden gelen bu olur. Sponsor olacakları kendi bilir artık.
Klopp ve Fb :D :D :kop:

Klopp seneye R.Madrid'e gidecek oraya gitmese bile gideceği yer M.Ctiy falan olur adam Türkiye'deki futbol anlayışına karşı gelir mi hiç buraya :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Klopp ve Fb :D :D :kop:

Klopp seneye R.Madrid'e gidecek oraya gitmese bile gideceği yer M.Ctiy falan olur adam Türkiye'deki futbol anlayışına karşı gelir mi hiç buraya :D
Benim şimdilik ilgilendiğim adamın fb tarafından eşi ve menajeriyle fb tesislerine getirilmesi. Luce İstanbul'a gelse ve stadı gezse nasıl bir tepki koyardık bir düşün
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Tolga

Benim şimdilik ilgilendiğim adamın fb tarafından eşi ve menajeriyle fb tesislerine getirilmesi. Luce İstanbul'a gelse ve stadı gezse nasıl bir tepki koyardık bir düşün
Gezdiğini gören kim haberin detaylarını bilmiyorum ama Türkiye'de öyle haberler yapılıyor ki birileri gözüyle görmediği bir konuyla ilgili sadece duyum yoluyla hareket ederek olmamış bir şeyi olmuş gibi anlatabiliyor :icool:

Klopp buraya gelip gezmiş olsa bile böyle bir ihtimal yok boşuna korkmayın Lucescu bile gelip Fb'nin tesislerini gezmiş olsa bile çok düşük bir ihtimal olarak görürdüm Aziz Yıldırım'dan dolayı :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yanlış yer pardon :D
[ Son Düzenleme: 18 Mayıs 2015, 17:04:31 Yusuf Tekeli ]

Çevrimdışı sallapati

klopp ve fb hahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahha

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı sallapati

son dakika : Klopp FB de

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Gezdiğini gören kim haberin detaylarını bilmiyorum ama Türkiye'de öyle haberler yapılıyor ki birileri gözüyle görmediği bir konuyla ilgili sadece duyum yoluyla hareket ederek olmamış bir şeyi olmuş gibi anlatabiliyor :icool:

Klopp buraya gelip gezmiş olsa bile böyle bir ihtimal yok boşuna korkmayın Lucescu bile gelip Fb'nin tesislerini gezmiş olsa bile çok düşük bir ihtimal olarak görürdüm Aziz Yıldırım'dan dolayı :D
Beni klopp un fb ye gelip gelmemesi ilgilendirmiyor aslında. Ben Luce tarafına bakıp Başkan okuyorsa ona gaz veriyorum  :lol:
Tek Büyük Beşiktaş