2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12874757 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı mrred

Hocam o maclara bilic gercekten cok iyi hazirlandi.ilk 11 secimi,taktikleri,mac icindeki hamleleri,oyuncu degisiklikleri son derece dogruydu.

Peki bunlari neden club brugge macinda yapmadi?yapamadi dehil yapmadi.
Neden lig maclarinda ve derbilerde bunladi yapmadi?

Cunku avrupa maclarinda kendi PR ini yapti,sonrasi da onun pek umrunda olmadi
Muhtemelen de ingiliz takımlarından biriyle coktan anlasti devre arasinda da haciosmanoglu zaten acikladi.
Bu iddialar ciddi iddialar
Mesaj olayından bahsediyorsun sanırım Tolgayı almak için yaptığı bir hamle olabilir mi acaba
Ama sezon ortasında bir kulüple anlaşıp beşiktaşa özensizlik yaptıysa "iş ahlakı olmayan" bir insanmış ama ben öyle olduğunu zannetmiyorum
The great gig in the sky

Çevrimdışı Tolga

Chelsea ile ikili ilişkiler var mümkün olabilir adam zaten 33 yaşında.

Belki 2 maç ayarlanırhasılatı Chelsea'ye kalmak üzere. Nereden baksan 2 milyon euro demek iki maç.
Ben şunu da anlamıyorum hani kulüp başkanlarının cebinden para verip transfer yapması yasak ya başkan kendine ait bir firmayı sponsor göstererek aynı parayı verirse ne olacak.

Hiçbir farkı yok bana göre ha cebinden vermişsin ha aynı parayı sponsorluk adı altında vermişsin. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

Bu iddialar ciddi iddialar
Mesaj olayından bahsediyorsun sanırım Tolgayı almak için yaptığı bir hamle olabilir mi acaba
Ama sezon ortasında bir kulüple anlaşıp beşiktaşa özensizlik yaptıysa "iş ahlakı olmayan" bir insanmış ama ben öyle olduğunu zannetmiyorum
Mesaj olayini haciosmanoglu acikladi.yalan olsa mahkemeye verirdi tazminatin krlaini kazanirdi.demek ki degil.

Pr meselesini de guntekin onay her defasinda söylüyor. Benim de dusuncem onunla paralel.
şampiyonluk yolunda iki iddiasiz takima karsi son iki macta 4 puan birakip ,sacma sapan değişiklikler yapmasi da bu dusunceyi dogruluyor..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Tosic, sezon sonu Bilic'in West Ham'a gideceğini söylemiş hatta beraber gidelim falan demiş :icool:
:bandit: :bandit:

Çevrimdışı ozan062

Mesaj olayini haciosmanoglu acikladi.yalan olsa mahkemeye verirdi tazminatin krlaini kazanirdi.demek ki degil.

Pr meselesini de guntekin onay her defasinda söylüyor. Benim de dusuncem onunla paralel.
şampiyonluk yolunda iki iddiasiz takima karsi son iki macta 4 puan birakip ,sacma sapan değişiklikler yapmasi da bu dusunceyi dogruluyor..

ee senol hoca bunu cozecekmi bu sorunu???
yani nasıl bir zeka var taraftarımda cozemiyorum basarısız bi adamı bilice tercih ediyorlar...
ben size soyleyim denizli dısında hiçbir türk sampiyonlugu kazandıramaz
bu sebeble yabancı sınırlamasıda yokken
yabancı birini alalım geçelim
isime gelirsek almnanyadan fransadan bi hoca gelsin...
herhangi bir isim
verelim eline 1m tamamdır
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ozan062

bizim takım pas yapamaz
bizim takım sakin oynayamaz
takım uzun top yapamaz
takımın savunması kotu
budurumda senol hocanın hiçbir katkısı olamazzz
sadece biresyel performanslarda artıs olabilir ama yinede macı tasıma olamaz
o sebeble ben yine basladım hocayı deşmeye cnk
bakıyorum herkes olumlu bakıyor
yazıklar olsun diyorum baskada birsey demiyorum
artık bu konuda yazmam birsey

sunuda ekleyim
ne cok baska takıma mal olmus adamlara bayılıyorsunuz
birkez daha yazıklar olsun
aglasan adamı begenenlere lafım....
[ Son Düzenleme: 16 Mayıs 2015, 15:10:49 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı alimm

Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Mayıs 2015, 15:09:05
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ben şunu da anlamıyorum hani kulüp başkanlarının cebinden para verip transfer yapması yasak ya başkan kendine ait bir firmayı sponsor göstererek aynı parayı verirse ne olacak.

Hiçbir farkı yok bana göre ha cebinden vermişsin ha aynı parayı sponsorluk adı altında vermişsin. :)

Ona da gerek yok ki bonservisini başkan alıp kiralık da oynatabiliyor :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Ona da gerek yok ki bonservisini başkan alıp kiralık da oynatabiliyor :D
Ne anladım o zaman bu işten :D

Çevrimdışı Tolga

bizim takım pas yapamaz
bizim takım sakin oynayamaz
takım uzun top yapamaz
takımın savunması kotu
budurumda senol hocanın hiçbir katkısı olamazzz
sadece biresyel performanslarda artıs olabilir ama yinede macı tasıma olamaz
o sebeble ben yine basladım hocayı deşmeye cnk
bakıyorum herkes olumlu bakıyor
yazıklar olsun diyorum baskada birsey demiyorum
artık bu konuda yazmam birsey
Prandelli gibi birini getirip sezon başı yollamaktansa Şenol Hoca ile başlamak daha iyi :)

Çevrimdışı Deniz

ee senol hoca bunu cozecekmi bu sorunu???
yani nasıl bir zeka var taraftarımda cozemiyorum basarısız bi adamı bilice tercih ediyorlar...
ben size soyleyim denizli dısında hiçbir türk sampiyonlugu kazandıramaz
bu sebeble yabancı sınırlamasıda yokken
yabancı birini alalım geçelim
isime gelirsek almnanyadan fransadan bi hoca gelsin...
herhangi bir isim
verelim eline 1m tamamdır

Ya gelsin dedigin adama bir bak istersen adamin ahi gitmis vahi kalmış,saglik sorunlari var her hafta deplasmanda oynamayi kaldirabilecek mi saniyorsun?

Yabanci bir hoca gelsin mantigiyla bu ulkeye kimler geldi de rezil olup ,milyon dolarlari da cebine koyup gitti. prandelli vakasi hala ortada.yabanci gelecekse iyi hoca gelecek yoksa yabanci falan eksik olsun.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Biliç West ham a mı?  :ishock: :ishock: :ishock: :halay: :halay: :sevinc :super:

Çevrimdışı TØLGA

Biliç West ham a mı?  :ishock: :ishock: :ishock: :halay: :halay: :sevinc :super:
armağan abi iki kelam edermisin şunların şampiyonluk inancını kök'ten al ben denedim de senin yarattığın etkiyi yaratamıyorum  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Renton

armağan abi iki kelam edermisin şunların şampiyonluk inancını kök'ten al ben denedim de senin yarattığın etkiyi yaratamıyorum  :biggrinking:
Ciğerlerini söküp alayım ben istersen hangi inanç  :money:
See you in another life,brother.

Çevrimiçi Samet Ç

Bilic'ten kurtulmak üzereyim ama diğer takımıma gidiyor yani West Ham'a oradan da kovdurmak şart oldu en azından benim için.  :)

Çevrimdışı Tolga

Bilic'ten kurtulmak üzereyim ama diğer takımıma gidiyor yani West Ham'a oradan da kovdurmak şart oldu en azından benim için.  :)
:evillol: :evillol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Konu dışı ama nolur kusuruma bakmayın dayanamadım!

"Ligde bugün Galatasaray’la karşılaşacak Gençlerbirliği’nde başkan Cavcav, kritik mücadele öncesi konuştu. “Takım, son maçlarda ligin sonu geldi diye vurdumduymazlık içinde. Bir şey yapma olanağımız yok” diyerek kafaları karıştırdı."

Ne diyor bu fosil ya :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TØLGA

benitez diyolardı orası içinde yaaa  :icool:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Renton

benitez diyolardı orası içinde yaaa  :icool:
Taraftar anketlerine baktım onlarında rafa %20 falan bilici %80 ile istiyorlar bırakalım alsınlar

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Renton

Konu dışı ama nolur kusuruma bakmayın dayanamadım!

"Ligde bugün Galatasaray’la karşılaşacak Gençlerbirliği’nde başkan Cavcav, kritik mücadele öncesi konuştu. “Takım, son maçlarda ligin sonu geldi diye vurdumduymazlık içinde. Bir şey yapma olanağımız yok” diyerek kafaları karıştırdı."

Ne diyor bu fosil ya :bandit:
Geçenlerde gençlerbirliği şampiyon olamayacaksa galatasaray olsun isterim demişti versin maçı

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Deniz

Bilic himself has made it clear he would like to return to England as a manager, saying: “Managing in the Premier League is a question I get asked, not only about England - but mostly - and whatever you say, it sounds not fair to someone. I really like it here at Besiktas, I like this job, it's a massive club.

“I’m enjoying it big time. But, of course, I would say that, one day, I would be interested in England, of course I would.

“I’ve been there, I’ve played there, l liked it there - wherever I go there. Okay, I'm not a huge star, but I feel people like me there and I spent my best years - and not only in football - there.

“It's also the Premier League. If we have dinner, and there are big screens to watch, and there is no Turkish game, then we watch Premier League. That is the league that is most followed.”

Çevrimdışı Deniz

Adam west hamla mercimegi firina vermis bile ,biz de niye hala toreyi cikartmadi da kerimi oynatmadi mustafayi oynatti diye kafa patlatalim.

Çevrimdışı Renton

Adam west hamla mercimegi firina vermis bile ,biz de niye hala toreyi cikartmadi da kerimi oynatmadi mustafayi oynatti diye kafa patlatalim.
Versin versin türk hoca gelsin gerek yok yabancıya