2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12874470 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Deniz

Mansızı geç ama Üzülmez gelecektir bence de :)
İ.mansiz %100 diyorum :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı mrred

Şenol Güneş gelecek gün gibi ortada. Şenol hocada Beşiktaş'ı çalıştırmak için can atıyor elbette. Eğer adaylar Sergen Yalçın ve türevi olacak ise tamam bin kere Şenol Güneş. Lakin Şenol Hocanın adamlığına, futbol felsefesine, derinliğine, eğitimciliğine ne kadar sözüm olmasa da en az Bilic kadar muhafazakar, yedek bir plan üretemeyen ve baskıyı doğru yönetemeyen biri olduğunu unutmamak gerek. Ts ile yıllar önce sırf Ali Şen'in demeçleri yüzünden 1-0 öndeyken kaybettikleri bir maç var ki akıl alır gibi değil. Daha nice örnek var yakın zamana dair.

Şenol Hoca bu ligde şampiyon olmayı çoktan hak etmiş, Beşiktaş'a çok yakışacak bir isim. Ancak Bilic'i bugün ne ile eleştiriyorsanız aynı hataları tekrar tekrar Şenol Hocada göreceksiniz. Bugün oynattığı görece akıcı hücum futbolu göz boyamasın. Hayırlı olsun yüzde seksen filan değil Şenol Güneş yeni teknik direktörümüz.
Yalanlama geldi kulüpten ?
The great gig in the sky

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Mayıs 2015, 14:17:27
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ligdeki 34 maçın 28'ini rahat oynayalım kalan 6 maçta da Bursa'da yaptığı gibi vuruşalım zaten şampiyon oluruz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Yalanlama geldi kulüpten ?
Demba ba da kronik sakatti :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Valla moralimi duzeltti senol gunes haberleri..

Çevrimdışı Kadir G.

Çevrimdışı mrred

Ozan'ı alamayız da Maxi olmuyorsa en azından Şener'i alalım. Sağ bek sorunumuz 5 yıl çözülür.

Fuchs'u da alırsak bekler tamam olur.

Şenol Güneş'in Motta'yı direk göndereceğini düşünüyorum bir sol bek daha alınabilir.
Kesinlikle şeneri almamız lazım
The great gig in the sky

Çevrimdışı Kadir G.

Ligdeki 34 maçın 28'ini rahat oynayalım kalan 6 maçta da Bursa'da yaptığı gibi vuruşalım zaten şampiyon oluruz.

Ben şenol hocanın iyi transferlerle iç sahada derbi hariç kaybedeceğini düşünmüyorum. 15 galibiyet 2 beraberlik bile alsak şampiyon yapar. Deplasmanlarımız iyi zaten.

Çevrimdışı mrred

Demba ba da kronik sakatti :)
ahmet nur çebi açıkladı
"şenol güneşle ilgili çıkan haberler asılsızdır"
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Bilic hatalarından ders çıkaran bir adam olsa onunla devam edelim dicem ama adam bişeye taktı mı takıyor bilemedim şimdi şenol güneş mi yoksa bilic mi
The great gig in the sky

Çevrimdışı Deniz

İstihbarat kokusu geliyor.
İstihbarattan ziyade onder ozen daha once aciklamisti.fikret orman uzulmez ve mansizi cok istiyor demisti.bilic 4 kez veto etmiş ben kendi yardimcimdan baskasiyla calismam demis.

Senol güneş e kariyerinin en buyuk basarisini kazandiran ilhan mansiz i getirmeyecek de kimi getirecek :)

Birlikte yeni ve daha buyuk basarilar icin calisacaklardir..

Çevrimdışı Deniz

Bilic hatalarından ders çıkaran bir adam olsa onunla devam edelim dicem ama adam bişeye taktı mı takıyor bilemedim şimdi şenol güneş mi yoksa bilic mi
Ahmet nur cebi ronaldinhoyla gorusmedik dedi menajeriyle yemek yeme goruntuleri cikti ?

Çevrimdışı Kadir G.

ahmet nur çebi açıkladı
"şenol güneşle ilgili çıkan haberler asılsızdır"

Doğrudur mu diyecekti tabi yalanlayacak. Anç bilici hiç sevmez şenol güneş hayranı.

Çevrimdışı mrred

Ahmet nur cebi ronaldinhoyla gorusmedik dedi menajeriyle yemek yeme goruntuleri cikti ?
Doğrudur o zaman  :D
The great gig in the sky

Çevrimdışı Kadir G.

İstihbarattan ziyade onder ozen daha once aciklamisti.fikret orman uzulmez ve mansizi cok istiyor demisti.bilic 4 kez veto etmiş ben kendi yardimcimdan baskasiyla calismam demis.

Senol güneş e kariyerinin en buyuk basarisini kazandiran ilhan mansiz i getirmeyecek de kimi getirecek :)

Birlikte yeni ve daha buyuk basarilar icin calisacaklardir..

Umarım olur çünkü bu ikisi olur futbolcular düştüğü zaman ellerinden tutup kaldıracak.

Çevrimdışı mrred

Doğrudur mu diyecekti tabi yalanlayacak. Anç bilici hiç sevmez şenol güneş hayranı.
Yönetimde kim destekliyor bilici ? sadece başkan mı
The great gig in the sky

Çevrimdışı Kadir G.

O bile hala destekliyor mu belli değil. Desteklesede artık kalması için uğraşamaz kozlarını kaybetti.

Çevrimdışı Deniz

Karabuk maçında baskan da bilice ayar oldu kalkti gitti hatta.gs macini yenemezse baskan anc ye tam yetkiyi verir.

Çevrimdışı Kadir G.

İngiliz basınına konuşan Petr Cech'in menajeri Viktor Kolar, Çek kalecinin kontratının devam etmesine rağmen başka kulüplerle görüşmesine Chelsea yönetimi tarafından izin verildiğini söyledi.

İznin ardından transfer görüşmelerine başladıklarını vurgulayan Kolar, "İlk olarak hafta içinde Beşiktaş ile görüştük. Petr, düzenli olarak forma giyeceği bir kulüpte oynamak istiyor" ifadelerini kullandı.

Chelsea'de 11 sezondur forma giyen 32 yaşındaki kaleci Cech ile Arsenal'in de ilgilendiği öne sürülüyor. Premier Lig'de 332 maça çıkan Cech, Chelsea ile 4 lig, 4 Federasyon Kupası, bir kez de UEFA Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi kupalarını kaldırmıştı.

Arsenalin elindeki kaleciler varken alacağını sanmıyorum. Sürekli oynamak istiyorsa bize gelmesi lazım. Tolga bu sene gider büyük ihtimal belki bursaya takasta kullanılır. Cechin katacaklarıyla cechten sonra kaleyi devralacak çok iyi bir günay güvençimiz olabilir.

Çevrimdışı mrred

Karabuk maçında baskan da bilice ayar oldu kalkti gitti hatta.gs macini yenemezse baskan anc ye tam yetkiyi verir.
kalkıp gittiği gördüm doğru ama ayar olduğu için gittiği doğru mu gerçekten onu bilmiyorum bilic stresi kaldıramıyor diyoruz ama liverpool arsenel totthenhama karşı gayet kaldırdı gitsin diyenlerde kendilerince haklı kalsın diyenler de haklı
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

İngiliz basınına konuşan Petr Cech'in menajeri Viktor Kolar, Çek kalecinin kontratının devam etmesine rağmen başka kulüplerle görüşmesine Chelsea yönetimi tarafından izin verildiğini söyledi.

İznin ardından transfer görüşmelerine başladıklarını vurgulayan Kolar, "İlk olarak hafta içinde Beşiktaş ile görüştük. Petr, düzenli olarak forma giyeceği bir kulüpte oynamak istiyor" ifadelerini kullandı.

Chelsea'de 11 sezondur forma giyen 32 yaşındaki kaleci Cech ile Arsenal'in de ilgilendiği öne sürülüyor. Premier Lig'de 332 maça çıkan Cech, Chelsea ile 4 lig, 4 Federasyon Kupası, bir kez de UEFA Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi kupalarını kaldırmıştı.

Arsenalin elindeki kaleciler varken alacağını sanmıyorum. Sürekli oynamak istiyorsa bize gelmesi lazım. Tolga bu sene gider büyük ihtimal belki bursaya takasta kullanılır. Cechin katacaklarıyla cechten sonra kaleyi devralacak çok iyi bir günay güvençimiz olabilir.
Yapabilirsek çok iyi transfer olur. Ben hayatımda duruş bozukluğu olan KAMBUR bir sporcu görmedim Tolga hariç adam bence sporcu falan değil.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Kadir G.

Yapabilirsek çok iyi transfer olur. Ben hayatımda duruş bozukluğu olan KAMBUR bir sporcu görmedim Tolga hariç adam bence sporcu falan değil.

Muslerayı görüyoruz şampiyon yaptı. Yönetimin ondan daha iyisini almak için şansı varken sonuna kadar zorlaması lazım.

Çevrimdışı mrred

Muslerayı görüyoruz şampiyon yaptı. Yönetimin ondan daha iyisini almak için şansı varken sonuna kadar zorlaması lazım.
Kesinlikle Tolga tam bir looser
Muslera bence tam bir winner
The great gig in the sky

Çevrimdışı Deniz

kalkıp gittiği gördüm doğru ama ayar olduğu için gittiği doğru mu gerçekten onu bilmiyorum bilic stresi kaldıramıyor diyoruz ama liverpool arsenel totthenhama karşı gayet kaldırdı gitsin diyenlerde kendilerince haklı kalsın diyenler de haklı
Hocam o maclara bilic gercekten cok iyi hazirlandi.ilk 11 secimi,taktikleri,mac icindeki hamleleri,oyuncu degisiklikleri son derece dogruydu.

Peki bunlari neden club brugge macinda yapmadi?yapamadi dehil yapmadi.
Neden lig maclarinda ve derbilerde bunladi yapmadi?

Cunku avrupa maclarinda kendi PR ini yapti,sonrasi da onun pek umrunda olmadi
Muhtemelen de ingiliz takımlarından biriyle coktan anlasti devre arasinda da haciosmanoglu zaten acikladi.

Çevrimdışı ozan062

Ertuğrul da pusuya yatmış bekliyordur şimdi bu arada ama çok bekler daha.

ne dersin tekrar gelse faydası olmazmı?
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi