2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12874774 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Mayıs 2015, 13:43:55
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Şenol Güneş normalde belki yapı olarak uymazdı ama şuan tam cuk oturuyor.

Elimizde potansiyeli olan ama kullanamayan çok potansiyelli oyuncular var ve bunların yüzde 90'ı karakterli yani tam hocanın istediği gibi.

+ Olarak hocanın verdiği maç sonu demeçleri ağladı gibi algılanıyor ama Türkiye ligini yıllarca izleyenler bunun yapılması gerektiğini nasıl göremezler?

Umarım fazlasını yapar bizde her demeç baskı altına almak demek hakemleri.

Özeleştirini içeride yaparsın. Türkiye'de özeleştiri kesinlikle dışavurum ile yapılmamalı özellikle futbolda.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

Elimizde potansiyeli olan ama kullanamayan çok potansiyelli oyuncular var ve bunların yüzde 90'ı karakterli yani tam hocanın istediği gibi.

+ Olarak hocanın verdiği maç sonu demeçleri ağladı gibi algılanıyor ama Türkiye ligini yıllarca izleyenler bunun yapılması gerektiğini nasıl göremezler?

Özeleştirini içeride yaparsın. Türkiye'de özeleştiri kesinlikle dışavurum ile yapılmamalı özellikle futbolda.
medya'yı en iyi yöneten teknik direktör mustafa denizli üstüne tanımam oyun anlayışını sevmem
ama o yönüne hastayım adamın
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Bu konu çok önemli zaten yönetimde hakemi etki altına alacak kimse yok bari bu işi hoca yapmalı.

Bu yüzden Şenol Güneş doğru bir seçim olacak ayrıca tıpkı F.Terim ve M.Denizli gibi sözleri ciddiye alınan ve sürekli manşetlerde yer alabilen biri.

Medyada daha fazla yer bulmamızı da sağlaycaktır bunlarda futbolda çok önemli.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Mayıs 2015, 13:49:43
  • Beşiktaş / Bodrum
medya'yı en iyi yöneten teknik direktör mustafa denizli üstüne tanımam oyun anlayışını sevmem
ama o yönüne hastayım adamın

Çünkü hepsini yemliyor devamlı ben medyanın bu kadar sevdiği adam görmedim.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Mayıs 2015, 13:51:31
  • Beşiktaş / Bodrum
Cech ve Şenol Güneş gelse bile ilk etapta çok büyük iş olur.

Umarım en azından bunu becerebilirler bu kez. Danny ile anlaştık gibi gözüküyor zaten bekler ve stoper bir şekilde halledilir.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

@ErayEAydemir

%80 Şenol Güneş, bir aday daha var (Sergen değil) ondan haber bekleniyor. Durumu netleşmedi. Ama büyük ihtimalle Güneş olacak yeni sezonda
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

@ErayEAydemir

%80 Şenol Güneş, bir aday daha var (Sergen değil) ondan haber bekleniyor. Durumu netleşmedi. Ama büyük ihtimalle Güneş olacak yeni sezonda

diğer haber beklenen'de yerliymiş diğer camiaya ayıp olur diyo akıllarda ersun yanal olurmu soruları var şuan  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Mayıs 2015, 13:55:09
  • Beşiktaş / Bodrum
Ertuğrul da pusuya yatmış bekliyordur şimdi bu arada ama çok bekler daha.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Mayıs 2015, 13:55:48
  • Beşiktaş / Bodrum
diğer haber beklenen'de yerliymiş diğer camiaya ayıp olur diyo akıllarda ersun yanal olurmu soruları var şuan  :biggrinking:

:kop: :kop: :kop:

Hacı bu kez havalimanında sıktırır kafasına atar Karadenize  :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

yok yaaa sanmam beşiktaş'dan ayrıldığından beri bana göre bursaspor'u şampiyon yapmasına
rağmen seviye atlayamadı kaldıramaz burayı
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

:kop: :kop: :kop:

Hacı bu kez havalimanında sıktırır kafasına atar Karadenize  :kop:
valla başka birisi gelmiyo benim aklıma yerli kim var şuan bir klübde olan? :D
ersun yanalda eleştiriliyor çok trabzonda olabilir yani  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

O kişi Ertuğrul Sağlam olabilir ama sanmıyorum her yol şuan da Şenol Güneş'e çıkıyor :icool:

Çevrimdışı TØLGA

O kişi Ertuğrul Sağlam olabilir ama sanmıyorum her yol şuan da Şenol Güneş'e çıkıyor :icool:
yok yok ertuğrul sağlam değil  :icool:
şenol güneş diğer isimde ersun yanal demedi demeyin baktı tolgayı alamıoz ben yanına gideyim demesin ersun uşağum :D
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

ysariusta

• Ziyaretçi

Rıza var ama onu bence alt yapının başına getirmek gerek. Vereceksin anahtarı, torpille su bile almayacak içeri

Çevrimdışı Tolga

yok yok ertuğrul sağlam değil  :icool:
şenol güneş diğer isimde ersun yanal demedi demeyin baktı tolgayı alamıoz ben yanına gideyim demesin ersun uşağum :D
Ersun Yanal yeni sezona Ts ile başlar onu da gönderirlerse daha iyisini getiremezler çok iyi biliyorlar o ihtimal bence çok düşük :icool:

Çevrimdışı TØLGA

Ersun Yanal yeni sezona Ts ile başlar onu da gönderirlerse daha iyisini getiremezler çok iyi biliyorlar o ihtimal bence çok düşük :icool:
onun durumu çalkantılı biraz orda ya ne olur belli olmaz  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Rıza var ama onu bence alt yapının başına getirmek gerek. Vereceksin anahtarı, torpille su bile almayacak içeri
2. seçenek daha makül  :D
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı atalay

Şenol Güneş gelecek gün gibi ortada. Şenol hocada Beşiktaş'ı çalıştırmak için can atıyor elbette. Eğer adaylar Sergen Yalçın ve türevi olacak ise tamam bin kere Şenol Güneş. Lakin Şenol Hocanın adamlığına, futbol felsefesine, derinliğine, eğitimciliğine ne kadar sözüm olmasa da en az Bilic kadar muhafazakar, yedek bir plan üretemeyen ve baskıyı doğru yönetemeyen biri olduğunu unutmamak gerek. Ts ile yıllar önce sırf Ali Şen'in demeçleri yüzünden 1-0 öndeyken kaybettikleri bir maç var ki akıl alır gibi değil. Daha nice örnek var yakın zamana dair.

Şenol Hoca bu ligde şampiyon olmayı çoktan hak etmiş, Beşiktaş'a çok yakışacak bir isim. Ancak Bilic'i bugün ne ile eleştiriyorsanız aynı hataları tekrar tekrar Şenol Hocada göreceksiniz. Bugün oynattığı görece akıcı hücum futbolu göz boyamasın. Hayırlı olsun yüzde seksen filan değil Şenol Güneş yeni teknik direktörümüz.

Çevrimdışı Kadir G.

Ersun yanala da hayır denmez ama güneş öncelikli benim için. Cech gelirsede dosta güven düşmana korku veririz. Trde yılın transferi olur hatta avrupada

Çevrimdışı Tolga

Cech gündeme geliyor da bonservisle oyuncu alamayacağımıza göre acaba Cech bonservisimi verin gideyim mi diyecek Chelsea'ye :alala:

Çevrimdışı Deniz

Td:Senol gunes
Yardimcilar:
ilhan mansiz
İbrahim uzulmez
Senol hocanin yardımcısı

Deniz kardesiniz yazmisti dersiniz :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Kadir G.

Cech gündeme geliyor da bonservisle oyuncu alamayacağımıza göre acaba Cech bonservisimi verin gideyim mi diyecek Chelsea'ye :alala:

Chelsea halledilir bence problem oyuncu-menajer ikilisinde. Gelmeye sıcak bakarsa geleceğini düşünüyorum. Ba'dan ne zor ne kolay.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Mayıs 2015, 14:16:02
  • Beşiktaş / Bodrum

Chelsea ile ikili ilişkiler var mümkün olabilir adam zaten 33 yaşında.

Belki 2 maç ayarlanırhasılatı Chelsea'ye kalmak üzere. Nereden baksan 2 milyon euro demek iki maç.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Yardimcilar:
ilhan mansiz
İbrahim uzulmez
Senol hocanin yardımcısı

Zannetmem ama şampiyon yaparlar net.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Mayıs 2015, 14:16:43
  • Beşiktaş / Bodrum
Yardimcilar:
ilhan mansiz
İbrahim uzulmez
Senol hocanin yardımcısı

Mansızı geç ama Üzülmez gelecektir bence de :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli