@ozan062 ben sana sorayım. Bazı arkadaşlarda Şenol Güneş sevdalılığı var. Neden diye sorduğumda ( iki kez ) yanıt alamadım. Forumda bu bölümü yeni takip ettiğimden önceden yazdıklarını ve dolayısıyla düşüncelerini bilemiyorum. Nedir bu Şenol Güneş hayranlığı, nereden kaynaklanıyor, başarısı ne bu adamın. Tarihi bir Trabzon kadrosu bulmuş Arçil, şota, Abdullah, Ogün, Ünal, Tolunay, Hami, Orhan, Ünal ve kendisine beraberlik yeteceği maçta 1-0 önde ve evinde oynarken gereksiz heveslerle fenere fark uğruna şampiyonluğu kaçıran, kura ve İlhan Mansız sayesinde dünya 3.lüğünü elde eden bu adamın nesi iyi.
Abi oncelikle surdan baslayayim:
1) lucescuyu getirebiliyorsak hemen getirelim onun isminin yaninda senol gunesin esamesi okunmaz.
2)birinci maddeyi yapamiyorsak o zaman ligi taniyan bilen naska isimlere yonelelim.
3)yabanci olup ligimizi taniyan hocalara bakinca genelde basarisiz insanlari görüyoruz. Ligi tanimayan birinin riskini alacak pozisyonda oldugumuzu sanmiyorum.bielsa gelse maliyeti bizi zorlar. Onun da bu lig duzenine alismasi vs derken hocaya da bize de yazik olur.
4)piyasa ortada ;mustafa denizli, senol gunes,riza calimbay,sifo mehmet,sergen yalçın ha bir de yilmaz vural

5)riza calimbayi cok severim ama maalesef hicbir zaman belli seviyenin ustune cikamadi,ayni sekilde Şifo..sergen desen daha ham en az 3 senesi var once pissin bu koltugu hak etsin.yilmaz vurali da kimse istemez sanirim

6)mustafa denizli cok yaslandi ve saglik sorunlari var.bu lig maratonunu kaldiracak hele ki Besiktas gibi surekli gezen bir takimi kaldiracak durumda degil.
7)şenol gunes..öncelikle gecmisine bakarsak trabzon gibi bir takimi iki kez 2. Yapmid ki bence birinde sampiyon yapmis(3 temmuz sureci),milli takim ile dunya ve konfederasyon kupalarinda tarihimizin en buyuk basarilarina imza atmis,elinin degdigi oyuncuyu parlatan (ozan, şener ,volkan şen,selcuk inan,burak,onur vs vs ) bir teknik direktor.oynadığı butun maclara kazanmak icin cikan 1 tane atinca "aman yemeyelim" diye kendini ve takimi geriye yapistirmayan kazanmayi bilen birisi..
Kerim ozi töre cenk tosun tolgay milosevic gunay gibi yuksek potansiyeli olan oyunculari barindiran takimimiza oyuncu parlatmakla unlu olan bir hoca da uygun olur.
Eksikleri yok mu tabii ki var en buyuk defosu transferlerinin basarisizligi ve takimlarinin savunma zaaflari..ama bunlari Besiktas gibi buyuk bir takımla cok rahat aşabilir.
Ben piyasaya baktığımda, artilara eksilere baktığımda ,takımıma baktığımda en uygun ismin senol gunes oldugunu dusunuyorum..