2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12889128 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı GÖRKEM

Abi senden ricam maçlarda; topu olcay ve töre ceza sahasına getirip sıfıra indiğinde Demba Ba'yı izlemen :) İçerde nasıl çırpındığını, markajdan nasıl kurtulmaya çalıştığını, deli gibi pozisyon aradığını görüceksin :)

o kadar da olacak yani.

ben adam yapmak istemiyor demiyorum. yapamiyor diyorum.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Mayıs 2015, 23:57:21
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Abi Leroy Fer'den umut var mı :biggrinking: @Çağrı

Kiralık olur hala da akıllarına bile gelmeyecek  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

@ozan062  ben sana sorayım. Bazı arkadaşlarda Şenol Güneş sevdalılığı var. Neden diye sorduğumda ( iki kez ) yanıt alamadım. Forumda bu bölümü yeni takip ettiğimden önceden yazdıklarını ve dolayısıyla düşüncelerini bilemiyorum. Nedir bu Şenol Güneş hayranlığı, nereden kaynaklanıyor, başarısı ne bu adamın. Tarihi bir Trabzon kadrosu bulmuş Arçil, şota, Abdullah, Ogün, Ünal, Tolunay, Hami, Orhan, Ünal ve kendisine beraberlik yeteceği maçta 1-0 önde ve evinde oynarken gereksiz heveslerle fenere fark uğruna şampiyonluğu kaçıran, kura ve İlhan Mansız sayesinde dünya 3.lüğünü elde eden bu adamın nesi iyi.
Abi oncelikle surdan baslayayim:

1) lucescuyu getirebiliyorsak hemen getirelim onun isminin yaninda senol gunesin esamesi okunmaz.

2)birinci maddeyi yapamiyorsak o zaman ligi taniyan bilen naska isimlere yonelelim.

3)yabanci olup ligimizi taniyan hocalara bakinca genelde basarisiz insanlari görüyoruz. Ligi tanimayan birinin riskini alacak pozisyonda oldugumuzu sanmiyorum.bielsa gelse maliyeti bizi zorlar. Onun da bu lig duzenine alismasi vs derken hocaya da bize de yazik olur.

4)piyasa ortada ;mustafa denizli, senol gunes,riza calimbay,sifo mehmet,sergen yalçın ha bir de yilmaz vural :)

5)riza calimbayi cok severim ama maalesef hicbir zaman belli seviyenin ustune cikamadi,ayni sekilde Şifo..sergen desen daha ham en az 3 senesi var once pissin bu koltugu hak etsin.yilmaz vurali da kimse istemez sanirim :)

6)mustafa denizli cok yaslandi ve saglik sorunlari var.bu lig maratonunu kaldiracak hele ki Besiktas gibi surekli gezen bir takimi kaldiracak durumda degil.

7)şenol gunes..öncelikle gecmisine bakarsak trabzon gibi bir takimi iki kez 2. Yapmid ki bence birinde sampiyon yapmis(3 temmuz sureci),milli takim ile dunya ve konfederasyon kupalarinda tarihimizin en buyuk basarilarina imza atmis,elinin degdigi oyuncuyu parlatan (ozan, şener ,volkan şen,selcuk inan,burak,onur vs vs ) bir teknik direktor.oynadığı butun maclara kazanmak icin cikan 1 tane atinca "aman yemeyelim" diye kendini ve takimi geriye yapistirmayan kazanmayi bilen birisi..
Kerim ozi töre cenk tosun tolgay milosevic gunay gibi yuksek potansiyeli olan oyunculari barindiran takimimiza oyuncu parlatmakla unlu olan bir hoca da uygun olur.

Eksikleri yok mu tabii ki var en buyuk defosu transferlerinin basarisizligi ve takimlarinin savunma zaaflari..ama bunlari Besiktas gibi buyuk bir takımla cok rahat aşabilir.

Ben piyasaya baktığımda, artilara eksilere baktığımda ,takımıma baktığımda en uygun ismin senol gunes oldugunu dusunuyorum..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Kiralık olur hala da akıllarına bile gelmeyecek  :D
Valla benzetmek gibi olmasın melo gibi :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Kemal

Arsenal'in oynayan hangi oyuncusu Beşiktaş'ınkilerden gerideydi abi?

Oynamayanlar çok ileriydi kardeşim , ben diyorumki bunları basariliyiz şeklinde baz almayalim citamizi yukseltelim özellikle geri 4 lude

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Mayıs 2015, 00:12:18
  • Beşiktaş / Bodrum
Valla benzetmek gibi olmasın melo gibi :evillol:

Yönetimde adını duyan yoktur :)

2 sene önce Feda sezonun sonunda Kerim'e 3.5 milyon euro verip aldık.

O sene 3 kez mail attım Vladimir Weiss boşta alın diye. Önder Özen de sallamadı ki girişim bile olmadı.

Adamı Olimpiakos kapattı o sene bedavaya. 1 sene oynattı 7 şer gol ve asist yaptı sene sonu 6 milyon euroya sattılar.

Sportif direktör bu yüzden lazım. Cin gibi gözleri açık olmalı. Alex Song gibi adam bedava kiralandı bu sene. Alamaz mıydık sene başı?

Bu sene de aynıları olacak.

Fer, Samba, Gignac esamesi okunmuyordur yönetimde.

2016 Ocak'ta Handanovic ve Dzudzsak free olacaklar normalde şimdiden saldırman lazım eminim onları da göremeyeceğiz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Atkar

Mbia-Fuchs-Samba alınsa boyları 1.90-1.86-1.93.Hava toplarında olan eksikliğimizde ufaktan giderilmiş olur.Bu 3lü gelirse gerçekten fark yaratır

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

O sene 3 kez mail attım Vladimir Weiss boşta alın diye. Önder Özen de sallamadı ki girişim bile olmadı.

Adamı Olimpiakos kapattı o sene bedavaya. 1 sene oynattı 7 şer gol ve asist yaptı sene sonu 6 milyon euroya sattılar.

Sportif direktör bu yüzden lazım. Cin gibi gözleri açık olmalı. Alex Song gibi adam bedava kiralandı bu sene. Alamaz mıydık sene başı?

2016 Ocak'ta Handanovic ve Dzudzsak free olacaklar normalde şimdiden saldırman lazım eminim onları da göremeyeceğiz.
Anladım abi...

Dün de söyledim bize CİN gibi adamlar lazım. Ve böyle birini hayal edince gözümde içten içe sinsice sırıtan bi adam canlanıyo :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Abi oncelikle surdan baslayayim:

1) lucescuyu getirebiliyorsak hemen getirelim onun isminin yaninda senol gunesin esamesi okunmaz.

2)birinci maddeyi yapamiyorsak o zaman ligi taniyan bilen naska isimlere yonelelim.

3)yabanci olup ligimizi taniyan hocalara bakinca genelde basarisiz insanlari görüyoruz. Ligi tanimayan birinin riskini alacak pozisyonda oldugumuzu sanmiyorum.bielsa gelse maliyeti bizi zorlar. Onun da bu lig duzenine alismasi vs derken hocaya da bize de yazik olur.

4)piyasa ortada ;mustafa denizli, senol gunes,riza calimbay,sifo mehmet,sergen yalçın ha bir de yilmaz vural :)

5)riza calimbayi cok severim ama maalesef hicbir zaman belli seviyenin ustune cikamadi,ayni sekilde Şifo..sergen desen daha ham en az 3 senesi var once pissin bu koltugu hak etsin.yilmaz vurali da kimse istemez sanirim :)

6)mustafa denizli cok yaslandi ve saglik sorunlari var.bu lig maratonunu kaldiracak hele ki Besiktas gibi surekli gezen bir takimi kaldiracak durumda degil.

7)şenol gunes..öncelikle gecmisine bakarsak trabzon gibi bir takimi iki kez 2. Yapmid ki bence birinde sampiyon yapmis(3 temmuz sureci),milli takim ile dunya ve konfederasyon kupalarinda tarihimizin en buyuk basarilarina imza atmis,elinin degdigi oyuncuyu parlatan (ozan, şener ,volkan şen,selcuk inan,burak,onur vs vs ) bir teknik direktor.oynadığı butun maclara kazanmak icin cikan 1 tane atinca "aman yemeyelim" diye kendini ve takimi geriye yapistirmayan kazanmayi bilen birisi..
Kerim ozi töre cenk tosun tolgay milosevic gunay gibi yuksek potansiyeli olan oyunculari barindiran takimimiza oyuncu parlatmakla unlu olan bir hoca da uygun olur.

Eksikleri yok mu tabii ki var en buyuk defosu transferlerinin basarisizligi ve takimlarinin savunma zaaflari..ama bunlari Besiktas gibi buyuk bir takımla cok rahat aşabilir.

Ben piyasaya baktığımda, artilara eksilere baktığımda ,takımıma baktığımda en uygun ismin senol gunes oldugunu dusunuyorum..
Bak şimdi ya ikna gücü bu olsa gerek  :) Dediğinin en çok şu kısmına katılıyorum " Besiktas gibi buyuk bir takımla " ... Gönlümden Lucescu geçiyor umarım onu getiririz, olmazsa Şenol Hoca en azından sesi gür çıkan düzgün bir insan ...
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ozan062

onemli konu sampiyonlugu ne kadar istediğimizdir
riske girip lucemi yoksa 3cülügün garanti oldugu daha az transfer harcamasıyla senol gunes hamlesimidir
gorucez
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Hasan Tahsin

riske girip lucemi yoksa 3cülügün garanti oldugu daha az transfer harcamasıyla senol gunes hamlesimidir
gorucez
Riske girip Luce derken kastın nedir ? @ozan062
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Mayıs 2015, 00:21:13
  • Beşiktaş / Bodrum
gorucez

Risk yetmez.

Lucescu'yu getirmek farklı bir olay. En başta ona verilecek para var ortada.

Yani yüzde 5 bence. Şenol Güneş yüzde 80. Kalan 15'i de Ertuğrul ve Denizli paylaşsın arasında.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Riske girip Luce derken kastın nedir ? @ozan062

oyuncu satarak maas ve oyuncu takviyesi
sonucta maddi kulfeti baya agır olacaktır
yada en kotu kendi maası için hayli hafifleme yapılması gerekecektir:))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Deniz

Bak şimdi ya ikna gücü bu olsa gerek  :) Dediğinin en çok şu kısmına katılıyorum " Besiktas gibi buyuk bir takımla " ... Gönlümden Lucescu geçiyor umarım onu getiririz, olmazsa Şenol Hoca en azından sesi gür çıkan düzgün bir insan ...
Abi keske lucescu olsa gider Ukrayna dan bizzat kendim alir getiririm :).ama olmuyor hele ki bu transfer kisitlamasiyla stadsizlikla mali dar bogazla hic olmaz.

Senol hocanin ben basarili olacagina gonulden inaniyorum.bize cok katkisi olacaktir.o da sampiyonlugu en az bizim kadar istiyor ve bu takimla bunu basaracagina inaniyorum..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Mayıs 2015, 00:24:08
  • Beşiktaş / Bodrum
Bir durum daha var bu arada ama yönetim o topa girmez.

Uefa bu kuralları kendi turnuvaları için koyuyor.

Yani sen dersen ki sen bana karışma ben adam alıyorum bonservisle alma diyemiyor.

Ama seneye seni turnuvaya almıyor. Normalde Avrupa ligi geliri pek bir şey değil. Ama Avrupa ligindeki hasılat gelirleri çok yüksek.

O yüzden muhtemelen katıklı olarak uyacağız kısıtlamalara.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Yapma sportif direktör vardı da ne oldu? Sezer Öztürk, Enramo, Dany, Serdar, Tolga, Motta. Sorunca onu ben aldırmadım bunu ben aldırmadım. O zaman sen niye bedava maaş alıyorsun. Yanlış anlaşılmasın Önder Hocayı severim. Aynısı scout ekibi içinde geçerli 3 senedir oyuncu izle bulabildiğin bir Pedro o da tartışılır.

Çevrimdışı Renton

Lucescu çok para ister konuşulması bile saçma şuan uefa kriterleri koymuşken.Şenol hoca iyidir şampiyonluğu hakeden bir hoca inşallah gelir ve bizde başarır
See you in another life,brother.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bence Şenol hoca gelirse en azından kanser olmaktan kurtuluruz. At gol üstüne yat. Bıktırdı Bilic Luce her zaman herkes ister ama yönetim ve şu an içinde bulunduğumuz koşullarla çok zor gelmesi

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Abi keske lucescu olsa gider Ukrayna dan bizzat kendim alir getiririm :).ama olmuyor hele ki bu transfer kisitlamasiyla stadsizlikla mali dar bogazla hic olmaz.

Senol hocanin ben basarili olacagina gonulden inaniyorum.bize cok katkisi olacaktir.o da sampiyonlugu en az bizim kadar istiyor ve bu takimla bunu basaracagina inaniyorum..
@ozan062  @Deniz  Lucescu gelmez imkansız diyenler ücret konusunu mu kastediyordu  :alala: Ben başka sebepler var sanıyordum. Fikret başkan bir sponsor bulsa keşke. Gerçi Ukrayna'da yemek yedikleri haberi çıktı az bir süre önce. Lucescu bu büyük taraftarla, genç kadroyla ve muhteşem stadımızla kendini amorti eder hatta kâra geçirir diye düşünüyorum.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Deniz

gorucez
Baskan ne riskinden bahsediyorsun :)

1)lucenin maasi cok tuzlu olur.

2)transfer kisitlamamiz var.

3) en az 20 milyon transfe bütçesi=20 milyonluk oyuncu satmak ki bu bizde imkansiz.satsan da anca yerine adam koyarsin ustune takviye koyamazsin.

4)stadimiz yok,ne zaman bitecegi belli değil luceyi bu yorucu maratona sokmaya ikna edemezsin.

5)bu dkdan sonra luce bu lige gelecegine Vrupanin saygin liglerine gidip cok daha rahat sekilde cok daha fazla para kazanabilir.

6)keske olsa ama sen o işi unut :)

Çevrimdışı Deniz

@ozan062  @Deniz  Lucescu gelmez imkansız diyenler ücret konusunu mu kastediyordu  :alala: Ben başka sebepler var sanıyordum. Fikret başkan bir sponsor bulsa keşke. Gerçi Ukrayna'da yemek yedikleri haberi çıktı az bir süre önce. Lucescu bu büyük taraftarla, genç kadroyla ve muhteşem stadımızla kendini amorti eder hatta kâra geçirir diye düşünüyorum.
Abi alta nedenlerimi yazdim.bence luce imkansiz ask :)

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Bir durum daha var bu arada ama yönetim o topa girmez.

Uefa bu kuralları kendi turnuvaları için koyuyor.

Yani sen dersen ki sen bana karışma ben adam alıyorum bonservisle alma diyemiyor.

Ama seneye seni turnuvaya almıyor. Normalde Avrupa ligi geliri pek bir şey değil. Ama Avrupa ligindeki hasılat gelirleri çok yüksek.

O yüzden muhtemelen katıklı olarak uyacağız kısıtlamalara.

Girmemeli de zaten böyle işlere. Avrupa Ligi hiç yoktan bir 10 milyon Euro gelir getiriyor yayın haklarıydı, hasılatıydı, galibiyet beraberlik primleriydi derken. Şu zor durumda bu paraya çok ihtiyaç var.

Kaldı ki bu tedbire uymayıp pahalı transferler yapıp şampiyon olsan ertesi sene Şampiyonlar Ligi'ne almayacak seni UEFA. Olay çıkar valla.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Anıl

Lütfen arkadaşlar. Elma ile armutu karıştırmayalım.

Arsenal ve liverpool a deplasmanda gol atamadan yenildik. Tottenham ın yedek kadrosunu penaltı golümüzle 1-1 berabere kalarak döndük.

Penaltı golü hariç, demba ba töre hatta sosanın hiç bir katkısı olmadı.

biraz realist olmalıyız. Partizana attığın golün zerrece önemi yoktur. Tottenham a golü cenk tosun attı düşünün. avrupai bir kulup değiliz, sadece zorladık bu rakipleri o kadar. abartmaya da gerek yok arsenali tottenham ve liverpoolu. İngiltere futbolunun hali ortada.
Ahahahaha yok artık :D Penaltı golü hariç ba, töre ve sosanın katkısı olmadı mı ? Töre ve Sosa ver kaç yaptı Sosa içeri kesti olcay vurdu kaleci çıkardı. Töre ortaladı Ba vurdu direkten döndü. Sosa kesti Ba kontrol etti vurdu kaleci çıkardı. Ba çalımladı pas verdi Olcay vurdu kaleci kurtardı. Sosa ortaladı Olcay harika vole vurdu top direği sıyırdı. Sosa ara pası attı penaltı oldu Ba attı. Yeterli mi ?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Mayıs 2015, 00:44:28
  • Beşiktaş / Bodrum
Ahahahaha yok artık :D Penaltı golü hariç ba, töre ve sosanın katkısı olmadı mı ? Töre ve Sosa ver kaç yaptı Sosa içeri kesti olcay vurdu kaleci çıkardı. Töre ortaladı Ba vurdu direkten döndü. Sosa kesti Ba kontrol etti vurdu kaleci çıkardı. Ba çalımladı pas verdi Olcay vurdu kaleci kurtardı. Sosa ortaladı Olcay harika vole vurdu top direği sıyırdı. Sosa ara pası attı penaltı oldu Ba attı. Yeterli mi ?
:photo:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

demek istedigim sonucta kritik maclarda hic bir sey yapamadilar ve elendik. gerek Türkiye Kupasi olsun gerek Avrupa Ligi ve SL ön elemesi. bu Gollerin büyük bir kismi anlamsiz Goller yani.

zaten Ligde yaptiklari sayi Fernandao yu zor geciyor.

hem sayiya bu kadar endeksli olmayalim. Armagan dogru tespit etti Takimin yükü 2 Oyuncuda olmasi saglikli bir sey degil. daha dengeli bir Takim olsak bu kadarini da yapamaybilirlerdi ama belki daha da basarili olurduk.

bütün resme bakmak lazim. sayilar bazen yaniltici da olabiliyor.

Kritik maçlarda birşey yapamadılar ? Daha Sosa ve Töre alınmadan önce Ba İstanbulda feyenoorda 3 tane çakmasa bu sene avrupada yoktuk farkındasınız dimi ?