2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12889645 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Mayıs 2015, 22:59:04
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
1. birbirine yapilan asistleri cikarman gerekiyor.

2. sen bütün maclardaki golleri yazmissin. Türkiye Kupasi ve Avrupa Ligindeki dandik Takimlara atilanlari cikar ordan.

3. önemli olan maclara da bak. sadece Lige baksak bile toplam Gole katki sayilari 32. Fernandao'nun tek basina ulastigi sayi 29!  :evillol:

Birbirlerine çıkarayım mı? Ba'nın Töre'ye yaptıklarını çıkarayım Double olmasın diye de o da en fazla 3'tür :)

İstersen sırf haklı çıkman için Ba'nın attığı Töre'nin attırdığı her şeyi çıkarayım. Çünkü adamlar dandik Partizan'a , Dandik Tottenham'a gol attığı için suçlu :)

Komik oluyor artık uzatmayalım boşver :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı GÖRKEM

Birbirlerine çıkarayım mı? Ba'nın Töre'ye yaptıklarını çıkarayım Double olmasın diye de o da en fazla 3'tür :)

İstersen sırf haklı çıkman için Ba'nın attığı Töre'nin attırdığı her şeyi çıkarayım. Çünkü adamlar dandik Partizan'a , Dandik Tottenham'a gol attığı için suçlu :)

demek istedigim sonucta kritik maclarda hic bir sey yapamadilar ve elendik. gerek Türkiye Kupasi olsun gerek Avrupa Ligi ve SL ön elemesi. bu Gollerin büyük bir kismi anlamsiz Goller yani.

zaten Ligde yaptiklari sayi Fernandao yu zor geciyor.

hem sayiya bu kadar endeksli olmayalim. Armagan dogru tespit etti Takimin yükü 2 Oyuncuda olmasi saglikli bir sey degil. daha dengeli bir Takim olsak bu kadarini da yapamaybilirlerdi ama belki daha da basarili olurduk.

bütün resme bakmak lazim. sayilar bazen yaniltici da olabiliyor.

Çevrimdışı Türkay

Bu yorumlara göre Demba Ba gol atsa da suç atmasa suç  :kop:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Yok orada haklı, birbirlerine yaptıkları asistleri bir gol olarak sayman lazım. Hem gol hem asist olarak saydığında iki gole etki etmiş gibi hesaplıyorsun çünkü. O zaman bu iki oyuncunun 84 golden 54 gole etki etmesi gibi inanılmaz bir istatistik çıkıyor ortaya.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı GÖRKEM

dedigim gibi. bütün resmi görmeye anlamaya calismak gerekiyor.
böyle kaliplasmis düsünce sekli zararli.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Lütfen arkadaşlar. Elma ile armutu karıştırmayalım.

Arsenal ve liverpool a deplasmanda gol atamadan yenildik. Tottenham ın yedek kadrosunu penaltı golümüzle 1-1 berabere kalarak döndük.

Penaltı golü hariç, demba ba töre hatta sosanın hiç bir katkısı olmadı.

biraz realist olmalıyız. Partizana attığın golün zerrece önemi yoktur. Tottenham a golü cenk tosun attı düşünün. avrupai bir kulup değiliz, sadece zorladık bu rakipleri o kadar. abartmaya da gerek yok arsenali tottenham ve liverpoolu. İngiltere futbolunun hali ortada.

Çevrimdışı ozan062

tore ve ba uzaydan geldi ya
aynı benzerlerini bulamıycaz :s20:
artı benim işim isim vermek değil sizsiniz bunu yapacak
siz boyle adamın varlıgından bahsedemiyorsanız demekki
eldekiler iyi,, peki bize neden sonuc getiremiyorlar???

yahu ben sadece bu ikisine odaklandım cnk bu adamlar gerekli oldugunda devreye giremiyor
zaten diğer oyuncular bunu yapacak kapasitede değil
tabiki bu iki isme odaklanacam

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı GÖRKEM

Yok orada haklı, birbirlerine yaptıkları asistleri bir gol olarak sayman lazım. Hem gol hem asist olarak saydığında iki gole etki etmiş gibi hesaplıyorsun çünkü. O zaman bu iki oyuncunun 84 golden 54 gole etki etmesi gibi inanılmaz bir istatistik çıkıyor ortaya.

aynen öyle.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Mayıs 2015, 23:09:37
  • Beşiktaş / Bodrum
demek istedigim sonucta kritik maclarda hic bir sey yapamadilar ve elendik. gerek Türkiye Kupasi olsun gerek Avrupa Ligi ve SL ön elemesi. bu Gollerin büyük bir kismi anlamsiz Goller yani.

zaten Ligde yaptiklari sayi Fernandao yu zor geciyor.

hem sayiya bu kadar endeksli olmayalim. Armagan dogru tespit etti Takimin yükü 2 Oyuncuda olmasi saglikli bir sey degil. daha dengeli bir Takim olsak bu kadarini da yapamaybilirlerdi ama belki daha da basarili olurduk.

bütün resme bakmak lazim. sayilar bazen yaniltici da olabiliyor.

Asteras Tripolis

Partizan

Tottenham

Feyenoord

Sen bu takımların Türk takımlarından kötü takımlar olduklarını mı iddia ediyorsun anlamsız veya dandik diyerek?

Fernandao hangi takımlara gol attı? Barcelona'ya mı? 4 gol attığı maç düşen Karabük.

O kadar yanlış bir kıyaslama ki bu. Kariyerini Bundesliga'da Newcastle'da çok iyi ortalamalar ile geçiren ve geldiği sene 30 gole doğrudan etki etmiş adam ile

Kariyerinde toplam 20 gol atan sadece bu sene Şenol Güneş ile bu sayılara ulaşan seneye muhtemelen 10 golü geçemeyecek bir adamı kıyaslıyoruz yaklaşık 1 aydır.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı GÖRKEM

Arsenal ve liverpool a deplasmanda gol atamadan yenildik. Tottenham ın yedek kadrosunu penaltı golümüzle 1-1 berabere kalarak döndük.

biraz realist olmalıyız. Partizana attığın golün zerrece önemi yoktur. Tottenham a golü cenk tosun attı düşünün. avrupai bir kulup değiliz, sadece zorladık bu rakipleri o kadar. abartmaya da gerek yok arsenali tottenham ve liverpoolu. İngiltere futbolunun hali ortada.

:claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı ozan062

29 yasında fakat arkadas 35 yasında gibi oynuyor
bazılarımız bitmiş derken bunu kastediyor belki 25indede boyle agırdı bilemem
cok dikkatimi çeken birisi değildi,,
bide sen saha içindeki pozisyon alıslarını goruceksin adam bi bunlarda değişiklik yaptı takım coktu
ya bunu kendi yaptı yada hoca yüzünden oldu,, bu sebeble cokus basladı torede bana gore kanatlardan top getirmeleri kesince gol kıtlıgı basladı

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Mayıs 2015, 23:16:14
  • Beşiktaş / Bodrum

Abi bu kadar yermeyin be. Bu gerçekten haksızlık yani realist olmak değil.

Al başka bir bakış açısı vereyim o zaman böyle yereceksek. Çünkü bu negatiflik realistlik değil.

Arsenal'i kendi sahamızda 5 net pozisyon ile elimizden kaçırdık hatırlayın maçı.

Deplasmanda 2 pozisyon verdik biri gol oldu 1 net de biz bulduk.

Tottenham'a deplasmanda 25 şut attık berabere bitti.

İçeride zaten yendik.

Liverpool'u eledik.

Bu kadar yapmayın. Eğer böyle bakmaya kalkarsak ben 3-4 takım hariç Avrupa'daki tüm takımları yerin dibine sokacak kadar malzemeyi dökebilirim çok kolay Dnipro'dan başlayarak.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

hayır bazı seyleri 5 hafta sonra konusalım dediniz dediniz aldınız olcunuzu
iste ben hep dedim
oyle ertelemek bize yaramazzz,, oyle bi zaman gelirki fena patlarız iste bunun sonuclarını yasıyoruz
normal sartlarda o yonetimde bilicte istifaya davet edilirdi,,
yine ucuz kurtuluyorlar ama bana sorarsanız  kredileri sıfır oyle seneye sampiyonluk falan değil ilk 5 haftada ne olacak ona gore sekillenecek bütün hayatları

en cok uzuldugum nokta
transferler aksıyacak cnk ne hoca var ne spportif direktor

Çevrimdışı GÖRKEM

Asteras Tripolis

Partizan

Tottenham

Feyenoord

Sen bu takımların Türk takımlarından kötü takımlar olduklarını mı iddia ediyorsun anlamsız veya dandik diyerek?

Fernandao hangi takımlara gol attı? Barcelona'ya mı? 4 gol attığı maç düşen Karabük.

O kadar yanlış bir kıyaslama ki bu. Kariyerini Bundesliga'da Newcastle'da çok iyi ortalamalar ile geçiren ve geldiği sene 30 gole doğrudan etki etmiş adam ile

Kariyerinde toplam 20 gol atan sadece bu sene Şenol Güneş ile bu sayılara ulaşan seneye muhtemelen 10 golü geçemeyecek bir adamı kıyaslıyoruz yaklaşık 1 aydır.

bizim icin en önemli kulvarda yaptiklari sayi o mevkideki oyuncular icin cok abartilacak kadar degil. kritik maclarda zaten hic birsey yapamadilar.

Besiktas'in Santrforu 18 Gol atmasi bu kadar büyütmeyelim. Gökhan Ligde 5 Gol 4 asist yapti. bir Kanat Oyuncusu icin cok iyi bir istatistik degil bu.

zaten Oyuncularin basarisi her zaman Takima baglidir. Fernandao orada atamadi diye burada atamayacak diye bir kayde yok. seneye de bu Gol sayisina yaklasabilir. bunlar sistem ve uyuma da bagli olan seyler. istatistiklere bu kadar takilmak dogru degil.

Çevrimdışı ozan062

hala tutunacak dal arıyorsunuz
yanlıs yapıyorsunuz
cnk savunmayı hakedecek hiçbir taraf yok
bazılarımız oyuncuları savunurdu bazılarıda hocayı
gordukki iki taraftanda hayır yok
zaten oyuncular 3senedir olusumdaydı hala bi cacık olmadı
hocayla zaten 2sene geçti ondanda hayır gelmedi

artık radikal değişiklik gerek yani bu seferde maddi olarak sıkıntıdayız
fakat bu demek değildirki yine savunacaz herseyi eldekilerle yetinecez hayır kabul etmiyorum

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Mayıs 2015, 23:21:40
  • Beşiktaş / Bodrum
bizim icin en önemli kulvarda yaptiklari sayi o mevkideki oyuncular icin cok abartilacak kadar degil. kritik maclarda zaten hic birsey yapamadilar.

Besiktas'in Santrforu 18 Gol atmasi bu kadar büyütmeyelim. Gökhan Ligde 5 Gol 4 asist yapti. bir Kanat Oyuncusu icin cok iyi bir istatistik degil bu.

zaten Oyuncularin basarisi her zaman Takima baglidir. Fernandao orada atamadi diye burada atamayacak diye bir kayde yok. seneye de bu Gol sayisina yaklasabilir. bunlar sistem ve uyuma da bagli olan seyler. istatistiklere bu kadar takilmak dogru degil.

Elinde sadece Töre ve Ba olursa rakiplerin diğerlerinin yaratamayacağını biliyorsa sadece onlara önlem alır kitlerler. Kitlediler de.

Teknik direktörün cesur olsa beklerin sağdan soldan gelse ön liberoların şut atsa bu adamlar markajda mı kalacaktı?

İki adam var elde. Yetenekleri var göstermişler ama büyük maçlarda oynayamamışlar sorgulanması gereken büyük maçlarda kötü oynamaları mı gerçekten?

Arda'nın şuan 2 gol 4 asisti var o da mı etkisiz sıradan kanat oyuncusu?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Mayıs 2015, 23:23:50
  • Beşiktaş / Bodrum
hala tutunacak dal arıyorsunuz
yanlıs yapıyorsunuz
cnk savunmayı hakedecek hiçbir taraf yok
bazılarımız oyuncuları savunurdu bazılarıda hocayı
gordukki iki taraftanda hayır yok
zaten oyuncular 3senedir olusumdaydı hala bi cacık olmadı
hocayla zaten 2sene geçti ondanda hayır gelmedi

artık radikal değişiklik gerek yani bu seferde maddi olarak sıkıntıdayız
fakat bu demek değildirki yine savunacaz herseyi eldekilerle yetinecez hayır kabul etmiyorum

Ozan ne diyorsun ben gerçekten anlamıyorum :)

Gerçekten ama.

Ne tutunması? Nasıl değişiklik yapacaksın yap hadi? Elinden gelen en iyi şey elindeki en iyi 2 adamı yermek ve göndermek mi?

E hadi yaptık gitti sonra? Ya şuraya tek bir adam yazamıyorsunuz bir Şeyşu çıktı şuraya bak 4 saatte.

Böyle eleştiri mi olur? Hadi kabul etmedin eldekileri güzel yetersizler ne yapacaksın? Kırbaçlayarak mı verim alacaksın?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

ben olaya öyle bakmiyorum.

bi dikkatli izleyince gözden kacmamasi gerekir Ba'nin rezil hali.

Koordinasyon diye birsey kalmamis. kendini topa ayarlayamiyor ve dengesini cok kolay kaybediyor. zamanlamasi da kötü. fizik gücünden bahsetmiyorum bile.
Abicim adama top bile gelmiyor ki o ne yapsın :) Olcay solda hiçbişey yapmıyor, Töre ayağını taç çizgisine basmadan rahat edemiyor, Atiba ve Tolgay genelde orta saha yuvarlağında, bekler orta saha çizgisini bile geçmiyor, Sosa garibim top dağıtmaya çalışıyor.. :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bence ahmet nur çebi, şenol güneş ile çoktan anlaştı. Yoksa şenol hoca 100 kere imzalardı bursa ile. Yeni stad güzel kadro. Ona rağmen imzalamadı.

Oradan 2*3 oyuncu kapabilirsek ne ala.
Bencede :tabe:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Danny işi bence olacak geçen sene de oluyordu aslında ama başka şeyler girdi araya.

Bu sefer bonservisi olmadığı için daha önceden anlaşılmış bile olabilir. :)
Hacı abi elleri ovuşturmaya başladım, güzel oyuncu :evillol:

Çevrimdışı ozan062

hala savunuyor arkadas hala yok onda kotu oynamıs bunda iyi oynamıs
adam senin bu yaptıkların sayesinde maçtan sonra gidiyor sosyal medyada eglenceli videoları begeniyor onu bunu paylasıyor
ama bizim beyine oksijen gitmiyor,, midelerimiz sinirden deliniyor
heriflerde bu yok neden cnk siz hala kollama derdindesiniz
tamam benim dediğim gibide dusunmuceksiniz fakat biraz dengeli gidin yada hiç konusmayın...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

1 ihtimal şu var ona umut bağlayabiliriz.

Oradan Şener'i alırsak ki 2 milyon dolar serbest kalma bedeli var, Pedro bile satılabilir.

Ya da Gignac ile anlaşıp Ba'yı satıp oradan kaynak yaratacaklar Şener ve diğer trasnferlere.

Çok karışacak ortalık transfer döneminde anlaştıysak 1 Haziran'da hemen işe başlamalı.
Abi Gignac pek iç açıcı gelmedi bana ama :alala:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Gelmesi gereken bek tipi için Taktiksel analiz yapalım.

Sağ Bek : Töre içeri girip şut atmayı seviyor. Dolayısıyla çizgiye inen dinamik ve hızlı sağ bek lazım Şener biçilmiş kaftan.

Sol Bek : Danny gelirse bu adam oyun kurucu kanat gibi oynar. Gelecek sol bek o yüzden çizgiye inen değil ayağı düzgün orta yapan dengeli adam olmalı. Fuchs da bunun için biçilmiş kaftan.
Solda Danny-Fuchs ikilisi üst düzey bir kanat olur :ok:

Şener'den şüpheliyim biraz..

Çevrimdışı ozan062

Ozan ne diyorsun ben gerçekten anlamıyorum :)

Gerçekten ama.

Ne tutunması? Nasıl değişiklik yapacaksın yap hadi? Elinden gelen en iyi şey elindeki en iyi 2 adamı yermek ve göndermek mi?

E hadi yaptık gitti sonra? Ya şuraya tek bir adam yazamıyorsunuz bir Şeyşu çıktı şuraya bak 4 saatte.

Böyle eleştiri mi olur? Hadi kabul etmedin eldekileri güzel yetersizler ne yapacaksın? Kırbaçlayarak mı verim alacaksın?

odaklandıgın yer yanlıs,, iki mesaj once diyorum iki ismi one cıkarıyorum cnk diğerlerinden bunu bekleyemezsin adamların kalitesi belli
bide siz onu savunuyorsunuz diye onlar üzerinden gidiyorum yoksa sivokla ersanla bizim bu oalya baslamamız lazım en son ba'ya toreye gelmemiz lazım
yani esas odaklanacak yeri sizin yuzunuzden yapamıyoruz

[ Son Düzenleme: 15 Mayıs 2015, 23:31:52 ozan062 ]

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Aatifa ben hayir demem tam gorev adami.olcayin yerine oynatilir
Olcay'ın yerine bin kere tercih ederim o adamı. Çok yetenekli futbolcu bence :tabe: