2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12898033 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Anıl

Beşiktaş’ta Weindenfeller sürprizi

Beşiktaş'ta kangren haline gelen kaleci problemi bu sezon kökten çözülecek. Siyah beyazlılar Weindenfeller için Dortmund'la masaya oturdu ve pazarlıklarda son aşamaya gelindi.

Ersoy ÖZDEM / (Küfür Yasak)₆ SPOR

Kartal’da Oscar Cordoba gittikten sonra bir türlü çözülemeyen kaleci sorunu bu sezon noktalanacak. Tıpkı Fenerbahçe ve Galatasaray gibi tartışılmayacak bir isme formayı teslim etmeyi planlayan yönetim, tecrübeli bir kaleci ile kadrosunu güçlendirecek. Teknik heyetin yaptığı çalışmalar ve izleme komitesinin de onay vermesiyle birlikte yönetim harekete geçti. Siyah beyazlılar, Borussia Dortmund forması giyen 34 yaşındaki Roman Weidenfeller’e resmi teklif götürdü.

FİKRET ORMAN ÇOK İSTİYOR

Alman kulübü, tecrübeli file bekçisi için 3 milyon Euro bonservis bedeli talep etti. Beşiktaşlı idareciler ise 2 milyon Euro teklif etti. Sözleşmesi gelecek sezon sona erecek olan Alman eldivenin de kariyerinde yeni bir sayfa açmak istemesi siyah beyazlıların elini güçlendiriyor.

Şampiyonlar Ligi’ndeki tecrübesinden dolayı Başkan Fikret Orman’ın çok istediği Weidenfeller için yöneticilerin önümüzdeki günlerde Almanya’ya bir çıkarma yapacağı konuşuluyor.

:bandit: :bandit:

Çevrimdışı Yakup

Abi o adam manyak :D

Yani oyunu manyak değil, harbiden manyak o adam :evillol: :evillol:

20 numara ve melo için ideal isim işte  :kop: :kop: :kop:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

20 numara ve melo için ideal isim işte  :kop: :kop: :kop:
Abi onlarda olsa neyse de bizim lig özellikle bize hain olduğu için her maçımızın 10 kişiyle tamamlanması muhtemel olur :lol: :lol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı CanEmre

Abi onlarda olsa neyse de bizim lig özellikle bize hain olduğu için her maçımızın 10 kişiyle tamamlanması muhtemel olur :lol: :lol:
bize gelirse daha ısınırken gösterirler buna kırmızıyı  :evillol: :evillol:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Yakup

vodafone arena'da öyle kolay kolay atamaz kimse onu sıkıntı yapma  :sevinc :sevinc :halay: :halay: :kop: :kop:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Factatum

Önümüzdeki sezon için büyük transfer beklentilerine hiç girmemek gerek.

Uefa'yla yapılan transfer sınırlamasından dolayı, oyuncu satamazsak bonservisiyle oyuncu transfer edemiyoruz zaten. Dolayısıyla bonservisine para verip alabileceğimiz oyuncu sayısı biri geçmeyecektir. Ancak bir iki kiralık transfer yapabiliriz.

Önümüzdeki sene Biliç'le devam edip etmeyeceğimizde, ligdeki durumumuz belirleyici olacak. Biliç'in yaptığı büyük hatalar, yönetimin canını sıkmış durumda. Avrupa Kupalarında başarılı sonuçların geldiği zamanki gibi destek yok yönetim kanadında. İlk ikide yeralamazsak, ben Biliç'in kalacağına ihtimal vermiyorum. Ancak kaliteli bir hoca bulamaz veya ikna edemezsek, Biliç mecburiyetten takımda kalabilir diye düşünüyorum. Ayrıca Biliç'in bir sene daha kalmaya niyeti yok gibi. Cicim aylarının bittiğini o da farketti. Şayet Ada'dan teklif gelirse duracağını sanmıyorum.

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Ahmet Nur Çebi: Atibayla 2 yıllık anlaşmaya çok yakınız.

Ben sevindim bu habere uygun bir ücrete anlaşılırsa Atiba yabancı serbestliğinde ilk 11e de yedeğe de rahatla koyabileceğin bir adam. Hele ki yaşadığımız sakatlıkları göz önüne alırsak bırakmak hata olur.
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Deniz

Ben sevindim bu habere uygun bir ücrete anlaşılırsa Atiba yabancı serbestliğinde ilk 11e de yedeğe de rahatla koyabileceğin bir adam. Hele ki yaşadığımız sakatlıkları göz önüne alırsak bırakmak hata olur.
Tranafer kisitlamasi varken zorumlu bir anlasm olmus gibi.kisitlamadan once anlasmaya cok uzaktik
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Atiba kalırsa oraya başka transfer yapılmaz tabi maddi sıkıntılar varken çok birşey de bekleyemeyiz o yüzden Atiba'nın kalması iyi olur :ok:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Tranafer kisitlamasi varken zorumlu bir anlasm olmus gibi.kisitlamadan once anlasmaya cok uzaktik

Biraz zorunlu olduğu kesin ama zarar edeceğimiz bir zorunluluk değil bana göre.
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Deniz

Biraz zorunlu olduğu kesin ama zarar edeceğimiz bir zorunluluk değil bana göre.
1+1 olursa anlasma cok guzel derim ama direk 2 sene yapilirsa biraz sikinti genelde yasli oyunculardan sozlesmesinin son senesinde verim alinamiyor..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

1+1 olursa anlasma cok guzel derim ama direk 2 sene yapilirsa biraz sikinti genelde yasli oyunculardan sozlesmesinin son senesinde verim alinamiyor..

Dediğinde çok haklısın Deniz ama Atiba 1+1i kabul etmiyor kesin. Buradan son kaymağı yiyip futbolunu noktalar. Yoksa çoktan anlaşmayı yapmışlardı. Transfer yapıp uyumuydu şuyuydu diyeceğine Atiba yaşına rağmen son seneyide çıkarır deyip imzayı basacaklar galiba inşAllah son sene nereden uzattık ulan şu sözleşmeyi demeyiz.

Çevrimdışı Deniz

Dediğinde çok haklısın Deniz ama Atiba 1+1i kabul etmiyor kesin. Buradan son kaymağı yiyip futbolunu noktalar. Yoksa çoktan anlaşmayı yapmışlardı. Transfer yapıp uyumuydu şuyuydu diyeceğine Atiba yaşına rağmen son seneyide çıkarır deyip imzayı basacaklar galiba inşAllah son sene nereden uzattık ulan şu sözleşmeyi demeyiz.
Gelecek sene %100 katki aliriz ondan ama ondan sonraki sene ben katki alabilecegimizi pek sanmiyorum.insallah yanilirim

Gelecek sene %100 katki aliriz ondan ama ondan sonraki sene ben katki alabilecegimizi pek sanmiyorum.insallah yanilirim

inşAllah :) Bakarsın o sene biz iyi transferler yaparız Atiba yedekte Türkiye kupasında yeter bize :) Şu sene şampiyon olalımda gerisi çok kolay...

Çevrimdışı Deniz

inşAllah :) Bakarsın o sene biz iyi transferler yaparız Atiba yedekte Türkiye kupasında yeter bize :) Şu sene şampiyon olalımda gerisi çok kolay...
İnsallah :)

Çevrimdışı ahmetx

Atiba çok rahat 2 seneyi kaldıracak güce sahip hiç merak etmeyin yeterki 1 milyonun üzerinde vermesinler.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Atiba kulübede otursa bile faydalı olur. Yetenek olarak olmasa da futbol zekası olarak bizim takımda Sosa ve Tolgay'la birlikte ilk 3'e girer. 2 senelik anlaşmada bir sakınca yok bence.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı JoseDemba

Atiba iyi olmuş gerçi Mavuba da iyi bir alternatif di ama böylede iyi. Orta saha almayacağımız için Sol bek Sağbek Stoper Kaleci ve Sol kanat almalıyız. ANC her ne kadar kaleci düşünmüyoruz desede konusmasından da belli görüşüyorlar. İnşallah Fuchs Samba(Astori,Kaboul) Maxi ve Danny alıp transferi kaparız Amin.
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı GÖRKEM

Atiba konusuyla ilgili yazdiklariniza agir elestiri yapacagim ama neyse. sirasi degil simdi.

Çevrimdışı Kadir G.

Atiba iyi olmuş gerçi Mavuba da iyi bir alternatif di ama böylede iyi. Orta saha almayacağımız için Sol bek Sağbek Stoper Kaleci ve Sol kanat almalıyız. ANC her ne kadar kaleci düşünmüyoruz desede konusmasından da belli görüşüyorlar. İnşallah Fuchs Samba(Astori,Kaboul) Maxi ve Danny alıp transferi kaparız Amin.

Bunları alsak yeter. Orta saha veli tolgay olur atibada sınırlama yokken iyi olur.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bunları alsak yeter. Orta saha veli tolgay olur atibada sınırlama yokken iyi olur.
Bence kesinlikle orta sahamız Veli-Tolgay olursa daha iyi olur. Biri defansif biri iki yönlü. Hatta Veli'nin ilerde basmalarını da göz önünde bulundurursak 2side çift yönlü diyebiliriz (Ör:konyadaki Trabzon maçı)

Aksi halde yumuşak kalıyor o bölge.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bilic gidecek X teknik adam gelecek Burası banko Biz boştaki oyuncuları teknik direktörle geç anlaşıp beklersek ve elimizden kaçırırsak vay halimize İnşallah her şey hızlı ve doğru olur bizim açımızdan

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı serdart

orta saha veli alternatif olmalı. veli'nin yerine tolgay'ın yanında oynayacak melo'nun 2-3 sezon önceki gibi biri gelmeli. veli hücumda çok az. melo içeri girince ortalığı karıştırıyor. karakteri melo'ya benzemesin de kesinlikle melo tipinde yırtıcı bi adama ihtiyaç var.

1 stoper, 1 sol bek, (opare bonservisi alınmalı), 1 ortasaha (melo gibi), olcayın yerine daha iyi biri. bi de gökhan töre'ye sevgili (ayrıldıktan sonra depresyona girdi adam)

bi de tecrübeli bi hoca.

Çevrimdışı ErsinA.

bu takıma tecrübeli bi  RUH transfer etmek lazım. birde HIRS

bu ikisi olsa şuan şampiyonduk.

Çevrimdışı Deniz

Alacan abi ,kaybetmeye tahamulu olmayan adam alacan.yeterince kaybedenimiz var zaten.