2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12920717 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ozan062

Valla buna cevap vermeyeceğim Ozan hiç olmamış kusura bakma nereden tutarsan elinde kalır yorumun  :biggrinking:

vallahi umrumda değil:) sana değil yani bu tip hocaları savunanları gordukce sinirlerim kalkıyor
dediğimi geç su 6 yiyen adamı nasıl begenebiliriz.....Heleki 2 sene üst üste sampiyon olmasını bekliyorken takımın

buarada evet türk olarak zaten kabulum gelecek tek isim
fakat ne gerek var türk hocaya yabancı sınırlaması kalkmıs
avrupada basarı hedefleniyor
eldeki türklerin hiçbiri türk altyapısında değil bi kere senol hoca
almanyadan gelen birini parlatmadı yani nerden baksak buyuk soru isaretleri var
onun için sizden tavsiyem türk hocayı gundeme getirmemenizdir
hatta takıma transfer olarak artık türk oyuncuyada gerek yokken
cok sacma

Şenol Güneş: Bize hafta sonu bu saate maç verenler, Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş'a da 13:00'te maç versin, bir bakalım nasıl oluyor...

tribünlere oynuyor:)
[ Son Düzenleme: 25 Nisan 2015, 16:03:51 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

vallahi umrumda değil:) sana değil yani bu tip hocaları savunanları gordukce sinirlerim kalkıyor
dediğimi geç su 6 yiyen adamı nasıl begenebiliriz.....Heleki 2 sene üst üste sampiyon olmasını bekliyorken takımın

buarada evet türk olarak zaten kabulum gelecek tek isim
fakat ne gerek var türk hocaya yabancı sınırlaması kalkmıs
avrupada basarı hedefleniyor
eldeki türklerin hiçbiri türk altyapısında değil bi kere senol hoca
almanyadan gelen birini parlatmadı yani nerden baksak buyuk soru isaretleri var
onun için sizden tavsiyem türk hocayı gundeme getirmemenizdir
hatta takıma transfer olarak artık türk oyuncuyada gerek yokken
cok sacma

Şenol Güneş: Bize hafta sonu bu saate maç verenler, Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş'a da 13:00'te maç versin, bir bakalım nasıl oluyor...

tribünlere oynuyor:)

Haksız mı?

Adamın söylediği, hatta bugüne dek söylediği her söze imzamı atarım.

Taktiğini beğen beğenme, ama mesajları her zaman adam gibidir.

Çevrimdışı JoseDemba

Duygulandım be    :bandit:
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı Raul

Şenol hocayı istemeyenler tekrar düşünsün.

Kapanan takıma rezil bir ilk yarıdan sonra bu kadar eli değer bir antrenörün ancak.

Sildiler sahadan.

Bilic'i severim ama kim Şenol hocayı istemez ?  :icool:

Çevrimdışı TØLGA

zago son twit mesajmı var  :icool: :icool:
https://twitter.com/aczago
BU ARADA BEŞİKTAŞ ESPOR ŞAMPİYONNNNNNNNNN :sevinc
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Zago candır :upto: :naughty: :biggrinking:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

Zago candır :upto: :naughty: :biggrinking:
ben inancımı koruyorum bakalım hayırlısı :D
şampiyonluğa odaklandım şuan pazartesi alalım maçı o koltuktan inmeyelim bidaha
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Yalnız bu twit gerçekten düşündürücü.Orada Luce de yazıyor ve adam RT'lemiş  :iscrewy:

Çevrimdışı TØLGA

Yalnız bu twit gerçekten düşündürücü.Orada Luce de yazıyor ve adam RT'lemiş  :iscrewy:
rtledi son 4 tiwit sırf beşiktaş ile alakalı zaten  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

ben inancımı koruyorum bakalım hayırlısı :D
şampiyonluğa odaklandım şuan pazartesi alalım maçı o koltuktan inmeyelim bidaha
Aynen sezon sonu hedefi görelim de hoca meselesi sonra da konuşulur :icool:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Nisan 2015, 22:36:01
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Luce gelse kalsa 5 yıl sonra Zago'ya bıraksa.

Çok mu şey istiyoruz be.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Çok mu şey istiyoruz be.
Aynen çok iyi olur aslında çok büyük birşey de istemiyoruz alt tarafı Lucescu :biggrinking:

Çevrimdışı TØLGA

Çok mu şey istiyoruz be.
ben ilk şampiyonluk istiyorum :D hazır ve nazır bekliyorum
espor takımı çok alıştırdı şampiyonluklara burda da yüzümüz güler inşallah  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

Bilic'i severim ama kim Şenol hocayı istemez ?  :icool:

herkes ister ama biliç gitmez bugünü not alın şampiyon olsakta olmasakta vodafone arenaya çıkacak biliç 1 sene daha burda ki bu fb ve gs önünde şampiyon olamazsak takım vursun kafasını taşlara  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı atalay

Şu Fenerbahçe'nin halen şampiyon adayı olarak kalmasını sağlayan teknik ekip ve oyuncuları kutlarım.28 haftada toplasan 6 tane iyi maçları var ve maç fazlası ile 2 puan önümüzdeler.Galatasaray ayrı bir vaka zaten.

Neyse Sivas ve Başakşehir maçları belirleyici olur FB'nin kaç puan kaybedeceğini.Gs'de minumum bir hata yapmalı.Bizimkiler de 33.haftaya kadar kazanacak artık.O hafta ne lazım sonra düşünürüz.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şu Fenerbahçe'nin halen şampiyon adayı olarak kalmasını sağlayan teknik ekip ve oyuncuları kutlarım.28 haftada toplasan 6 tane iyi maçları var ve maç fazlası ile 2 puan önümüzdeler.Galatasaray ayrı bir vaka zaten.

Neyse Sivas ve Başakşehir maçları belirleyici olur FB'nin kaç puan kaybedeceğini.Gs'de minumum bir hata yapmalı.Bizimkiler de 33.haftaya kadar kazanacak artık.O hafta ne lazım sonra düşünürüz.
Kupayı toki'de alıyomuşuz bide :naughty: :naughty:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Attila

herkes ister ama biliç gitmez bugünü not alın şampiyon olsakta olmasakta vodafone arenaya çıkacak biliç 1 sene daha burda ki bu fb ve gs önünde şampiyon olamazsak takım vursun kafasını taşlara  :icool:
O biraz zor bence, cunku yonetim gecen sene GS'nin altin tepside sundugu Sampiyon Ligi sansini hala daha unutamadi. Gecen sene Sampiyon Ligi'ne katilabilseydik; gruplara kalma, mac basi primleri, stad gelirleri, yayin gelirleri, reklam gelirleri kisaca toplamda 20 milyon euronun uzerinde bir meblagi cebimize indirecektik ki, bu Vodafone Arena'nin maliyetinin 4'te biri civari bir para yapiyor.

GS cok kotu top oynuyorken ve Mancini'nin gitmesi kesinlesmisken, cok alakasiz ve bize yakismayan puanlar kaybettik hem de sahada hic bir varlik gostermeden. Tam yonetimde Bilic'e karsi homurdanmalar baslamisken, Onder Ozen, Bilic'e destek verip, kendisini Bilic'e siper etti, ancak bu sefer de kendisi gozden dustu ve ihale ona kaldi.

Bu sene Bilic'i kurtaracak bir Onder Ozen yok ve eger bu sene de Sampiyonlar Ligi'ne direk katilamazsak, toplamda avucumuzdan kacan meblag 40 milyon euronun uzerinde. Yonetim bu kadar paraya sikisikken 20 milyon euroluk bir travmayi daha kaldiramaz. Evet belki stadimiz yok ve cok problem yasadik ama defalarca kez liderligi ele gecirmisken, arti FB ve GS bu kadar kotu yonetiliyorken, bu sansin degerlendirilmesi gerekirdi. Degerlendirebilecek mi gorecegiz. Degerlendiremezse gidecegini kendisi de iyi biliyor.
[ Son Düzenleme: 26 Nisan 2015, 10:57:23 Önder Özen ]
Senol Gunes

Çevrimdışı TØLGA

O biraz zor bence, cunku yonetim gecen sene GS'nin altin tepside sundugu Sampiyon Ligi sansini hala daha unutamadi. Gecen sene Sampiyon Ligi'ne katilabilseydik; gruplara kalma, mac basi primleri, stad gelirleri, yayin gelirleri, reklam gelirleri kisaca toplamda 20 milyon euronun uzerinde bir meblagi cebimize indirecektik ki, bu Vodafone Arena'nin maliyetinin 4'te biri civari bir para yapiyor.

GS cok kotu top oynuyorken ve Mancini'nin gitmesi kesinlesmisken, cok alakasiz ve bize yakismayan puanlar kaybettik hem de sahada hic bir varlik gostermeden. Tam yonetimde Bilic'e karsi homurdanmalar baslamisken, Onder Ozen, Bilic'e destek verip, kendisini yonetime siper etti, ancak bu sefer de kendisi gozden dustu ve ihale ona kaldi.

Bu sene Bilic'i kurtaracak bir Onder Ozen yok ve eger bu sene de Sampiyonlar Ligi'ne direk katilamazsak, toplamda avucumuzdan kacan meblag 40 milyon euronun uzerinde. Yonetim bu kadar paraya sikisikken 20 milyon euroluk bir travmayi daha kaldiramaz. Evet belki stadimiz yok ve cok problem yasadik ama defalarca kez liderligi ele gecirmisken, arti FB ve GS bu kadar kotu yonetiliyorken, bu sansin degerlendirilmesi gerekirdi. Degerlendirebilecek mi gorecegiz. Degerlendiremezse gidecegini kendisi de iyi biliyor.
abi şu nick'i değiştirelim artık senin ya tamam bende seviyorum adamıda artık kasımpaşanın teknik direktörü oldu adam  :bandit:
[ Son Düzenleme: 26 Nisan 2015, 00:33:23 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Nisan 2015, 01:51:57
  • Beşiktaş / Bodrum
QPR Düşüyor.

Leroy Fer ismini iyice dillendirmek lazım.

Satılık olmuyorsa opsiyon ile kiralamak lazım mutlaka çok iyi olur ortasaha için.

ozan Tufan'ın 2 boy ilerlemiş hali adam. Üstüne 1.90

http://www.transfermarkt.com.tr/leroy-fer/profil/spieler/63342

[ Son Düzenleme: 26 Nisan 2015, 01:58:42 Çağrı ]
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Nisan 2015, 01:55:34
  • Beşiktaş / Bodrum
Leroy Fer - Tolgay - Sosa - Töre - Danny - Baba
:bandit:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Nisan 2015, 01:57:44
  • Beşiktaş / Bodrum
Fenerbahçeli Joseph Yobo’nun formasını giydiği Norwich City’de forma giyen Hollandalı orta saha oyuncusu Leroy Fer, Galatasaray-Chelsea maçı esnasında “Felipe Melo bir katil” tweeti attı.

Resmi twitter hesabından böyle bir mesaj yazan Fer’e bazı İngiliz taraftarlar da “senin kadar iyi değil ama” cevabını gönderdiler.

:kop: :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

QPR Düşüyor.

Leroy Fer ismini iyice dillendirmek lazım.

Satılık olmuyorsa opsiyon ile kiralamak lazım mutlaka çok iyi olur ortasaha için.

ozan Tufan'ın 2 boy ilerlemiş hali adam. Üstüne 1.90

http://www.transfermarkt.com.tr/leroy-fer/profil/spieler/63342

Off çokçok fena :bandit:

Fernandes'i gördüm yalnız ben bunda :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Attila

abi şu nick'i değiştirelim artık senin ya tamam bende seviyorum adamıda artık kasımpaşanın teknik direktörü oldu adam  :bandit:
Ekranlarda papagan gibi ayni seyleri tekrarlamasindan iyidir, zira o konustukca futbol cahilleri kendisiyle dalga gecmeye calisiyorlardi. Besiktas hakkinda olumsuz ya da saygisiz bir hareketi olmadikca bu kullanici adini degistirmem. Kendisinin haksiz yere gitsine tutulmasini unutmadim, unutmayacagim. Hepimiz Onder Ozen'iz  :bandit:
Senol Gunes

Çevrimdışı Atkar

Leroy Fer - Tolgay - Sosa - Töre - Danny - Baba
:bandit:

Leroy Fer ön libero mu yoksa çift yönlü mü ? Fizik gücü çok yüksek keşke kiralayabilsek