2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12856863 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ALI RIZA

Aatif chahechoue bence iyi transfer olur
Sergen olan yerden malzemeci de alsak yok demezsin @Deniz efendi manager olsa bu kadar savunmaz  :kop: :kop:
Aatif kim ya ? neye göre alıyorsun ? Anadolu yıldızı 2. Tabata izlemek mi isityorsun acaba ?

Çevrimdışı GÖRKEM

Sergen olan yerden malzemeci de alsak yok demezsin @Deniz efendi manager olsa bu kadar savunmaz  :kop: :kop:
Aatif kim ya ? neye göre alıyorsun ? Anadolu yıldızı 2. Tabata izlemek mi isityorsun acaba ?

senin elinde kim var? öyle bakacaksin.

Olcay'a göre daha cok katki saglar. bunu tabiki Bilic'in gitmesini düsünerek söyliyorum.
[ Son Düzenleme: 07 Nisan 2015, 13:47:15 GÖRKEM ]

Çevrimdışı ALI RIZA

Olcay'a göre daha cok katki saglar.
Bilic gönderirsen Oyuncular üst seviye mi olacak güldürme beni...!
Sivas takımını alalım...!
Elinde kim var deyip derbi kazanamıyoruz demeyeceksiniz...!
Rakiplerinde kimler var senden kat kat iyi oyuncuları var...! @GÖRKEM

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Nisan 2015, 13:50:44
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Mahmut Tekdemir, Sener, Fernandao, Aatif Chahechouhe.

Türkiye Liginden iyi Transferler.

Sadece Şener.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Olcay'a göre daha cok katki saglar. bunu tabiki Bilic'in gitmesini düsünerek söyliyorum.
hocam bırak yav türkiyeden hiçbir topcu alınmaz iyi yetenekli bile olsa
aynı paralara almanyadan ordan burdan topcu alalım en azından vasat bi tık ustunu verecekleri kesin ama bizimkilerin bi standartı yok yabanncısı türkü lige adapte oldugunda salıyor kendini
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Deniz

Aatif=olcayx3
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı GÖRKEM

Bilic gönderirsen Oyuncular üst seviye mi olacak güldürme beni...!
Sivas takımını alalım...!
Elinde kim var deyip derbi kazanamıyoruz demeyeceksiniz...!
Rakiplerinde kimler var senden kat kat iyi oyuncuları var...! @GÖRKEM

Olcay Aatif'a göre daha defansif. Bilic'in sistemine uymayabilir fazla ofansif buldugu icin.

Hem Aatif sart falan demiyorum. diyorum ki daha iyisini alamiyorsan böyle devam etmek yerine bari Aatif'i al.

G.Saray ve F.Bahce den daha iyi Kadro kuracak paramiz var mi? @ALI RIZA

Çevrimdışı Tolga

Aaatıf falan bize yetmez Olcay'dan daha iyidir anlayışı ile oyuncu alamayız.

Alacaksak kalite olarak elimizdekilerden çok daha iyisini ya da fark yaratanını almalıyız.

Benim önerim Danny'dir hem Zenit'in kaptanlığını yapıyor hem de kaliteli bir oyuncu.

Bize lider ruhlu ve kazanmayı bilen oyuncular lazım.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı GÖRKEM

hocam bırak yav türkiyeden hiçbir topcu alınmaz iyi yetenekli bile olsa
aynı paralara almanyadan ordan burdan topcu alalım en azından vasat bi tık ustunu verecekleri kesin ama bizimkilerin bi standartı yok yabanncısı türkü lige adapte oldugunda salıyor kendini

bu oyuncularin artilari basariya ac olmalari, ve Türkiye Ligini iyi bilmeleri. gelen yabancilarin cogu motive olmuyor ve Takim icin oynamiyor. özellikle Takimdaki diger oyuncularin hemen hepsinden cok üstün olduklarini görünce sorun yasarsiniz. bir de fazla para verince diger oyuncular da kiskanabilir. dengeler bozulabilir.

aynen Quaresma ve Fernandes'te oldugu gibi.

dedigim gibi kaliteli ve ayni zamanda uygun olacagini düsündügün bir Yabanci varsa al getir. bende sevinirim.

Çevrimdışı Deniz

Şenol güneşin başarıları:

Futbolcu olarak:

6 Süper lig şampiyonluğu
3 Türkiye kupası şampiyonluğu
6 Süper kupa şampiyonluğu
3 Başbakanlık kupası

Teknik Direktör olarak:

Fifa Dünya kupası ,Dünya 3.lüğü
Fifa Konfederasyon Kupası 3.lük
2002 Dünyada Yılın Teknik Direktörü

2 Türkiye kupası
2 Süper kupa
2 Başbakanlık kupası

Adam kazanmayı biliyor.Gelirse oraya en az 2 Süper lig şampiyonluğu daha ekler..
Winner  :icool:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Bilice bakalım:

Slaven bilic in başarıları:

1990 yugoslavya kupası
1992,2000 hırvatistan kupası
Sadece sporla ilgilenmeyen Bilic, Aynı zamanda profesyonel müzisyen. New era Rawbau adlı müzik gruplarının gitaristi.

Çevrimdışı yigitcan1903

Aaatıf falan bize yetmez Olcay'dan daha iyidir anlayışı ile oyuncu alamayız.

Alacaksak kalite olarak elimizdekilerden çok daha iyisini ya da fark yaratanını almalıyız.

Benim önerim Danny'dir hem Zenit'in kaptanlığını yapıyor hem de kaliteli bir oyuncu.

Bize lider ruhlu ve kazanmayı bilen oyuncular lazım.
Heh yazmadan gördüm bu yorumu gerek kalmadı
Dediğin gibi artı katacak,kalite artıracak transferler yapılmalı
Yabancı sınırı genişlemişken Türkiye içinde boğulmamıza gerek yok
"Ya tutarsa" şeklinde transferler yerine nokta atışı transfer yapılmalı
Ama maalesef bu yönde pek umudum yok
Gençlere yatırım yapıyoruz diye sürpriz yabancı genç oyunculara
Türk futbolunu düşünüyoruz diye Beşiktaş kalitesinde olmayan Türk oyunculara yapışacaklarını düşünüyorum

Çevrimdışı GÖRKEM

Sadece Şener.

Fernandao'nun nesini begenmiyoruz? @Çağrı

ayrica Mahmut gibi türk oyunculara da ihtiyacimiz var. cok seyretmedim onu ama dün oldukca iyi görüntü verdi.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Nisan 2015, 14:08:31
  • Beşiktaş / Bodrum
Fernandao'nun nesini begenmiyoruz? @Çağrı

ayrica Mahmut gibi türk oyunculara da ihtiyacimiz var. cok seyretmedim onu ama dün oldukca iyi görüntü verdi.

Fernandao eşittir Almeida. Hiçbir artısı yok gözümde. Mahmut da düz oyuncu Veli'nin bile fazlasıyla altında.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yakup

Sadece Şener.

onu bile almam ümit karaal gibi bir gencim varken elimde. :)
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Yakup

anadolu takımından sadece bizim ülkemizde geçerli bir kelime olan "ön libero" alınmaz,alınmamalı. :ok:

Çevrimdışı Yakup

Türkiye liglerinden alınabilecek oyuncular.

Melo , Sneijder , Alper Potuk , Gökhan Gönül , Caner Erkin , Mehmet Ekici birde kaleye Muslera...

Bunları verirler mi? Biz alabilir miyiz? O zaman yeni kurala 14+14 e uygun yabancı transferleri yapacağız  :kop: :kop:

Çevrimiçi Samet Ç

Mahmut Tekdemir, Sener, Fernandao, Aatif Chahechouhe.

Türkiye Liginden iyi Transferler.
Hocam iyi ki sen yönetici falan değilsin biz çöplerden kurtulmaya çalışıyoruz sen çöpleri doldurmaya çalışıyorsun. Saydıkların arasında sadece Şener iş yapar.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Nisan 2015, 14:25:19
  • Beşiktaş / Bodrum
onu bile almam ümit karaal gibi bir gencim varken elimde. :)

Ümit de bitti @Yakup.

Fiziksel gelişimini tamamlayamadı bu dakikadan sonra hiçbir şey olmayacak.

Bek için en önemli olay 20'sine kadar fiziksel gelişimini tamamlayıp 21-25 arası oyununu geliştirmek.

Yazık etti kendine. Elazığspor'da bile oynayamıyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı GÖRKEM

Hocam iyi ki sen yönetici falan değilsin biz çöplerden kurtulmaya çalışıyoruz sen çöpleri doldurmaya çalışıyorsun. Saydıkların arasında sadece Şener iş yapar.

ben yönetici olsam sen cok sevinirdin. @Samo1903

bunlarin hangisi cöp? ben bunlari kurtarici olarak alalim demiyorum ki. faydali oyuncu olarak türkiye Liginde bunlar var diyorum. hic yabanci alamiyorsan bos duracagina git bunlari al diyorum.

Olcayi kesecek adam kesinlikle almaliyiz. Veli'nin yerine ise Mahmut'u bile tercih ederim.

Bilic gönderilecekse Demba Ba kalsin. Daha ofansif bir Takim oyunuyla yapabilecekleri ortada. Bu durumda zaten gerek olmaz Fernandao'ya.

Bilic kalacaksa Fernandao daha faydali olabilir.
[ Son Düzenleme: 07 Nisan 2015, 14:32:06 GÖRKEM ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Nisan 2015, 14:32:03
  • Beşiktaş / Bodrum

bunlarin hangisi cöp? ben bunlari kurtarici olarak alalim demiyorum ki. faydali oyuncu olarak türkiye Liginde bunlar var diyorum. hic yabanci alamiyorsan bos duracagina git bunlari al diyorum.

Olcayi kesecek adam kesinlikle almaliyiz. Veli'nin yerine ise Mahmut'u bile tercih ederim.

Bilic gönderilecekse Demba Ba kalsin. Daha ofansif bir Takim oyunuyla yapabilecekleri ortada. Bu durumda zaten gerek olmaz Fernandao'ya.

Yapma hocam Allah aşkına.

Şu dediğin adamlar sırf iyi oynadı diye 15-20 milyon euro arasına maledilcek oyuncular ve hepsi ancak yedek olabilir.

Kaliteyi böyle mi arttıracağız? Mahmut Veli'yi filan kesemez Veli temposuyla yer bitirir Mahmut'u.

Fernandao ayısına filan hiç girmiyorum bile. Büyük takımda adım atamaz markajdan.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Ümit de bitti @Yakup.

Fiziksel gelişimini tamamlayamadı bu dakikadan sonra hiçbir şey olmayacak.

Bek için en önemli olay 20'sine kadar fiziksel gelişimini tamamlayıp 21-25 arası oyununu geliştirmek.

Yazık etti kendine. Elazığspor'da bile oynayamıyor.
Öyle olacağı belliydi zaten maalesef.

Ben bu ülkede bir yerli oyuncunun alt yapıda çıkıp üzerine koya koya gelişerek iyi bir futbolcu olabileceğini düşünmüyorum.

Hem ülke futbolu buna uygun değil hem de biz Türk futbol seyircisi olarak sabırlı değiliz.

10 yılda 1 ya da 2 tane potansiyel bir oyuncu çıkıyor ama o da patlayamıyor çıktığı gibi kalıyor.

Yabancı kuralının değişmesi bu açıdan iyi oldu en azından 14 yabancı içerisinde 3-4 tane genç oyuncu bulundurup bunları ara ara değerlendirebiliriz.

Yerli oyuncuyu alt yapıdan çıkarınca herkeste çok fazla beklenti oluşuyor o oyuncu da bu beklenti altında kalıyor ve olacağı varsa da olmuyor.

Yabancı oyuncularda bu baskı biraz daha az olabilir ve genel taraftar profilimizin de yabancı oyunculara yönelik genel bakışı daha sempatik olduğu için gelişme şansı daha fazla olabilir tabi bu biraz da takımın hocası ile de alakalı.

Alt yapı yetersizliklerini dile getirmeme gerek yok sanırım.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kemal

7-8 tane ayrı bölgelere stabil oyuncu alınacağına  3 tane kalbul üstü transfer yapılması taraftarıyım.

1. Kale - Petr Cech

2. Stoper - Lescott tarzı stoper.

3. Maxi P. sağ bek.

Opare ninde bonservisi alınıp sol bek ve sağ bek olarak kullanılmalı.

Ben sol açığa insanda almalıyım , ön liberoya birini daha almalıyım , orta sahaya takviyeside lazım fln diye bu parayı 7-8 kişiye bölersek. Kaba etimizi avuçlarız tekrar, dejavu olur.

Çevrimiçi Samet Ç

Bilic kalacaksa Fernandao daha faydali olabilir.
[/quote]Veli ve Mahmut bu kıyaslamaya gülerim. Olcay'ı kesecek adamı ben alırım yönetim de alır. Demba Ba yı piyasası varken takasta kullanırım veya araplara itelerim.

Çevrimdışı GÖRKEM

Yapma hocam Allah aşkına.

Şu dediğin adamlar sırf iyi oynadı diye 15-20 milyon euro arasına maledilcek oyuncular ve hepsi ancak yedek olabilir.

Kaliteyi böyle mi arttıracağız? Mahmut Veli'yi filan kesemez Veli temposuyla yer bitirir Mahmut'u.

Fernandao ayısına filan hiç girmiyorum bile. Büyük takımda adım atamaz markajdan.

Kalite böyle artmaz güclenmek icin ya paran olacak ya da iyi oyunculari ucuz fiyata alacaksin. yalniz bizde onu yapacak kimse yok gibi görünüyor.

tabiki bunlarin bir de bonservisleri var. 15-20 Milyon vereceksek hayatta almam. orda hemfikiriz. Mahmuta 2. Senere 2-3. Aatifa en fazla 3 verilir.

Fernandao'yu dedigim gibi Ofansif bir Sisteme koymam. yanliz Bilic kalacaksa Fernandao'nun Takima katkisi Ba'dan daha yüksek olur. ama bu tabiki daha iyi oyuncu oldugu anlamina gelmez.