2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12853367 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı JoseDemba

Sözleşmesi biten oyunculardan her mevkiye Alternatif Kale Neto Kiko Casilla Beto sol bek Jansen Tolgayla oynadı Fuchs en olmadı Tosic bile olabilir sağ bek Abate Maxi Träsch ön libero De Jong Mbia Mavuba sol kanat Ayew tek alternatif forvet Gignac ve Luiz adriano stoper Samba Vlaar az parayada Kaboul olabilir.Prödl olacağına Kaboul olsun bence
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı TØLGA

prödl hayırlı olsun darısı skrtelin başına  :evillol:
veya lider vasıflı hızlı bir stoperin başına  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Haber Kartalı ‏@HaberKartali  21 sn.22 saniye önce
Alman Basınına konuşan Prödl: "Evet, görüşüyoruz, bunda saklayacak bir şey yok. Ancak hala zaman var, daha kararımı vermedim.
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Nisan 2015, 14:32:07
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Mourinho, Thibaut Courtois'ın performansının ardından takımın ikinci kalecisi haline gelen Petr Cech'in kariyerinde Chelsea'nin önemli bir rolü olduğunu belirterek, "Onun da kulübe kazandırdıklarını hatırlamamız gerek. Bu nedenle durumuna özel bir açıdan bakmalıyız. Bence ayrılma konusunu tartışma ve sonuçlandırma hakkını elde etti" diye konuştu.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Haber Kartalı ‏@HaberKartali  21 sn.22 saniye önce
Alman Basınına konuşan Prödl: "Evet, görüşüyoruz, bunda saklayacak bir şey yok. Ancak hala zaman var, daha kararımı vermedim.
O iş çoktan bitmiş belli oluyor bu açıklamadan bile :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Serkan P.

Suan wolfsburg macini izliyorumda kaleci dedigin boyle olur resme  gol pasi atti. Schurle yazdi tabii.

Çevrimiçi Necmi

Arkadaşlar ileti düzenlemeyi tekrar aktif ettim ama bunun sakıncaları da var o yüzden herhangi bir küfür hakareti gördüğünüz anda Moderatöre rapor et butonunu kullanarak bize bildirin bildirim yapıldıktan sonra mesaj değişse bile bize orijinal hali gelir. Müdahale edebilmemiz için gerekli. Bildirim yapılmadan değişen bir mesajda müdahale şansımız yok

Çevrimdışı Mehmet K

Ömer Ali Şahiner'i Beşiktaş'ımızda görmek istiyorum ben. Çok kompakt çok hareketli çevik bi oyuncu 😁 Tabiki sağ bek için değil sağ veya sol ön için 😄

Çevrimdışı Yusuf

Ömer Ali Şahiner'i Beşiktaş'ımızda görmek istiyorum ben. Çok kompakt çok hareketli çevik bi oyuncu 😁 Tabiki sağ bek için değil sağ veya sol ön için 😄

Konya gereksiz bir para ister. Yurtdışından Ömer Ali ayarında birçok futbolcuyu daha ucuza getirebiliriz biraz araştırırsak.

Çevrimdışı Mehmet K

Konya gereksiz bir para ister. Yurtdışından Ömer Ali ayarında birçok futbolcuyu daha ucuza getirebiliriz biraz araştırırsak.
Çok da absürt bi para isteyemez çünkü yabancı kuralı kalktı. Oyuncuyu ikna edersek kolayca transfer ederiz ama öyle çok para isterlerse almayız zaten çok da ihtiyaç olan bi bölge değil.

Çevrimdışı alimm

merak ediyorum biz orta sahaya m.topal mı istiyoruz melo mu ?
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Prödl aradığımız tipteki stoper mi?
Bence değil.Bir de stoper yığını oldu takım ne yapacağız bu kadar adamı?

Çevrimiçi Samet Ç

Prödl aradığımız tipteki stoper mi?
Bence değil.Bir de stoper yığını oldu takım ne yapacağız bu kadar adamı?
sivok gider atınç kiralık verilir pedro satılır sene sonunda 2 stoper daha alınır ersan mşlo ve gelen 2 stoper ile yola çıkarız bir daha ki sene

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Ah 2 sene önce şu Marcelo Bielsa gelseydi şu takımın başına..

Çevrimdışı Deniz

Ah 2 sene önce şu Marcelo Bielsa gelseydi şu takımın başına..
Ali ece bielsa tshirtleriyle tv ye cikiyordu :).o gelirse kesin sampiyonuz demistim ama olmamisti..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı İrfan

Acayip kadro yapasım geldi beyler açın ortayı  :sevinc

--------------Onur--------------

Abate---Vlaar---Ersan---Motta

-------Tolgay---De Jong-------
--Töre-------Sosa------Olcay--

---------------BA---------------

Tek parayı kaleciye verecez  :halay: :ishock:

Hatta Ersan yerine Mexes'i de koyabiliriz  :steamed: oda serbest sezon sonu  :halay:
We are Electric..!

Çevrimdışı Tolga

Görüştüğümüz teknik direktör var mı? İlk transfer saha kenarına lazım.
Sanmıyorum Bilic kalırsa hiç şaşırmam :)

Çevrimdışı Tolga

Haklısın.5 sene uzatırlarsa şaşırmam.Takım eridi bitti yazık valla.
Biz boşa konuşuyoruz bazı şeyleri benim ilerisi için pek umudum kalmadı.

Çevrimdışı Deniz

Bilice de mustafa pektemek tarifesi yapılırsa şaşırmam  :icool:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Bilice de mustafa pektemek tarifesi yapılırsa şaşırmam  :icool:
:kop: :kop:

Çevrimdışı GÖRKEM

Mahmut Tekdemir, Sener, Fernandao, Aatif Chahechouhe.

Türkiye Liginden iyi Transferler.

Çevrimdışı Serkan P.

Mahmut Tekdemir, Sener, Fernandao, Aatif Chahechouhe.

Türkiye Liginden iyi Transferler.

Alma Vodafone Arena ya bunları getirme getireceksen Fernandao'yu getir Gignac'ı getir Ntep'i getir getirde getir. Oziyi sat Pedroyu sat Ersanı sat çıkarma bunları o stada Uğur Boralı yolla Tolgayı yolla. Getir Şenol Hoca yı ver bütçeyi ama biraz iyi ver sana takım gibi takım kursun.

Çevrimdışı Deniz

Aatif chahechoue bence iyi transfer olur

Çevrimdışı GÖRKEM

Aatif chahechoue bence iyi transfer olur

tecrübeli olmasi ve türkiyeyi ve Süper Ligi iyi bilmesi iyi. eger cok iyi ve bize uygun bir yabanci alinmayacaksa sol tarafa düsünülebilir.

Çevrimdışı GÖRKEM

ileti 2 defa gitmis. siliniyor mu?