Öncelik sıralaması muhtemelen şöyle olacak.
Stoper > 1. Bek > Ön libero > Kaleci > > 2. Bek > Sol Kanat
Özetle 2 bek alınması çok düşük ihtimal. 2017'de Motta'nın sözleşmesi bitecek o zaman diğer tarafa bek bakarlar bence.
Eğer Opare alınırsa bek bakacaklarını da sanmıyorum bir tane daha. Serdar İsmail yedekler diye düşünecekler kim bu çok büyük hata olacaktır. Opare Maxi 5 üzerinden 3.5'luk transfer olur.
Maxi - Fuchs 5 üzerinden 4.5'luk transfer olur.
Stopere Kaboul gelirse düşük maliyetli geleceği için çok iyi bir kaleci alabilir yönetim.
Ama eminim bu transfer de Ağustos'un 25-30 arasına kadar gidececek. Şunu erken bitirmeyi öğrenemeyeceğiz. Son dakika iyi adam alınca şansa bakın fırsat doğdu diyorlar. Şans değil o anlayamadılar gitti.
tamamen katılıyorum
önümüzdeki sezonun transferlerinin büyük bir kısmının aslında şimdi bitmiş olması gerekir (en azından araştırmaların)
ama biz 3 kuruşun hesabını yapıyoruz ince eledik sık dokuduk ayaklarına
aldığımız adam sezonun başında 3-5 mac zaten oynayamıyor takıma alışacam derken
ama bu yönetimi az çok tanıdıysak opare alınıp bek transferini bile noktalayabilirler
çünkü opare iki bekte de oynayabildiği için bir taşla iki kuş vurduk da denebilir
stoper mevkii de şüpheli bence daha miloseviç in ne olduğunu bile göremedik onu beklerler
orta sahanın ortasına çok iyi adam şart ama bizimkiler yine bi fanzati yapıp bizimle adını duyuracak birine yönelmezler umarım
sol kanat içinde aslında tam olarak sola mı bakarlar yoksa bi hucumcu mu bakarlar bilemiyorum
yani hem solda hem sağda gökhanın yaptığı gibi
kısacası bizim şu sözleşmesi bitecek adamlardan en az 3 tanesi ile (ayew-fuchs-maxi) anlaşıp
kalan iki mevki içinde biraz paraya kıyarak adam gibi transfer yapmamız lazım
yoksa seneye bu zamanlar yine aynı muhabbetler dönüyor olacak