2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12835056 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yusuf

Joe Allen mı bahsettiğin adam ?

Udinese'li Allan. Brezilya'lı.

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Mart 2015, 12:57:39
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Joe Allen mı bahsettiğin adam ?

Udinese'dekini diyor bence
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Mart 2015, 12:58:04
  • Beşiktaş / Bodrum
Udinese'dekini diyor bence

Dedim sonraki sayfayı okumazsan böyle olur  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağatay

Öncelik sıralaması muhtemelen şöyle olacak.

Stoper > 1. Bek > Ön libero > Kaleci > > 2. Bek > Sol Kanat

Özetle 2 bek alınması çok düşük ihtimal. 2017'de Motta'nın sözleşmesi bitecek o zaman diğer tarafa bek bakarlar bence.

Eğer Opare alınırsa bek bakacaklarını da sanmıyorum bir tane daha. Serdar İsmail yedekler diye düşünecekler kim bu çok büyük hata olacaktır. Opare Maxi 5 üzerinden 3.5'luk transfer olur.

Maxi - Fuchs 5 üzerinden 4.5'luk transfer olur.

Stopere Kaboul gelirse düşük maliyetli geleceği için çok iyi bir kaleci alabilir yönetim.

Ama eminim bu transfer de Ağustos'un 25-30 arasına kadar gidececek. Şunu erken bitirmeyi öğrenemeyeceğiz. Son dakika iyi adam alınca şansa bakın fırsat doğdu diyorlar. Şans değil o anlayamadılar gitti.

tamamen katılıyorum

önümüzdeki sezonun transferlerinin büyük bir kısmının aslında şimdi bitmiş olması gerekir (en azından araştırmaların)
ama biz 3 kuruşun hesabını yapıyoruz ince eledik sık dokuduk ayaklarına
aldığımız adam sezonun başında 3-5 mac zaten oynayamıyor takıma alışacam derken
ama bu yönetimi az çok tanıdıysak opare alınıp bek transferini bile noktalayabilirler
çünkü opare iki bekte de oynayabildiği için bir taşla iki kuş vurduk da denebilir
stoper mevkii de şüpheli bence daha miloseviç in ne olduğunu bile göremedik onu beklerler
orta sahanın ortasına çok iyi adam şart ama bizimkiler yine bi fanzati yapıp bizimle adını duyuracak birine yönelmezler umarım
sol kanat içinde aslında tam olarak sola mı bakarlar yoksa bi hucumcu mu bakarlar bilemiyorum
yani hem solda hem sağda gökhanın yaptığı gibi
kısacası bizim şu sözleşmesi bitecek adamlardan en az 3 tanesi ile (ayew-fuchs-maxi) anlaşıp
kalan iki mevki içinde biraz paraya kıyarak adam gibi transfer yapmamız lazım
yoksa seneye bu zamanlar yine aynı muhabbetler dönüyor olacak

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı JoseDemba

Neto

Maxi       Franco         Kaboul     Rahman Baba(Fuchs)

De Jong         Tolgay

Töre                   Sosa               Ayew

BA                   En iyi ihtimal böyle bişey olur ama burda 6 transfer var Fuchs u sayarsak 5 inin sözleşmesi bitiyor                       seneye böyle bir kadro harika olur gerçekten en azından 3'ü gelsin onada razıyım
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı GÖRKEM

Bizde şöyle algı da var o da  olmamalı. Adam Veli kalitesindeyse hemen gönderilsin deniyor. Yahu neden gönderiyorsun?

Gönderip A kalite olunca onun yedeği kim olacak? Adam senede 50 maç oynuyor gık demeden her zaman görev adamı.

Bu ara takımın yarısından çoğunu yollamaya çalışıyor herkes ama farkında değil o yarısı bu takımın sadece fiziksel anlamda değil arkadaşlık ve güç anlamında da bel kemiği.

Sadece Töre kaliteli diye diğer yerlileri gönderirseniz seneye burası Galatasaray gibi çiftliğie döner. Hiçbir yabancı sallamaz takımı yerli kadar.

Yerli her zaman sorumluluk arkadaşlık demektir. Öyle 8 adam yollanıp 10 adam aldığınız zaman Demirören zihniyetinin sadece maddi kısmında dikkat eden taraftarı gibi davranıyoprsunuz.

Mesele sadece kalite değildir.

bir kere bizdeki türklerin büyük bir kismi avrupada avrupali gibi yetismis bazi degerlerin farkinda olmayan cocuklar. yani türk kani tasimalari birsey ifade etmiyor.

üstelik bu oyuncular iki kültür arasinda kaldigi icin iyi yetistirmesi daha zor oluyor. anne ve babalarina cok daha fazla is düsüyor. genel acidan özgüvenleri biraz daha düsük oluyor.

bu dediklerim bizim Takimda belli bir etki yarattigini görebiliyoruz.

zaten kural geregi bütün türkleri gönderemeyiz. öyle yapalim da demiyorum ama Motta yetersiz diyorsunuz. siritmamasi yetmez mac kazandirmasi lazim diyorsunuz. ayni zamanda devamli siritan bir Veli oynasin deniyor. elestirdigim nokta bu. diyorsunuz ki görev adami 50 mac oynuyor. bu algiyla hareket edersek bir yere varamayiz.

ben diyorum ki Veli gibilerini gönderip Süper Ligde ondan biraz olsun daha kaliteli ve türkiyede yetismis oyuncu alirsak bizim icin daha iyi olur.

Çevrimiçi Samet Ç

Kaleci için farklı isimleri düşünmeyin gelebilecek tek adam Romero. Maliyeti fazla olmaz ise gelir. Gerisi hikaye bana kalırsa. Cech falan hayal. Kaleciye o kadar para yığmak saçma olur çok bariz aksayan bölgelerin var. Bir de bir şey söyleyeyim Romero gelirse Muslera kadar etkisi olur. Dünya kupasında bayağı iyiydi.

Çevrimdışı GÖRKEM

Öncelik sıralaması muhtemelen şöyle olacak.

Stoper > 1. Bek > Ön libero > Kaleci > > 2. Bek > Sol Kanat

bence söyle olmali:

Stoper > Ön Libero > Sol Kanat > Bek > Orta Saha > Kaleci

Çevrimdışı ozan062

bu yonetim eldekileri satamazsa mumkunatı yok sezon basladıgında transferlerin bitmesine cnk uzun vadede odemeyi teklif edip batırcaktır herseyi kimse gelmez
ama oyuncular satarsak artı kendi butcemizi koyarsak o zaman gelsin oyuncular , bizimkileri bol parada neler yaptıgını goremedik inanıyorumki onu beceremeyecekler
cnk hala bana gore duzgun bir planlama yok
baksanıza demişlerki gazetecilere ve kendi yakınlarına,biz sezon sonuna kadar oyuncularla gorusmucez
bunun dogru oldugu kesin cnk ne hocamız kesin ne gidecek oyuncular belli planlaması yok cnk
hiçbirsekilde hurra demeyi dusunmuyorlar bir bakıma iyi ama
sportif direktor gibi kurumsal tarafların oturmamasının en buyuk sıkıntısı işte
gelecek yine ikinci kampa oyuncular gelde kızma....
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı GÖRKEM

bence söyle olmali:

Stoper > Ön Libero > Sol Kanat > Bek > Orta Saha > Kaleci

düzeltiyorum:

Stoper > Ön Libero > Orta Saha > Bek > Sol Kanat  > Kaleci

Çevrimdışı Serkan P.

Tolga gidecek. Atinc kiralik gidecek. Yedekte harcaniyor adam. Ismail gidecek. Opare alinacak iki tarafta oynuyor yedekte oturacak. Ugur Boral gidecek. Ozi yabanci ulkede bir takima kiralanacak. Mustafa gidecek. Sag bek alinacak. Kaleci alinacak. On libero alinacak. Stoper alinacak. Sol kanat alinacak.

Eger Baskan olsaydim yukaridakileri yapardim..

Çevrimdışı GÖRKEM

düzeltiyorum:

Stoper > Ön Libero > Orta Saha > Bek > Sol Kanat  > Kaleci

aslinda böyle bir siralama seklinde görmemek lazim. hepsi hemen hemen ayni önemi tasiyor.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Mart 2015, 14:01:14
  • Beşiktaş / Bodrum
Kaleci için farklı isimleri düşünmeyin gelebilecek tek adam Romero. Maliyeti fazla olmaz ise gelir. Gerisi hikaye bana kalırsa. Cech falan hayal. Kaleciye o kadar para yığmak saçma olur çok bariz aksayan bölgelerin var. Bir de bir şey söyleyeyim Romero gelirse Muslera kadar etkisi olur. Dünya kupasında bayağı iyiydi.

Ben de hiç almam daha iyi onu alacağıma.

Ya Cech ya 6 ay bekle Handanovic.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Mart 2015, 14:02:45
  • Beşiktaş / Bodrum
bir kere bizdeki türklerin büyük bir kismi avrupada avrupali gibi yetismis bazi degerlerin farkinda olmayan cocuklar. yani türk kani tasimalari birsey ifade etmiyor.

üstelik bu oyuncular iki kültür arasinda kaldigi icin iyi yetistirmesi daha zor oluyor. anne ve babalarina cok daha fazla is düsüyor. genel acidan özgüvenleri biraz daha düsük oluyor.

bu dediklerim bizim Takimda belli bir etki yarattigini görebiliyoruz.

zaten kural geregi bütün türkleri gönderemeyiz. öyle yapalim da demiyorum ama Motta yetersiz diyorsunuz. siritmamasi yetmez mac kazandirmasi lazim diyorsunuz. ayni zamanda devamli siritan bir Veli oynasin deniyor. elestirdigim nokta bu. diyorsunuz ki görev adami 50 mac oynuyor. bu algiyla hareket edersek bir yere varamayiz.

ben diyorum ki Veli gibilerini gönderip Süper Ligde ondan biraz olsun daha kaliteli ve türkiyede yetismis oyuncu alirsak bizim icin daha iyi olur.

50 maç oynuyor dememin sebebi Veli'yi yedeğe koy orada da gık demez görev verince oynar.

Ben Veli'yi 11 seviyesinde görmüyorum zaten. Sen dün Motta 11 yazdığın için yetersiz dedim.

Yoksa yedek için Motta gayet iyi yedek bir sol bek olur.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Alınırsa Romero alınır ben de başka bir kalecinin gelebileceğini düşünmüyorum şu şartlarda.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Türker

Cech hayalinde hayali adam en iyi 2. Kalecidir Neuer'den sonra bana göre. Zaten Cech + De jong gelsin sadece bu takım uçar.

Çevrimdışı Deniz

Cech hayalinde hayali adam en iyi 2. Kalecidir Neuer'den sonra bana göre. Zaten Cech + De jong gelsin sadece bu takım uçar.
Cech iyi kaleci ,dejong da ilac gibi adam ama bu iki transfer bize malesef ki yetmez.

Sag bek transferi sart.serdar bize yetmiyor ozellikle hucum yonu sifir.
sol bek transferi sart.mottanin keyfine kaliyoruz resmen cani isterse oynuyor yoksa sahada bile yok.ismail zaten degil Besiktasta oynamak ,super lig duzeyinde bile degil.

hatta bana kalsa stoper de şart. Ozellikle ersan bana hic guven vermiyor her mac yaptigi kritik hatalarla omrumuzu curutuyor.

Sozun özü cech+de jong+maxi+sol bek+stoper bizi uçurur. Tabi bu transferlerden kacini yapariz bilemem..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Mart 2015, 20:52:43
  • Beşiktaş / Bodrum
Cech iyi kaleci ,dejong da ilac gibi adam ama bu iki transfer bize malesef ki yetmez.

sol bek transferi sart.mottanin keyfine kaliyoruz resmen cani isterse oynuyor yoksa sahada bile yok.ismail zaten degil Besiktasta oynamak ,super lig duzeyinde bile degil.

hatta bana kalsa stoper de şart. Ozellikle ersan bana hic guven vermiyor her mac yaptigi kritik hatalarla omrumuzu curutuyor.

Sozun özü cech+de jong+maxi+sol bek+stoper bizi uçurur. Tabi bu transferlerden kacini yapariz bilemem..

Önce stoper şart. Her şeyden önce.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Önce stoper şart. Her şeyden önce.
Aynen bence de.madem bilic atinci oynatmamakta israrli ersandan kurtulmanin tek yolu tecrubeli bir stoper almak.sivok tarzi,hava toplarina da hakim biri..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

:claps: :claps:

Çevrimdışı GÖRKEM

orta sahaya sadece De Jong Transferi yetmez. onun yanina da bir Adam lazim.

bir de Sol Kanati unuttun galiba.  :)

Demba Ba'ya da güvenmiyorum. su anki haliyle yeterli olup olmadigi tartisilir (ki ben yeterli bulmuyorum). ancak seneye daha da hantallasirsa vay halimize.

Çevrimdışı Tolga

orta sahaya sadece De Jong Transferi yetmez. onun yanina da bir Adam lazim.

bir de Sol Kanati unuttun galiba.  :)

Demba Ba'ya da güvenmiyorum. su anki haliyle yeterli olup olmadigi tartisilir (ki ben yeterli bulmuyorum). ancak seneye daha da hantallasirsa vay halimize.
De Jong'un yanında Tolgay oynar orada bir sorun yaşamayız ama bir sol kanat ihtiyacımız da var tabi haklısın :)

Çevrimdışı Tolga

Yalnız hepimiz De Jong diyoruz ki alınması da lazım fakat büyük ihtimalle hayal kırıklığına uğrayacağız her zaman ki gibi hatta bana göre PSG'li Motta'nın alınma ihtimali daha güçlü diye düşünüyorum :)

Çevrimdışı GÖRKEM

De Jong'un yanında Tolgay oynar orada bir sorun yaşamayız ama bir sol kanat ihtiyacımız da var tabi haklısın :)

5li ortah saha ile oynarsak bunlarin yanina da bir adam lazim. sosa olur diyorsan bu üclüden birisi sakatlanirsa ne olacak? Atiba ve Oguzhani göndermeyi düsünüyoruz ve Veli zaten yetersiz.

yani o bölgeye iki tane iyi yedek Oyuncu daha lazim oluyor bu durumda.

bunlari yazarken aklimdan gecen bu orta saha sorunumuzun cözülecekmis gibi görünmüyor olmasi. cünkü bunun icin 3 Oyuncunu gönderilip 3 Oyuncu alinmasi gerekiyor.