Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5693116 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Alparslan

Uzun zaman sonra merhaba herkese. İşlerimin yoğunluğundan dolayı bayadır yazmaya fırsatım olmamıştı. Ancak aralarda girip hızlı bir şekilde yazılanları takip edebildim. Tekrardan merhaba diyorum:) Özlemişim.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Nisan 2015, 15:38:56
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Sırf ortalığı bulandırdı adi herifler ya.

Yoksa kapanacak tabi ki üstü tamamen 1.5 yıldır nerdeydi akılları.

Sırf konsantrasyon bozulsun son 6 hafta.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Efe

sen git stadin en guzel yerinden bileti al herseye bak konumuna bak yerine bak ustunde cati var mi yok mu ona bakma  :kop: :kop:
sizin ustunuzde acik kalsinda goreyim ben burjuvalarin ustune yagmur yagiyor  :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Nisan 2015, 15:43:25
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Eski Açığı Kapalı ile değiştirebiliyor muyuz kombine :D Holosko artı bir miktar para verebilirim  :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Alparslan

Merak ettiğim bir şey var. Belki daha önceki sayfalarda geçti atlamış olabilirim. Yeni açık numaralı birleşiminde en üst sıra
alçalarak mı devam ediyor. Yoksa oralara da prekast takılacak mı. En üst kısım boşluk görünüyor baya.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı kyiv

Bu sene şampiyon olup bu stat biterse tüm Beşiktaş düşmanlarının ve Beşiktaşlı görünüp Beşiktaşı karıştırarak gündeme gelenlerin (eski yönetici, yazar, muhabir vs.)  alayına kapak takacağız.

İnşallah futbolcular da bizim kadar olayın bilincindedirler.

Çevrimdışı cagdas44

Merak ettiğim bir şey var. Belki daha önceki sayfalarda geçti atlamış olabilirim. Yeni açık numaralı birleşiminde en üst sıra
alçalarak mı devam ediyor. Yoksa oralara da prekast takılacak mı. En üst kısım boşluk görünüyor baya.

Kapalı ve Numaralı'nın Yeni Açık köşeleri alçalarak geçiş yapıyor o kısımlar sonuna kadar kapanmayacak

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Köşelerin alçak olması sütunları ortaya çıkarıyor hoşuma gitti

Çevrimdışı Alparslan

Kapalı ve Numaralı'nın Yeni Açık köşeleri alçalarak geçiş yapıyor o kısımlar sonuna kadar kapanmayacak

Teşekkür ederim cevap için. Sanırım estetik açısından alçalarak devam ediyor. O zaman numaralı üst sanırsam bitti. Belki çok az prekast kalmıştır göremediğim. Çatıya duacıyız artık:)

Çevrimdışı cagdas44

Teşekkür ederim cevap için. Sanırım estetik açısından alçalarak devam ediyor. O zaman numaralı üst sanırsam bitti. Belki çok az prekast kalmıştır göremediğim. Çatıya duacıyız artık:)

Tribün üzerine gelen düz prekastlar ve merdivenler dışında sadece eski açıkta vincin olduğu kısım kaldı sanırım

Çevrimdışı serti67

Sucuk aldım geliyorum amcandan.
afıyet olsun abı hangısınden satılmıs amcamdanmı:))
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

birisi benim alinti yapma hakkimi elimden almis..
kesin @Necmi dir..
forumdaki yukeselisim engellenemez, buna kimse muktedir olamayacak..
@Yunus ondan sonra bana laf ediyorsun..bak gor nice zorlukla mucadele ediyorum..
:nerd:
akşamdan kalmasın herhalde ayıldığında tekrar dene @AdemG  :evillol:

Çevrimdışı mert_

Çevrimiçi Necmi

Hayret hayırlı bir haber vermiş
çok şaşırdım
hakkında düşündüklerim aklıma geldi :o_o: :utan

Çevrimdışı mrred

Daha önce konuşuldu mu bilmiyorum ama çatı hazırlığı yapılırken koltuklar da takılabilecek mi ?
The great gig in the sky

Çevrimdışı Eyüp Emir

bu arada kadınlar 3.lig final maçında  ağrı birliksporu   2-1 yenerek şampiyon olduk  2.lige yükseldi tebrikler perilere

Çevrimdışı mrred

Mabedimizin mimarı uluslararası bir adammış yahu adamın bir sürü ödülü falan var hmmm
The great gig in the sky

Çevrimdışı Eyüp Emir

Dişi kartallarımız BJK Tv decanlı yayında kupayı kaldırıyor

Çevrimdışı cagdas44

Daha önce konuşuldu mu bilmiyorum ama çatı hazırlığı yapılırken koltuklar da takılabilecek mi ?

Gergi işlemi tamamlanıp altta kalan alanlar güvenli ilan edildikten sonra hem çim hem de koltuk ekipleri harekete geçecektir

Çevrimdışı Alparslan

Bugün sanırım çalışma yok. İzin günü sanırım.