Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5691691 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı musacn1903

yeni açıkta ki merdivenler çatal olmayacak gibi duruyor sanki bilmiyorum belkide kamera bulanık gösterdiği için ben yanılmışda olabilirim varmı böyle bişey ?

ysariusta

• Ziyaretçi

günaydın  arkadaşlar   facebook da  Divan Kurulu Üyemiz klübümüzde söz sahibi Şeref Nasır'ın dünkü açıklamasıdır.

''''STATIMIZ ; Bu gün bir takım gazetelerde statımızla ilgili yanlış haberler vardı.Kesinlikle statımızın üstü kapanır olacaktır ve kabloları Fransadan gelmekte ve oradanda yüklenmiştir.Aksamalar olmaz ise Ağustos sonu insaat biter.Yakinen takip ettiğim için sizleri bilgilendirmek istedim sevgili Beşiktaş"lılar.  ( Şeref Nasır )

sorun yok yola devam  kıskananlar  çatlasın
Hayret hayırlı bir haber vermiş

Çevrimdışı murat_

Rüyamda stada gidiyordum prekastcilarla konusuyorduk 2 gune bitirme sozu veriyorlardi.bu stad bizi cildirtti sanirim :)
valla bende ruyamda stadi goruyordum iceriye 4tane buyuk kamyon grmisti malzeme getirmislerdi bende icimdem diyodum iyi demekki rampa acilmis rampa acilmasa bu koca kamyonlar nerden girecek iceri  sonra diyodum bari koca kamyonlar gelmisken bos gitmezler icerideki hafriyati ve diyer malzemeleride alirlar hrhalde diye .. sanirim stad yuzunden yavas yavas kafayi yiyorum  :ebebe:
[ Son Düzenleme: 26 Nisan 2015, 12:13:58 bjkdortmund ]

Çevrimdışı Efe

beyaz vinç nerede :alala:
beyaz vinc yok olmus sahada yok suan baktim simdi gitti mi acaba :alala:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

valla bende ruyamda stadi goruyordum iceriye 4tane buyuk kamyon grmisti malzeme getirmislerdi bende icimdem diyodum iyi demekki rampa acilmis rampa acilmasa bu koca kamyonlar nerden girecek iceri  sonra diyodum bari koca kamyonlar gelmisken bos gitmezler icerideki hafriyati ve diyer malzemeleride alirlar hrhalde diye .. sanirim stad yuzunden yavas yavas kafayi yiyorum  :ebebe:
Normal Beşiktaşlı varmı ki :bandit: :bandit:
Bizde Sakat Çooookk :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cagdas44

yeni açıkta ki merdivenler çatal olmayacak gibi duruyor sanki bilmiyorum belkide kamera bulanık gösterdiği için ben yanılmışda olabilirim varmı böyle bişey ?

Merdivenler şuan nihai konumunda değil parçalar sırasında yerleştiriliyor, sabitleme işlemi çatı kalktıktan sonra olacak diye tahmin ediliyor

Çevrimdışı megiddo

Merdivenler şuan nihai konumunda değil parçalar sırasında yerleştiriliyor, sabitleme işlemi çatı kalktıktan sonra olacak diye tahmin ediliyor
bence ne merdiven ne prekast işini çatıdan sonraya bırakmazlar hepsini bitirip stadı temizleyip öyle çatıcılara devrederler, merdiven gibi basit bir iş için vinçler iki defa gir çık yapmazlar stada hem zaman hem para kaybı olur o şekilde, çatıcılar sahadayken sadece koltuk işi kalacaktır tribünlerde diye düşünüyorum.

ysariusta

• Ziyaretçi

bence ne merdiven ne prekast işini çatıdan sonraya bırakmazlar hepsini bitirip stadı temizleyip öyle çatıcılara devrederler, merdiven gibi basit bir iş için vinçler iki defa gir çık yapmazlar stada hem zaman hem para kaybı olur o şekilde, çatıcılar sahadayken sadece koltuk işi kalacaktır tribünlerde diye düşünüyorum.
Basamaklar için vince gerek olmayabilir.

Çevrimdışı Efe

suan kurulan iskelelerden dolayi alt kisimdaki merdivenleri yerlestiremediler mecbur onlari yerlestirmek icin vinc gerekecek ust katlari bitirebilirler belki bir cok stadta tam prekast bitmeden catiyo havaya kaldirdirdilar timsah arenada da prekast isi daha yeni bitti sokmuslerdi cati kirisleri icin bizdede oyle olacagini tahmin ediyorum
Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

suan kurulan iskelelerden dolayi alt kisimdaki merdivenleri yerlestiremediler mecbur onlari yerlestirmek icin vinc gerekecek ust katlari bitirebilirler belki bir cok stadta tam prekast bitmeden catiyo havaya kaldirdirdilar timsah arenada da prekast isi daha yeni bitti sokmuslerdi cati kirisleri icin bizdede oyle olacagini tahmin ediyorum
Çatı kirişlerinin prekastla bağlantısı yokki. Neden söktüler bursada

Çevrimdışı Efe

Caticilar pazar gunleri calismiyor tatil yapiyorlar  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı serti67

Caticilar pazar gunleri calismiyor tatil yapiyorlar  :)
su kalan kollonları takmadıkca kıllanıyorum mıllıyetın haberınden taksalarda rahatlasak
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı serti67

Yav yoldayım yokmu fotoğraf falan
abı bugun catıcılarla beraber fotocuarda tatılde demkkı::))hayırlı yolculuk
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

ysariusta

• Ziyaretçi

abı bugun catıcılarla beraber fotocuarda tatılde demkkı::))hayırlı yolculuk
Sucuk aldım geliyorum amcandan.

Çevrimdışı Efe

su kalan kollonları takmadıkca kıllanıyorum mıllıyetın haberınden taksalarda rahatlasak
cati aynen devam ediyor kolonlarin takilmasi zorunlu yoksa catiyi gerdiremezler stadin tamami kapali olacak baska bisey dusunulemez alt kat localarin koltuklari onde ve sadece cati ustlerini kapatiyor adam kac bin tl para saydi o locaya islanacakmi bide sacmaaligin onde gideni o yuzden aynen devam eder
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı 34BJK64

Yavaş mı ilerliyor çatı yoksa bana mı öyle geliyor? Şu stat beni yaşlandırdı.  :biggrinking:
BEŞİKTAŞ JK

Çevrimdışı ZEKI

cati aynen devam ediyor kolonlarin takilmasi zorunlu yoksa catiyi gerdiremezler stadin tamami kapali olacak baska bisey dusunulemez alt kat localarin koltuklari onde ve sadece cati ustlerini kapatiyor adam kac bin tl para saydi o locaya islanacakmi bide sacmaaligin onde gideni o yuzden aynen devam eder
Birde acik olursa herhangi bir ruzgarda firtinada balon gibi havaya kalkar catı @Efe degilmi  :biggrinking:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Nisan 2015, 15:08:17
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
ÖNEMLİ!

Twitter kullananlar lütfen yüklensin!

#LeroyFerBesiktas
[ Son Düzenleme: 26 Nisan 2015, 15:11:51 Çağrı ]
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

ÖNEMLİ!

#LeroyFerBesiktas
Maalesef kullanmıyorum :bawling:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

ÖNEMLİ!

#LeroyFerBesiktas

Bitek ben yazmışım :biggrinking:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Nisan 2015, 15:14:30
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Efe

Birde acik olursa herhangi bir ruzgarda firtinada balon gibi havaya kalkar catı @Efe degilmi  :biggrinking:
aynen o sekilde eger eski acik acik kalacaksa komple yapmasinlar catiyi herkes ıslansin :biggrinking:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

aynen o sekilde eger eski acik acik kalacaksa komple yapmasinlar catiyi herkes ıslansin :biggrinking:
sen git stadin en guzel yerinden bileti al herseye bak konumuna bak yerine bak ustunde cati var mi yok mu ona bakma  :kop: :kop: