Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5695734 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Anıl

Sen nasılsın neler yapıyosun, maçlara gidiyor musun? @anilt
Yok ya ne maçı :bawling: En son 2 Kasım'da Fenerbahçe maçına gidebildim :D

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Gördüm abi eyvallah. Bir konuda aklımda soru işaretleri var yalnız. Şu halat için tribüne yerleştirdikleri zımbırtıları sahaya yerleştirmeleri gerekmez miydi. İzlediğim animasyonlarda halatlar gerilirken  yere Göre izdüşüm uzunluğu kısalıyor normal olarak. Acaba tribünlerin alt sıraları çatının dışında mı kalacak ?
Halatlar  için  henüz birşey  yerleştirilmedi Şahin.O iskelelerden bahsediyorsan eğer  onlar  iç çatı  bilezik  iskelesi.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

en fazla 2 veya 3 takıldı şimdiye kadar galiba
koruma fileleri hazırlanıyor devamlı sıkıntı olmaz heralde
küfekiler bana göre hızlı kolonlara bakarsak ama içerde de çok iş varmış
halatlar kirişleri beklemez orta yuvarlak başlanır kirişler bitmeden
tamamiyle kendi yorumumdur  :)
Çok normal @Tolga yapılmalıydı bu Sivasa
Askerligimin Acemi birligini Sivasta yaptım Tam 80 Gün 2011 sonu ile 2012 nin başlarında Aralık , Ocak ve Şubat bu 80 Günde -32 dereceyi bile gördüm hava -12 derecenin altına hiç düşmedi :iscrewy:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ALI RIZA

Yeni açıkta çatal değil merdivenler banamı öyle geldi.
Sırf taraftara karşı olmak için Çatal Yaparlar....! Umarım çatal olmaz...! :s20:

Çevrimdışı altan0348

ya bu çatı iskelelerin kurulumu bu kadar uzun sürüyorsa iş bittikten sonra sökümü daha uzun sürer. işte bu yüzden 2016'ya sarktı kafamda birden :(:( :(

Çevrimdışı sahinnd

Halatlar  için  henüz birşey  yerleştirilmedi Şahin.O iskelelerden bahsediyorsan eğer  onlar  iç çatı  bilezik  iskelesi.
Heh ondan bahsediyorum. Çok önde olmamış mı alt sıralar da çatının altında oluyor mu?
Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

Çevrimiçi Necmi

Okul Necmi abi okul. Yüzdük yüzdük sonuna geldik. Son kulaçları büyük atmaya çalışıyorum. Fazla vaktim olmuyor o yüzden giremedim foruma.
iyi aferin dersleri ihmal etmeyin buralar sadece boş zamanı geçirmek için kullanılmalı @sahinnd

Çevrimdışı Efe

ya bu çatı iskelelerin kurulumu bu kadar uzun sürüyorsa iş bittikten sonra sökümü daha uzun sürer. işte bu yüzden 2016'ya sarktı kafamda birden :(:( :(
cati havaya kalktiktan sonra 4 vinc iceride olacak o iskeleleri 1 gunde sokerler isteerse suan tek onemli sey catiyi havada gorecegimiz tarih sonrasi icin en onemli kilometre tasi bu olacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Heh ondan bahsediyorum. Çok önde olmamış mı alt sıralar da çatının altında oluyor mu?
Yok  normal  yerinde.Önde  değil.Ama  alt  sıraların ön tarafı   çatının  az  dışında  kalır belki  Şahin.Onlar da  az bişey ıslanacaklar  artık. :D

Çevrimdışı Efe

onlar geride suan ilk siralara gore ama ic halkaya ek isik gecirgen bolum yapilacak o bolum ilk siralarin ustunu kapatacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı asi_kartal

akustik danışmanı olarak görünen karakutu akustik firmasının sitesinde yer alan arena görseli. her yönüyle mükemmel bir stad geliyor!

Hocam biraz inceledim TT arena, saraçoglu ve bir kaç stadyumu bu firma yapmıs. Hepsinde aynı özellik ama bizde artı olarak gürültü kontrolü diye bir madde var.
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

cati havaya kalktiktan sonra 4 vinc iceride olacak o iskeleleri 1 gunde sokerler isteerse suan tek onemli sey catiyi havada gorecegimiz tarih sonrasi icin en onemli kilometre tasi bu olacak
Altan  evveki gün sarı vinç 4 prekast koyacaktı alt  kata.Yatırdı bomunu ama çatı iskeleleri  engel oldu bu sefer.O iskeleleri  söktüler prekastları koydular  iskeleleri  yeniden kurdular.Herhalde  toplamda  6 saat  filan harcandı.Yani 4 müydüne  iskele  sökümü için herhalde 1 saat  gitti.Oda  en fazla.

Çevrimdışı Hakan Gülcan

Bu çatı havaya kalktıktan sonra serilecek olan örtü nasıl birşey? Nasıl seriliyor? Bez gibi birşey mi yani yorgan serer gibi mi serecekler? Yoksa parça parça sert birşey mi nasıl olacak ki?  :alala: :alala: :alala: Çok soru sordum  :ishock: :ishock:
"Beşiktaş için bir şeyler yapmak istiyorsanız, kimsenin adamı olmayın."

Çevrimdışı ALBATROS

Bu çatı havaya kalktıktan sonra serilecek olan örtü nasıl birşey? Nasıl seriliyor? Bez gibi birşey mi yani yorgan serer gibi mi serecekler? Yoksa parça parça sert birşey mi nasıl olacak ki?  :alala: :alala: :alala: Çok soru sordum  :ishock: :ishock:

bez gibi

Çevrimdışı harunmustak

Hocam biraz inceledim TT arena, saraçoglu ve bir kaç stadyumu bu firma yapmıs. Hepsinde aynı özellik ama bizde artı olarak gürültü kontrolü diye bir madde var.
gürültü kontrolü sadece tahmin yürütüyorum sesi dışarı çıkmasını ve dağılmasını önlemek için yapılsa gerek. stad konumunda civarında yerleşim varsa belirli gürültü şartlarını taşıması gerekiyor olabilir. ve bu bize stadın içinde etrafa dağılmayan rakipleri boğacak bir stad olarak geri dönebilir :)
Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı Hakan Gülcan

"Beşiktaş için bir şeyler yapmak istiyorsanız, kimsenin adamı olmayın."

Çevrimiçi Necmi

Necmi hocam küfekilerin yavaş olduğunu neden yazdınız anlamadım. Şu anda yeniaçık tarafı kaplanıyor galiba. Bu işin çok büyük bir bölümü bitmedi mi? Örneğin toplamda 100 kolon varsa kaç tanesi bitmiştir?
neden yavaş yazdım :alala: yapılması gereken küfeki işi 25000 metre ve şu ana kadarda 6000 metre kare iş yaptılar ve minimum yaptıklarının üç katı iş var şimdi işin yavaşlığı hızı bitirmeleri gereken süreye göre belli olur ve ağustos da bitireceğim diyorlarsa bu hızla bitmez siz kolonları görüyorsunuz ama kolonlar işin yarısı bile değil ve daha henüz kolonları bile yarılıyamadılar yani yapmaları gereken işin 1/4 ünü anca yaptılar ve yeni açık kısmına başladıklarından beri çok yavaş ilerliyorlar normal tempolarınında altına düştüler çalışan adam sayısı çok az bu ekiple ve bu tempoyla bu iş önümüzdeki sene ilk çeyreğinde anca biter içerleri bilmiyoruz ekibin bir kısmını içerde kolon yapımına ayırmadılarsa hepsi dışardakiyse emin ol yavaş hemde çok yavaş işe hızlı başladılar sonra gerileme başladı şu an yapılan işe bakıyorum çalışan sayısı herhalde 7-8 kişi bu işin altından kalkmak için en az 35-40 kişilik bir ekiple çalışılması lazım işin açıkçası son iki ayda yapılan işi yapmak için dört usta falan gerekir yanına dörtte yardımcı taş çatlasa 8 kişinin yapacağı bir iş yapıldı şimdi sence hızlılarmı @ilhan mansız

Çevrimdışı kadir

Çevrimdışı asa1903

Çok normal @Tolga yapılmalıydı bu Sivasa
Askerligimin Acemi birligini Sivasta yaptım Tam 80 Gün 2011 sonu ile 2012 nin başlarında Aralık , Ocak ve Şubat bu 80 Günde -32 dereceyi bile gördüm hava -12 derecenin altına hiç düşmedi :iscrewy:
Hangi bölükteydin?
BEŞİKTAŞ'lı olmadım BEŞİKTAŞ'lı doğdum.

Çevrimiçi Necmi

neden sökümü uzun sürsün sökmek için hassas ölçümler yapmayacaklar teraziye almayacaklar paldır küldür kaldıracaklar emin ol bir veya ikigünde kaldırır götürürler mesela bir binayı altı ayda yapıyorlar ama bir günde yıkıyorlar :D

Çevrimdışı ozan062

Bjk_mabet An itibari ile :)

bi foto vardı bulamadım ama hiç deniz gorunmuyor gitti güzelim manzara:(((
belki yeniacıgın en tepesinden goren cıkabilir ama ben acıkcası ayrı bi duygulandım...
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı cagdas44

@bjk_mabet abi bu paletli başta olmak üzere sahadaki iş makinalarının ağırlıkları ne kadar :alala:

Çevrimiçi murat

Çevrimiçi Necmi

gürültü kontrolü sadece tahmin yürütüyorum sesi dışarı çıkmasını ve dağılmasını önlemek için yapılsa gerek. stad konumunda civarında yerleşim varsa belirli gürültü şartlarını taşıması gerekiyor olabilir. ve bu bize stadın içinde etrafa dağılmayan rakipleri boğacak bir stad olarak geri dönebilir :)
bence tam tersi sesin içerde kalıp boğulmasını önlemek için  :D  unutma konser merkezi olarak inşaa ediliyor o yüzden ekodan uzak berrak bir ses elde etmek için bu para harcanır yoksa sesi içerde tutmak kolay yankılansın dursun içerde yoksa insan sadece temiz berrak ses için para harcar bu arada ambians kelimesini herkes yanlış kullanıyor ambians daha yüksek ses demek değildir sesin yankı yapmaması ve berrak olması demektir sesle ilgili hesaplarda taraftarın bağırmasını yönlendirme falan değil orda konacak kolonlar kolonların açısı vs hesaplamalardır yani tamamen ses sistemine dönük ambians çalışması yapılır taraftara dönük yapılmaz @harunmustak

Çevrimdışı asi_kartal

Akustik olayini kanadali muhendisler yapmicakmiydi  :alala:
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock: