Arkadaşlar merhaba, uzun zamandır siteye girmiyordum. Çünkü Vodafone Arena çılgınlığıma bir dur demek istemiştim. Hastalık derecesinde takip ediyordum. Gerek buradan, gerek netten, gerek VA'nın kendi sitesinden.
Ve inşaat o kadar yavaş ilerliyordu ki (özellikle prekastlar) dedim bir ay ara vereyim.
16 Mart'ta takip etmeyi bıraktım. Oturduğum yer ve işimin konumu dolayısıyla her sabah önünden geçtiğim stada artık yüz çevirmeye başlamıştım. Maalesef bu sitenin forumuna girmiyordum, canlı yayını açmıyordum, sosyal medyadaki paylaşımları da görmeden hızlıca geçiyordum.
Benim için zor bir bir ay oldu. Dediğim gibi amacım çılgınlığıma son vermek ve bir aylık süre sonunda gözle görülebilir bir değişim görebilmekti.
17 nisandan sonra son bir haftadır ufak dozlarda bakmaya başladım. Bugün de tekrar foruma girdim. Şunu söylemeyelim ki prekastlar çooooooooooooooook yavaş ilerliyor. Nedeni maddi olabilir, iş zor olabilir ama kapalı prekastlarının hatırı sayılır bir sürede bitirildiğini hatırlıyorum. Kapalı'nın etrafı boştu ama belki de ondandır.
Bu bir aylık takipsizlik süresinin ardından sonuca baktığımda bir takım şeyler fark ettim ve bunları da siz sevgili dostlar ve abilerle paylaşmak istiyorum.
1. Stadın görünmeyen yüzlerini pek takip edemiyoruz ama daha çooook ince işçilik var.
2. Stadın dış tarafındaki inşaat (özellikle yeni açık arkası) iyi bir hızda ilerledi ve neredeyse bitirildi.
3. Bu mantıkla eski açığın dış tarafı sadece bir ay sürebilir. Zira numaralının dış tarafı da neredeyse bitmiş.
4. Belki maddi sebeplerden belki de stadın içindeki darlıktan dolayı iç taraftaki inşaat (özellikle prekast) çoooooooook yavaş ilerliyor. Bir ay sonra baktığımda bile darladı beni.
5. Bu stadın 2015 yılının son ayından önce biteceğine ihtimal vermiyorum.
6. Yönetimi suçlamıyorum birçok zorlukla uğraşıyorlar ve kendileri de yavaş ilerlediklerini söylüyorlar.
7. Çatı işleminin sandığımızdan uzun, koltuk işleminin ise sandığımızdan çok çok daha uzun süreceğini düşünüyorum.
Son olarak 8. Beni bilenler olabilir, bilmeyenler olabilir, stada yakın oturan biriyim. Dediğim gibi her gün önünden geçiyorum ve inşaatın başından beri takip ediyorum. Üyelik tarihime bakarsanız az mesaj yazmama rağmen bu sitenin eskisi sayılabileceğimi anlayabilirsiniz. Ve söyleyeceğim şu ki inşaatın ortalama hızını düşünürsek genellikle yavaş gitti. En hızlı inşaat yeni açık ve numaralıydı (prekastlar hariç). Artık tekrar bakmaya devam edeceğim. Çim olayının da süresini düşünürsek mucize ihtimal stadın aralıkta bitmesidir.
Yönetime çok kızamıyorum ama keşke sürekli erken tarih vermeselerdi. Kandırır gibi.
Ben bu stadın geçen yılın Ağustos'unda biteceğini söylediklerini hatırlıyorum.
Herkese saygılar, sevgiler. Özlemişim buraları.