Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5698034 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena 21.03.2015 - 21.04.2015 Arası Gelişmeler (Gif)
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimdışı Efe

Bitti mi stat Eylül olmadan açın statı  :evillol: :evillol:
Bize süpriz yapın agustos a yetiştirin...!
çaticilar kirisleri takabilirse bitebilir bu gidisle rampa bitmeyecek :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ne rampaymış yahu stad bitti rampa bitmedi :s20: :s20: :s20:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Prostatic

değişim efsane biraz hızlanma olursa stat 29 ekime açılır

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

İnşallah ekim kasıma bitecek
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı darkfather

Arkadaşlar merhaba, uzun zamandır siteye girmiyordum. Çünkü Vodafone Arena çılgınlığıma bir dur demek istemiştim. Hastalık derecesinde takip ediyordum. Gerek buradan, gerek netten, gerek VA'nın kendi sitesinden.

Ve inşaat o kadar yavaş ilerliyordu ki (özellikle prekastlar) dedim bir ay ara vereyim.

16 Mart'ta takip etmeyi bıraktım. Oturduğum yer ve işimin konumu dolayısıyla her sabah önünden geçtiğim stada artık yüz çevirmeye başlamıştım. Maalesef bu sitenin forumuna girmiyordum, canlı yayını açmıyordum, sosyal medyadaki paylaşımları da görmeden hızlıca geçiyordum.

Benim için zor bir bir ay oldu. Dediğim gibi amacım çılgınlığıma son vermek ve bir aylık süre sonunda gözle görülebilir bir değişim görebilmekti.

17 nisandan sonra son bir haftadır ufak dozlarda bakmaya başladım. Bugün de tekrar foruma girdim. Şunu söylemeyelim ki prekastlar çooooooooooooooook yavaş ilerliyor. Nedeni maddi olabilir, iş zor olabilir ama kapalı prekastlarının hatırı sayılır bir sürede bitirildiğini hatırlıyorum. Kapalı'nın etrafı boştu ama belki de ondandır.

Bu bir aylık takipsizlik süresinin ardından sonuca baktığımda bir takım şeyler fark ettim ve bunları da siz sevgili dostlar ve abilerle paylaşmak istiyorum.

1. Stadın görünmeyen yüzlerini pek takip edemiyoruz ama daha çooook ince işçilik var.
2. Stadın dış tarafındaki inşaat (özellikle yeni açık arkası) iyi bir hızda ilerledi ve neredeyse bitirildi.
3. Bu mantıkla eski açığın dış tarafı sadece bir ay sürebilir. Zira numaralının dış tarafı da neredeyse bitmiş.
4. Belki maddi sebeplerden belki de stadın içindeki darlıktan dolayı iç taraftaki inşaat (özellikle prekast) çoooooooook yavaş ilerliyor. Bir ay sonra baktığımda bile darladı beni.
5. Bu stadın 2015 yılının son ayından önce biteceğine ihtimal vermiyorum.  :s20:
6. Yönetimi suçlamıyorum birçok zorlukla uğraşıyorlar ve kendileri de yavaş ilerlediklerini söylüyorlar.
7. Çatı işleminin sandığımızdan uzun, koltuk işleminin ise sandığımızdan çok çok daha uzun süreceğini düşünüyorum.

Son olarak 8. Beni bilenler olabilir, bilmeyenler olabilir, stada yakın oturan biriyim. Dediğim gibi her gün önünden geçiyorum ve inşaatın başından beri takip ediyorum. Üyelik tarihime bakarsanız az mesaj yazmama rağmen bu sitenin eskisi sayılabileceğimi anlayabilirsiniz. Ve söyleyeceğim şu ki inşaatın ortalama hızını düşünürsek genellikle yavaş gitti. En hızlı inşaat yeni açık ve numaralıydı (prekastlar hariç). Artık tekrar bakmaya devam edeceğim. Çim olayının da süresini düşünürsek mucize ihtimal stadın aralıkta bitmesidir.

Yönetime çok kızamıyorum ama keşke sürekli erken tarih vermeselerdi. Kandırır gibi.
Ben bu stadın geçen yılın Ağustos'unda biteceğini söylediklerini hatırlıyorum.

Herkese saygılar, sevgiler. Özlemişim buraları.

Çevrimiçi murat

Prekastın bu kadar yavaş olmasının sebebi testere kirişlerin mukavemet kazanmasını bekledikleri için olabilir.

Arkadaşlar merhaba, uzun zamandır siteye girmiyordum. Çünkü Vodafone Arena çılgınlığıma bir dur demek istemiştim. Hastalık derecesinde takip ediyordum. Gerek buradan, gerek netten, gerek VA'nın kendi sitesinden.

Ve inşaat o kadar yavaş ilerliyordu ki (özellikle prekastlar) dedim bir ay ara vereyim.

16 Mart'ta takip etmeyi bıraktım. Oturduğum yer ve işimin konumu dolayısıyla her sabah önünden geçtiğim stada artık yüz çevirmeye başlamıştım. Maalesef bu sitenin forumuna girmiyordum, canlı yayını açmıyordum, sosyal medyadaki paylaşımları da görmeden hızlıca geçiyordum.

Benim için zor bir bir ay oldu. Dediğim gibi amacım çılgınlığıma son vermek ve bir aylık süre sonunda gözle görülebilir bir değişim görebilmekti.

17 nisandan sonra son bir haftadır ufak dozlarda bakmaya başladım. Bugün de tekrar foruma girdim. Şunu söylemeyelim ki prekastlar çooooooooooooooook yavaş ilerliyor. Nedeni maddi olabilir, iş zor olabilir ama kapalı prekastlarının hatırı sayılır bir sürede bitirildiğini hatırlıyorum. Kapalı'nın etrafı boştu ama belki de ondandır.

Bu bir aylık takipsizlik süresinin ardından sonuca baktığımda bir takım şeyler fark ettim ve bunları da siz sevgili dostlar ve abilerle paylaşmak istiyorum.

1. Stadın görünmeyen yüzlerini pek takip edemiyoruz ama daha çooook ince işçilik var.
2. Stadın dış tarafındaki inşaat (özellikle yeni açık arkası) iyi bir hızda ilerledi ve neredeyse bitirildi.
3. Bu mantıkla eski açığın dış tarafı sadece bir ay sürebilir. Zira numaralının dış tarafı da neredeyse bitmiş.
4. Belki maddi sebeplerden belki de stadın içindeki darlıktan dolayı iç taraftaki inşaat (özellikle prekast) çoooooooook yavaş ilerliyor. Bir ay sonra baktığımda bile darladı beni.
5. Bu stadın 2015 yılının son ayından önce biteceğine ihtimal vermiyorum.  :s20:
6. Yönetimi suçlamıyorum birçok zorlukla uğraşıyorlar ve kendileri de yavaş ilerlediklerini söylüyorlar.
7. Çatı işleminin sandığımızdan uzun, koltuk işleminin ise sandığımızdan çok çok daha uzun süreceğini düşünüyorum.

Son olarak 8. Beni bilenler olabilir, bilmeyenler olabilir, stada yakın oturan biriyim. Dediğim gibi her gün önünden geçiyorum ve inşaatın başından beri takip ediyorum. Üyelik tarihime bakarsanız az mesaj yazmama rağmen bu sitenin eskisi sayılabileceğimi anlayabilirsiniz. Ve söyleyeceğim şu ki inşaatın ortalama hızını düşünürsek genellikle yavaş gitti. En hızlı inşaat yeni açık ve numaralıydı (prekastlar hariç). Artık tekrar bakmaya devam edeceğim. Çim olayının da süresini düşünürsek mucize ihtimal stadın aralıkta bitmesidir.

Yönetime çok kızamıyorum ama keşke sürekli erken tarih vermeselerdi. Kandırır gibi.
Ben bu stadın geçen yılın Ağustos'unda biteceğini söylediklerini hatırlıyorum.

Herkese saygılar, sevgiler. Özlemişim buraları.
Genel anlamda nasıl çook yavaş gitti inşaat :alala: :alala: :alala:
2 Yılda Bu hale geldi , Hemde Binlerce Fore kazıkla uğraşmamıza rağmen , Yaklaşık 1 Yıl boyunca 64.580 kamyon hafriyat çıkarmamıza rağmen 2 Yılda gelinen nokta Bir Mucizedir bana göre ...
Neye göre yavaş :alala: :alala:
Devlet imkanlarıyla yapılan yani maddi sıkıntı olmadığı halde , fore kazık ve hafriyat işi olmadığı halde 4 Yılda bitmeyen Bursa stadı var !!!
Yine Tamamen Devlet imkanlarıyla yapılan ve bizle aynı anda Başlanan Akyazı stadı var ve bu Stad bizden ileride değil...
Yine Devlet imkanlarıyla yapılan Hafriyat , Lokasyon ve fore kazık sıkıntısı olmayan ve 3 Yıldır hala bitirilemeyen bir Malatya arena var .. Tüm bunlara rağmen Siz Bizim stada yavaş diyorsunuz :money:
Tekrar soruyorum Ozaman NEYE GORE YAVAŞ ????
Devlet eliyle yapılan Çogu staddan hızlı ve önde gidiyoruz Şuan Açık ve Net !!!
Ayrıca yine Devlet Eliyle yapılan Toki Arenada 3,5 yılda bitirildi , Biz Ocakta bile bitirmiş olsak 2,5 yılda bitirmiş olacağız hemde kendi imkanlarımızla Ortada Müthiş Bir başarı var , Alkışlanacak bir Başarı var ve Siz hala yavaş diyorsunuz Pes vallahi Pes....
@darkfather
[ Son Düzenleme: 21 Nisan 2015, 13:40:56 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı ahmetx

ekim kasımda biterse öper başımıza koyarız,olmadı zemheride açarız,2 yıl ideal bir süre.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

2 Yılda Bu hale geldi , Hemde Binlerce Fore kazıkla uğraşmamıza rağmen , Yaklaşık 1 Yıl boyunca 90.000 kamyon hafriyat çıkarmamıza rağmen 2 Yılda gelinen nokta Bir Mucizedir bana göre ...
Devlet imkanlarıyla yapılan yani maddi sıkıntı olmadığı halde , fore kazık ve hafriyat işi olmadığı halde 4 Yılda bitmeyen Bursa stadı var !!!
Yine Tamamen Devlet imkanlarıyla yapılan ve bizle aynı anda Başlanan Akyazı stadı var ve bu Stad bizden ileride değil...
Yine Devlet imkanlarıyla yapılan Hafriyat , Lokasyon ve fore kazık sıkıntısı olmayan ve 3 Yıldır hala bitirilemeyen bir Malatya arena var .. Tüm bunlara rağmen Siz Bizim stada yavaş diyorsunuz :money:
Ayrıca yine Devlet Eliyle yapılan Toki Arenada 3,5 yılda bitirildi , Biz Ocakta bile bitirmiş olsak 2,5 yılda bitirmiş olacağız hemde kendi imkanlarımızla Ortada Müthiş Bir başarı var , Alkışlanacak bir Başarı var ve Siz hala yavaş diyorsunuz Pes vallahi Pes....
@darkfather
:claps: :claps:
Bu süreçte eleştirilebilecek şeyler; yönetimin tarih vermesiydi ve prekastların yavaşlığı olabilir.
Yönetimin tarih vermesinin bir satış stratejisi olduğunu biliyoduk ama artık bu saatten sonra vazgeçilmeli tarih vermekten bana göre.
Prekastları ben de anlamıyorum bazen hızlı bazen yavaş oluyo :) Numaralı tarafı hemen bitti mesela :)
Bilmediğimiz birşeyler mutlaka vardır. Bazı yerlerde neden hızlı, bazı yerlerde neden yavaş bilemiyoruz.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı darkfather

2 Yılda Bu hale geldi , Hemde Binlerce Fore kazıkla uğraşmamıza rağmen , Yaklaşık 1 Yıl boyunca 90.000 kamyon hafriyat çıkarmamıza rağmen 2 Yılda gelinen nokta Bir Mucizedir bana göre ...
@darkfather

Öncelikle alkışlamadığımı söylemedim. Yazdıklarımı 'dikkatli' okursan "yönetime çok kızamıyorum",  "yönetimi suçlamıyorum" gibi ifadelerin olduğunu fark edebilirsin.
Bölgenin zorluğunu ben de biliyorum çünkü doğdumdan beri, yani 25 yıldır o bölgede yaşıyorum. Ayrıca zamanında okuduğum üniversite Beyazıt'ta olduğu için dört yıl boyunca o yolu kullandım. O alanda trafiğin ne kadar berbat olduğunu kitap gibi biliyorum.

Şimdi sorunu cevaplayayım:

Neye göre mi yavaş? O laf ettiğimi sandığın yönetimi referans aldığım için yavaş. Kendileri diyorlar maddi sebeplerden ötürü hızlı ilerleyemiyoruz diye. Benim tanıdığım kişiler de aynı şeyi belirtiyor. Fikret Orman'ın bu beyanını hatırlayacağını düşünüyorum ama ille de kaynak dersen onu da bir ara arar bulurum.

Neye göre mi yavaş? Maddi zorluklardan dolayı yeterli işçi çalışmıyor. İki yüz işçi daha olsa iç-dış hızlanır. Ayrıca bu konuda bildiğim bazı şeyler var ve söylemek zorunda da değilim. Her şey güllük gülistanlık değil.

Neye göre mi yavaş? Bahsettiğimiz trafik ve maddi durumlar yüzünden mal gelemiyor inşaata. Çatı temmuz gibi gelecek diyorlar. O da en erken.

Tekrar ediyorum, inşaatın yavaş olması yüzünden yönetimi suçlamıyorum. Lütfen dikkatli okuyalım. Yazı uzun geliyorsa yarım yamalak okuyup suçlama yapmayalım.

Bu stadın yapılması büyük başarı.

İnşaatın yavaş olması da bir sürü kondisyona bağlı ve benim bıkmış olmam kimseyi bağlamaz.

Sevgiler.

Çevrimdışı ahmetx

obitaş malzemeleri tıra yüklemiş gidiyor.Teşekkürler Obitaş.

Çevrimiçi hasankale

Mağazadan 6 ay önce mobilya sipariş ettim ve parasını ödedim.Sipariş verirken 1 ay sonra teslim edeceklerini söylediler sonra bu süre
önce iki aya sonra dört aya çıktı fakat altı ay geçmesine rağmen halen sipariş teslim edilmedi.
Yetkilere sordum satış stratejisi dediler bende anlayışla karşıladım..

Çevrimdışı YunusEmre

Kışın güneş dik tepede değil güney üzerinden kavisli gelir yunusemre.

Bitişik yunusemre benim yalnız  :evillol:

Çevrimdışı ahmetx

@Yunus Emre Dökmeci facebookda 2. katın derecesini 36,7 yazmışsın, @Necmi abi görmeden hemen düzeltsen iyi olur ,sonra bilip bilmeden sallıyorsun diye azar işitirsin. :D

Çevrimdışı SDemirsoy

@Yunus Emre Dökmeci facebookda 2. katın derecesini 36,7 yazmışsın, @Necmi abi görmeden hemen düzeltsen iyi olur ,sonra bilip bilmeden sallıyorsun diye azar işitirsin. :D
38-39 arasında bir şeydi    :bandit:

Çevrimdışı Tolga

:kop: :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ahmetx

Beyler bende foruma biraz ara vereceğim artık ne kadar dayanabilirsem ,sağlıcakla kalın. :bye:

Çevrimdışı Tolga

Beyler bende foruma biraz ara vereceğim artık ne kadar dayanabilirsem ,sağlıcakla kalın. :bye:
Kendine iyi bak abi görüşürüz :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Hoaydaaaaa 37.6 yazacagıma 36.7 yazmışım , Rakamların yerini karıştırmışım :bandit: :icool:

Öncelikle alkışlamadığımı söylemedim. Yazdıklarımı 'dikkatli' okursan "yönetime çok kızamıyorum",  "yönetimi suçlamıyorum" gibi ifadelerin olduğunu fark edebilirsin.
Bölgenin zorluğunu ben de biliyorum çünkü doğdumdan beri, yani 25 yıldır o bölgede yaşıyorum. Ayrıca zamanında okuduğum üniversite Beyazıt'ta olduğu için dört yıl boyunca o yolu kullandım. O alanda trafiğin ne kadar berbat olduğunu kitap gibi biliyorum.

Neye göre mi yavaş? O laf ettiğimi sandığın yönetimi referans aldığım için yavaş. Kendileri diyorlar maddi sebeplerden ötürü hızlı ilerleyemiyoruz diye. Benim tanıdığım kişiler de aynı şeyi belirtiyor. Fikret Orman'ın bu beyanını hatırlayacağını düşünüyorum ama ille de kaynak dersen onu da bir ara arar bulurum.

Neye göre mi yavaş? Maddi zorluklardan dolayı yeterli işçi çalışmıyor. İki yüz işçi daha olsa iç-dış hızlanır. Ayrıca bu konuda bildiğim bazı şeyler var ve söylemek zorunda da değilim. Her şey güllük gülistanlık değil.

Neye göre mi yavaş? Bahsettiğimiz trafik ve maddi durumlar yüzünden mal gelemiyor inşaata. Çatı temmuz gibi gelecek diyorlar. O da en erken.

Tekrar ediyorum, inşaatın yavaş olması yüzünden yönetimi suçlamıyorum. Lütfen dikkatli okuyalım. Yazı uzun geliyorsa yarım yamalak okuyup suçlama yapmayalım.

İnşaatın yavaş olması da bir sürü kondisyona bağlı ve benim bıkmış olmam kimseyi bağlamaz.

Sevgiler.
Yazdıgınız yazıların tamamını okudum ve yönetimi hedef almadıgınızı çok iyi anladım :iscrewy:
Ben sadece 2 Yılda gelinen noktanın hatta daha 2 yılda dolmadı , Mıcize olduğunu düşünüyorum...
Yavaş diyorsunuz, Bende diyorumki Devlet eliyle yapılan bütün stadlardan daha hızlı gidiyor inşaat diyorum Rakamlar , İstatistikler yalan soylemez :iscrewy:
Bursa : 4 Yıl oldu bitirilemedi
Malatya : 3 Yıl oldu bitirilemedi
Toki arena : 3,5 Yılda bitti
Akyazı : Bizle aynı anda başladı ve bizden önde değil
Demekki İnşaat yavaş değil tam tersi Hızlı gidiyor bu istatistiklere göre , Çünkü biz Hafriyat ve Fore kazıkla ugraşmamıza rağmen , Maddi sıkıntıya rağmen Devlet Stadlarından önde gidiyoruz Açık ve net !!
Ama ben taraftarı anlıyorum Stadımız olmadığı için çok sıkıntılıyız , Oyuzden sabırsızlanıyoruz ve Oyuzden inşaat yavaş gidiyor gibi geliyor bize ama Asla yavaş değil hele şu Devlet stadlarının bitiş surelerine bakınca..
@darkfather

Çevrimdışı ALI RIZA

@Efe rampa da gömü bulundu sanırım hala da araştırıyorlar stat var altında tüm gereksiz envanterler çıktı  :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimiçi Necmi

Sevgiler.

Aslında yavaş değil insanları yanıltan gün verilmesi yavaş değil derken hızlıda değil normal yapılması gerektiği gibi yapılıyor çok daha hızlı yapılabilirmiydi bence yapılabilirdi ama bu genede Başkanın dediği tarihlerde bitmezdi o çok absürt bir tarihdi kendine göre nedenleri vardı diyebiliriz doğrumuydu böyle tarih vermesi kesinlikle doğruydu
Maddi zorlukların işçi sayısıyla bir ilgisi yok biz işleri kendimiz emekçi çalıştırarak yapmıyoruz firmalarla götürü usulde anlaşıyoruz yani az işçi çalıştırsada fazla işçi çalıştırsada bizim yapacağımız ödemelerde bir değişiklik olmaz işler bu güne kadar para yüzünden geç başlamamazlık etmedi burda yapan firmaların katkısıda fedakarlığıda taktir edilecek düzeyde gerçekten dar bütceyle ellerinden geleni azami ölçüde yaptılar inşaatı doğal koşullar haricinde hiç durdurmadılar ama gerçekten lokasyon çok zor sadece gece malzeme girişi yapabiliyorsun sadece gece beton dökebildin prekast tırı gece giriş yapabiliyor ertesi gün malzemesi boşaltılıyor ve tekrar yola gece çıkabiliyor bir tır malzeme için 24 saat demektir bu hem maliyet arttırır hemde zaman kaybettirir burda ucu ucuna malzemelerle çalışılıyor çünkü sahada malzemeyi depolayacağın bir alanın yok buda sefkiyattaki ufacık bir aksama yüzünden işlerin tepetaklak olması demektir bu kadar engeller yüzünden hızlı ve sağlıklı bir malzeme sefkiyatı olmaması bu sefer fazla miktarda işçi çalıştırmanıda engelliyor birde işçileri barındırma sorunu var
her şey güllük gülüstanlık değil demişsin ben düzelteyim hiç bir şey güllük gülüstanlık değil bildiklerimin yüzde birini bile şurda söylesem burda altı ay konuşulacak konu çıkar ve yönetimin bu stadı nasıl buraya kadar getirdiğine şaşarsınız şu kadarını söyleyeyim orda stad yapanlar Beşiktaş taraftarı ve bu stad için bir taraftar gibi mücadele ediyorlar
açık ve net söylüyorum bu stadın bu sürede buraya kadar getirilmesi bir mucize buda en iyimser konuşmamla böyle gerisini siz düşünün
[ Son Düzenleme: 21 Nisan 2015, 15:07:19 Necmi ]