Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5701032 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ozan062

maalesef rüya değil gerçek. Sökmeye başlamışlarda bi kaç gün önce ama yarım kaldı galiba??

onlarda prekast gibi iş yapmıyorsa yani cok sacma
hadi diğerlerinin bi iş saati iş sırası bilmemne varda bu adamların neyi var:))
sokecen arkadas bu yani
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı TØLGA

dalga geçmeyecekseniz sorayım eski açıktaki duvar teker teker sökülüyodu ama rüyamdamı gördüm gerçektemi böyle bişey vardı hatırlamıyorum  :evillol: noldu o duvar
sökülüyor aynen :D
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

onlarda prekast gibi iş yapmıyorsa yani cok sacma
hadi diğerlerinin bi iş saati iş sırası bilmemne varda bu adamların neyi var:))
sokecen arkadas bu yani
ordan foto gelmiyor yaaa adamların yaptığı işi görmüyoruz görelim bi ne kadar sökmüşler ondan sonra eleştiririz  :kop: :kop:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı SDemirsoy

Süzer ucubesi bize her zaman bize engel çıkartıyor. @SDemirsoy
zamanında yaptıranlar sonrasında da yıktırmayanlar düşünsün (yıktırılması için çaba gösterenler vardı) @ahmetx abi

Çevrimdışı Oktay

Stadın arkasındaki Çop kamyonlarının park olarak kullandığı Belediye arazisinden bahsediyorsun , Bende orayı daha önce gündeme getirdim ama forum Ahalisi oraya sıgımaz Basket arena dedi :iscrewy:
Birde Devlet o araziyi bize hibe etmişti , Yönetimde projeye araziyi dahil etti , Hükümet Araziyi Bjk ye devrettik diye Seçim propangası yaptı ama ne hikmetse seçimlerden hemen sonra araziyi bize vermekten vazgeçti ve araziyi geri aldı...
Hergün fotograflarına baktığın hatta çıplak gözle bile gördügün kar temizleme ve küreleme araçlarını nasıl çöp kamyonu yaptın..hem artık belediye çöpmü temizliyor bu işleri artık özele devretti bari bundan haberin olsun :D :D
[ Son Düzenleme: 17 Nisan 2015, 15:24:11 Oktay ]

Çevrimdışı SDemirsoy

birtane kamyon eski açık köşedeki çıkış kapısına doğru girdi rampa falan açıldı ne iş  :alala:

Çevrimdışı ErsinA.

Rampa kapalı ama bu kamyon geldi, sahanın ortasına moloz döktü, gidiyor.

Nerden girdi içeri??

Çevrimdışı Melekcik

İyi günler arkadaşlar 3 gündür giremiyorum iişler iyi gibi ne var ne yok
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı samet67

birtane kamyon eski açık köşedeki çıkış kapısına doğru girdi rampa falan açıldı ne iş  :alala:
Baktı forumda hareket yok bi numara yapayım da hareketlensinler dedi  :kop: :kop:

Çevrimdışı Serkan7738

prekast işleri bugün çok iyi gidiyor dünkü yığılmadan belliydi bugün coşacakları

Çevrimdışı SDemirsoy

Baktı forumda hareket yok bi numara yapayım da hareketlensinler dedi  :kop: :kop:
paletli falan mı soktu onu içeri acaba beklerim ondan :D

Çevrimdışı Anıl

İyi günler arkadaşlar 3 gündür giremiyorum iişler iyi gibi ne var ne yok
Prekast var, çatı kirişi yok :icool:

Çevrimdışı samet67

paletli falan mı soktu onu içeri acaba beklerim ondan :D
Yok onu alamamıştır o kadar boşluk yok yeni açıkta  :D rampada ki iskeleler sökülmüştür büyük ihtimal hafriyat da rampanın çıkış bölümünden alınmıştır

Çevrimdışı YunusEmre

@Necmi abi bi mesaj yolladıydım sana bakabilir misin ? :D

Çevrimdışı megiddo

an itibariyle iki vinçte birer prekast takıyor yanyana, sarı vinçin kolu nereye kadar uzanıyor acaba normalde bu sırada bırakırdı ama eski açık numaralı köşede daha arka sıralara kadar uzandığına şahit olduk, bundan sonra işi sadece paletliye bırakmazsa bu prekastların bitmesi yakın olur.

Çevrimdışı Melekcik

BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı faith

eski açığın arkasındaki o gudubet yer hakkında bilgisi olan yok mu? Orası ne ayak öyle, problem nedir neden bir türlü bitmiyor?
Kafamda deli sorular!

birde bu sütunların bazıları neden kaplanmadan geçiliyor, hayırdır garezleri mi var bazı sütunlara!!!

Çevrimdışı Serkan7738

Niye ya çatıcıları oysaki iyi diyordum
maşallah dediğin 3 gün yaşıyo demekki @Melekcik  :bandit:

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Çevrimdışı faith

şu numaralı sol alt köşede duranlar nedir?

Çevrimdışı ErsinA.

Maşallah prekastcılara. Bugün Gökhan Töre gibiler  :evillol:

Çevrimdışı SDemirsoy

eski açığın arkasındaki o gudubet yer hakkında bilgisi olan yok mu? Orası ne ayak öyle, problem nedir neden bir türlü bitmiyor?
Kafamda deli sorular!

birde bu sütunların bazıları neden kaplanmadan geçiliyor, hayırdır garezleri mi var bazı sütunlara!!!
gudubet yer derken ne demek abi nereden bahsediyorsun anlayamadım  :alala: @faith 

Çevrimdışı samet67

Çevrimdışı SDemirsoy

şu numaralı sol alt köşede duranlar nedir?

çatı kolonları var birde beyaz iskeleler duruyor orada

Çevrimdışı faith

gudubet yer derken ne demek abi nereden bahsediyorsun anlayamadım  :alala: @faith

tam olarak burası :alala: