Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5699463 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimiçi Necmi

tamam abi akşam gideyim :)
zorlama kendini şaka yapıyorum müsaitsen gider dolaşırsın ama müsait değilsen zorlama kendini :D @SDemirsoy

Çevrimdışı SDemirsoy

zorlama kendini şaka yapıyorum müsaitsen gider dolaşırsın ama müsait değilsen zorlama kendini :D @SDemirsoy
bakayım abi duruma göre büyük ihtimal giderim :D  @Necmi

Çevrimdışı martin40

Arkadaslar, Altug abimin tavsiyesi ile, Vodafone Arena Stadyum Projesi forumunda yeni konu açtim, bu linkten girebilirsiniz  :ok:.

http://besiktasarena.com/vodafone-arena-stadyum-projesi/vodafone-arena-gunluk-degisimi-gif/

Yüksek dozda GIF içerir.

Çevrimdışı Melekcik

BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı serti67

bakayım abi duruma göre büyük ihtimal giderim :D  @Necmi
yenı gelın gıbı ne naz yaptın yaa yok yagmur vardı camur oldu hoca bna taktı necmı abı gıt dıo da ıste :))))))
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı SDemirsoy

Arkadaslar, Altug abimin tavsiyesi ile, Vodafone Arena Stadyum Projesi forumunda yeni konu açtim, bu linkten girebilirsiniz  :ok:.

http://besiktasarena.com/vodafone-arena-stadyum-projesi/vodafone-arena-gunluk-degisimi-gif/

Yüksek dozda GIF içerir.
süpersin kardeşim eline sağlık @martin40

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı kadir

çatı kolonu hala takılıyo maşallahları var bugün :)

Çevrimdışı SDemirsoy

yenı gelın gıbı ne naz yaptın yaa yok yagmur vardı camur oldu hoca bna taktı necmı abı gıt dıo da ıste :))))))
gidiyoruz :D

Çevrimdışı ErsinA.

Çevrimdışı Melekcik

BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı SDemirsoy

bak bakalım rampadan giren çıkan var mı  :evillol:

bi bakayım en çok orayı merak ettim şimdi :D

Çevrimdışı ahmet türken

giren çıkan var. Hürriyet gazetesine

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Çevrimdışı ahmet türken

bi bakayım en çok orayı merak ettim şimdi :D
bi bak bakalım. hürrüyetten diğerlerinede artarmı :evillol:

Çevrimdışı SDemirsoy

bi bak bakalım. hürrüyetten diğerlerinede artarmı :evillol:
giren çıkan vardır abi o kadar kolon var yaw :D

Çevrimdışı Anıl

Varsa da Beşiktaş düşmanlarına..

Çevrimdışı ahmet türken

giren çıkan vardır abi o kadar kolon var yaw :D
inan o kolonlar yetmez onlara. Hürriyetten başla, haber1903 ten, fanatikten, levent erdoğandan, Yd den, azize den, cincona devam et. eksik kalır. Eski inönü ışıklandırma direklerinide eklersen belki yeter

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

inan o kolonlar yetmez onlara. Hürriyetten başla, haber1903 ten, fanatikten, levent erdoğandan, Yd den, azize den, cincona devam et. eksik kalır. Eski inönü ışıklandırma direklerinide eklersen belki yeter
Prekastlar var abi köşeli köşeli :kop: :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Kartal Ç

1 senelik değişim..
renkli takımların stadlarının 7şer senede bittigini goz onunde bulundurunca yaşadığımız coğrafyanın standartlarında şu yapılan iş 6 ay daha geç bile bitse rekordur. Ki bu kıyaslanan tarihteki resim gecikmenin en buyuk sebeplerinden biri olan numaralıdaki fore kazık ve muazzam hafriyata dokunulmamış hali. Helal olsun tüm emek verenlere.

Çevrimdışı ahmet türken

Prekastlar var abi köşeli köşeli :kop: :kop:
prekast bile köşeli. Ama adamlar yuvarlak

Çevrimdışı Efe

15 tane falan cati kolonu kaldi artik sıra kirislerde  :ishock:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

Bugün hem prekast çalışmaları hem de çatı kolonu çalışmaları baya iyi gitmiş böyle devam eder umarım :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...