Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5700961 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı sallapati

Stadımızın uzaydan görünümü :)

stad tam bir kase gibi... nou camp i andırıyor tepeden.. mini nou camp :D

Çevrimiçi Necmi

stad tam bir kase gibi... nou camp i andırıyor tepeden.. mini nou camp :D
ve yukardan oval değilde köşeli gibi duruyor mümkün olduğu kadar köşeleri yukarda yapmak için tribünleri köşeli halde yapmaya çalışmışlar yoksa köşeler daha aşağıda kalırdı bilemedim bizimmi diye öyle görüyorum ama gözüme çok güzel görünüyor :D

Çevrimdışı Fatih

Uzun zaman sonra seni görmek güzel @faith  :)

@Fatih 'ler çok olunca hatlar karıştı ama bugün tekrar yanlışıkla arayabilirim seni :)
Beni arayacagina faith'i mi aradin @Altuğ  :lol:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimiçi Necmi

3 vinç birden bu gün ortalama ne kadar prekast koyar arkadaşlar?
numaralıda 3 vincin birden çalışabileceğini sanmıyorum güvenlik riski doğurur normal koşullarda bir vinç on prekast koyabilir @DaldanSarkanElma

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

numaralıda 3 vincin birden çalışabileceğini sanmıyorum güvenlik riski doğurur normal koşullarda bir vinç on prekast koyabilir @DaldanSarkanElma

Normal koşullar hiç bir zaman oluşmadı bizim için. Biz ona 5 diyelim, kafamız rahat etsin. 10 olsa, 2 vinçle 9-10 gibi sürede biter. Ben mayıs 5 diyorum. 1 gün de 1 mayıs izni verdim çalışanlara, hadi iyiler.  :lol:

Çevrimdışı Efe

Normal koşullar hiç bir zaman oluşmadı bizim için. Biz ona 5 diyelim, kafamız rahat etsin. 10 olsa, 2 vinçle 9-10 gibi sürede biter. Ben mayıs 5 diyorum. 1 gün de 1 mayıs izni verdim çalışanlara, hadi iyiler.  :lol:
1 gunde 25 prekastta koydular ama anormal sartta bu oda dengeliyor zaten :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serdar

Ciddi derecede güzel bir fotoğraf olmuş, yükselten gerçekten collesium u andırıyor ve ayrıca derinliği-dikliği daha net anlaşılıyor.
Ah birde o plaza olmasaymış iyiymiş. 

Çevrimdışı faith

Çevrimdışı Altuğ

Beni arayacagina faith'i mi aradin @Altuğ  :lol:

Aynen Liverpool maçı sonrası Brugge maçı da olabilir  :alala: :lol:
[ Son Düzenleme: 17 Nisan 2015, 13:32:18 Altuğ ]

Çevrimdışı TØLGA

Aynen Liverpool maçı sonrası Brugge maçı da olabilir  :alala: :lol:
brugge maçında'da  @MURAT abi aramıştı beni pankartı içeri sokmak için ama o tolga ben değildim tabi  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

brugge maçında'da  @MURAT abi aramıştı beni pankartı içeri sokmak için ama o tolga ben değildim tabi  :biggrinking:
hemen bir pankart kapıp gelseydin  :D

Çevrimdışı TØLGA

hemen bir pankart kapıp gelseydin  :D
jetimi bakıma bırakmıştım abi yaaa  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

1 Günlüğüne yeni Jet kiralsaydın ozaman :evillol: :evillol: @Tolga
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi LORDBJK

Stadın arkasına basketbol sahası yapmayı düşünüyoruz diyor du yönetim ama ben bu fotoğrafta boş yer göremedim.Basketbol sahasını nereye yapmak istediklerini bilen göstere bilir mi?

Çevrimdışı TØLGA

1 Günlüğüne yeni Jet kiralsaydın ozaman :evillol: :evillol: @Tolga
ıspartadaydım maça kalmış 10 dk :D
maçın son 20 dksına flen anca yetişirdim heralde oda belkiiii  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmetx

Süzer ucubesi bize her zaman bize engel çıkartıyor. @SDemirsoy
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Stadın arkasına basketbol sahası yapmayı düşünüyoruz diyor du yönetim ama ben bu fotoğrafta boş yer göremedim.Basketbol sahasını nereye yapmak istediklerini bilen göstere bilir mi?
muhtemelen fulyada olacakmış.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı TØLGA

fulya deniyordu galiba
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

kapsaydın hava kuvvetlerinden bir tane orda sürüsüne bereket aldığını bile farketmezlerdi geçen ordaydım tepemden geçip dakka başı bir tane iniş yapıyordu resimlerini çekeyim dedim uyuz ettiler bir türlü yakalayamadım

Çevrimdışı TØLGA

kapsaydın hava kuvvetlerinden bir tane orda sürüsüne bereket aldığını bile farketmezlerdi geçen ordaydım tepemden geçip dakka başı bir tane iniş yapıyordu resimlerini çekeyim dedim uyuz ettiler bir türlü yakalayamadım
Bandırmada değildim abi ıspartadaydım
inişe geçtilermi sesi çok sıkıntı yaaa biz alıştık artık gerçi'de dışardan gelen olunca şaşırıyo  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Serkan7738

dalga geçmeyecekseniz sorayım eski açıktaki duvar teker teker sökülüyodu ama rüyamdamı gördüm gerçektemi böyle bişey vardı hatırlamıyorum  :evillol: noldu o duvar

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Stadın arkasındaki Çop kamyonlarının park olarak kullandığı Belediye arazisinden bahsediyorsun , Bende orayı daha önce gündeme getirdim ama forum Ahalisi oraya sıgımaz Basket arena dedi :iscrewy:
Birde Devlet o araziyi bize hibe etmişti , Yönetimde projeye araziyi dahil etti , Hükümet Araziyi Bjk ye devrettik diye Seçim propangası yaptı ama ne hikmetse seçimlerden hemen sonra araziyi bize vermekten vazgeçti ve araziyi geri aldı...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ErsinA.

dalga geçmeyecekseniz sorayım eski açıktaki duvar teker teker sökülüyodu ama rüyamdamı gördüm gerçektemi böyle bişey vardı hatırlamıyorum  :evillol: noldu o duvar

maalesef rüya değil gerçek. Sökmeye başlamışlarda bi kaç gün önce ama yarım kaldı galiba??