Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5705686 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

canlı yayını açınca numaralıda kule vinçi görmemek harika oluyor. Darısı eski açıkta ki kule vinçe :) Mayıs ayı çok hareketli olacak iskeleler çatı kolonu ve kirişleri halatlar derken beyni yakacaz  :super:
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı SDemirsoy

canlı yayını açınca numaralıda kule vinçi görmemek harika oluyor. Darısı eski açıkta ki kule vinçe :) Mayıs ayı çok hareketli olacak iskeleler çatı kolonu ve kirişleri halatlar derken beyni yakacaz  :super:
zaten sıyırmaya başladık o çimi görünce buralar ne olur bilemem :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ali Ece ve Metin Tekin'in statla ilgili son söylemlerine sonuna kadar katılıyorum. Bunlar kulübün içinden adamlar ve söylediklerinde büyük haklılık payı var. Dördüncü beşinci bir tarih verme mevzusuna daha katlanamaz bu camia. Eldeki tüm imkanlar seferber edilip yeni statta sezonu açmalıyız, 2-3 ay daha olmadık statlarda gezdirmeye kimsenin hakkı yok bu futbolcuları ve taraftarı.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ali Ece ve Metin Tekin'in statla ilgili son söylemlerine sonuna kadar katılıyorum. Bunlar kulübün içinden adamlar ve söylediklerinde büyük haklılık payı var. Dördüncü beşinci bir tarih verme mevzusuna daha katlanamaz bu camia. Eldeki tüm imkanlar seferber edilip yeni statta sezonu açmalıyız, 2-3 ay daha olmadık statlarda gezdirmeye kimsenin hakkı yok bu futbolcuları ve taraftarı.
Abi onlarda çok bilmeden konuşmuşlar sanki..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi hasankale

Prekast işi durdu mu yoksa banamı öyle geliyor  :alala: :alala:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Abi onlarda çok bilmeden konuşmuşlar sanki..
Ali Ece çoğumuzdan daha fazla şey biliyor emin olabilirsin. Kendisi de ifade ediyor bu zamana kadar arkasında durdum diye ama bu noktadan sonra artık hızlanmamız şart.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı DADAYKARTALI

Prekast işi durdu mu yoksa banamı öyle geliyor  :alala: :alala:
Şu an için durdu vinçler stop hava çok güneşli olduğu için olabilir :halay: :ishock:

Çevrimdışı horizon75

45 dakika onçesi canli yayinda gorulen işciler toplanti sonrasi dagildilar. Şuan gorunurde yoklar!
Gün Doğdu Hep Uyandık Stadlara Dayandık Beşiktaş‘In Uğruna Bayraklarla Donandık, Semtimiz Erkek Semti Aşık Eder Herkesi, Üzerimde Eksilmesin Bayrağımın Gölgesi! İşte Biz Kötü Günde Hep Omuz Omuzayız, Övünmek Gibi Olmasın Biz Kara Kartal’lıyız!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ali Ece çoğumuzdan daha fazla şey biliyor emin olabilirsin. Kendisi de ifade ediyor bu zamana kadar arkasında durdum diye ama bu noktadan sonra artık hızlanmamız şart.
Abi yanlış hatırlamıyosam Ali Ece'ye şöyle dediler, "Senin daha iyi bilmen lazım"
O da dedi ki: "Bilmeye gerek yok, görünüyo zaten."
Ben sanmıyorum bizim kadar bilgili değildir inşaatın durumu hakkında
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Abi yanlış hatırlamıyosam Ali Ece'ye şöyle dediler, "Senin daha iyi bilmen lazım"

metin tekin ve ali ece son derece boş konuşmuşlardır ve söyledikleri söylemler yakısmadı , yaptıkları ayıp..

Çevrimdışı SDemirsoy

dün stadın orada idim telefonumda şarjım yoktu fotoğraf çekememiştim bir tane adam yanımda konuşuyordu ilk defa görmüş stadı bu stad 2 senede bitmez dedi yanından uzaklaştım... Ali Eceyi severim fakat stat bilgisi konusunda o yanımda ki adamla aynı seviyede olabilir

Çevrimdışı serti67

aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı KUMANOVALI

ben hiç katılmıyorum

diyorki planı programı yaparsın
bütçeyi koyarsın vs vs

1- ne bütçesi ?!
2- burada bi arkadaş yazmıştı ( ismini hatırlayamadım şuan rusyada inşaatta çalışıyor ) . yurt dışında 2-3 sene program bütçe hazırlanır sonra başlanır dedi. yani total 5-6 sene sürüyor.
  birde türk sistemi var demişti. ve daha hızlı olduğunu söylemişti. bizdeki de türk usülü işte..
3- normalde dediklerini gibi biraz aceleci davranılmaya bilirdi. fakat hazır izin koparılmış heen başladılar. düşünsene izin aldın. plan program başladı. daha kazmayı vuramadan projeyi iptal ediyorlar.
4- bu arkadaşlar o kadar anlıyorlarsa harfiyatı sadece gece çıkarabilmiştin. bir sene sürdü neredeyse. o zaman gidip izin alsalardı gündüzde çıkarsaydık harfiyatı !
5- fazla uzatmayacan bizim camiamızın belli bir kesimine demirören müstahaktır.

saygılar
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

dün stadın orada idim telefonumda şarjım yoktu fotoğraf çekememiştim bir tane adam yanımda konuşuyordu ilk defa görmüş stadı bu stad 2 senede bitmez dedi yanından uzaklaştım... Ali Eceyi severim fakat stat bilgisi konusunda o yanımda ki adamla aynı seviyede olabilir
Koşarak uzaklaştım.. :evillol:

Aynen abi katılıyorum. Aslında kimse bizim kadar bilmiyodur sanmıyorum, çünkü stat şuanda göz ardında.
Medya milleti sadece gözle görülür bir değişiklik olursa dikkat veriyo. Böyle olması daha iyi aslında. Bi bakıcaklar stat bitmiş olucak :)

Çevrimdışı SDemirsoy

Koşarak uzaklaştım.. :evillol:

Aynen abi katılıyorum. Aslında kimse bizim kadar bilmiyodur sanmıyorum, çünkü stat şuanda göz ardında.
Medya milleti sadece gözle görülür bir değişiklik olursa dikkat veriyo. Böyle olması daha iyi aslında. Bi bakıcaklar stat bitmiş olucak :)
koşarak uzaklaştım ne anlatsam boş çünkü :D

Çevrimdışı KUMANOVALI

arkadaşlar

şu unutulmasın

rakiplerimizin diretmesine rağmane ( ki içinde beşiktaşlıyım diyenlerde var ) yapılıyor bu stad

bu diretmelere artı olarak mali açıdan sıkıntıların olduğu bir zamanda yapılıyor

iştir kişinin aynası lafa bakılmaz
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

Çevrimiçi Necmi

Yahu siluet tescili diye bir şey yok.  :D İcat çıkarmayın. Taşınmaz kültür varlığı tescili var. Onun da siluet ile alakası yok.

Silueti takan olsaydı, Vahdettin Köşkü'nün bugünkü haline izin vermezdi. Zeytinburnu'ndaki 16/9'a izin vermezdi. 
Siluet tecili diye bir şey yok bazı yapılar tarihi değeri olmasada korunur bu stadıda bittiği andan itibaren koruma altına alacakları gibi istanbul deyince akla ne gelir sarayburnu ve üstünde topkapı sarayı İÜ kapısı haydarpaşa garı inönü stadı vapurlar kız kulesi şimdi tektek isim vermeyeyim camiler ayasofya işte bunlar istanbulun ruhudur mesela surlar tarihi değeri olduğu halde istanbul kimliği içine girmemiştir birde bunun üstüne çok uyulmasada bir boğaz görünüm yasası var birde ötesinde bölge tarihi alan içinde kalıyor yani işletmek istedikten sonra önümüze konacak çok yasa var şimdi konu yasa olması değil ona ne kadar uyulduğu yasalar kişilerin menfaatine göre şekil değiştirirse yasa olmaktan çıkar bizim gibi ülkelerde yasalar halk için çıkar Erkler bu yasalara uymak zorunda değil sokakta adam çiğneseler bırakılırlar isim vermeyeyim siyasete girer ama 20 numara diyeyim siyasi olmayan örneklerden biri neymiş sabah namazına gidiyormuş yani sabah namazına giderken birini ezebilirsin eğer belli bir topluluğun içindeysen bu suç kabul edilmiyor ama size aman diyeyim aracınızı dikkatli kullanın o tiplerin üzerine kazayla su sıçratsanız kendinizi kurtaramazsınız artık bu ülkede toplum vicdanı bile kalmadı insanlar sorgulamıyor biz onlar gibi olmayalım Beşiktaşlı olmak sadece takım tutmak değildir. Toplum vicdanına sahip olmaktır, adil olmaktır, hak yememektir, toplumun hassasiyetini kendi menfaatinin üzerinde tutmaktır. Biz değerlerimizle varız Bu değerler olmazsa emin olun Beşiktaşta olmaz Belki başkası oraya çok daha farklı bir stad yapabilirdi ama biz yapamazdık yaptırılmadığı için değil kendi değerlerimizi yok etmemek için yapmamalıydık hoş yaptıranda yok zaten

Çevrimdışı Serhat Akkaya

arkadaşlar

şu unutulmasın

rakiplerimizin diretmesine rağmane ( ki içinde beşiktaşlıyım diyenlerde var ) yapılıyor bu stad

bu diretmelere artı olarak mali açıdan sıkıntıların olduğu bir zamanda yapılıyor

iştir kişinin aynası lafa bakılmaz
Metin Tekin ve Ali Ece gibi adamların Beşiktaş'lılığını sorgulamak kimsenin haddi olamaz. İzin de vermem. Yeri geldiğinde eleştiri de yapacaklar ama yaptıkları farklı algılayıp linç etmenin kimseye faydası yok.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Volkan Başaran

Ali Ece ve Metin Tekin in söylemleri Beşiktaş taraftarının sesidir.

2014 Ağustos
2014 29 Ekim
2015 Ocak
2015 Mayıs
2015 Ağustos
Şimdilerde
2015 29 Ekim
Eylül ayında
Sezonun ikinci yarısı

diyecekler..

2015 Aralıkta da yeni bir tarih çıkmazsa iyi..

Alenen taraftara yalan konuşulmasına rağmen bunu neredeyse 2 senedir hiç gündeme getirmeyen adamlara hemen saldırılar başlıyor..

Elbette ki konuşacaklar..

Milyonlcar Beşiktaş taraftarı bu stadyumun 2016 yılında açılacağını biliyor artık ve bunca gecikme için bir açıklama isteniyor.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı ErsinA.

Metin Tekin açılış tarihiyle ilgili "benim kulağıma Ekim-Kasım ayları diye geliyor" dedi.

Çevrimdışı Volkan Başaran

Ha söylemeden geçmeyim..

Eğerki para yok deniyorsa (ki ben buna şiaddetle itiraz ederim) o zaman bu stadyumu yapacak başka sponsorlara bakılacak ve bu konuda parayı peşin alabileceğimiz bir firmayla anlaşmakta benim yada Ali Ecenin işi değil, Beşiktaş kulübünü yönetenlerin işidir..

Girdikleri bu yolda ALlah yardımcıları olsun yinede , bittiğinde çokta teşekkür edeceğiz ancak 2015 Ağustos ayında açılmazsa (ki imkansız zaten) insanlar kandırıldıklarını düşecekler buda yine bizim takımımıza olacak şimdiden diyeyim..

Çünkü kimsenin sabrı kalmadı.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı KUMANOVALI

Metin Tekin ve Ali Ece gibi adamların Beşiktaş'lılığını sorgulamak kimsenin haddi olamaz. İzin de vermem. Yeri geldiğinde eleştiri de yapacaklar ama yaptıkları farklı algılayıp linç etmenin kimseye faydası yok.

serhat kardeşim

o tv ye çıktığında konuştuklarına dikkat edeceksin
herkes tvye çıkıyormu

konuşmadan bi araştır

ayrıca haddine değil izin vermem derken ! bu ağızla 15 sene evvel sinan reis sinan abi diyen adamlar tanıyorum ben , aynı adamlar azizin adamı sinan diyorlar şimdi.

kim olursa olsun Beşiktaştan ve Beşiktaşın menfaatlerinden büyük değildir

şuan itibariyle bu konuşmalarının Beşiktaşa menfaati var mı ?!
bence yok

saygılar
BJK

Çevrimdışı eykomurcu

Metin tekin galatasaraylıdır babam demişti bir türlü tam beşiktaşlı değildir gslidir

Çevrimdışı riza calli

Artık tartışmaları bitirmek için baskanin net bir tarih vermesi gerek.ekimse ekim ocaksa ocak denmeli.cunki fazla takip etmwyen kisiler hani 2014 agustosta bitiyodu diyorlar.insanlarin kizdigi nokta kandirilmak.kendilerini kandırılmış ve koyun gibi goruyorlar.daha dune kadar baskan dahil butun yöneticiler son macimizi burda oynamak istiyoruz diyordu.artik net tarih verilmeli.besiktaslilik durusu deyip yalan soylememeli.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ali Ece de , Metin Tekin de Candır , Beşiktaş için Bir Degerdir , Kimse onları linç etmiyor , Kimsenin haddide değil zaten Onların Beşiktaşlılıgını sorgulamak, Lakin açıklamalarına bakaraktan , Staddan Çok da haberdar olmadıklarını anlayabiliyoruz , bunu tartışıyoruz sadece :iscrewy: @Serhat Akkaya
Bu yönetimin Buyuk başarısıdır gerçekten @Necmi abininde dediği gibi gerek stadla alakalı olsun gerek takımla gerekte yonetimle alakalı olsun , Kulupten dışarıya hiçbir şekilde haber sızmıyor, Bu yüzden yönetimi Alkışlamak gerekir , Sırf bu yüzden içimizdeki İrlandalılar ve Rakiplerimiz kuduruyor ve bize saldırıyor farkında değilmisin abi :iscrewy:
[ Son Düzenleme: 13 Nisan 2015, 15:24:19 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık