Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5704881 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı SDemirsoy

Bizim ordan bir abi ordaydı o cekti sagolsun.. Güzel çekmiş :)
mübarek marstan çekmiş :D  eline sağlık :)

Çevrimdışı Anıl

Ben Başkan Olsam , Atakan Kurt u , Figen Civanı , Kulüp Binasından ve Tesislerin kapısından içeriye sokmam , Bu adamlar Beşiktaşlı değil ama Beşiktaş Muhabiri :akuma: :iscrewy:
Atakan kurt ve Figen Civan Fb li , Ne işi var bu adamLarın bizim kulüp binamızda Tesislerimizde ??? Nerden bilelim Fb ye haber sızdırmadıklarını ??? Özellikle transfer bilgilerini !! Lig Tv Bilerek böyle yapıyor !!!
Atakan kurt Biliç - 20 Numara olayında Koridorda Biliçin yanındaydı ama Çıkıpta tek kelime konuşmadı , Beşiktaşı savunmadı SOzde Beşiktaş muhabiri yaaa !! Taraftar sosyal medyadan soru soruyor Cevap bile veremiyor Sözde Beşiktaş muhabiri !!
Bu adamlar dururken Biz Neleri tartışyoruz , Birlik olalım kenetlenelim bu adamları Barındırmayalım , Prim vermeyelim....
Ne alaka şimdi :)

Çevrimdışı siyah-1903

burada maalesef şöyle bir reaksiyon gelişmiş durumda..
kimse stad sürecini bizim kadar iyi bilemez, biz uzun zamandır takip ediyoruz haliyle en fazla bilgi bizde var..

gelişmeler hakkında düşündüğünüzden çok daha azını biliyor olabileceğiniz ihtimali tabiki kabul etmesi kolay bir durum değil.. sonrasında tabiki ne Ali Ece'nin ne Metin Tekin'in Beşiktaşlılığı kalıyor..

evet stad yapmak çok zor bir şey, hele bizim koşullarımızda daha da zordu, bunu yapanlar tarihe geçecek vs vs ama bu hakkı teslim etmek eleştirmemek, eleştiri hakkını kaybetmek anlamına gelmiyor..

evet öngörülemeyen şeyler olagelmiştir, süre uzamıştır falan ama çok değil tarihler 2014 sene başını gösterdiğinde bile stadın Ağustos 2014'te açılacağına inanmış adamlar var aramızda.. biraz da mantık ve sorgulama süzgecini devreye sokması gerekiyor insanların belki de..
bakın o tarih bilinçli verilmiş bir hedef tarihti, o motivasyon içindi diye konuşmaları milyon kez dinlemiş biriyim.. 2,5 yıldır her platformda bu stadı takip ettim ve diyorum ki şuan Ali Ece ve Metin Tekin'i bilgisizlik veya Beşiktaş menfaatlerini hiçe saymakla itham edenler içerisinde eminim 2014 yılı Ağustos ayına gerçekten inanan insanlar vardı..

bırakın artık en büyük aşk benim aşkım, en fazla mesaiyi ben ayırıyorum bu stada o yüzden en fazla bilgi bende şeklindeki düşünceleri..
belki de sizin zamanınız o insanlar kadar değerli değildir, ama bilgiye ulaşma kanalınız da buna paralel olarak daha sınırlıdır

Beşiktaşlılığına zerre şüphe duymadığım 2 insan için saçma sapan yorumları duyunca biraz sinirlendim, kimse kişisel algılamasın lütfen...

saygılar
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Fotoğraf harika gerçekten insanın atlayası geliyor stada  :bandit:
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı ozan062

hemen savunma modu ama hemen:))
sizlerin cok sevdiği pazarlama taktiği olan tarih vermeleri bu adamlar cozememsi senden benden daha bilgili insanlar bunlar artı neyin amaclandıgınıda bizden daha iyi ogrenebilirler
dolayısıyla bu konuda onlara hak veriyorum
cnk hiçbirsey seffaf değil en azından bunu iyi bilin
habire ortalıkta dedikodu dolayısıyor cnk baskan sadece kafayı stadla bozmus
kimseyle oturup konustugu yok bu sebeble camianın iyiliğini dusunenide kendisine cephe almıs durumda
olabilidğince cabuk bitsin oda bizde rahatlayalım
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Melekcik

Ali Ece çoğumuzdan daha fazla şey biliyor emin olabilirsin. Kendisi de ifade ediyor bu zamana kadar arkasında durdum diye ama bu noktadan sonra artık hızlanmamız şart.
Ali ece tamam beşiktaşı biliyor ama izle video yu verdiği örnekler komedi yarısı yarısından fazlası yapılana kadar yıkılmayan san mames çatı ve kapasite artımı olan veledrom örnek veriyor haklı ola bilmeri için inşaat alanında uzman olmalılar ki bilir kişi diyelim bu konuda tek hata olmayacak tarih verilmesi sade o konuda haklılar ama stadın geciktiği yok başlama tarihi belli hafriyatın bitimi belli kabanın bu noktaya geldiği tarih belli yavaş diyecek bilgiye sahiplermi onu sorgulayalım ha gerçekten inşaat işini biliyordur tamam derim bunu diyecek otorite değil
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Anıl

@SDemirsoy abi bir gün beraber çıkalım şu Süzere manzaraya baksana :icool:

Çevrimdışı happy_

prekastlar "ha" dense bitecek gibi duruyor. Son düzlükteyiz :)

Çevrimdışı ozan062

Ha söylemeden geçmeyim..

Eğerki para yok deniyorsa (ki ben buna şiaddetle itiraz ederim) o zaman bu stadyumu yapacak başka sponsorlara bakılacak ve bu konuda parayı peşin alabileceğimiz bir firmayla anlaşmakta benim yada Ali Ecenin işi değil, Beşiktaş kulübünü yönetenlerin işidir..

Girdikleri bu yolda ALlah yardımcıları olsun yinede , bittiğinde çokta teşekkür edeceğiz ancak 2015 Ağustos ayında açılmazsa (ki imkansız zaten) insanlar kandırıldıklarını düşecekler buda yine bizim takımımıza olacak şimdiden diyeyim..

Çünkü kimsenin sabrı kalmadı.

artı finansman konusunda inanılmaz hataların yapıldıgını ben biliyorum 8oo kusurluk borca stadın eklenmediğide onemli bir husus yani durum finansal acıdan ayli hatalı
zaten oturup konustugumuz mali konularda bilgili ve muasebe bilgisi olan dostlarımıza gore bu konuda seffaf olmadıgınıda ekliyorlar her seferinde...
yapıyoruz ama nasıl:(( en basit ornegini vereyim devamını getirmicem abire faktorıng krediler çekilip duruyor kısa vade borcu 120milyona dayanmıs... gibi gibi
not: hiçbirsekilde savunma yazısına cevabım yok bunlar realite
[ Son Düzenleme: 13 Nisan 2015, 16:03:10 ozan062 ]

Çevrimdışı Erçin

Ben Başkan Olsam , Atakan Kurt u , Figen Civanı , Kulüp Binasından ve Tesislerin kapısından içeriye sokmam , Bu adamlar Beşiktaşlı değil ama Beşiktaş Muhabiri :akuma: :iscrewy:
Atakan kurt ve Figen Civan Fb li , Ne işi var bu adamLarın bizim kulüp binamızda Tesislerimizde ??? Nerden bilelim Fb ye haber sızdırmadıklarını ??? Özellikle transfer bilgilerini !! Lig Tv Bilerek böyle yapıyor !!!
Atakan kurt Biliç - 20 Numara olayında Koridorda Biliçin yanındaydı ama Çıkıpta tek kelime konuşmadı , Beşiktaşı savunmadı SOzde Beşiktaş muhabiri yaaa !! Taraftar sosyal medyadan soru soruyor Cevap bile veremiyor Sözde Beşiktaş muhabiri !!
Bu adamlar dururken Biz Neleri tartışyoruz , Birlik olalım kenetlenelim bu adamları Barındırmayalım , Prim vermeyelim....

Atakan bizim sitede oturuyordu lise yıllarında.. hergün maç yapardık.. fenerli olduğu doğru.. bir kapı buldu girdi lig tvye

Çevrimdışı murat_

Metin Tekin ve Ali Ece gibi adamların Beşiktaş'lılığını sorgulamak kimsenin haddi olamaz. İzin de vermem. Yeri geldiğinde eleştiri de yapacaklar ama yaptıkları farklı algılayıp linç etmenin kimseye faydası yok.
:alala: peki sen kimsin izin vermem falan boyle kose basi serseri konusmalari senden izinmi alacaz bi konu veya bi kisi hakkinda konusurken herkes kendi fikrini soyler sende fikrini soylersin yok bilmem kimsenin haddine deyil izin vermem laflari ayip oluyor biraz bende metin tekin ve ali ece cok severim ama onlarda bana gore yanlis konusuyorsa elestiririm kimsedende izin almam  :ok:

Ali ece tamam beşiktaşı biliyor ama izle video yu verdiği örnekler komedi yarısı yarısından fazlası yapılana kadar yıkılmayan san mames çatı ve kapasite artımı olan veledrom örnek veriyor haklı ola bilmeri için inşaat alanında uzman olmalılar ki bilir kişi diyelim bu konuda tek hata olmayacak tarih verilmesi sade o konuda haklılar ama stadın geciktiği yok başlama tarihi belli hafriyatın bitimi belli kabanın bu noktaya geldiği tarih belli yavaş diyecek bilgiye sahiplermi onu sorgulayalım ha gerçekten inşaat işini biliyordur tamam derim bunu diyecek otorite değil
:claps: :claps: :claps:
Timsah Arena
Malatya Arena
Samsun arena
Gaziantep Arena
Eskişehir Stadyumu
Yapımına Bizden önce başlandıgı halde bizden geride olan ve hemen hemen aynı olan stadlar , Ve bunlar devlet eliyle yapılıyor , Daha neyi tartışıyoruz
İnceleyin derim , Bu satdlArın bazıları bizden çok az önce , Bazıları hemen hemen Aynı tarihlerde bazısıda Hemen sonra başladı ve Hiçbirisi bizden çok önde değil hatta geride olanlar Var :iscrewy: Çok bilinçsizce Eleştiriyoruz !
Sadece 1 Yıl boyunca sadece Hafriyat ve Fore kazıkla uğraştık yahu El insaf , İnsaf !!!

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

6 aylık değişimi görmek istedim yapmışken atayım dedim. 10 Ekim 2014-10 Nisan 2015. Tam oturmadı ama idare edin  :ok:

“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı SDemirsoy

Ali Ece Ve Metin Tekin ( Temsili )  :ok: @KUMANOVALI abimizin tespiti  :)

Çevrimdışı Altuğ

6 aylık değişimi görmek istedim yapmışken atayım dedim. Tam oturmadı ama idare edin  :ok:

Gayet güzel duruyor teşekkürler @Rebel_Eagle1903

Çevrimdışı Tolga

Sadece kafama takılan birşey var merak ettiğim için soruyorum.

Ts'nun yeni stadı 2016'da açılacakmış öyle söyleniyor ve şuanda onlar bizden daha öndeler gibi yanlış biliyorsam düzeltin.(Prekastların tamamı bitmiş durumda)

Biz nasıl onlardan önce bitirebileceğiz diye düşünmeden edemiyorum doğrusu.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı SDemirsoy

@SDemirsoy abi bir gün beraber çıkalım şu Süzere manzaraya baksana :icool:
benimle beraber bir kaç kişinin gelmesi gerekiyor  @anilt yoksa atlarım aşağı :D

Çevrimdışı ozan062

Sadece kafama takılan birşey var merak ettiğim için soruyorum.

Ts'nun yeni stadı 2016'da açılacakmış öyle söyleniyor ve şuanda onlar bizden daha öndeler gibi yanlış biliyorsam düzeltin.(Prekastların tamamı bitmiş durumda)

Biz nasıl onlardan önce bitirebileceğiz diye düşünmeden edemiyorum doğrusu.

çevre duzenlemesi ve catılarının celik olması kaplaması vs hemde çimlerini kat
yani uzun surmemesi için bir sebeb yok

6 aylık değişimi görmek istedim yapmışken atayım dedim. 10 Ekim 2014-10 Nisan 2015. Tam oturmadı ama idare edin  :ok:

Ellerine Sağlık İlerleme Muazzam :claps: :claps: :claps:
Stad yavaş ileriliyor diyenler Tekrar tekrar Baksınlar bu Gife :money:
Özellikle Goktug Sevinçli , Erman Toroğlu , Rok ve Ahmet çakar ve Ertem Şener !!
Senden ricam bu gifi Twtter üzerinden bu Saydıgım kişilere ulaştır , Ulaştırki kapasınlar Çenelerini :akuma: @Rebel_Eagle1903

Çevrimdışı ahmetx

akyazıda yol ve kavşak problemi yaşanıyor.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum