burada maalesef şöyle bir reaksiyon gelişmiş durumda..
kimse stad sürecini bizim kadar iyi bilemez, biz uzun zamandır takip ediyoruz haliyle en fazla bilgi bizde var..
gelişmeler hakkında düşündüğünüzden çok daha azını biliyor olabileceğiniz ihtimali tabiki kabul etmesi kolay bir durum değil.. sonrasında tabiki ne Ali Ece'nin ne Metin Tekin'in Beşiktaşlılığı kalıyor..
evet stad yapmak çok zor bir şey, hele bizim koşullarımızda daha da zordu, bunu yapanlar tarihe geçecek vs vs ama bu hakkı teslim etmek eleştirmemek, eleştiri hakkını kaybetmek anlamına gelmiyor..
evet öngörülemeyen şeyler olagelmiştir, süre uzamıştır falan ama çok değil tarihler 2014 sene başını gösterdiğinde bile stadın Ağustos 2014'te açılacağına inanmış adamlar var aramızda.. biraz da mantık ve sorgulama süzgecini devreye sokması gerekiyor insanların belki de..
bakın o tarih bilinçli verilmiş bir hedef tarihti, o motivasyon içindi diye konuşmaları milyon kez dinlemiş biriyim.. 2,5 yıldır her platformda bu stadı takip ettim ve diyorum ki şuan Ali Ece ve Metin Tekin'i bilgisizlik veya Beşiktaş menfaatlerini hiçe saymakla itham edenler içerisinde eminim 2014 yılı Ağustos ayına gerçekten inanan insanlar vardı..
bırakın artık en büyük aşk benim aşkım, en fazla mesaiyi ben ayırıyorum bu stada o yüzden en fazla bilgi bende şeklindeki düşünceleri..
belki de sizin zamanınız o insanlar kadar değerli değildir, ama bilgiye ulaşma kanalınız da buna paralel olarak daha sınırlıdır
Beşiktaşlılığına zerre şüphe duymadığım 2 insan için saçma sapan yorumları duyunca biraz sinirlendim, kimse kişisel algılamasın lütfen...
saygılar