Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5704465 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ozan062

bjk_mabet ‏@bjk_mabet  38 sn.38 saniye önce
Tarihi duvar sökümü ve restorasyon işleri başlamıştır..

hiçbirsey anlamadım
sokulenler buradamı numaralandırılıyor?
burdamı stoklancaklar:=)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Factatum

Gözününüzü seveyim ne silueti yahu! Yanlışı savunmayın!

mesaj düzenlenmiştir
[ Son Düzenleme: 13 Nisan 2015, 12:10:44 Deniz ]

Çevrimdışı SDemirsoy

Gözününüzü seveyim ne silueti yahu! Yanlışı savunmayın!

fotoğraf açılmıyor abi yeniden yükleyebilir misin

Çevrimdışı yldrmaydn

sıradaki çatı kirişleri biraz daha kısa mı olacak acaba? dizilen beyaz iskelelerden öyle bir izlenim edindim nedense.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı sozkul

daha önceden de yazmış tekrar yazıyorum, duvarı tarihi duvar diye lanse etmek doğru değil, ancak bir duvarın tescillenmesi içinde tarihi olmasına gerek yoktur, bizim stadımızın önündeki duvar tarihi olduğu için değil şehrin silüeti olduğu için tescillidir, bu tescil yeni bir stat yaparlarsa ne olur düşüncesi ile yapılmamıştır tamamen şehrin silüeti hep böyle kalsın diye yapılmıştır ve anıtlar kuruluda bu tescil kararının arkasında durmuştur. artık bunları tartışmanın kimseye faydası yoktur. ayrıca ben stadımıza ayrı bir hava kattığını düşündüğümden iyikide böyle yapıldı diyorum.

Söylediklerinize katılmakla beraber, neden bu silüet meselesine bizim stad meselesi dışında bukadar duyarsız kalındığını sormadan edemeyeceğim.
Ben bu tescil meselesinin asıl arka planının oraya stad yaptırmayı engellemek olduğunu düşünüyorum. Hasbelkader engellenseydi, iki üç yıl sonra o tescilin iptal edildiğini görürdük.

Yinede bu duvarın orada kalması bizim açımızdan çok iyi oldu, yeni nesillere eski stadı anlatırken bir kısmını fiziki olarak gösterebileceğiz.  :)

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Nisan 2015, 12:19:08
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
 :dontknow:
numaralıdaki vincin söküldüğü yere yeni açıktaki gibi birşeyler yapılacak mı yoksa prekast takılmaya hazır ve nazır durumda mı...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Efe

sıradaki çatı kirişleri biraz daha kısa mı olacak acaba? dizilen beyaz iskelelerden öyle bir izlenim edindim nedense.
oyle bisey imkansiz cati gerilemez ayni olmak zorunda
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Factatum

Söylediklerinize katılmakla beraber, neden bu silüet meselesine bizim stad meselesi dışında bukadar duyarsız kalındığını sormadan edemeyeceğim.
Ben bu tescil meselesinin asıl arka planının oraya stad yaptırmayı engellemek olduğunu düşünüyorum. Hasbelkader engellenseydi, iki üç yıl sonra o tescilin iptal edildiğini görürdük.

Yinede bu duvarın orada kalması bizim açımızdan çok iyi oldu, yeni nesillere eski stadı anlatırken bir kısmını fiziki olarak gösterebileceğiz.  :)

Yahu siluet tescili diye bir şey yok.  :D İcat çıkarmayın. Taşınmaz kültür varlığı tescili var. Onun da siluet ile alakası yok.

Silueti takan olsaydı, Vahdettin Köşkü'nün bugünkü haline izin vermezdi. Zeytinburnu'ndaki 16/9'a izin vermezdi. 

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı SDemirsoy

Yahu siluet tescili diye bir şey yok.  :D İcat çıkarmayın. Taşınmaz kültür varlığı tescili var. Onun da siluet ile alakası yok.

Silueti takan olsaydı, Vahdettin Köşkü'nün bugünkü haline izin vermezdi. Zeytinburnu'ndaki 16/9'a izin vermezdi. 
bencede yok abi dediğin gibi onlara izin verilmezdi başta süzere  :D

Çevrimdışı yldrmaydn

kısa derken şeklen aynı olacak da normalde 2 çatı kolonuna yakın mesafeyi kaplarken sanki enine kısa olacak gibi geldi. çünkü normalde iki çatı kolonu arasına tek iskele konurken şu an bir yerde 2 tane var. kafamı karıştırdı biraz. şu foto yanıltmış olabilir beni.

http://haber.besiktasarena.com/wp-content/gallery/vodafone-arena-fotograflari-11-nisan-2015/vodafone-arena-11-Nisan-2015-74.jpg
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı SDemirsoy

kısa derken şeklen aynı olacak da normalde 2 çatı kolonuna yakın mesafeyi kaplarken sanki enine kısa olacak gibi geldi. çünkü normalde iki çatı kolonu arasına tek iskele konurken şu an bir yerde 2 tane var. kafamı karıştırdı biraz. şu foto yanıltmış olabilir beni.

http://haber.besiktasarena.com/wp-content/gallery/vodafone-arena-fotograflari-11-nisan-2015/vodafone-arena-11-Nisan-2015-74.jpg
orada ki mesafe aynı tam dönüş ve tribünden uzaklaşan yer olduğu için destek iskelesini 2 adet koymuş olabilirler benim tahminim

Çevrimdışı Efe

enine olarak evt araliklar degisiyor ama boylari ayni
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı erzurum1903

muhtemelen o tescil yapıldığında bizim hiçbir stat projemiz yoktu, stat projesi hazırlandığında gidip alelacele orası tescillenmiş olsa dediklerinizde haklıydınız. tescilin iptali ise tabi ki mümkündür, lakin buna kurul karar verse bile muhtemelen bakanlık buna karşı çıkacaktı lakin, o dönem ertuğrul günay vardı ve orada bir stat istemiyordu, o kararı alacak olan kurul üyeleri ve müdürün hepsi öyle bir kararın ertesi müfettişlerle başbaşa kalacaklardı diye düşünüyorum.

Çevrimdışı toonch

Ne etti bu duvar size?
Hafriyat zamanı işleri biraz engelledi tamam ama başka ne sıkıntısı var?
Cidden soruyorum? Ne diye bu duvarın varlığına karşı çıkıyorsunuz?

Şeref beyden kalan son hatıramız o.
Statla ilgili belgeseller yapıldığında hikayenin ilk başlayacağı yer o.
Bütün statlardan farklı olmamızı sağlayan özelliklerden biri o.

Çevrimdışı erzurum1903

arkadaşım sana bu konuda birçok örnekle pek çok konu anlatmak isterdim lakin sen şartlanmışsın yani herşey boş olur senin için, yinede tek bir örnek vereyim sana, ardahan ili, damal ilçesinde ağustos ayında yaşanan bir yansıma vardır dağın eteğine atatürk silüeti düşer ve tescillidir orası biliyormusun, yani öyle birşey yok deyip yanlış bilgi verme. nerede tescil kalmış neden kalmış falan konusu uzun hikaye burada konuyu fazla saptırmaya gerek yok. geniş bir zamanda başka bir yerde istediğin kadar senle tartışırım bunu. lakin benim işim bu.

Çevrimdışı SDemirsoy

Ne etti bu duvar size?

olay tamamen karışıyor.. abi kimse duvarın yıkılmasını yok edilmesini burada istemiyor
yapılan prosedürler çıkarılan zorluklara karşı şikayetimiz

Çevrimdışı Efe

Ne etti bu duvar size?

en basta kapasiteyi engelledi hafriyati geciktirdi eski acigi alcak birakti ama inonuden kalan tek hatira oldugu icin ses etmiyoruz  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı warofpoet

yanlış görmediysen dönüşlerde kirişler daha ufak.  çatı halatları aynı mesafeden serilebilir kirişlerin boyuyla alakalı değil ki o. kriş üzerindeki bağlantı noktaları ile alakalı. 1 uzun yerine 2 kısa takarsın aynı yere denk gelir yine halat. sonuçta kirişler birleşince tek parça gibi olacak. 
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Abiler çelik halatlar serilcek ya hani..
Yeni açık ve eski açık tarafı nasıl olacak baya boşluk var oralarda :alala: :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı ahmet türken

Çevrimdışı ahmet türken

Çevrimdışı demir_kArtAl

Ogleden sonra Vodafone Arena da yim :halay: :icool:

duvar muvar yıkıyoruz diyorlar bi bak bakayım ne oluyo bitiyo
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı SDemirsoy