Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5704320 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı fore_kazık

yarın kombineler için son gün alacaklara duyrulur

https://www.passo.com.tr/tr/clubs/besiktas/home.aspx :ok:

kardeş son gün şubat diyor verdiğin linkte? ne için son gün yarın?  :iscrewy:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Çatı kolonları, fore kazıklar, dış sütunlar, havalandırmalar, prekastlar ohooooo :evillol: :evillol:
Fore kazıklar şimdilik dursun yerinde , Zamanı gelince Onuda Monte edecek birisini buluruz :bandit: :evillol:
Şimdilik , Birisine kolonlar , Birisine Sütunlar , Digerinede Merdivenler yeterli :evillol: :evillol:
Edit : Aha buldum, Fore kazıklarda Ankaranın sarı laciverTlisinin olsun :ishock: :ishock:
[ Son Düzenleme: 13 Nisan 2015, 00:05:49 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Efe

kardeş son gün şubat diyor verdiğin linkte? ne için son gün yarın?  :iscrewy:

hayır şubat değil ordan hemen kombine alınsın diye verdim linki 13 nisan saat 19:00 da kombine satışı kapanıyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Fore kazıklar şimdilik dursun yerinde , Zamanı gelince Onuda Monte edecek birisini buluruz :bandit: :evillol:
Şimdilik , Birisine kolonlar , Birisine Sütunlar , Digerinede Merdivenler yeterli :evillol: :evillol:
Edit : Aha buldum, Fore kazıklarda Ankaranın sarı laciverTlisinin olsun :ishock: :ishock:

:evillol: :evillol:
Bende diyorum bu dış sütunlar niye böyle asimetrik; biri kalın biri ince.. Her birine farklı.... öhö öhö neyse :kop: :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı fore_kazık

hayır şubat değil ordan hemen kombine alınsın diye verdim linki 13 nisan saat 19:00 da kombine satışı kapanıyor

eee ne olcak kombine satılmayacakmı artık  :iscrewy:

Çevrimdışı Deniz

Kombineler yazın yeni fiyatlarla tekrar açılacaktır.Mesela şampiyon olursak ve CL ye gidersek bu fiyata vermezler en az %10 zam yaparlar.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı AhmetY

Acaba küfekilerde üstte boşluk bırakılan yerler ve alt kısımlar böyle bir şey ile mi kapatılacak?

Çevrimdışı Efe

eee ne olcak kombine satılmayacakmı artık  :iscrewy:

bilmiyoruz tahmini olarak yeni sezonda yeni fiyatlarla çıkartırlar son şeklini vererek  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Acaba küfekilerde üstte boşluk bırakılan yerler ve alt kısımlar böyle bir şey ile mi kapatılacak?
Heryer kufeki kaplanacak
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Heryer kufeki kaplanacak
Peki çatı kolonlarının olduğu yerler? Çünkü oraya kadar çıkıyo ama kolonların olduğu yerler çıplak mı kalacak acaba :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Necmi

hayır boşluk bırakılmasının nedeni elektrik tesisatı ve zemin şaplarının bitmemiş olmasından kaynaklanıyor daha sonra kapatılacak şu ana kadarki proje ve görsellerde öyle bir şey gördünmü bizim öyle klasik bir mimari tarzımız yok sadece şu an yapılsa hem taş şapın içine gömülebilir hemde taşlar kirlenir. o yüzden şap ve zemin kaplamasından sonraya bıraktılar üst kısımlarda bir çok noktada hem elektrik hemde vodafone kablolaması yapılacak aynı zamanda çatıcıların koruma ağları takılacağı için taşlara zarar gelmesin diye boş bırakıldı daha sonra eski açık bir kolon üstünde yaptıkları gibi kapatacaklar yani projedekinin aynı olacak @AhmetY

Çevrimdışı AhmetY

Çevrimdışı ALBATROS

Artık yavaş yavaş stadı daha güzel gösterecek detay işlerine geçiyoruz şu çatı yukarı kalksın da yeni bir heyecan gelsin çimin büyümesini santim santim takip edelim  :bandit:

Çevrimdışı Efe

Artık yavaş yavaş stadı daha güzel gösterecek detay işlerine geçiyoruz şu çatı yukarı kalksın da yeni bir heyecan gelsin çimin büyümesini santim santim takip edelim  :bandit:

off kameraadan çimin büymesini takip edeceğiz gerçekten kalp dayanmaz :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

asıl 31 mayıstan sonra stadta işler kim bilir ne hale gelecek lig bitecek taraftarın tek düşüneceği yer vodafone arena olacak haziran ve temmuz aylarında tüm gözler stada çevrilmiş olacak çatının havaya kalkması çim işinin başlaması herkesi mutlu edecektir :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

asıl 31 mayıstan sonra stadta işler kim bilir ne hale gelecek lig bitecek taraftarın tek düşüneceği yer vodafone arena olacak haziran ve temmuz aylarında tüm gözler stada çevrilmiş olacak çatının havaya kalkması çim işinin başlaması herkesi mutlu edecektir :icool:
yok be abi twitter'dan oyuncu getircez biz o ara ba gibi  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Nisan 2015, 02:57:04
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Şu yeşili görmeden eli yüzü tam belli olmayacak.

Bir parça çim görmeye başladığımız gün tamamdır  :duman:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çevrimdışı tunceryawuz

paletli şuan canlı yayında görüldüğü üzere yeni açık-numaralı köşeye konuşlanmış. yarın kule vincin boşalttığı alanla birlikte gözle görülür bir değişiklik olacaktır.

Çevrimdışı serti67

günaydın ahlalı sımdılık yanından gecebıldım ınsallh öğleden sonra gecebılırm yakından gormeye
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı ebabil

günaydınlar

son 100 prekast diyebilir miyiz artık?

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı erzurum1903

herkese günaydın, güneşli günler göreceğiz inşallah.

Eski açık vinç in oldugu yer haric yarın biter gibi duruyor.. Kalırsa bi en üstlere koyulan düz betonlar kalır..

Artık herşey numaralı için çift koldan başlanırsa ayın 25 inde herşey biter 5 6 gunde en üstlere koyulan veya kalan eksıkler tamamlanır inşallah..