Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5703130 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

abi sorun şuki gayrete gelemiyorlar bi türlü :) bende 3 mayısı mesela o gayretsizlik nedeniyle verdim... aslında farklı ebatlar bitti. hep aynı sıra aynı ebat ve geniş prekastlar kaldı ancak dediğin şekilde bitmesi için hergün en az 25 prekast takmaları gerekiyor ki mümkün değil... biraz hızlansalar 2 haftada biter ama 1 haftaya bitmesi imkansız.
her gün 25 prekast taksalar 5 günde kapalıyı bitirirler zaten yapılacak toplasan 100 civarı yani dediğin gibi yapsalar taş çatlasa 5 gün prekast kaldı kapalıda 13 boşluk var her boşlukta 12 prekast takılıyor 156 prekast eder bunun 50 tanesi takıldı.
Bırakalım bu hesabi her gün 15 prekast taksalar basamaklar hariç 10-12 günde bitirirler tüm prekast işini basamaklar dahil en geç ay sonu çıkarlar @fore_kazık

Çevrimdışı martin40

2 günlük çalisma, demmeki istenince olmuyormus.

Çevrimiçi Necmi

Saygıdeğer büyüklerim burda hiçbirimizin mesleği inşaatçılık değil eyvallah,iyi niyetinizden de en ufak bir şüphem yok ona da eyvallah,amma ve lakin burda sizi otorite zannedip görüşlerinizi ciddiye alan bi insan kitlesi oluştu,söylediklerinizi sorgusuz sualsiz kabul ediyolar.Burda stad inşaat müdürüne yanlış tarihler verdi diye sinirlenip aynısını kendiniz yaptınız :D .Bugüne kadar verdiğiniz hiç bir tarih tutmadı,ısrarla da vermeye devam ediyosunuz.Ben de kendi tahmini açılış tarihimi söylüyorum ocak 2016.
Belkide inşaat bilgimiz vardır kaldıki bilgin olsa bile günü bulma ihtimalin sıfırdır bunu Beşiktaş inşaat AŞ bile öngöremez bir işin bir bitme süresi vardır senin tahminin bunun üzerine kurulur ama bu süreyi etkileyen bir sürü bilinmeyen ortaya çıkar hava durumu ekonomik şartlar resmi kurumlarla olan ilişki imalatcı firmaların  fabrikalarında çıkan aksaklıklar mal nakliyelerinde çıkan sorun gümrük sorunları montaj aşamasında ön görülemeyen aksaklıklar bir sürü faktör tahmin yapmayı engeller ve sürekli bitiş tarihi revize edilir. Bu bütün şantiyelerde olan bir durumdur.
Bunların hepsini geçtim burası bir forum görevide fikir tartışmalarının yapılması biz resmi site değiliz öylede bir iddamız yok bilgi alırsın aldığın bilgiyi açıklarsın bunun doğru olmasını garantilemek gibi bir şansın yok ya çıkar yada çıkmaz kaldıki burdan akan bilgiler burası olmasaydı öğrenilebilirmiydi sence bırak ne zaman biteceğini yapılmış olanı bile bilme şansı olmazdı şimdi 20 civarı stad yapılıyor bilgi toplamayı dene bakalım burdan çıkmış bilgilerin %1 ini bulabilecekmisin burda bir kaç günde paylaşılan foto sayısı o stadların bütün bitme sürecinde paylaşılmıyor gs stadı yapılırken insanlar prekast gelecekmi diye otoyol kameralarında nöbet tutarlardı burda öyle bilgiler geçtiki bu güne kadar iddaa ediyorum Türkiyede yapılan hiç bir stadyumda bu derece bilgi akışı olmamıştır. Burda gün veriliyordu ilk wow da bu stad 2015 mayısından önce bitmez dedim oda minimum tarihdi bitiş tarihini ufak bir sapmayla buluyoruz obitaş martın sonundan önce çıkamaz dedim hatta nisana bile sarkabilir bu da bir tahmindi tuttu ortadaki boşluğu bir ayda yapar dedim 28 günde bitirdiler bitiş konusundada bir program var ve biz bu programa göre tahmin yapıyoruz aslında programı açıklıyoruz bu bir tahmin değil buragramda bir gecikme olursa ilerdede bunun güncellemesi yapılır. mayıs ilk haftası prekastcılar gider diyoruz bu azami süre aslında nisan sonu gitmeleri lazım bunu neden söylüyoruz yaptıkları bir hız var birde bitirmeleri gereken bir program var ikisini karşılaştırıyoruz programa uyuluyor demekki program dahilinde bitecek bu bir tahmindir tutmayabilir zaten aksi durumda adı tahmin olmaz işin kesin bitiş tarihi dersin forumda bunları konuşmayacaksak ne konuşacağız kimsenin kime neye inanacağı bizi ilgilendirmezki biz fikrimizi söyleriz @Mehmet92

Çevrimdışı ilhan mansız

buradaki tarih ile ilgili tahminleri yanlış veya hatalı olarak değerlendirmek bence işin özünü anlamamaktır. Keza sayın Başkanın demeçleri de aynı şekilde değerlendirilebilir. Bütün tahminler tutmamış olsa dahi gerçek şu ki bu stadyum son derece ağır mali koşullara rağnet İstanbul un en güzel yerlerinden birinde üstelik bir stadyum için harcanan ortalama inşaat süresine göre oldukça kısa sürede yapılmaktadır ve bu gerçek BEŞİKTAŞLILARI SADECE SEVİNDİRMELİDİR. Orada stadyuma izin alındıktan sonra inşaatın başladığı 21 aralık 2013 den bugüne kadar ki sürede alınan yol gerçek bir başarıdır.

Çevrimdışı Melekcik

buradaki tarih ile ilgili tahminleri yanlış veya hatalı olarak değerlendirmek bence işin özünü anlamamaktır. Keza sayın Başkanın demeçleri de aynı şekilde değerlendirilebilir. Bütün tahminler tutmamış olsa dahi gerçek şu ki bu stadyum son derece ağır mali koşullara rağnet İstanbul un en güzel yerlerinden birinde üstelik bir stadyum için harcanan ortalama inşaat süresine göre oldukça kısa sürede yapılmaktadır ve bu gerçek BEŞİKTAŞLILARI SADECE SEVİNDİRMELİDİR. Orada stadyuma izin alındıktan sonra inşaatın başladığı 21 aralık 2013 den bugüne kadar ki sürede alınan yol gerçek bir başarıdır.
Böyle bir işin hem hafriyatını alıp hemde kazık çakarak bu noktaya busürede gelmesi başarımıdır kesinlikle başarıdır. Daha hızlı oluna bilirdi doğru ama mali şartlar ortada arkamızda devlet desteğide yok .böyle bir büyüklükteki inşaatın 2.5 ile 3. 5 yıl yapım ömrü vardır ha mesleğimi merak eden olursa mimarım ayrıca müteahhitlik yapıyorum @ilhan mansız sonuna kadar katılıyorum sade eklemek istedim
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Prostatic

bu hızda prekast takmaya devam ederlerse 25 nisana kadar çoktan bitmiş olur

Çevrimdışı Anıl

bu hafta tüm çatı kolonları takılırmı sizce?
Normalde yarın bitmesi gerekiyor ama bitmez heralde :D Ama eğer kolonları bitirmeye niyetlenirlerse 1 haftalık iş var :)

Çevrimdışı BlackEagle26

Benım stad açılış tahminimde 25 Eylül - 5 Ekim tarihleri arasıdır..

ysariusta

• Ziyaretçi

[ Son Düzenleme: 12 Nisan 2015, 20:42:23 MURAT ]

Çevrimdışı BlackEagle26

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı murat

Çevrimdışı serti67

uzun zaman sonra elıme fırsat gectı zonguldaktan gece ıstanbula gecıyorum ve yarın ogleden sonra ısım bıterse  hacı olucamm @bjk_mabet umarım statta olur ve fırsat verırse ıcerlerdede tur atma snsım olurrsa tadından yenmıcek bır keyıf yasarım
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Altuğ

ysariusta

• Ziyaretçi

uzun zaman sonra elıme fırsat gectı zonguldaktan gece ıstanbula gecıyorum ve yarın ogleden sonra ısım bıterse  hacı olucamm @bjk_mabet umarım statta olur ve fırsat verırse ıcerlerdede tur atma snsım olurrsa tadından yenmıcek bır keyıf yasarım
Serti geçerken memleketime de selam çak; Mengen'e. Yarın fotoğraflar senden o zaman

Çevrimdışı serti67

Serti geçerken memleketime de selam çak; Mengen'e. Yarın fotoğraflar senden o zaman
ben mengenlıyım zaten :D ama ereglı duzce tarafından gıdıyo zonguldaktan ıstanbulaa abı ama ılk fırsatta o tarafa gecersem selam cakarım varlık sucukları var mengende amcamların mılletın soy ısmınle araba olur benımkınde sucuk varr olsunnn kaderr :lol: :lol: :lol:
[ Son Düzenleme: 12 Nisan 2015, 21:06:38 serti67 ]
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı serti67

abı ıste ıslerı ayarlayıp mabetıde orda yakalarsam resım cekmek en buyuk ıstegım burdan okadar emek sarfedıp bıze resm gonderen ınsanlara bır ıkı resım gonerme fırsatım olur umarımm
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

ysariusta

• Ziyaretçi

ben mengenlıyım zaten :D ama ereglı duzce tarafından gıdıyo zonguldaktan ıstanbulaa abı ama ılk fırsatta o tarafa gecersem selam cakarım varlık sucukları var mengende amcamların mılletın soy ısmınle araba olur benımkınde sucuk varr olsunnn kaderr :lol: :lol: :lol:
ahaaaa yarın akşam gazilerdeyim o zaman sucuk getir bize.... çok güzel sucuktur... bayram dönüşü bulamadım bitmişti. o derece.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

stat yapılıyor ama passolig olması şevkimizi kırıyor.Derbiler dışında maximum 15-20bine oynarız.Passolig olmasa stadın ilk 2-3 senesi her maç full çeker

Çevrimdışı tunceryawuz

Çevrimdışı Türkay

stat yapılıyor ama passolig olması şevkimizi kırıyor.Derbiler dışında maximum 15-20bine oynarız.Passolig olmasa stadın ilk 2-3 senesi her maç full çeker

Bu statta passoligi bahane ederek maç izlememek komik bence 
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı serti67

ahaaaa yarın akşam gazilerdeyim o zaman sucuk getir bize.... çok güzel sucuktur... bayram dönüşü bulamadım bitmişti. o derece.
abi valla bılsem getırırdım zonguldaga perşembe gunlerı gelıyolar dagıtıma gleıcegımde pıyangodan cıktı  ama sozum olsunn
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı serti67

aqUİLA NON CAPİT MUSCAS