Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5701045 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

hiç beyenmiyorum siyah koltuğu çok kasvetli ve tribünleri ufak gösteriyor :bandit:

Çevrimiçi Necmi

@Yunus Emre Dökmeci  ellerine sağlık yüklediğin için. Gökhan Türkmende bu fotoları çektiği için elleri dert görmesin

hiç beyenmiyorum siyah koltuğu çok kasvetli ve tribünleri ufak gösteriyor :bandit:
Alt Beyaz , Ust Siyah Candır @Necmi abi
Full siyah Bencede çok hoş durmuyor :bandit:

@Yunus Emre Dökmeci  ellerine sağlık yüklediğin için. Gökhan Türkmende bu fotoları çektiği için elleri dert görmesin
Ne demek @Necmi abi
Gökhan Türkmene :claps: :claps: :claps:
Mobildeyim oyuzden biraz uzun surdu yuklemem , Parça parça yükledim :)

Çevrimdışı ZEKI

@altan0348 Allah anali babali buyutsun oncelikle
@Serkan7738 fotograflar cok guzel tesekkurler ve @Yunus Emre Dökmeci tesekkurler fotograflari yukledigin icin

Bence Juventus stadinin ilk katlari cok daha fazla oldugu icin cok daha heybetli gozukuyor. Bizim de Juventusun aksine ust katlarimiz daha dik, bence bizim stadimiz o acidan iki stadtanda daha farkli @Volkan Başaran

Çevrimdışı ZEKI

Kapali salonlarda siyah cok daha guzel duruyor. Ama stadta bence beyaz cok daha guzel duruyor.

Çevrimdışı Deniz

Ne demek @Necmi abi
Gökhan Türkmene :claps: :claps: :claps:
Mobildeyim oyuzden biraz uzun surdu yuklemem , Parça parça yükledim :)
Eline saglik
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Bu Arada Obitaş Ciddi Ciddi gidiyor :by2:
Gökhan Turkmen işi bıraktı zaten bi kaç gün evvel Rusya ya gidiyor stad yapmaya
Fotoları Akşam Ziyareti diye paylaşmış , Sanırım Arkadaşlarıyla Vedalaşmaya gelmiş :)

Çevrimiçi Necmi

@Necmi

Koltuk siyah olunca boşluklar göze batmaz,tribünler full gözükür.

bizde boşluk bırakmayız sorun olmaz kimse dolduralım demiyorda siyah olsun boşluklar belli olmasın diyor :alala: o zaman ne diye ellibin olsun deniyor anlamıyorum boşluk kalacağına bu kadar eminsiniz madem  :bandit:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Kizim nasip olursa 18 agustosta dogacak stad bu tarihte acilirsa cifte bayram olur benim icin :)
Allah analı babalı büyütsün abi geleceği güzel olsun :)

Kız babası olmak ayrı birşey derler hep :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Bu Arada gerçekten San Mamesten sonra Avrupanın en güzel en estetik stadı Tartışmasız Juve Arena :bandit:
Bugün Prekastçılar İyi iş çıkardılar , Akşam 20:00 a kadar çalıştılar :claps: :claps:
Sanırım artık hep bu saate kadar çalışacaklar , Nisan sonu kesin biter gibi ama Vinçler bir an önce çıkmazsa Mayısın ilk haftasını goruruz maalesef :by2:
Paletli Angarya işlerle uğraşmaktan Prekast takmaya vakit bulamıyor , Bugün Saat 20:00 ye kadar çalışmasına rağmen 4 yada 5 prekast taktı , Sürekli ordan oraya prekast taşıyıp duruyor :iscrewy:
Sarı Vinç Candır Yanlışım olabilir ama Bugün 10 un üzerinde Prekast taktı kuçukleride sayarsak :claps: :claps:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu Arada gerçekten San Mamesten sonra Avrupanın en güzel en estetik stadı Tartışmasız Juve Arena :bandit:
Bugün Prekastçılar İyi iş çıkardılar , Akşam 20:00 a kadar çalıştılar :claps: :claps:
Sanırım artık hep bu saate kadar çalışacaklar , Nisan sonu kesin biter gibi ama Vinçler bir an önce çıkmazsa Mayısın ilk haftasını goruruz maalesef :by2:
Paletli Angarya işlerle uğraşmaktan Prekast takmaya vakit bulamıyor , Bugün Saat 20:00 ye kadar çalışmasına rağmen 4 yada 5 prekast taktı , Sürekli ordan oraya prekast taşıyıp duruyor :iscrewy:
Sarı Vinç Candır Yanlışım olabilir ama Bugün 10 un üzerinde Prekast taktı kuçukleride sayarsak :claps: :claps:

Bizim stattan sonra tabiki :tabe: :D
Galiba onlar da stadı bir miktar yerin altına yapmışlar bizim gibi, yanlışmı gördüm  :alala: :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Bizim stattan sonra tabiki :tabe: :D
Galiba onlar da stadı bir miktar yerin altına yapmışlar bizim gibi, yanlışmı gördüm  :alala: :alala:
Dıştan Fotosunu gormuştum , Yanlış hatırlamıyorsam Gömülü bir stad değil @Yusuf Tekeli
Bizimki hepsinden daha güzel :busted_cop: Biz daha iyisini yapana kadar En iyisi Vodafone Arena :iscrewy:

Çevrimiçi Necmi

@Necmi

Türkiye başarıya endeksli tribünlerden oluştuğu için boş kalmasına şaşırmam.Sonuçta Bundesliga veya Premier ligde mücadele etmiyoruz.
boş kalacaksa boş görünecek o zaman gizlesen ne olur sonuçta siyah koltuk yapınca kotuklar dile gelip slogan atmıyor beni ekranda nasıl göründüğü değil rakibe nasıl baskı yapıldığı ilgilendiriyor oda boş koltukla olmaz o koltuğu dolduramıyorsa o zaman nasıl göründüğüde kimseyi ilgilendirmez ekranda bakarken bırakalımda stadı boş görsünler belki yüzleri kızarırda bir sonraki maçı sıcak evlerinde rahat koltuklarında izlemek yerine gelir koltuğu doldururlar ne yani siyah olunca vicdanlarmı rahatlayacak stad dolu görünsün diye koltuk rengi seçilmez bu çok saçma bir düşünce stadı renkler değl taraftar doldurur @Gate15 Beşiktaş taraftarı başarıya endexli değildir zaten öyle olsa 20000 kişilik stad fazla gelirdi bizi renklilerle karıştırma Beşiktaş taraftarı Türkiye genellemesinin içine sokulacak bir taraftar topluluğumu renklilerle bizi bir tutuyorsun

Bu Çarşamba Stadı ziyarete gideceğim gelen olursa haber versin özelden
Brugge maçından bu yana gitmedim ziyarete , Burnumda Tütüyor , İnsan Stadı ozlermi ya Vallahi ozluyorum :bawling: :bawling: :bawling:

Çevrimiçi Necmi

Öncelikle üslubun yanlış.İkincisi Beşiktaş taraftarıda başarıya endekslidir.Dortmund taraftarından bahsetmiyoruz.
üslubumun nesi varmış tam tersi senin üslubuna dikkat etmen gerekir ki bir Beşiktaş forumunda Beşiktaş taraftarına sallamazsın Banane Dortmunt veya başka takımın taraftarından neyin otoritesi bu Beşiktaş taraftarı Başarıya endexli demek inönü stadında yağmurun rüzgarın altında 22000 ortalamayı tutturan bir taraftardan bahsediyorsun hemde altı yıl arayla şampiyon olabilen her maç hakkı yenen çile çeken genede dolduran bir taraftardan bahsediyoruz Beşiktaş taraftarını Beşiktaş takımını sürekli kötüleyince kimseye madalyon takılmıyor burada başka forumlarla karıştırma burayı

Çevrimiçi Necmi

Goygoy yapmaya gelmedim.Okuyanda herşey 10 numara zanneder.Katılmadığı düşünceye saçma diyen birisine laf anlatıyorum neyse..
yapma o zaman

Çevrimiçi Necmi

Sen öyle algılıyorsan yapabileceğim birşey yok.Okumak istemiyorsan yorumları silersin veya engellersin.
neden engelleyeyim benim istememle yada istemememle ilgili bir durum değil bu forumun kuralları var ve bu kurallara uymayan mesaj silinir forum kurallarına uymayan kişilerde forumdan uzaklaştırılır bu bir kişinin aldığı bir karar değil öyle uzaklaştırma bir kişinin alabileceği bir karar değil o yüzden rahat ol bizlerde eleştiriye açığız ben seni nasıl eleştirebiliyorsam sende beni eleştirirsin bundan doğal ne var

Çevrimdışı Geovani

@Gate15 söylediğin genel anlamda doğru ama @Necmi abi bu bağlamda haklı 15 senedir kombine sahibi bir taraftar olarak BEŞİKTAŞımız diğer kluplerden farklı,olaya duygusal anlamda bakmıyorum,kesinlikle başarıya endeksli bir taraftar profilimiz yok ama renkliler bu bağlamda gerçekten başarıya endeksli gs nin ali samiyen zamanlarınıda biliyoruz heleki başarısız zamanları çok iyi hatırlıyorum...İnönü lokasyonu dışında oldukça konforsuz bir stad olmasına rağmen 25 bin ortalamaya oynanıyordu...sado mazo bir taraftarımız var acı çektikçe daha çok bağlanıyoruz  :D Vodafone arenada ilk açıldığı seneyi saymazsak  40 bin ortalamaya oynarız diye düşünüyorum
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı ZEKI

@Gate15 söylediğin genel anlamda doğru ama @Necmi abi bu bağlamda haklı 15 senedir kombine sahibi bir taraftar olarak BEŞİKTAŞımız diğer kluplerden farklı,olaya duygusal anlamda bakmıyorum,kesinlikle başarıya endeksli bir taraftar profilimiz yok ama renkliler bu bağlamda gerçekten başarıya endeksli gs nin ali samiyen zamanlarınıda biliyoruz heleki başarısız zamanları çok iyi hatırlıyorum...İnönü lokasyonu dışında oldukça konforsuz bir stad olmasına rağmen 25 bin ortalamaya oynanıyordu...sado mazo bir taraftarımız var acı çektikçe daha çok bağlanıyoruz  :D Vodafone arenada ilk açıldığı seneyi saymazsak  40 bin ortalamaya oynarız diye düşünüyorum

@Geovani bizim taraftarimiz, kapalida ve numaralida ustu kapali olsada yarisi acikta olan bir tribunde eski acikta yeni acikta karda yagmurda camurda, tuvaletleri les bir vaziyette iken, sicak bir cay icmenin nerdeyse imkansiz oldugu bir ortamda sirf Besiktasin maci var diye 22000 ortalamaya oynuyorsa. Vodafone arena da hayli hayli 35 bin ortalamaya oynar. Bu sayinin artmasi icin oncelikle stadta konforu ve guvenligi saglayacaksin. Bunlari sagla bak taraftar geliyor mu gelmiyormu izleyeleim hep beraber.

Çevrimdışı Efe

Bugun cok bakamadim foruma gorunen prekast sov olmus 20 gun sonra prekastta bitecek su rampa acilsada vincleri disari cikarsalar heralde bi kac gune rampa acilir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

Bugun cok bakamadim foruma gorunen prekast sov olmus 20 gun sonra prekastta bitecek su rampa acilsada vincleri disari cikarsalar heralde bi kac gune rampa acilir
Yeni telefonla mesgulsun anlasilan. Gule gule kullan. Bu arada bende gunduzleri cok bakamiyorum, prekastlar @martin40 ve @TimeLapse in calismalarindan cok bariz belli.

Çevrimiçi Necmi

nereye açılıyor daha son tabla betonunu yeni döktüler alttaki iskeleleri hemen sökemezlerki orda tuhaf bir plan yaptılar ilk planda dök ilk katı bitsin sen yukarlarda ondan sonra uğraş altta yol çalışsın sürekli peyder pey yapmanın ne anlamı var @Efe

Çevrimdışı Geovani

@Geovani bizim taraftarimiz, kapalida ve numaralida ustu kapali olsada yarisi acikta olan bir tribunde eski acikta yeni acikta karda yagmurda camurda, tuvaletleri les bir vaziyette iken, sicak bir cay icmenin nerdeyse imkansiz oldugu bir ortamda sirf Besiktasin maci var diye 22000 ortalamaya oynuyorsa. Vodafone arena da hayli hayli 35 bin ortalamaya oynar. Bu sayinin artmasi icin oncelikle stadta konforu ve guvenligi saglayacaksin. Bunlari sagla bak taraftar geliyor mu gelmiyormu izleyeleim hep beraber.

Aynı fikirdeyim abi bizim yeni stadla beraber konfor dışında bir artımız daha olacak her yerden ulaşımı en kolay ve zevkli bir stadımız olacak...Ah bide o günleri görebilsek abi  :D :D
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR