Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5700762 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmet türken

Şuan s6 dan yaziyorum forum ucuyor adeta :D
forumdan ziyade sen uçuyorsun anlaşılan :evillol: hayırlı olsun

Çevrimdışı ahmet türken

çıkış tünellerinin kaç tanesinin merdiveni takıldı bilen varmı?

Çevrimiçi Necmi

ysariusta

• Ziyaretçi

Biri mabet'i bulabilir mi? Ne zaman bitiyor bu tünel

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı A_Aydin

@martin40 eline sağlık.Yalnız 1.gifteki sarı vince dikkat.sanki birilerine mesaj veriyor :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

@martin40 eline sağlık.Yalnız 1.gifteki sarı vince dikkat.sanki birilerine mesaj veriyor :D
:kop: :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mert_

daha önce konuşulmuştur mutlaka ama şu çatı kirişlerinden kaç tane takılacak? :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

An itibarıyla 2 Prekast Vinç ide akrif olarak çalışıyor , İkiside prekast yerleştiriyor :ishock: :ishock: :ishock:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ErsinA.

An itibariyle paletli ve sarı vinç prekast takıyor.

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Saat   19*36   paletli  hala prekast  takıyor.Helaaaallllllll. :claps:

Çevrimdışı bafatimi gomis

kale arkasi kale cizgisisine ne kadar uzak olucak beyler ?

Çevrimdışı Volkan Başaran

Kafama takılan bir soru var arkadaşlar. Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim..

Kapasite bakımından bize benzeyen 2 tane stat var. Birisi Juventus Arena diğeride Konya Stadyumu..

Şimdi ben yanlış görmüyorsam iki stat arasında muazzam bir fark var. Juventus Arena stadı heybeti ile resmen bir cehennem yaşatacak stat iken Konya stadında ben bu havayı yapıldığı günden beri görmüyorum. Hiçte beğenmiyorum o başka bir konu..

Şimdi bizim stat hangisine benzeyecek ?

Juventus Arena bildiğim kadarı ile bizim stadyumdan daha yüksek olmamasına rağmen bu heybeti nereden alıyor ? Çatı ile alakası olabilir mi?

Konya stadına benzeyecek derseniz çok üzüleceğim. Sizin görüşleriniz nedir  bu konuda ?

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Prekastın ay sonuna biteceği belli oldu. Dünden sonra bugün ki prekast değişimi yüzümüzü güldürdü   :sevinc
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Sponsor Bağlantı

Bugünkü prekast performansı bozulmaz umarım. Nazar değmesin

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kapasite bakımından bize benzeyen 2 tane stat var. Birisi Juventus Arena diğeride Konya Stadyumu..

Şimdi ben yanlış görmüyorsam iki stat arasında muazzam bir fark var. Juventus Arena stadı heybeti ile resmen bir cehennem yaşatacak stat iken Konya stadında ben bu havayı yapıldığı günden beri görmüyorum. Hiçte beğenmiyorum o başka bir konu..

Juventus Arena bildiğim kadarı ile bizim stadyumdan daha yüksek olmamasına rağmen bu heybeti nereden alıyor ? Çatı ile alakası olabilir mi?

Konya stadına benzeyecek derseniz çok üzüleceğim. Sizin görüşleriniz nedir  bu konuda ?

Bence Diklikten kaynaklanıyor
Çünkü Konya stadı biraz yatay bu yüzden çok heybetli gozukmuyor bence ..
Mesela bizim stadda da Eski açıktan çekilen fotolarda yeni açık inanılmaz heybetli gozkuyor , Aynı şekilde numaralı alttan çekilen fotolardada kapalı çok heybetli gözüküyor , Bu nedenle Ben Hem bizim stadın hemde Juve Arenanın , Oldukça Dik olmasından dolayı Heybetli gorundugunu düşünüyorum....
Zaten 2 Stadın resimlerine baktığımız zaman , Bayağı diklik açısı farkı olduğunu görüyoruz , Konya stadı baya yatay kalıyor Juve arenaya göre..
[ Son Düzenleme: 10 Nisan 2015, 20:28:23 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kadir Akdağ

1 bakış açısı
2 Juve alt katların sıra sayısı fazla ve dik gibi

Çevrimdışı acan07

1 bakış açısı
2 Juve alt katların sıra sayısı fazla ve dik gibi
+ çatı basık göstermiş.

Vodafone Arena Panorama Time-Lapse | 01.04.2015 - 10.04.2015

Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Eklenti fikir verebilir :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

ysariusta

• Ziyaretçi

@Volkan Başaran sanırım çatının tribünden yüksekliği tribünleri daha etkili gösteriyor. Fotoğraf açısı yorumuna da katılıyorum ancak çatının manyetik legolardan yapılmış gibi görünmesi Konya'nın stadında işi "ucuz" göstermiş. Elbette Juve'nin siyah Beyaz teması algıyı biraz sert hale getirmiş Yeşil beyazdan iyi olduğu ortada.  Yanlış anlamasın kimse Konya Stadı kötü demek istemiyorum, özellikle akustiği çok güzel oranın da. Epey gürültü çıkıyor. zemini güzel. Bence bizim çatıdan dolayı daha aydınlık bir stat olmakla birlikte Juve'nin stada daha çok benzeyecek.

Çevrimiçi Necmi

konya stadı çizgiler arasındaki mesafe daha geniş olduğu için daha geniş alana yayılıyor ve dikliği daha az ve çember genişlediği için sıra sayısıda azalıyor o yüzden bizim stad diklik olsun sahaya yakınlık olsun juve stadına daha yakın ve üst sıralar siyah olursa baskıyı daha çok gösterir juveden daha dik bir stad dışardan alçak göründüğü için şimdi o dikliği farkettirmiyor ama çatı gelip sınırları belirlediğinde oldukça baskılı bir görünüm alacağını tahmin ediyorum üst tribünler juvaya göre sahaya daha yakın ve daha hakim konumda şu an sadece farkedilmiyor yoksa sahadaki 11 katlı bir bina yüksekliğine bakacak fenerin stadını düşün tribünler ondan beş metre daha yüksek ve daha dik @Volkan Başaran

Çevrimdışı Volkan Başaran

Teşekkür ederim cevaplar için.

Cati ile beraber stat daha çok bej edecek sanirim dediklerinizi. Biraz daha bekleyelim..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net