Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5700767 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu arada yeni açığın arkasındaki o duvar ne ola ki :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

beyaz vince ' zaten yatmaktan başka bir iş yaptığın yok , bari ayak altında dolaşma git bir köşede otur ' demişler. O da söz dinlemiş en sote yer olan kapalı yeni açık arasına yatmış
orda merdivenleri takıyor olabilir :alala: zaten beklerken neden basamak montajlarını yapmıyor anlamıyorum

Çevrimdışı KUMANOVALI

selamun aleykum Beyler...
Aylarca sirf Ziyaretci olarak takip ediyordum ..
En sonunda Üye olduk...

-@bjk_mabet  twitterde bildirdigine göre ...Disarda Gece Isiklanmasi olacakmis ...Allianz Arenadaki gibi...Bilgisi olan varmi..
-Rampa bitince icerdeki Vincler sökulecek demisdiniz...Cati calismalar nasil olacak o zaman

hoşgeldin  :ok:
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı FARUK

Halatlar hayırlı olsun diyebilir miyiz :bandit:

o halatlar çok ağır olur bu şekilde fazla taşıyamaz kamyon bence

Çevrimdışı SDemirsoy

@FARUK hocam sarı vinç numaralıda en üst sıralara prekast takabiliyor mu ?

Çevrimdışı FARUK

orda merdivenleri takıyor olabilir :alala: zaten beklerken neden basamak montajlarını yapmıyor anlamıyorum

bugün yeniaçık-kapalı koridor merdivenlerini koydu abi

Çevrimdışı Anıl

@Necmi abi halatların serilmeye başlanması için tüm kirişlerin bitmesi beklenicek mi ?

Çevrimdışı FARUK

@FARUK hocam sarı vinç numaralıda en üst sıralara prekast takabiliyor mu ?

paletli takıyor onları sanırım

Çevrimdışı SDemirsoy

paletli takıyor onları sanırım
yetişebildiği sıra tam neresi acaba bütün iş paletliye kalacak yakın zamanda

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi halatların serilmeye başlanması için tüm kirişlerin bitmesi beklenicek mi ?
tüm prekast işinin bitmesi ve vinçlerinin çıkması gerekiyor yani basamak montajları falanda bitmeli birde en üste korkuluk olarak ne yapacaklar bilmiyorum prekast gelecekse onlarında bitmesi gerekir

Çevrimiçi Necmi

@anilt numaranmı deyişti :alala: bana wat saap dan bir el salla numaranı teyit edeyim

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Sutlas

tüm prekast işinin bitmesi ve vinçlerinin çıkması gerekiyor yani basamak montajları falanda bitmeli birde en üste korkuluk olarak ne yapacaklar bilmiyorum prekast gelecekse onlarında bitmesi gerekir

Abi o beyaz iskeleler sanki basamakların olduğu yerlere denk geliyor, belki çatı gerildikten sonra takarlar basamakları @Necmi

Çevrimdışı ahmet türken

@rubi_tobin yetiş. taraftar çıldırdı kameranın numaralıya alınmasını istiyor :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı keremfrat1

Bugun istanbul disindayim yarinda izmitteyim biter yarin :) p.tesi yine vollere devwm ederim ben :)

Çevrimdışı asi_kartal

Bu arada stat da akustik calismasi yapilmis. Kaynak mabet.
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Anıl

Ben kombineyi neden üst kattan almadım :s20: Harika bir stad ya :bandit:

Gökhan TÜRKMEN ‏@GkhnTRKMN7 2 dk.

Çevrimdışı ahmetx

Ben kombineyi neden üst kattan almadım :s20: Harika bir stad ya :bandit:

Gökhan TÜRKMEN ‏@GkhnTRKMN7 2 dk.
üst kat ön sıralar müthiş özellikle yeni açık @anilt
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi Necmi

Abi o beyaz iskeleler sanki basamakların olduğu yerlere denk geliyor, belki çatı gerildikten sonra takarlar basamakları @Necmi
:dontknow: halatlar gerildikten sonra bir daha sahaya vinç girmez basamaklarda sorun yaratmaz iskeleler için altını ona göre dengelerler birde basamaklar iki kirişin ortasına geliyor hep halatlar kiriş üstünden gerilecek @Sutlas

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı martin40