Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5700470 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı samet67

editör sallamış olabilir.
Tribün ısıtması için diyorum abi eksik yazmışım :)

Çevrimdışı Hasandyz

Alhaaaaa.... :bandit: :by2:

Zemin ısıtma yerde biriken karları eritmek için kullanılamaz. O kadar ısı verirseniz kökleri öldürürsünüz. Zemin ısıtma Sivas Erzurum gibi aşırı soğuk olan bölgelerde toprağın buz tutmasını önlemek böylece köklerin canlı kalabilmesini sağlamak için kullanılır. Buz tutmuş zeminde oynamak betonda oynamak gibidir. Yani zemindeki karı eritmek gibi bir amacı yoktur, sadece zemini kramponla koşulabilir hale getirir. İstanbulda da hiç bir zaman zeminin kalın bir buz tabakasıyla kaplanmasını sağlayacak bir soğuk olmayacağı için böyle bir yatırıma gerek yoktur.

Çevrimdışı ebabil

şu an numaralıdaki sarı vincin ne iş gördüğünü bilen var mı? çatı kolonlarını mı takacak?
bu arada prekastçılar abartmış işi iyice :D ellerinin ayarı yok :D

Çevrimdışı ahmetx

Zemin ısıtma yerde biriken karları eritmek için kullanılamaz. O kadar ısı verirseniz kökleri öldürürsünüz. Zemin ısıtma Sivas Erzurum gibi aşırı soğuk olan bölgelerde toprağın buz tutmasını önlemek böylece köklerin canlı kalabilmesini sağlamak için kullanılır. Buz tutmuş zeminde oynamak betonda oynamak gibidir. Yani zemindeki karı eritmek gibi bir amacı yoktur, sadece zemini kramponla koşulabilir hale getirir. İstanbulda da hiç bir zaman zeminin kalın bir buz tabakasıyla kaplanmasını sağlayacak bir soğuk olmayacağı için böyle bir yatırıma gerek yoktur.
:claps: :claps: :claps:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı FARUK

şu an numaralıdaki sarı vincin ne iş gördüğünü bilen var mı? çatı kolonlarını mı takacak?
bu arada prekastçılar abartmış işi iyice :D ellerinin ayarı yok :D

kule vinç ten bahsediyorsanız onun işi bitti
sökülmesi için stada araç giriş rampasındaki çalışmanın bitmesi bekleniyor

Çevrimdışı Serdkar

selamun aleykum Beyler...
Aylarca sirf Ziyaretci olarak takip ediyordum ..
En sonunda Üye olduk...

-@bjk_mabet  twitterde bildirdigine göre ...Disarda Gece Isiklanmasi olacakmis ...Allianz Arenadaki gibi...Bilgisi olan varmi..
-Rampa bitince icerdeki Vincler sökulecek demisdiniz...Cati calismalar nasil olacak o zaman

Çevrimdışı ahmetx

En sonunda Üye olduk...

-@bjk_mabet  twitterde bildirdigine göre ...Disarda Gece Isiklanmasi olacakmis ...Allianz Arenadaki gibi...Bilgisi olan varmi..
-Rampa bitince icerdeki Vincler sökulecek demisdiniz...Cati calismalar nasil olacak o zaman

mobil vinçlerel olacak kule vinçlerle değil.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Serkan7738

Stad bitmis beyler okeye donuyo :) cok guzel ya yanindan ayrilaniyorum

Çevrimdışı ALBATROS

En sonunda Üye olduk...

dış kolonların her birine aydınlatma takılıyor

Çevrimdışı Altuğ

En sonunda Üye olduk...

Hoşgeldin

Çevrimdışı Serkan7738

Halatlar hayırlı olsun diyebilir miyiz :bandit:
@anilt battaniye gibi biseyler vardi onlarin icinde

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Anıl

@anilt battaniye gibi biseyler vardi onlarin icinde

Zaten biraz salladım @Serkan7738 abi :D Ama ellerine sağlık fotoğraflar harika. Stad gerçekten bitti gibi birşey artık.
Birde @bjk_mabet abi senden birşey rica edicem. Allah rızası için şu kameraya bir el atın ya. Şöyle ıslak bezle silseniz çok iyi olacak :icool:

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Serdkar

Çevrimdışı Serkan7738

battaniyeymiş Anıl :D @anilt @Serkan7738
3 kamyon bekliyodu ondan arasina sizip girmeye calistim yemediler :D

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı SDemirsoy

3 kamyon bekliyodu ondan arasina sizip girmeye calistim yemediler :D

sızmayı bilmiyorsun sen :D @Serkan7738

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı ahmet türken

beyaz vince ' zaten yatmaktan başka bir iş yaptığın yok , bari ayak altında dolaşma git bir köşede otur ' demişler. O da söz dinlemiş en sote yer olan kapalı yeni açık arasına yatmış

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ahmetx