konuyu burda uzatmak istemiyorum benim söylemek istediğim bu değil Önder Beyin bu kadar kahraman olmasından bahsediyorum ne yaptı çok değil bir sene içersinde bana bir tane eylem gösterin koskoca birsene ve bir tane eylem o kadar bana proje demeyin o kadar parayı proje yaratmak için değil hayata geçirmek için alırsın proje yaratmak kolay gönderirsin birini sana bir haftada dortmuntun yol haritasını çıkartır. Ben bu sistemin yanlışlığını konuşmuyorum bana komik gelen her kes ağzına almış bir Önder Özen kelimesi boş boş konuşuyor bende soruyorum Beşiktaş için ne yaptı koskoca bir yılda dany transferimi proje yoksa eneramomu bana dany lazım değil ben orda Atınçı oynatacağım deseydi derdim bu bir proje iyisiyle kötüsüyle denenir. Yok ne yaptın kendi elini zayıflatırken en büyük rakibini güçlendirdin bunu bütün Beşiktaşlılar görüyordu sen yetkili olarak neden görmedin Dany transferi Beşiktaşa ihanettir istediğim böyle büyük hatalar yapan birini kahraman olarak lanse etmeyin helede gerçek Beşiktaşlıların önüne koymayın. Unuttuğumuz ve sözleşme gereğini yerine getiremediğimiz için elimizdeki araziyi gs ye kaptırdık bu da onun eseri tv ye çıkıp şunu yapacağım bunu yapacağım demekle olmuyor lafla başarı gelmez evet haklısın bu sistem olmalı ama sistem doğru kişilerle olur. Beşiktaş tecrübesiz kişilerin deneme tahtası değildir. Böyle ciddi bir proje ortaya koyuyorsan bunun başınada altından kalkabilecek bir profesyoneli getirirsin bunuda mümkünse dış baskılardan etkilenmemesi için yabancı tercihiyle yaparsın. Yönetimin en büyük iki hatasıdır biri Önder Bey diğeri İhsan bey iki önemli projenin başına iki yetersiz insan getirmek sonuçlarınıda sokaktaki insan bile tahlil ediyor.
Önder Özen futbol direktörü değil miydi ? Arazinin sözleşme şartlarının yerine getirilmemesinde ne gibi suçu var acaba ? Eğer futbol direktörü bakıyorsa direkt kapatalım kulübü zaten.Ayrıca Önder Özen'in her istediği yapılmış da başarılı olamamış gibi konuşuyorsunuz.Dany hatalı transfer midir evet hatalı transferdir ama Moledo istedi alamadıysan,Lescott istedi yine alamadıysan Dany'i getirdi diye kızma hakkın yok ki Dany'i isteyen Slaven Bilic'ti.
Ayrıca Önder Özen'in istediklerinin gerçekleşebilmesi için pilot takım çok önemliydi.Çünkü bi şekilde gençlere önem veriyorsun ve onları yarışmacı bi ligte oynatman gerekiyor.Onu da beceremedin eline yüzüne bulaştırdın.
Yabancı sınırı netleştirildi ve karara bağlandı;sonucunda yerli isimlere yatırım yaptın ve sırf sene sonu hamle şansı yaratabilmek ve elinde kontrat kalmamasını sağlayabilmek adına oyuncu kiralama yoluna gittin iyi kötü Dany'i kiraladın.Ama yine eline yüzüne bulaştırıp hakkın olan yabancı sınırı kuralında diretemedin ve onca yatırımı çöp ettin.
Önder Özen ne yapmış demeden önce ne yapmasına olanak tanıdın diye yönetime sormak lazım.Evet Önder Özen proje oluşturabilir ama hayata geçirebilmesi için yönetiminde bir şeyler yapması gerekiyordu.Hiç oralı bile olmadılar.