Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5705672 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

hoaydaaaa

birde merak ettim
sonradan açılır kapanır yapabileceklermi acaba ?!
şu an ki haliyle uygun değil ama sonradan eklemelerle yapılabilir mi?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı İrfan

Keşke şu an sahaya kireçle sınırlar çizilse taç aut çizgileri filan  :)

Gerçi çok karışık sahanın içi :D
We are Electric..!

Çevrimiçi Necmi

fernandesi başkan kendisi; taraftar baskısından çekindiği için satmak istemediğini açıkça söyledi. ayrıca real madrid, barcelona, dortmund gibi kulüplerin uyguladığı sistemleri neden getirmek istediğini hiç düşündünüz mü? getirmek istedi çünkü bu projeler başarılı olmuş.
oyuncu seçimlerinde yanlışları vardır. ben de kabul ediyorum fakat transfer hiç bir zaman garanti bir şey değildir.
bir de atiba transferi için antalya 400 bine anlaşmıştken biz 1 milyona anlaştık denmişti. hatırlatırım o sene antalya başkanı herkese sallıyordu biz şu kadara anlaşmıştık onlar bu kadar verdi. samet aybabanın bir kısımı maaşını beşiktaşa ödettik. barosu maç başı ücrete ikna ettik diye. hatırlatırım o şovmen sene başında alkışlandı sene sonunda takım küme düştü.
bizim taraftarımız ne yazıkki tahammüle, sabretmeye gelemiyor bu yüzden bizim için en iyisi sinan engin, fatih terim gibi adamlar. böyle düşünceler yüzünden serdar bilgili ile çıkışa geçen takım şu an nerelerde. taraftarımız malesef serdar bilgili, önder özen gibi adamlar yerine başlarda hep yd ve sinan engin gibilerini tercih etti. durum ortada.
önder özen ismi benim için önemli değil fakat bu takıma önder özen gibi projeleri olan ileri görüşlü adamlar gerekir. çünkü artık parayla herşeyi yapamayacağız çünkü avrupa sıralamalarında türk takımları olarak çok gerilerde kalacağız. bir beş sene sonra sadece orta sıradaki ingiliz takımları ile aramızda maddi uçurumlar olacak (seneye macherster united sadece yayın geliri, forma markası ve göğüs reklamından 220 milyon euro alacak. bu rakam avrupanın diğer dev kulüperi için bile uçuk rakamlar). adamların küme düşen takımı geçen sene yayın geliri olarak yanlış hatırlamıyorsam 63 milyon euro aldı ki önümüzdeki senelerde bu rakamlar daha da artacak.
özetlersem artık paramız ile avrupada söz sahibi olmamız çok zor bu yüzden planlı ve projeli gitmemiz tabiri caiz ise bir porto bir dortmund yaratmamız gerekir. bunun için de önder özen tarzı adamlar gerekir
konuyu biraz uzattım kusura bakmayın.
konuyu burda uzatmak istemiyorum benim söylemek istediğim bu değil Önder Beyin bu kadar kahraman olmasından bahsediyorum ne yaptı çok değil bir sene içersinde bana bir tane eylem gösterin koskoca birsene ve bir tane eylem o kadar bana proje demeyin o kadar parayı proje yaratmak için değil hayata geçirmek için alırsın proje yaratmak kolay gönderirsin birini sana bir haftada dortmuntun yol haritasını çıkartır. Ben bu sistemin yanlışlığını konuşmuyorum bana komik gelen her kes ağzına almış bir Önder Özen kelimesi boş boş konuşuyor bende soruyorum Beşiktaş için ne yaptı koskoca bir yılda dany transferimi proje yoksa eneramomu bana dany lazım değil ben orda Atınçı oynatacağım deseydi derdim bu bir proje iyisiyle kötüsüyle denenir. Yok ne yaptın kendi elini zayıflatırken en büyük rakibini güçlendirdin bunu bütün Beşiktaşlılar görüyordu sen yetkili olarak neden görmedin Dany transferi Beşiktaşa ihanettir istediğim böyle büyük hatalar yapan birini kahraman olarak lanse etmeyin helede gerçek Beşiktaşlıların önüne koymayın. Unuttuğumuz ve sözleşme gereğini yerine getiremediğimiz için elimizdeki araziyi gs ye kaptırdık  bu da onun eseri tv ye çıkıp şunu yapacağım bunu yapacağım demekle olmuyor lafla başarı gelmez evet haklısın bu sistem olmalı ama sistem doğru kişilerle olur. Beşiktaş tecrübesiz kişilerin deneme tahtası değildir. Böyle ciddi bir proje ortaya koyuyorsan bunun başınada altından kalkabilecek bir profesyoneli getirirsin bunuda mümkünse dış baskılardan etkilenmemesi için yabancı tercihiyle yaparsın. Yönetimin en büyük iki hatasıdır biri Önder Bey diğeri İhsan bey iki önemli projenin başına iki yetersiz insan getirmek sonuçlarınıda sokaktaki insan bile tahlil ediyor.

Çevrimdışı Fatih

-20 derece Denizin yani tuzlu suyun donma derecesidir. donma noktasına ulaşmak üzere olan Denize bir insan düşerse ölmeden dayanma süresi 2-3 dakikadır. suyu -175 derecede sıvı tutmak mümkün değil tuttun diyelim temas ettiğin anda donarsın :D
saf antifrizin donma derecesi -17 dir bunu suyla karıştırdığında -35 derecelere kadar anca dayanır. @Fatih işin özeti ronaldoyu -175 e sokalım yüz yılda çözemeyiz :evillol:
senin meslektaşların bayağı mankafa böylede habermi yapılır :bandit:
http://www.hln.be/hln/nl/950/Buitenlands-Voetbal/article/detail/1726565/2013/10/21/Cristiano-laat-cryotherapeutische-kamer-in-villa-installeren.dhtml

Abi haber yabanci basindan cikma ya  :bandit: Belki icine girdigi zaman ozel bir giysisi vardir bilmiyorum...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı keremfrat1

Rica ederim :) vol 2 de cati kirisleri biter :) bence 3 tane takarlar bakalim :)

Çevrimdışı KUMANOVALI

Rica ederim :) vol 2 de cati kirisleri biter :) bence 3 tane takarlar bakalim :)

kaç tane çatı kirişi geldi ?!
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı kArtAlyAn

rakip için aynı şartlarda soyunma odası olmayacak heralde. :alala:
Öylesine Değil, Ölesiye..

Çevrimdışı Efe

@keremfrat1 su cati kirislerine baksana kac tane kamyonla gelmis kamyon sayisi kiris sayisi demek :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kArtAlyAn

Öylesine Değil, Ölesiye..

Çevrimdışı ilhan

Bize ankara yolları göründü o zaman :D
@MURAT Ağaçlar çiçek açmış bizim parkta,  su vermek lazım ihmal etmeye gelmez. :evillol:
[ Son Düzenleme: 08 Nisan 2015, 14:11:08 ilhan ]

Çevrimiçi Necmi

http://www.hln.be/hln/nl/950/Buitenlands-Voetbal/article/detail/1726565/2013/10/21/Cristiano-laat-cryotherapeutische-kamer-in-villa-installeren.dhtml

Abi haber yabanci basindan cikma ya  :bandit: Belki icine girdigi zaman ozel bir giysisi vardir bilmiyorum...
:alala: öyle bir ısı için astronot kıyafeti gerekir herhalde onunda sana bir faydası olmaz :D @Fatih
düştün elime sen gazatecisin araştırmadan konuşmayacaksın :evillol:
şimdi ben ezbere konuşayım emin değilim çünkü bilinen mutlak soğuk yani ısının olmadı derece -273 diye biliyorum buda derin uzayda rastlanabilecek bir ısı ve güneş sistemi içinde uzay boşluğunda ölçülen ısı -160 derece diye biliyorum yanlışım olabilir ama -175 derece ısıyı ev ortamında yaratacak bir teknoloji olduğunu sanmıyorum varsada aklı başında hiç kimse evine öyle bir şey sokmaz metan gazı -163 derecede sıvılaşıyormuş

Çevrimiçi Necmi

rakip için aynı şartlarda soyunma odası olmayacak heralde. :alala:
birebir aynı hatta şöyle söyleyeyim projeyi ters çevirin rakip soyunma odası olur :D @kArtAlyAn sahadan tünelden içeri girdiğimizde sağ taraf bizim sol taraf rakip soyunma odası olacak

Çevrimdışı Ardau

Ağaçlı Yollarında Dolmabahçe'de
Söylediğim Besteler Yine Seninle

Çevrimdışı asi_kartal

Bursanın tanıtım pdf. sine baktım da detaylı bir şekilde bilgilendirme yapılmış. Taraftar koltuk sayısından vip koltuguna rakip takım koltuguna kadar detaylı bir şekilde bilgilendirilmiş. Kaç adet giriş olacağı ve turnikeler yazılmış. Ayrıca taraftar isteği üzerine kale arkaları kesintisiz 61 sıra yapılmıştır yazıyor. Biz ise bu bilgilerin bir kısmını forum sayesinde ulaşabiliyoruz  :alala:

Belli nedenlerle bazı yasaklamalar, gizlilikler oldu ama artık koltuk düzeni ve iç dekorasyon ile ilgili gizliliğe anlam veremiyorum klubden bir görsel bilgilendirilme yapılması lazım..
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı Taarin

konuyu burda uzatmak istemiyorum benim söylemek istediğim bu değil Önder Beyin bu kadar kahraman olmasından bahsediyorum ne yaptı çok değil bir sene içersinde bana bir tane eylem gösterin koskoca birsene ve bir tane eylem o kadar bana proje demeyin o kadar parayı proje yaratmak için değil hayata geçirmek için alırsın proje yaratmak kolay gönderirsin birini sana bir haftada dortmuntun yol haritasını çıkartır. Ben bu sistemin yanlışlığını konuşmuyorum bana komik gelen her kes ağzına almış bir Önder Özen kelimesi boş boş konuşuyor bende soruyorum Beşiktaş için ne yaptı koskoca bir yılda dany transferimi proje yoksa eneramomu bana dany lazım değil ben orda Atınçı oynatacağım deseydi derdim bu bir proje iyisiyle kötüsüyle denenir. Yok ne yaptın kendi elini zayıflatırken en büyük rakibini güçlendirdin bunu bütün Beşiktaşlılar görüyordu sen yetkili olarak neden görmedin Dany transferi Beşiktaşa ihanettir istediğim böyle büyük hatalar yapan birini kahraman olarak lanse etmeyin helede gerçek Beşiktaşlıların önüne koymayın. Unuttuğumuz ve sözleşme gereğini yerine getiremediğimiz için elimizdeki araziyi gs ye kaptırdık  bu da onun eseri tv ye çıkıp şunu yapacağım bunu yapacağım demekle olmuyor lafla başarı gelmez evet haklısın bu sistem olmalı ama sistem doğru kişilerle olur. Beşiktaş tecrübesiz kişilerin deneme tahtası değildir. Böyle ciddi bir proje ortaya koyuyorsan bunun başınada altından kalkabilecek bir profesyoneli getirirsin bunuda mümkünse dış baskılardan etkilenmemesi için yabancı tercihiyle yaparsın. Yönetimin en büyük iki hatasıdır biri Önder Bey diğeri İhsan bey iki önemli projenin başına iki yetersiz insan getirmek sonuçlarınıda sokaktaki insan bile tahlil ediyor.

Önder Özen futbol direktörü değil miydi ? Arazinin sözleşme şartlarının yerine getirilmemesinde ne gibi suçu var acaba ? Eğer futbol direktörü bakıyorsa direkt kapatalım kulübü zaten.Ayrıca Önder Özen'in her istediği yapılmış da başarılı olamamış gibi konuşuyorsunuz.Dany hatalı transfer midir evet hatalı transferdir ama Moledo istedi alamadıysan,Lescott istedi yine alamadıysan Dany'i getirdi diye kızma hakkın yok ki Dany'i isteyen Slaven Bilic'ti.

Ayrıca Önder Özen'in istediklerinin gerçekleşebilmesi için pilot takım çok önemliydi.Çünkü bi şekilde gençlere önem veriyorsun ve onları yarışmacı bi ligte oynatman gerekiyor.Onu da beceremedin eline yüzüne bulaştırdın.

Yabancı sınırı netleştirildi ve karara bağlandı;sonucunda yerli isimlere yatırım yaptın ve sırf sene sonu hamle şansı yaratabilmek ve elinde kontrat kalmamasını sağlayabilmek adına oyuncu kiralama yoluna gittin iyi kötü Dany'i kiraladın.Ama yine eline yüzüne bulaştırıp hakkın olan yabancı sınırı kuralında diretemedin ve onca yatırımı çöp ettin.

Önder Özen ne yapmış demeden önce ne yapmasına olanak tanıdın diye yönetime sormak lazım.Evet Önder Özen proje oluşturabilir ama hayata geçirebilmesi için yönetiminde bir şeyler yapması gerekiyordu.Hiç oralı bile olmadılar.

Çevrimdışı Efe

Şuan prekatlar yerlestiriliyor 2 vinc numarali ustte calisiyorlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Efe

Eski acik arkada fiskirtici var galiba tabla bittyse beton atilacak  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Fatih

:alala: öyle bir ısı için astronot kıyafeti gerekir herhalde onunda sana bir faydası olmaz :D @Fatih
düştün elime sen gazatecisin araştırmadan konuşmayacaksın :evillol:
şimdi ben ezbere konuşayım emin değilim çünkü bilinen mutlak soğuk yani ısının olmadı derece -273 diye biliyorum buda derin uzayda rastlanabilecek bir ısı ve güneş sistemi içinde uzay boşluğunda ölçülen ısı -160 derece diye biliyorum yanlışım olabilir ama -175 derece ısıyı ev ortamında yaratacak bir teknoloji olduğunu sanmıyorum varsada aklı başında hiç kimse evine öyle bir şey sokmaz metan gazı -163 derecede sıvılaşıyormuş
Abi isi ile sicaklik farkli seyler diye hatirliyorum lisedeki derslerden  :D

Yabanci kaynaklarda -200 dereceye ulasiyor diye bahsetmis..Bizimkiler haberi biraz degistirmisler  :lol: Galiba makine -200 fahrenheit'a ulasiyor... Benden bu kadar, seviye cok yukseldi benim icin  :D
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Ardau

Ağaçlı Yollarında Dolmabahçe'de
Söylediğim Besteler Yine Seninle

Çevrimdışı keremfrat1

@Efe abi kamyonlar benim calisma disinda bakamadim henuz :)

Çevrimiçi Necmi

Önder Özen futbol direktörü değil miydi ? Arazinin sözleşme şartlarının yerine getirilmemesinde ne gibi suçu var acaba ? Eğer futbol direktörü bakıyorsa direkt kapatalım kulübü zaten.Ayrıca Önder Özen'in her istediği yapılmış da başarılı olamamış gibi konuşuyorsunuz.Dany hatalı transfer midir evet hatalı transferdir ama Moledo istedi alamadıysan,Lescott istedi yine alamadıysan Dany'i getirdi diye kızma hakkın yok ki Dany'i isteyen Slaven Bilic'ti.

Ayrıca Önder Özen'in istediklerinin gerçekleşebilmesi için pilot takım çok önemliydi.Çünkü bi şekilde gençlere önem veriyorsun ve onları yarışmacı bi ligte oynatman gerekiyor.Onu da beceremedin eline yüzüne bulaştırdın.

Yabancı sınırı netleştirildi ve karara bağlandı;sonucunda yerli isimlere yatırım yaptın ve sırf sene sonu hamle şansı yaratabilmek ve elinde kontrat kalmamasını sağlayabilmek adına oyuncu kiralama yoluna gittin iyi kötü Dany'i kiraladın.Ama yine eline yüzüne bulaştırıp hakkın olan yabancı sınırı kuralında diretemedin ve onca yatırımı çöp ettin.

Önder Özen ne yapmış demeden önce ne yapmasına olanak tanıdın diye yönetime sormak lazım.Evet Önder Özen proje oluşturabilir ama hayata geçirebilmesi için yönetiminde bir şeyler yapması gerekiyordu.Hiç oralı bile olmadılar.
benim üstüne bastığım şeyi anlamamışsın burda ben Önder beyi yerden yere vurmuyorum sadece putlaştırmayın putlaştıracağınız bir şey yok ortada diyorum dediğin gibi eline imkanlar verilir 3-4 yıllık bir proje geliştirir ve uygular o zaman derizki Beşiktaşa bir şey verdi adını Beşiktaş tarihine altın harflerle yazarız ama şu anda mişlerle mışlarla konuşup adamı tanrı parçacığı yapmanın mantığı ne ortada yaptığı bir şey yok belkilerle olmaz bu iş bir yılda hiç bir şey yapmadı izin verilmemişmiş o zaman kuklaydı bir yıl kukla olarak kaldıysa zaten olmazmış demekki Beşiktaşın imkanlarını bende biliyorum ama kusura bakmayın bir yılda ortalama değil azda değil gerçek anlamda sıfır fayda diyorum tamam ağaç dikme otta yetiştirme ama bir çöp dik bu güne kadar kime sorduysam ne yaptı diye bana proje gösteriyorlar kimse şunu yaptı demiyor diyemiyor ha yapılan tüm olumsuzluklar yönetimin suçu diyorlar doğrudur öyledir ama o zaman ortada başarılı adımlar varsa oda yönetimin başarısıdır demekki iyiyi önder beye kötüyü yönetime yamamayın kötü transferi yönetim yapdıysa demekki iyi transferide yönetim yaptı kötü kararları yönetim aldıysa demekki iyi kararlarıda yönetim aldı önder bey bunun neresinde duruyor kafanızda hayali bir kahraman yaratıyorsunuz sonrada yarattığınız kahramana siz başta inanıyorsunuz bu mantık dışı geliyor bana bir insan bir işden sorumluysa sorumludur ve tüm sorumlulukları üstlenir yok eyer sorumlu değilse o zaman neden kahraman yapılıyor benim anlatmak istediğim ortada bir başarı varsa oraya önder beyi maaşla getiren yönetimin başarısıdır Başarısızlıkta yönetime aittir yani maaşla tuttuğun bir insanı getirip yönetimin önüne koymayacaksın  o insana bu işi yapsın diye maaş ödeniyor hayır için yapmıyorki kahraman olsun maaşını alır işini yapar işinden verim alamazsın gönderirsin iş hayatının temel kuralıdır kimse seni işini yaptığın için kahraman ilan ediyormu @Taarin

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK