Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5705671 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı esguel

Dakika tuttum 10 dakikada yerlesiyor :) ama yabi vidalama falan sureyi uzatir :)

Bugün kaç kiriş takılacak toplamda ?

Çevrimdışı ErsinA.

Dakika tuttum 10 dakikada yerlesiyor :) ama yabi vidalama falan sureyi uzatir :)

bir prekastın yarım saatte takıldığını düşünürsek, çatı kirişlerinin montajı çok hızlı diyebiliriz.

Çevrimdışı kaanzor

"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı kaanzor

küfürlü tezahürat yapmayın yaptırtmayın diyecem ama yine yapılıyor yine yapılıyor...

Aynen katılıyorum hem insan gibi maç izlemeyi bilmiyorlar hemde bizim o zevkimizi baltalıyorlar malesef.
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimiçi Necmi

Vodafone Arena 08 Nisan 2015 (11:30) arası çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için @keremfrat1  'e teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Çevrimdışı Ardau

1 saate stada geçmiş olurum var mı gelecek olan orada olan
Ağaçlı Yollarında Dolmabahçe'de
Söylediğim Besteler Yine Seninle

Çevrimdışı riza calli

Catinin derecesi kac olacak acaba bilen varmi.

Çevrimdışı Efe

Bakalim kactane kiris konacak bugun tahminim 2 yada 3 tane
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TALAT

kelimesi kelimesine katılıyorum. ayrıca fernandesin ne kadar sorun yaratacağı belliydi(beşiktaş maçlarının hepsini 90 dk izleyen herkes gerçek beşiktaşlı herkes görüyordu gereksiz boş boş koşturduğunu) başarılı bir spor yöneticisi olsa o keş adamı sattırırdı cska moskovaya.. fikret başkan da  dünden razıydı satmaya ama teknik ekip satma taraftarı olmadığı için işlerine karışmak istemedi.. necmi abinin kastettiği gibi resmen etkisiz elemandı. iki üç etkileyici cümle kurmayla, real madrid barcelona dortmund gibi kulüplerin uyguladığı sitemleri proje olarak getirmeyle olmuyo bu işler yemezler hocam
fernandesi başkan kendisi; taraftar baskısından çekindiği için satmak istemediğini açıkça söyledi. ayrıca real madrid, barcelona, dortmund gibi kulüplerin uyguladığı sistemleri neden getirmek istediğini hiç düşündünüz mü? getirmek istedi çünkü bu projeler başarılı olmuş.
oyuncu seçimlerinde yanlışları vardır. ben de kabul ediyorum fakat transfer hiç bir zaman garanti bir şey değildir.
bir de atiba transferi için antalya 400 bine anlaşmıştken biz 1 milyona anlaştık denmişti. hatırlatırım o sene antalya başkanı herkese sallıyordu biz şu kadara anlaşmıştık onlar bu kadar verdi. samet aybabanın bir kısımı maaşını beşiktaşa ödettik. barosu maç başı ücrete ikna ettik diye. hatırlatırım o şovmen sene başında alkışlandı sene sonunda takım küme düştü.
bizim taraftarımız ne yazıkki tahammüle, sabretmeye gelemiyor bu yüzden bizim için en iyisi sinan engin, fatih terim gibi adamlar. böyle düşünceler yüzünden serdar bilgili ile çıkışa geçen takım şu an nerelerde. taraftarımız malesef serdar bilgili, önder özen gibi adamlar yerine başlarda hep yd ve sinan engin gibilerini tercih etti. durum ortada.
önder özen ismi benim için önemli değil fakat bu takıma önder özen gibi projeleri olan ileri görüşlü adamlar gerekir. çünkü artık parayla herşeyi yapamayacağız çünkü avrupa sıralamalarında türk takımları olarak çok gerilerde kalacağız. bir beş sene sonra sadece orta sıradaki ingiliz takımları ile aramızda maddi uçurumlar olacak (seneye macherster united sadece yayın geliri, forma markası ve göğüs reklamından 220 milyon euro alacak. bu rakam avrupanın diğer dev kulüperi için bile uçuk rakamlar). adamların küme düşen takımı geçen sene yayın geliri olarak yanlış hatırlamıyorsam 63 milyon euro aldı ki önümüzdeki senelerde bu rakamlar daha da artacak.
özetlersem artık paramız ile avrupada söz sahibi olmamız çok zor bu yüzden planlı ve projeli gitmemiz tabiri caiz ise bir porto bir dortmund yaratmamız gerekir. bunun için de önder özen tarzı adamlar gerekir
konuyu biraz uzattım kusura bakmayın.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı ALI RIZA

@keremfrat1 teşekkürler kiriş takıldı 3 tane takılır cinsten görünüyor...

Çevrimdışı murat

Konu Dışı:
Arkadaşlar karabük maçı dahil iç saha maçları furbolcuların isteği doğrultusunda Ankara'da  oynanacakmış  :claps: :claps: :claps:

Bize ankara yolları göründü o zaman :D

Çevrimdışı ZEKI

@keremfrat1 fotograflar icin tesekkurler
aksam vol 2 de kirislerin hepsi takilmis olur goruruz bizde

Çevrimdışı Zoro

Çevrimdışı KUMANOVALI

tünaydın arena

necmi abi sızıntı yapmış kimse aldırmamış

bi kişi çıkıp demedi bunun devamı nerede diye  :iblush:

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimiçi Necmi

Ronaldo kendi evine yaptirmisti bu olayi..Fiziksel olarak mumkun mu bilmiyorum da -175'te 2-3 dakika duruyor diye haberler vardı...  :bandit:
-20 derece Denizin yani tuzlu suyun donma derecesidir. donma noktasına ulaşmak üzere olan Denize bir insan düşerse ölmeden dayanma süresi 2-3 dakikadır. suyu -175 derecede sıvı tutmak mümkün değil tuttun diyelim temas ettiğin anda donarsın :D
saf antifrizin donma derecesi -17 dir bunu suyla karıştırdığında -35 derecelere kadar anca dayanır. @Fatih işin özeti ronaldoyu -175 e sokalım yüz yılda çözemeyiz :evillol:
senin meslektaşların bayağı mankafa böylede habermi yapılır :bandit:

Çevrimiçi Necmi

tünaydın arena

necmi abi sızıntı yapmış kimse aldırmamış

bi kişi çıkıp demedi bunun devamı nerede diye  :iblush:

zaten bir daha yapmam @KUMANOVALI kimse tınlamadı bile aha bu dün geceki son olsun

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı KUMANOVALI

zaten bir daha yapmam @KUMANOVALI kimse tınlamadı bile aha bu dün geceki son olsun

olurmu öyle @Necmi abi  :money:

ben mesela gişelerin nerede olduğundan
kafeterya düzeninden bir dal alırım  :biggrinking:
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

Çevrimdışı ahmetx

Şimdi ısıtma olayında tam tersi mi olacak @Necmi abi tribünde var,sahada yok.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

skorbord ve dijital reklam panosu ihalesi neden hala yapılmadı @Necmi abi ?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı msk_bjk

sen
fernandesi başkan kendisi; taraftar baskısından çekindiği için satmak istemediğini açıkça söyledi. ayrıca real madrid, barcelona, dortmund gibi kulüplerin uyguladığı sistemleri neden getirmek istediğini hiç düşündünüz mü? getirmek istedi çünkü bu projeler başarılı olmuş.
oyuncu seçimlerinde yanlışları vardır. ben de kabul ediyorum fakat transfer hiç bir zaman garanti bir şey değildir.
bir de atiba transferi için antalya 400 bine anlaşmıştken biz 1 milyona anlaştık denmişti. hatırlatırım o sene antalya başkanı herkese sallıyordu biz şu kadara anlaşmıştık onlar bu kadar verdi. samet aybabanın bir kısımı maaşını beşiktaşa ödettik. barosu maç başı ücrete ikna ettik diye. hatırlatırım o şovmen sene başında alkışlandı sene sonunda takım küme düştü.
bizim taraftarımız ne yazıkki tahammüle, sabretmeye gelemiyor bu yüzden bizim için en iyisi sinan engin, fatih terim gibi adamlar. böyle düşünceler yüzünden serdar bilgili ile çıkışa geçen takım şu an nerelerde. taraftarımız malesef serdar bilgili, önder özen gibi adamlar yerine başlarda hep yd ve sinan engin gibilerini tercih etti. durum ortada.
önder özen ismi benim için önemli değil fakat bu takıma önder özen gibi projeleri olan ileri görüşlü adamlar gerekir. çünkü artık parayla herşeyi yapamayacağız çünkü avrupa sıralamalarında türk takımları olarak çok gerilerde kalacağız. bir beş sene sonra sadece orta sıradaki ingiliz takımları ile aramızda maddi uçurumlar olacak (seneye macherster united sadece yayın geliri, forma markası ve göğüs reklamından 220 milyon euro alacak. bu rakam avrupanın diğer dev kulüperi için bile uçuk rakamlar). adamların küme düşen takımı geçen sene yayın geliri olarak yanlış hatırlamıyorsam 63 milyon euro aldı ki önümüzdeki senelerde bu rakamlar daha da artacak.
özetlersem artık paramız ile avrupada söz sahibi olmamız çok zor bu yüzden planlı ve projeli gitmemiz tabiri caiz ise bir porto bir dortmund yaratmamız gerekir. bunun için de önder özen tarzı adamlar gerekir
yanlış anlamış olabilirsin. kesinlikle bu tarz projelere karşı değilim ama bu tarz projelerin başarılı olduğunu senin benim gibi aklı başında taraftarların hepsi biliyo ve uygulanması gerekiyo..bu tarz projeler Beşiktaşın sportif direktör olması için yeterli olmamalı i...önder özen projesi beşiktaşın artık sinan samet gibi adamlardan kurtulup vizyonlu bi bakış açısına geçtiğini gösterir ve iyi bişeydir ama önder özen sürekliliği sağlama ve inisiyatif alma konusunda sınıfta kaldı ayrıca vahim hatalar yaptı...ibrahim altınsay ikna edilip onun üzerinden yürütülebilir belki bu proje ya da başka birisi..belki hatalarından ders almış önder özen de olabilir bilemiyorum.
msk

Çevrimdışı BlackEagle1989

Ne prekastmis be arkadas butun gun bir tane bile takilmaz mi..? :s20:

Çevrimdışı ahmetx

Abdullah Sönmez Skorbord olucakmi
27 Temmuz 2014, 10:26

@Vodafone Arena Merhaba Abdullah, çatı yükleri scoreboard düşünülerek hesaplanmış olup, scoreboard çatıda konumlanacaktır.
5 · 27 Temmuz 2014, 10:34

skorbord köşelerde olmayacak mıydı?

[ Son Düzenleme: 08 Nisan 2015, 13:37:49 ahmetx ]

Çevrimdışı KUMANOVALI

Abdullah Sönmez Skorbord olucakmi
27 Temmuz 2014, 10:26

@Vodafone Arena Merhaba Abdullah, çatı yükleri scoreboard düşünülerek hesaplanmış olup, scoreboard çatıda konumlanacaktır.
5 · 27 Temmuz 2014, 10:34

skorbord köşelerde olmayacak mıydı?

hoaydaaaa

birde merak ettim
sonradan açılır kapanır yapabileceklermi acaba ?!
BJK