Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5708456 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

prekast kamyonunu yakalamış yeniaçık köşede
1 Tanesi Tribünun içine girmiş , 2 Tır da dışarıda bekliyor :ishock: :ishock: @FARUK hocam
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Oktay

Biraz geçirzinho olmuş Ahmet abi... bursaspor affetmemiş  :D
1,derece en pahallı olan 350 bin dolarlık localar köşelerde dikkat ettinmi
geçirzinho olsa iyi tam yılan kaçanze :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Efe

Alıntı yapılan: Rebel_Eagle1903 link=tobupic=1159.msg212333#msg212333 date=1428415058
9 MART - 7 NİSAN ARASI GENEL DEĞİŞİM

bu gife gore 1 ay icinde prekast bitecek
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

bu gife gore 1 ay icinde prekast bitecek
valla ben mayıs 1 diyodum bu gidişle oda yalan olacak  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı TØLGA

valla ben mayıs 1 diyodum bu gidişle oda yalan olacak  :biggrinking:
şimdi kameradan baktımda prekast sıkıntısı olmaz ise 1 mayısa rahat yetişir  :ok:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmetx

numaralı arkadaki duvar ne öyle yahu çok yüksek değil mi :steamed:

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi Necmi

Vodafone Arena 07 Nisan 2015 (16:30) arası çalışma fotoğrafları.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Çevrimdışı ahmetx

şimdi kameradan baktımda prekast sıkıntısı olmaz ise 1 mayısa rahat yetişir  :ok:
1 mayısa yetişmez daha kalkması gereken 2 vinç var 19 mayısı görürüz @Tolga

Çevrimiçi Necmi

:alala: demin ezberemi konuştun o zaman :bandit:

Çevrimdışı martin40

Bugün prekastlar iyi gidiyor, artik 5 gün çalismazlar ..

Ayrica fotograflar için tessekürler !

Çevrimdışı TØLGA

:alala: demin ezberemi konuştun o zaman :bandit:
yok abi yeniinönü'nün fotoya baktım öyle konuştum  :iblush:
takmışlar bu saate kadar daha heralde
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı LORDBJK

Ya arkadaşlar Ankara da yaşıyorum şu akatlardaki yeni yeri merak ettim ama hiç fotoğraf bulamadım.Yeni yerle ilgili elinizde fotoğraf varsa paylaşa bilir misiniz lütfen. Yapı nasıl alan ne kadar acayip merak ettim.

Çevrimdışı Fatih

1,derece en pahallı olan 350 bin dolarlık localar köşelerde dikkat ettinmi
geçirzinho olsa iyi tam yılan kaçanze :evillol: :evillol:
M2'den dolayi mi acaba o kadar fazla fiyat yazmislar anlamadim.. Hem koselerdesin hem sampiyonluga oynayan takim degil hem de senin sehrin o kadar zengin degil.. Gerci fiyatlar 2 senelik ama 350.000$+kdv cook fazla...

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ozan062

küfeki mi bu? :bandit:

kapalıdır bu yani yol tarafından gorunen kısmın içidir bu umarım anlataiblmişimdir:)
ama biraz garipsedim işte bitsinde oyle yorumlayalım biz bunları
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı TØLGA

kapalıdır bu yani yol tarafından gorunen kısmın içidir bu umarım anlataiblmişimdir:)
ama biraz garipsedim işte bitsinde oyle yorumlayalım biz bunları
neresi söylediğini anladım'da yok abi içerden bu foto  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

M2'den dolayi mi acaba o kadar fazla fiyat yazmislar anlamadim.. Hem koselerdesin hem sampiyonluga oynayan takim degil hem de senin sehrin o kadar zengin degil.. Gerci fiyatlar 2 senelik ama 350.000$+kdv cook fazla...

dilin kemiği yok @Fatih

Çevrimdışı OrhanAker

küfeki mi bu? :bandit:
Büyük ihtimal wclerdeki fayanslar bi kaç deneme yapılmış yanyana

Çevrimdışı ozan062

neresi söylediğini anladım'da yok abi içerden bu foto  :biggrinking:

tamam ama işte içeri bakan taraf olsa gerek nasılsa biraz ileriden içeriye girebiliyorsun benzerini eski acık numaralı tarafta yaptılar
makette heryerden içeri giriş varken simdi bakıyoruz bir sürü yeri kapamıslar buda demekki benzeri ve buralarda kaplanacak o zaman:))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı aşığımsana

Tribün köşeleri gerçekten güzel oldu. Sahaya hakim olacaklar. Numaralı prekast beklediğimin aksine iyi gidiyor. Başkan basket arena için projede son aşamadayız gibi bir şey dedi galiba. İyice merak ettim şimdi.
Ömrümsün Beşiktaş!

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Büyük ihtimal wclerdeki fayanslar bi kaç deneme yapılmış yanyana

wc lerde fayans kullanılmıyor @Köşe Gönderi

Çevrimiçi Necmi

tamam ama işte içeri bakan taraf olsa gerek nasılsa biraz ileriden içeriye girebiliyorsun benzerini eski acık numaralı tarafta yaptılar
makette heryerden içeri giriş varken simdi bakıyoruz bir sürü yeri kapamıslar buda demekki benzeri ve buralarda kaplanacak o zaman:))
avatarını beğenmedim herhangi bir takımı çağrıştıran bir avatar kullanılmamalı burda protesto için bile olsa @ozan062